Съдът не наложи арест на алкохолния бос, прегазил колоездач

Окръжен съд-Пловдив отказа да уважи искането на прокуратурата и не наложи мярка “задържане под стража“ на Тодор Неделчев, който блъсна и уби с пикап колоездач.

Обратно в новината

Коментари - Съдът не наложи арест на алкохолния бос, прегазил колоездач | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не му берете грижата на Тодорчо, нали знаете,какво могат да направят парите?

минало, само 5г. затвор за подпалвачество, съдът е преценил да го пусне да избяга. Как се казва този съдия и не е ли време гражданското общество да направи стената на срама със снимките на неработещите съдии и прокурори внесли обречени на провал обвинения. Стена като тази на крадците по магазините, защото това са крадци на справедливост.

Когато се случи този инцидент, от описанието му останах с убеждението, че Тодор Неделчев няма вина. Ако тогава журналистите са писали истината, не виждам, защо се раздухва случаят.

още едно говедо което са го пуснали да кара кола,такива май станаха много вече

на 19.08 има протест в Пловдив срещу престъпници като тоя!!!

Протестът трябва да е срещу изрода тиквов и цялата кривораздавателна система!

хора има едно мого интересно клипче с нисан навара в един пловдивски сайт,там се вижда как един много прост индивид крещи на улицата,а после нарочно блъска друг автомобил ,гледайте го и преценете дали не е същия!!!

В България няма окръзи, а има окръжен съд ???

тоя май е същя простак който наско спря на главен пловдивски булевард и започна да крещи като дрогиран на един гражданин после се качи в колата си и нарочно блъсна колата на човека на които крещеше. има дае клипче което може да се види в интернет,пикапа на клипчето е същя модел пикап нисан.

това го писа и ония ден, и ти казаха че тоя не е ония, щото ония бил с .... а тоя с ...! но явно идио..та в тебе не може да не пита отново! тоя не е ония, кре..тенче!

да нещо си притеснен от исторята с клипчето а тикво-ч?? ще пиша по другите форуми да гледат клипчето как един много про-ст индивид крещи с нисан навара в един пловдивски сайт. много ли си притеснен,да не си ти бе празногла-о г-оведо?? искаш ли да го пратя директно в съда???

да колата ми се струва е същия модел и аз го гледах преди време, някой може да прати клипчето в прокуратурата ,ще им стане много интересно на тия от съда кой са пуснали.

пенсионер с кооло съд не храни. само алкохолен бос с пикап. бедните съдии. да ги ожалиш. и те само на един ес служат и са стигнали до там, че са се превърнали в клошари от безработица.

В правелника за движение велосопедиста се разглежда като равноправен участник в движението.Този господин за мене е виновен и трябва да си понесе наказанието.

Отдавна няма правЕлник. Има само Закон за движение по пътищата. За другото сте прав...

сериодно?? бах маа му!

спасе, ми то виновникът си понесе наказанието бе! утре ще го копат!

Той е бизнесмен, постоянно му се налага да пътува и е нормално да има нарушения. Така адвокатката на Тодор Неделчев - Цветанка Ботева, коментира изнесената по-рано от прокурора информация, че водачът на джипа има близо 30 акта. Буклуци!!!!

Вече го казах на платното с колело - НЕ, само на алейте за пешеходци внимателно и много културно и по вътрешните кваратални улички. Спокойно нарушавайте правилника за движение в тази част, защото живота и здравето ви са по важни. Отделно, че законите в тази с страна не ви защитават с нищо и вие сте само статистика за бездушните държавни чиновници на всички нива в нея. Бог да прости възрастният мъж и му даде покой.

Пак минуси без аргументи, но това правило ме е запазило двайсет години. Има малки квартални улички които пресичат големите артерии, заобикаля се повече, за да се минава по тях, обаче не се излиза на голямото движение. Повечето велосипедисти не се сещат за това и се бутат много често в най-големият поток, при което е въпрос на време да съжаляват.

Драги журналисти! Моля, престанете с това: "Окръжен съд-Пловдив"! Дайте името на съдията! Да знаем кой ПЕРСОНАЛНО е боклук!

драги журналисти, моля ви, публикувайте закона за движение по пътищата, и правилникът за прилагането му, та пишещите тук идио..ти да го прочетат и разберат ако могат при птп кой каква вина има , кой какво отговорност носи! и най вече да научат , че там няма категория алкохолен бос, нито пенсионер, или клошар! има участник в птп!

slavy_@abv.bg

Ти ЛИЧНО видя ли ПТП-то? СИГУРЕН ли си, че виновен е загиналият? Или се основаваш на свидетелските показания на другия участник? Нали затова е СЪДЪТ, да определи чия е вината! И по-полека го карай с употребата на думичката "идиот" ...

а ти прост цървул се научи че убийството е престъпление и такива като теб нямат място в общесвото ,а да гнят в затвора или вендета!!!!

правилно ,не си плащайте данъците ,няма да храним корумпирана държава!!!

Ни деца, ни данъци.... нищо. Мангалите да ви правят държавата.

хубаво е да се уведоми главна прокуратура да започне разследвани за съдиите пуснали тоя урод,вече има една присъда,криминално проявен,това че го пускат след убииство,защот това си е убиване на човек ,значи е хубаво да се разследва и кой го е пуснал!!!!!

Какво да кажа, освен, че ненавиждам тази пркажена държава с цялото си сърце.

не трябваше да го пускат, защото изобщо не трябваше да го затварят!

ти мах много си засегнат ,да не си ти тоя изрод?

ц! не съм! аз съм ония дето помни, че тоя дето е умрел е карал в насрещното, и е завил на ляво в насрещното на еднопосочна улица! и напълно закономерно е умрел! и понеже съм и шофьор, не искам никой да ми се навира под колата , правейки ляв завой в насрещното! а на тебе дали ще ти е добре да ти се навре някой по тоя начин, че и в затвора да лежиш заради нечия глупост?

Направо да разпускат и съд, и прокуратура - явно човешкият живот вече нищо не струва и в този случай по-добре да пренасочат разходите в държавния бюджет за съд и прокуратура към перото за разходи за пенсии, за образование и здравеопазване.

Малеее,колко глупаци живеят в България.

Че как, нали е бос, фрашкан е с пари. А колоездача е само някакъв старец който източва пенсионния фонд.

и предизвиква птп, правейки неразрешен ляв завой!

Sm3hurk0

Всеки обича плащачите.... К'во с чудите ?!

Илиза, че още би трябвало да е в затвора. Има и рецидив. Но съда има доерие в него и го пуска на свобода. Звъчи абсурдно, не е факт. Оставка на Цачева, това няма как да е правосъдие.

Къде са сега бабаитите-патриоти, дето се заканваха под статията за убитото хлапе в Бяла! Нещо като се намеси дс мутра и са по-тихи от водата! А!

И после как няма да мразиш сегашното положение? Босове, мутри, власт имащите газят, пребиват, убиват обикновените хорица и после ги пускат на свобода....

Явно човека си е престъпник. Ако го вкарат в затвора ще има поне спокойствие от него, но ГЕРБ нямат интерес от успокояване в страната..... Трябва да има напрежение, тормоз и народа да е изнервен до край от престъпници.

d4

народе ????

Как може колоездача да отнеме предимството му,след като се е движил в насрещната лента?

Платил си е на съдията каквото трябва.

Кога ще доживеем времето да видим заглавие като : "Съдът наложи смъртно наказание на алкохолния бос-бандит, прегазил невинен колоездач". А на съдебния състав пожелавам : "Бог да ви въздаде !" Господ си знае работата, рано или късно и подкупните съдии ще ги стигне !!!!!!!!!

ГОСПОД И ПУТИН....

Абе вие чувате ли се?! Във всяка нормална държава по света, пешеходеца и колоездача са с предимство защото те не могат да убият човек със скороста си на движение за разлика от шофьора на автомобил!!! Колкото до това къде е редно те да се движат - това е отговорност на цялото общество и на автомобилистите най-вече! Защото в БГ, от тях не остана място къде да се придвижват останалите хора! Аз управлявам Камоьон, джип, спортна кола, мотор и колело, а се налага да се движа и пеша, и ще ви кажа, че автомобила е с най-малко предимсвто от всички изброени!!! Но в българия свеки си тълкува законите както повече му изнася!

какав бос бе , малгал е това малоумен,за такива затвор,ако не куршум!

Разбира се, убитият е виновен. Той сам, съзнателно се е натресъл, даже е искал да се натресе и втори път, ама е успял от първи опит.

както винаги в Пловдив шуробаджанащина , явно в Пловдив всеки може да гази гражданите безнаказано,наскоро прегазиха и един полицай и винованата си е на свобода спокоина и безгрижна. а тоя изрод отгоре на всичко е криминално проявен с присъда и сега съда само дето не го похвали че е успял да прегази и убие човек,накрая трябва да почнат гражданите сами да раздават правосъдие ,щом държавата не желае!!!!!

Тази я хванаха втори път в кола с отнета книжка след инцидента в полицая и се оказа че трябва да я пуснат защото закона имал порок и не било написано какво трябва да се направи в нейния случай. Жялка държава.

Мярката за неотклонение и присъдата са 2 различни неща. Само не разбрах какво е положението с 5-годишната присъда от 2012?! Ако е излежал, добре, но сега може и да си бие камшика, така че към мярката може да има претенции.

от написаното става ясно, че велосипедистът сам се е наковал в пикапа, като се е движел в насрещното и е отнел предимство. Защо изобщо ще го съдят шофьора?

абе ти малоумен ли си,що не те нацела аз утре така с пална газ тебе!

по добре да ти ,,изкарат,, окото ,,отколкото,, име..,,??? ,,..Съдът не наложи арест на алкохолния бос, прегазил колоездач..,,??? около ,,бос-овете,, при нас винаги ,,витае,, мистерия...???

,,..През 2012 г. Тодор Неделчев беше осъден на 5 години затвор по делото Подпалвачите, след като съдът го призна за виновен като подбудител и помагач..,,??? да не е карал ,,служебната,, на затвора...??? 5+2012=2017...??? или при ,,босовете,, всичко е ,,фиктивно,, като при ,,рома-та,,...???

не пишете глупости. не предизвиквайте съдбата. утре може на вас да се случи някой да си кара колелото в насрещното. знам че лобито на колоездачите е голямо като на циганите и на учителите, нонека спазваме правилата. дори в джунглата се спазва закона на джунглата ако иска да останеш жив. тук нещата са доста по-прозаични. спазваме ли ги всичко ще е ок. значи за нещо което не е виновен скачаме да го обвиняваме, а защо не е доживот в затвора за умишлен палеж и дума не обелваме

Не е ясно от така написаното - кой на кого е отнел предимството?! Или шофьорът на наварата е невинен в случая, независимо какви предишни престъпления има?!

Не само са го освободили, но утре е поканен в резиденцията на Мутрата Банкянска, където на скромна церемония ще му бъде връчен медал за принос към намаляването на броя на българските пенсионери, които само смучат пари и не остава за магистрали, спортни зали, паркове, пречиствателни станции и детски градини. Хау!

внимавай на кого завиждаш, защото се издаваш, че искаш да си на неговото място

На какво основание са искали да го съдят,при положение,че той не е виновен.Откъде да знае,че човекът с колелото ще му хрумне да му пресече пътя.Няма значение богат ли е или не,той не е трябвало да лежи и един час в ареста.Има правилник и закон.

В Чалгарския кенеф, наречен Булгаристан, правото и предимството на пътя са на страната на този с повечето пари. Кой има повече- шефче на завод за алкохол с джипче за 80 000лв или 86 годишен пенсионер с колело? Задачка с повишена трудност (за средностатистическия жител на Бантустан)

дано тебе утре да те прегазят като куче бе профан!!!!!

Хаха Български Съд Хаха

Какви, точно, правила е нарушил шофьора в този случай?

зяпал е извън пътя

Абе вие чувате ли се?! Във всяка нормална държава по света, пешеходеца и колоездача са с предимство защото те не могат да убият човек със скороста си на движение за разлика от шофьора на автомобил!!! Колкото до това къде е редно те да се движат - това е отговорност на цялото общество и на автомобилистите най-вече! Защото в БГ, от тях не остана място къде да се придвижват останалите хора! Аз управлявам Камоьон, джип, спортна кола, мотор и колело, а се налага да се движа и пеша, и ще ви кажа, че автомобила е с най-малко предимсвто от всички изброени!!! Но в българия свеки си тълкува законите както повече му изнася!

Емигранте, точно щото има закон се знае кой, кога и защо има предимство. Не щото е пешеходец, моторидт или летец. Ако тръгва със ЗИЛ 131 дали ще съм педимство?

Аз ли нещо не схващам. Веднъж казват, че велосипедиста е отнел предимство на автомобила и е нарушил закона за движение по пътищата като е карал в насрещното. Защо тогава трябва да обвиняват шофьора. Докога шофьорите ще обират пешкира за неадекватността на малоумни пешеходци и велосипедисти?

За милиони, няма закони, За кокошка, няма прошка! Основният и единствен закон на Демокрацията ...

Статията е неграмотно написана, аз останах с впечатлението, че колоездачът е отнел предимството на автомобила?