77 българи нежелани в Турция, били свързани с ИДИЛ

Турските власти забраниха достъп в страната 53 781 чужденци. Причината е, че те са заподозрени във връзки с „Ислямска държава". От България те са 77.

Обратно в новината

Коментари - 77 българи нежелани в Турция, били свързани с ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СИГУРНО БЪРКАШ СЛУЖБИТЕ!!!У НАС КОМАНДВА ЦРУ!!!

Не всеки мисюлманин е терорист но всеки терорист е мисюлманин!

Виждаме добросъседски отношения: даже не са ни уведомили.интересно е кои ли са и дали са всички мюсюлмани?има ли цигани сред тях?

А според теб каквиса? Будисти или последователи на вудо.... :)))

но знам. кога птица ти дойде у дома ти.. не всекимо е надежда. знаете и щъркели и лястовички. ша спя при жината щото ме е страх. утре може и да отиде другаде.

Добре че са турците да ни кажат, че сме обвързани с ИДИЛ, че нашите политици никога няма да си го признаят. Не е лошо да оповестят и имената на тези 77 измекяри.

Тези 77 джихадисти са цигани, не турци. Само мангалите могат да се продадат.

Ако си слушал предаванията на БД добре да си разбрал че у нас турци няма и не е имало след освобождението. Тези които са останали тук са били ратаи на най-ниско ниво и в историческите документи пише ясно и точно че са били цигани които турците не са позволили да идат в турция с тях.

е, нищо, мвр да ги има предвид дори и да са мирни цигани ..

и ни ща да живея в Турция. България ми е всичко в живота ми. познавам и хора и места по цяла България. нито те са ме предавали нито аз тях. не е лесно. българските диалекти са непоносими за българи.. турските..също. аз ви обичам защото съм учил езика ни. и неща които ги обичахме и загубихме. децата. когато някой краде от България - убива децата си. тук ми е праха на дедите ми. тук и аз ще съм прах в ноздрите ви. стига да сте тука. а не пачаври у чужбина. .. наистина не знаете колко сме различни. аз знам. защото моя град е бил и убежиште и наказание. защото винаги ще помня че Петър Петърчовски ме носи на ръце съ счупен крак. един учител основател на весник трезвеност. интерниран. моя пръв учител. благодаря на Берковица за моя учител. всеи ден идваше дома да не изпусна знание. щото ми беше счупен крака.

да не пия и да пуша. требаше да ви продавам иначе. и все срам ме беше. от първия ми учител. и неговата доброта.

Турция е заедно с Ислямска държава... Арабите да си стоят в Африка или Азия... В БЪлгария може да дойдат, ако плащат по 1000 евро на ден или 365 хиляди евро на година... Да плащат по 1000 евро за вечер за спане в хотел, да се возят с такси за 10 лв /км, да купуват хляба за по 10 лв. брой и саламите за по 50 лв/ кг... А ако наруши българските закони- влезе нелегално или извърши друго нарушение, трябва даин конфискуват парите и всичко ценно и да ги изхвърлят ОБРАТНО в Турция.

Напрово конфискацията.... след това ръстат им да бъде скъсен с една глава и после в раьония екарисаж за обработка!

Да, но има един много желан! Това е този, който ни е повече от баща, този който ни е...а майката - нашият Вожд и учител, бащицата Борисов.

моля и мен да ме добавите в списъка! кракат ми нема да стъпи у тая насрана дръжава, така или иначе... :-)))

по времето на тато пак İмаŞе дезертİралİ İзменнİсİ,İ какво се полуÇİ ,стİгна се Çаааак до папата атентат оŞте не се знае коъ на кого служİл,така Çе по скоро гİ предаъте,а за утоÇненİъе Şте кая -İзменнİк родİна няма.

В унгария ги бесеха с краката надолу по уличните стълбове.

потвърди: плевенлиев, сергей, радан, костов, ахмак доган, , целият дост, бхк, българското дойче веле и цензураторката на дира.

плевенлиев, сергей, радан, костов, ахмак доган, , целият дост, бхк, българското дойче веле и цензураторката на дира.

Ами защо Ердоган и цялата му рода са все още в Турция. Нали за тях имаше доказателства, че търгуват петрол с Идил. Май в тоя случай трябва да го изритат от страната. Ама няма.

Ти ще си първия

Много руснаци терористи.Преди време :Турските полицаи са арестували още 17 души по подозрение за съпричастност към атентата на летище Ататюрк в Истанбул. В предишните дни информация излезе за 13 арестувани по същите подозрения, което означава, че към момента общият брой на заподозрените за съпричастност към нападението, които се намират в ареста, е 30, пише BBC. По-късно бе съобщено, че прокуратурата в Истанбул е повдигнала обвинения за съпричастност към атентата на летище Ататюрк на 17 души, сред тях 11 руски граждани и шестима турски граждани.

ТЕЗИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ,ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЕРИОЗНО ПРОУЧЕНИ ОТ СЛУЖБИТЕ КАК И С КОЙ КОНТАКТУВАТ,ЗА ДА НЯМА СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!!!

Май службите трябва такива предатели на България за копейки като теб трябва да проучат!!!

То и теб трябва публично да те нае..т на площада, ама да не ти обсъждаме аналното битие.

1500000 тъмнозелени също са нежелани в България,да си ги взимат.

много е смешен тоя. най много от идил живеят в турция, в която мангалите турски граждани се множат скорострелно след началото на режима на ердоган-какви ли не е напарвил турски граждани, а турците, които имат някакво образование емигрират

идил е организация с лидери и подчинени ,създадена от израел,сащ ,франция ,англия,турция ,сауд.арабия катар и други ....първо чети ,чети,мисли,мисли и после ...пиши !

Идил е създадена само и единствено от Русия с помощта на Башар Асад

най-свързаният бг с идил е нашият минпред ,той доставя и оръжия и наркотици за тях,може би и джихадисти. за първото и второто има доказателства ,за третото няма да е толкова трудно . той защо не е в този списък ????

Такава ли е разбивката на джихадитата по нации? - Интересни "резултати".

пеевски и доган??

Направо ме е срам че турците ни посочват проблемите,а те са много. Проблеми в Пловдив,проблеми в Сливен проблеми в Пазаржик! Циганите спокойно си викат алах велик носят черни чаршафи и ни се канят ще ни колят. Смо нашта полиция нве знай като наркотиците всички ученици знаят дилъра само полицията не ченгетата са прости

За лаиците заглавието е вид игра,която е хард,простите няма да ме разберат,нищо. За другите предлагам Президент под наем. В неговите пълномощия ще има и ,,евтаназия" на крадливите ( не визирам политици или цигани,кой който реши) Кой президент да си наемем за година? Чакам предложения!

Подкрепям. България е просперирала само във времената когато не управлявана от българин

Цитат от статията: "От включените в черния списък пък 77 души са български граждани. Страната ни е в топ 10 на европейските държави, в които живеят свързани с ИДИЛ хора, според турското вътрешно министерство." -------------------- Сега... "топ 10"... при наличието на страни с по няколко хиляди... Франция, Россия, Велика Британия... и ние, със 77(седемдесет и седем!) джихадисти, които на 99.99% са цигани... Е, а малко неудобство няма ли? Или новина да се произведе, а?

Явно Турция е сложила на кантар , ПРИХОДИ-РАЗХОДИ , и резултатът : От НАТО /САЩ/ , имат само разходи , военни бази, френски бази, германски бази , армия , ТАКСИ за НАТО .... От Русия , ОГРОМНИ ПРИХОДИ ОТ ТЪРГОВИЯ И ТУРИЗЪМ ,... В РАМКИТЕ НА НАД 80- 100 милиарда. И везните натежават към Русия . Англичаните също искат да си подържат търговските взаимоотношения с Русия , както и Гърция ... Какво казва министърът на финансите на Германия , Шойбле : На ЕС ни трябва , ОБЩОЕВРОПЕЙСКА армия , НАТО е отживелица !

А България , продължава да е разграден двор .

и сред тия 77,колко са с имена георги или иван....нито един...

България се управлява от бг. политици! Лакоми продажни прости,крадат като за последно и изкарват крадното в чужбина. Пращат децата си да живеят извън България и хич не ги интересува циганскияпроблем,напротив! Те имат интерес циганите да ги избират за да крадат още повече! Затова решението е: или да си имаме един такъв като Путин или Ердоган,или да пристаним на тях! Ако Ердоган е начело на кораба наречен България,басирам се че циганите ще чукат камъни в Анадола,а нашите крадливи политици ще изпитат родилни мъки дето от тях и мъж ще роди :) Харесвам такива ,,мъжкари" политици като тези на Русия и Турция!!!

Каквито са всички булгаристанци, такива са и политиците. Те политиците не са дошли от Марс. Наше родно производство са си.

Твоя пост е типичен пример за,, бяла пропаганда" за обработване на общественото мнение .Като начало къде Путим къде Ердоган слагаш ги в един куп значи са от един дол дренки.Само не ми превъзнасяй Ердоган какъв рай ще настане ако евентуално мине през България .Дори и местните турци ще го отнесат защото също ги броят за ,,гяури".Нали туземните турци в Кипър бяха първите жертви на инвазията на турската армия на времето.Така ,че внимавайте какво си пожелавате ,че може да ви се случи...Българите макар и толкова години затъпявани от продажни ограмотители все още не са загубили чувството си за реалност и разпознаване на продажници и предатели.

Както винаги , всички държави се съобразяват с Турция ,.... но Турция не се съобразява с никой !

Драги съселяни,направо ми липсва генерал лейтената пожарникар кмет каратиста футболист бодигард министъра председдател преподавател тенесиста другаря господин Борисов! Скри се нашето слънце и мрак ни покри! Защо ни остави в циганскии лапи немите? Ти си новия ЛЕВСКИ,който в тефтерче пишеше разходите си! Е вярно сега тефтерчета няма,а и да има ще ти трябват много,много разход си правил за народа! Дано да си като АПОСТОЛА и най вече като него да свършиш,да те почитат поколенията от урва на урва и от век на век! АМИН!

,,буда,, е в ,,нирвана,,...!!!

НИКАК , ама НИКАК не се учудвам че има наши българи които са свързани с ИДИЛ , трябва и нашите служби да се поинтересуват кои са!

Има , защото България е РАЗГРАДЕН ДВОР , от 1989г. ДПС/БСП , премахнаха границата с Турция , за да продават мрежата от КЛЬОНА за пари .

Нашите хранени хора от службите дали ще си направят труда да ги проверят и вземат под отчет?Не бих се учудил ако свободно си ходят от махала в махала и набират подръжници.

Сигурно един от тези 77 парчета е Местан. Преметна цялата турска администрация, задигна и похарчи 50 милиона турски пари и накрая им каза "е оно не стана". Сега го смятат за талибанин а той си е обикновено, крадливо, тарикат българче с турско име.

Вероятно става въпрос за чеченци.

Значи българските турци са заплаха за България, щом даже и за турция са заплаха, да ги дадем на ердуган!

Ердоган виизира циганите в Пазаржик,които се определят като турци! Само че тези нови турци са тъпи миризливи мързеливи мангяли,нямат нищо общо с нашите трудолюбиви сънародници от турския етносс!!!

ДРУГАРЯ

Пълни глупости, не случайно след 9-ти Септември БКП им позволява пълни правомощия на турците, но след няколко години българската комунистическа партия обявява турците и ц,иганите за пълно негодни, поради тяхната недоразвитост...

Циганите в Пазаржик и Пловдив веят флага на Ислямска държава,реват Алах екбар,заплашват че ще колят българи,а нашите говеда от управляващата коалиция казват няма страшно,ножа е тъп. Трябваше турците дани кажат че сме рискова държава! Мисляче е време да се заемем с пллитиците ни и циганите!!

А на синчето си забрани ли? Щото той купуваше петрол от идил. Даже дружката ти путин го каза и едни снимки с цистерни се размахваха.

На бас, че не са българи, а от черната боя получовеци. Или са анадолостанци с бг карти.

Предполагам ,че от тези 77 ,поне 76 са цигани.По принцип те нямат вяра ,тяхната вяра е кражбата и който плати ,те прегръщат неговата вяра , ако след това друг плати повече тогава стават , от тази вяра , която им посочи

76 цигани, а 77 -я е есесовеца вафлен. Изби цацата с тоя когнитивно-релевантен пост. Излагаш се, фашист.

Е, сега вече съм сигурен! Само и единствено Ф страната на процъфтяващата демокрация, Турция, няма джихадисти, щото могъщата МИТ ги е изтребила всичките! А като процент от населението, вероятно най-много са в Науру и Кирибати.

Ето го списъкът по държави: Саудитска Арабия 7500 Тунис 4600 Русия 4100 Мароко 2800 Таджикистан 2700 Франция 2600 Ирак 2100 Казахстан 1900 Азербайджан 1700 Бельгия 1500 Досега от Турция в Русия са депортирани над 800 заподозрени джихадисти.

''В Асеновград , има ИСЛЯМИЗИРАНИ ЦИГАНИ''. Те не са българи .

''СТРОГО СЕКРЕТНО''! И ЕС изтегля войските си от базите в Турция ??? Кво стаА бре? Заповед от САЩ .

ЕС няма войски бе, кво се палиш?

В Турция има бази на Германия и Франция , американците си заминаха , докараха в Румъния, България и Италия , ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ ... Грмания и Франция , не са ли в ЕС ?

След като турските сили за сигурност разкриват такова количество българи, а от Данс и полиция ни вопъл ни стон, предлагам парите за увеличение на заплатите в МВР да ги пратим в Турция

,,чакат,, някои от по ,,горе,, да им го ,,разреши,,...!!! ,,човекът-слънце,, не може да ,,огрее,, цялата ,,земя,,...!!! при нас ,,институциите,, работят само ако им се ,,нареди,, всевише...!!!

,,...От включените в черния списък пък 77 души са български граждани...,,!!! ,,имената,, моля...??? може ,,съседът,, ми да е ,,джихадист,,...??? или и това е ,,топ-секрет-но...,,??? ,,патриотате-къде са ,,да се ,,самосезирът,,...???

Ако може някой да даде имена

да попитаме бойко и яловица меркелица, че и евреоидите от бхк, и сорос - те поканиха изродите в европа и забраняваха какъвто и да е контрол на процеса на миграцията на джихада

Питай и Путин, че от "белите" страни неговата е най-отпред в списъка.

а колко хамери? те за опита за преврат трябва да забранят поне з00 милиона от тях .