Павлова, Дончев и Рашидов ще бъдат разпитани за НДК

Министрите Лиляна Павлова, Томислав Дончев и бившият министър Вежди Рашидов ще бъдат разпитвани по разследването за нецелесъобразното разходване на пари в НДК.

Обратно в новината

Коментари - Павлова, Дончев и Рашидов ще бъдат разпитани за НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ще е поредната показна илюстрация на функциониращата ни Територия - имитация на дейност и резултати.

Боршош (срьпчак по народности)е безценен за Баце дава бойни дежурства в секретното поделение в с.Иваняне ПОДСЛУШВА Српската граница да не би Сретан славен српски мужкрац да не нахлуе с отряд руски спецназове омоновци момчиловци от Руската база в НИШ да искат да бият дузпи на Бистришския тигьр със заешко сърце от Банкя

Оти не покани някой хидроинженер или пък банкер раздал милярдите от КТБ??

-Няма да разобличавате моето протеже Боршош ако не искате и вие да станете обвиняеми!

Oti govnio ne celuvash dobre osranijat ,debel Guz na neukoto tele borisOff,a ti se plashta narodna para! Korumpiranata SFinia cacarov nikoj nama da podvede pod otgovornost .postanovkite mu gi znaem da vi eba putkata majchina i na trimata

Oti govnio ne celuvash dobre osranijat ,debel Guz na neukoto tele borisOff,a ti se plashta narodna para! Korumpiranata SFinia cacarov nikoj nama da podvede pod otgovornost .postanovkite mu gi znaem da vi eba putkata majchina i na trimata

Цацата ги е поканил на държавно кафе , защото нямат дребни да пият в кафето на Парламента за по 30 стотинки.

Да отидат в цум. Ще бъдат почерпени.

Кажи ми че е ГЕРБЕР и повече не ми го "ХВАЛИ"!

Цацаров отново, за кой ли път, симулира дейност. Щели да бъдат разпитвани, те много са разпитвнаи но върнати пари няма, няма осъдени, няма отнето имущество. Не мога да разбера за какво има прокуратура в БГ, като ефективноста и е нулева.

За дъждобран на ''шлифера''.

Ти какво искаш Огняне - да вкарам в пандиза хората на моя благодетел Бойко ли?Ще изпълня неговите указания,след което заминавам на морето да похапна цаца със студена бира!

Няма какво да ги питат , те отдавна са клиенти на СЦЗ , но няма честно и порядъчно ченге , за да ги шутира там !

Ще ги изтезават ли ? И изтезанията няма да помогнат , ще мълчат като партизани , щот иначе - Мишо Бирен и Ало Ваньо.

а мутрата проста и неграмотна, тлъста и нагла, кога. нали това му е сегмент от банката с кадри. или той е пръв на лапачката, но когато опира до управленска отговорност, скатава като плъх в трици. не е честно за бай ставри, човекът е загорял и е подредил каучуците и лубрикантите в очакване на яката дупара, издислав от банкя. приятен ден.

Едно време бяха популярни тримата мускетари , днес - тримата тюфлеци.

Елате да пийнем по кафенце в ЦУМ? Или в хотел Берлин предпочитате?

Може и на по едно турско кафенце в сараите. Ще викнем и пееф

С голи гърди на герберската барикада, да брани олигофрена, че да може спокойно да удари едно мачле. А казват, че Матросов бил забравен.

Пак ще ги помилват по главата.......

Че софийска община едва преди няколко дни е одобрила проекта за ремонт на НДК. И как е почнал ремонта без одобрени проекти. Какви са тези обществени поръчки. Някой има ли на представа какви идиотщини в момента се строят в НДК. Защо не се казва, че становището на главния архитект е било - проекта е неразбираем и не е ясно какво се прави. Защо никой не казва нищо за некадърния архитект, който го прави.

Цирк ''Цацаругин'' изнася представление ''тупкане на топката''.

Опит показа, че дори да се виновни - няма да ги съдят за нищо! За милион няма закон, то си е ясно!