ЕС наказа още 16 сирийски експерти по химическо оръжие

ЕС наложи санкции на 16 сирийски висши военни и специалисти по химическо оръжие.

Обратно в новината

Коментари - ЕС наказа още 16 сирийски експерти по химическо оръжие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От статията разбрах, че САЩ знае за предстояща химическа атаката, но Асад още не знаел. Затова го предупреждават да разбере и да ги спре преди да са пострадаха цивилни граждани. Но не разбрах какви действията се предприемат срещу съюзническите сили ръководни от САЩ, които само за месец юни са убили над 250 цивилни, повече от 80 от които са били деца и това на сирийска територия. Правното основание за присъствие е по покана на умерените терористи.

Асад много добре знае,не го подценявай!Колкото до санкциите на висшите сирийски военни специалисти по химическо оръжие от ЕС е доста несериозно,е добре няма да имат достъп до ЕС,е и ,а там какви ги дялкат! И защо чак сега се сетиха ЕС,пак след дъжд качулка!

аман от лъжливите филми на Белите каски". Стига с тези лъжи и фейкове бе!!!!

ПРОЕКТА НА НЕЛЕГАЛНАТА,НАЕМНА АРМИЯ НА САЩ,НАИМЕНУВАНА"ИДИЛ",СЕ ПРОВАЛИ С МНОГО ГРЪМ И ТРЯСЪК!!!СЕГА ВЕЧЕ ЛЪСВА ОЗЪБЕНОТО ЛИЦЕ НА ЗАПАДАЩИТЕ,ГУБЕЩИ ПОРЕДНАТА СИ ЖЕРТВА ЗА ОГРАБВАНЕ!!!ЛЪЖИТЕ СЪПЪТСТВАТ ДЕЙСТВИЯТА ИМ НА ГРАБЕЖ И СМЪРТ,СЛУЖЕЙКИ ЗА ПАРАВАН ПРЕД СВЕТОВНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ,ЗА ЗВЕРСТВАТА И БЕЗЧИНСТВАТА ПРИЧИНЕНИ НА СУВЕРЕНИТЕ ДЪРЖАВИ!!!

Големи руски лъжи,както обикновено!

Русофил

ДА ДЕ,АМА САЩ И АНГЛИЯ СЕ ИЗВИНЯВАХА С ПОЛОВИН УСТА,ЗА ЛЪЖАТА,ЧЕ ИРАК ИМА ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ!!!ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖИ СА В ТВОИТЕ ПИСАНИЦИ!!!

Сирийския режим не за пръв път използва химическо оръжие срещу невинни хора!При положение че фамилията Асад управлява от 1970г. в условия на авторитаризъм,политическа полиция,политически затвории репресии срещу инакомислещите ,извънредно положение и никакви демократични избори,ето докъде докараха едно що годе развита държава,позната от дълбока древност като люлка на християнството,впоследствие променена от исляма!

Според Джонсън -а ти къв беше, че те не повня. Къв го дириш из ЕС и като къв говориш от негово име. Или и вие ше сте като сърбите у СИВ-као мъде, участвате ама вече не улаате. Да ви брекзитнат таман.

Що не накажат генерал Пауър? който излъгал целия свят за химическото оръжие на Садам Хюсеин? Нали международни експерти са подтвърдили, че няма химическото оръжие при Асад. А ако е имало такова при ИДИЛ или Турция, какво са виновни Асад и хората му? Тези от ЕС и САЩ са нагли и безочливи лъжци. Гръм да ги тресне!

Износа на "демокрация" продължава.

Търсете си ''виновници'' там дето ги няма ама и немогат да ви се опълчат защото в собствените си редици не смеете да бръкнете че вонята ще е много.. Колкото при садам намерихте многопрокламираното химическо толкова и тези ви приказки са верни ама сте си свикнали ''крадеца вика дръжте крадеца''

... Великобритания и останалите приятели в Европа... ха ха ха

До Тодор: Питате как доказаха, че Асад е използвал отровни газове? Ми много просто, точно по същиш начин, както "доказаха", че Садам има такива, че и даже готви ядрени оръжия! Напоследък достоверните разузнавателни данни се черпят от сураттефтеря, от туитъра, разни други СМИ, а специално за Сирия, от оня дрешник в Лондон, и ако там не намерят съществени такива, ползват най-достоверния източник "една жена на пазара каза", в случая едни, дето са нахлузили бели тенджери на главите и ходят да спасяват заразените с работни памучни комбинезони и голи ръце. И при наличието на толкоз "достоверни" данни ето ти повод за санкции...А това, че маса експерти по темата доказаха, че това е чиста фалшификация, хич не им пречи! Просто ги сложиха в графата "ignore" и готово...

Не бъркай Саадам със Асад,различно е и при други обстоятелства!В Сирия имаше употреба на химическо оръжие десетки пъти с много жертви и всичко е документирано и видно!

да, само че никой не доказа ЧИЕ е оръжието. Дали е на Асад или на ИДИЛ, дошло от Турция. Това е разликата

..това същите експерти, дето предупреждаваха и за иракските оръжия ли са или нови, още по-експертни?

И с какво право ги наказват ? И те почнаха като американците да се изживяват като морални авторитети и да "наказват" само по подозрения и измислени фейк новини. Но ние ги знаем колко струват ...

Химиците са само изпълнители. Има ли британски компании замесени с доставката на определени реактиви?

Точно пък Великобритания, която се прочу с фалшифицирането на такива данни да налага санкции. Не знам, дали някой ще им повярва, но, този лов на вещици с нищо няма да подобри състоянието на крепящото се на косъм правителство.

И кой им ги издиктува по именно ? До колкото знам ЕС няма военно разузнаване . Значи е ЦРУ .

И как САЩ и ЕС доказаха,че Асад е използвал химическо оръжие!

Че как, има политическа нужда, посочват се нужните субекти. Кви доказателства ти трябват. Ти кво не верваш?

,