Лидерът на ”Ислямска държава” бил жив

Разузнавач от Иракски Кюрдистан е почти сигурен, че главатарят на "Ислямска държава" Абу Бакр ал Багдади е жив и се намира на юг от сирийския град Ракка.

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на ”Ислямска държава” бил жив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

marto

Един хубав ден, рано или късно. Американски отряд ще му даде посещение и това ще е последното нещо, което ще му се случи.

"Служители на разузнаването работили при Саддам " са добре обучени КГБ-ци!Е край нямат!

МАРИОНЕТКИ НА ГЛАВНИЯ ТЕРОРИСТ САЩ,БОЛ!!!С ТОЗИ ИЛИ БЕЗ НЕГО ВСЕ ТАЯ,ТЕРОРИЗМА ЩЕ ПРОЦЪФТЯВА,ДОКАТО САЩ ГО СЪЗДАВАТ И ПОДЪРЖАТ!!!

Биле го убили руските ,,космически сили"!Със голяма сигурност го биле улучили с гравитационна боНба от много високо и още 300(триста) бунтовника били избили.(-: Така писаха от ТАСС

Първо го убиват руснаците, после го убиха американците, след това и ИД обяви че е мъртъв. После някакъв разознавач, който знае всичко и прави прогнози за 4-5 години напред какво ще правят ИД, заявява че е сигурен, че е жив. Само не позна в кой континент е. Защото аз съм напълни сигурно, че ако е жив е в някоя болница за пластична хирургия с напълно редовни документи за самоличност, в страна отвъд океана.

Те американците са подготвили поне 15-20 такива лидери в гуантанамо, може и Обин Ладен да е жив и някъде се скатайва с друга самоличност.

този така наречен "кюрдски разузнавач" е чисто и просто едно американско мекере. ЦРУ търсят начин да пробутат втори Ал Багди след направена му пластична операция.

"Лидерът на Ислямска държава бил жив" Повече ме тревожи лидерът на ПЕС!

Новина от последния час: Операцията по "освобождаване" (аз лично не бих нарекъл освобождение, когато един Сирийски град от ръцете на ИДИЛ премине в ръцете на САЩ, ама както и да е) на Ракка е преустановена за неопределен период от време!

Жив е той жив е там сред пясъка глави на бояришници реже за слава на аллаха ахахахаха

А честито! Тука има,тука нема - популярна игра вече и в Близкият изток. Тази "Дързост и красота" колко ли сезона ще изкара?

Дали е за вярване, като се има предвид че,Ал-Арабия със седалище в ОАЕ /е собственост на ливанското семейство Харири, както и ред други инвеститори от Саудитска Арабия, Кувейт и страните от Персийския залив/ е конкурент на телевизионния канал Ал Джазира

Дали лъжат ушанките или не за тоз уруд не е важно! Те са си патологични лъжци и манипулатори! Важното е, че със сигурност едно българче си отиде след удар по главата от изрод, не по-малко опасен от маймуната от снимката!

Убили са го. отишъл е в Рая. Отебал се е на девици. Омръзнало му е. Върнал се е.

Естествено, че е жив! И се намира в мазето на кгб в масква заедно с янукович и сноудън! Заедно ядат супа топчета в кагебейския стол! Публична тайна е, че раССия създаде идил за да удари в гръб опозицията на асад в Сирия!

Аболютен к.р/е.те.н

На сбирките , на които Ви дават инструкции къде, какво да пишете "общество" ли им казваш.... 7 милиардното население на Земята знае, даже имаше няколко скандала в западни парламенти по случаите, че проамерикански правителства създадоха, обучиха и въоръжиха ИДИЛ, само Вие от вашата групичка не сте го разбрали още...

Ха ха!Бил "почти" сигурен,че Багдади е жив!!!И аз съм почти сигурен,че ще ударя големия джакпот от Тотото!

изложиха се, страшно.

Тоя шейтан няма убиване... Ако не е той - ще дойде друг...

Защо до сега не се е появил във видеоклип,за да обори твърденията за неговата смърт,както правеше до сега,когато американците го "убиваха"!?!

Руска му ти работа.гледам че Ал джазира и другите подобни мълчат.а те знаят.

Колко живота има този мангал, бе ?

Не бе, не, не може да бъде. Щото нали рашките си деряха рубашките кълнейки се, че са го утрепали. Пък те никога не лъжат, нали?!

Голем кеф за соросоидите.

ми то и Хитлер и Елвис са живи

Супер, сега американците ще го търсят няколко десетилетия и ще наместят кинтите. Сигурно са го намерили и замразили в някой фризер и бум, след 15г., когато трябва го размразяват и убиват. Всичко е кино.

Ми те и Осама го трепаха 5-10 пъти. Накрая явно излезе в пенсия щото го утрепаха и го "фърлиха в морето". Удобно нали.

И ся кво? Да се подиграваме ли на путлерасите и на руснаците, че бяха толкова убедени, че алкашите са го убили?

"Разузнавач от Иракски Кюрдистан е почти сигурен" - Почти, ама не съвсем. Да се подигравам ли, че не разбираш какво четеш?

Ми недей. Утре ще излезе друг разузнавач ама от ирански кюрдистан и ще каже, че брат му познава един дето май е видял как са го утрепали.

По повод на тази лоша за Путин вест предлагам незабавно да организираме един весел гей-парад.

Баси , тоя като Едвин Сугарев , няма умиране!

като казаха , че са го очистили попитах, а той дали знае или ще цъфне по някоя телевизия.... е оказа се , че не е знаел , че очистен!

И новините ни заприличаха на турски сериал.

Хайде, пак го възкресиха! До следващото "убиване", и следващото "възкресение"... и така.

В това заглавие има една дума която определя това което е българската преса -бил

Руското мекере от обора пак се изяви, като направи камарка на изметеният двор!!!

Полковникът от ЦРУ Ал Багдиди, бизнес партньор на Маккейн-Виетнамската яма е убит, защото Маккейн от мъка влезе в болница същия ден

Иракчаните за това са на тоя хал, гледат отдалече и разчитат слухове, ама така не се печели война. Ще ги клатят и американци и евреи и турци ,който си иска.

Кой знае колко двойници има чалмата, така, че още дълго време ще го убиват - хахахахах

До Наблюдател 1 Тъй като и той, а и господарите му, виждат, че всичко отива по дяволите, та го обявиха удобно за мъртъв. Да не е прост, че да каже , " Не бе жив съм!!". Сега, както е мъртъв, спокойно ще си изнесе при господаря си Джуджи някъде в Кавказ и ще си живее като праведен мюсюлманин с парите изплатени му от Кремъл, за осуетяване на тръбопроводите в Сирия и реализацията на руските бази там. Преди Русия имаше в Сирия само пост за презареждане , а сега има бази!!!

Ти май забрави с кой си беше направил снимка за спомен

ТО НИКОЙ НЕ ВИДЯ И ТРУПА НА ОБАМА БЕН ЛАДЕН - САМО АМЕРИКАНЦИТЕ :)))

Бил убит, ама никой не е виждал трупа му, бил жив, ама един разузнавач може би го е видял. Абе Дир-ници защо ни занимавате с тези глупости. Нали подехте кампания, че няма да публикувате невярна или непроверена информация. Това дето сте го преписали какво е?

Утрепаха го казаците. на другия ден Маккейн Ямата се гътна и е в болница

Казах Ви, че този пентагонът го уби веднъж в Мосул, веднъж го убиха кюрдите в Сирия и веднъж руснаците в Рака. Вече е свикнал, не го мислете.

БИЛ НА ЛЯТНА ПОЧИВКА В ИЗРАЕЛСКИЯ ГРАД ХАЙФА НА СРЕДИЗЕМНО МОРЕ

В мека ли се засякохте, циго?

... май ...

Приказки под шипковия храст... Винаги до сега, когато беше обявяван за мъртъв, Ал Багдади се появяваше публично и отправяше видеообръщение към последователите си, с което опровергаваше. Но сега такова няма, ако не се появи, значи е мъртъв.

Жив е и чака краварите да го ликвидират :-D :-D :-D

Джихадистите го обявяват за мъртъв за да го опазят... Къде е истината едва ли ще разберем...

ако наистина е така, това е зле, щото рязко са поумнели от към стратегическо планиране.

руска работа ама и тва е партенка - някъв уж почти бил сигурен... аве жалка работа, дира!

Прав си. Явно лъжат руснаците. Къде -къде по достоверен източник са цитирали сега. На него може да се вярва.

Не може Багдади да бъде убит от руснаците. Само американците могат да го убият.?!

Добрутро. И сигурно въобще не изглежда като този на снимката...да не е луд да се показва на цял свят.

"Абу Бакр ал Багдади е жив..." Амммиии...?!?