Антон Дончев: Левски е достойнството на България

Левски е достойнството на България. И до ден днешен съм търсил думата, която би могла всъщност да го изрази.

Обратно в новината

Коментари - Антон Дончев: Левски е достойнството на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разни миризливковци и кални души като Хайтов, Дърева и Дончев се препитават като като си присвояват правото да говорят от името на Левски са в мръсна борба за това право. Преди години Дърева разкри , че горският академик е издал първото издание на Диви разкази в съавторство, а после се писал като единствен автор. Поради липса на сетнешни значими творби горският се хвана за гроба на Левски , като удавник за сламка и громеше наред от името наЛевски, като посурнат в града помак громи пороците на науката. Дърева , която не остави нищо значимо освен злобни еднодневки , пък написа от името на Левски -конституция и ходи да поучава каква била Конституцията на Левски, на която тя е автор от негово име и да указва къде точно може и трябва да се слага портрета му. Дончев пък написа по поръчка на партията една книга , която да служи за алиби на насилието и толкоз , за награда стана академик и досега се препитава като академик и представител на Левски. Мръсна некадърна и малоумна , но по селски хитра и нахална червена пасмина.

Апостоле, прероди се и почвай пак с комитетите, че няма кой..

Васил Иванов е системен нарушител на законите на свещената Османска империя

точно тъй Хаджи Иванчо, туряй го на бесилото

НА МНОГО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ АПОСТОЛА ЛЕВСКИ ИМ Е НЕПРИЯТЕН .... ПОНЕЖЕ НА ФОНА НА НЕГОВАТА ЧИСТА ДУША .... ТЕХНИТЕ ДУШИ ИЗГЛЕЖДАТ КАФЯВО-ЛАЙНЯНИ :))

Добре е , че имаме Левски .Един чист човек ,патриот и ...каквото се сетим позитивно .Чак не ми се вярва ,че е от нашето племе .

Левски е икона, но има много достойно българи - всички честни, работливи хора, изобретатели....неизброими са. И Ботев и Бенковски и,и,и,и За Левски спор-няма

А много от младите българи въобще не са чували за тези достойни българи, дали живота си за едно крадливо, мързеливо и завистливо племе.......

бай Дончо, викни президента бе. Той ще ти каже всичко и за Левски, и за Ботев, и за Елин Пелин, и за Йовков и за каквото се сетиш!

TIREX

реално кунчев с нищо не е допринесъл за освобождение . дори не е бил ръководител. има един тефтер който все повече и повече изглежда че е фалшификат.

жалко е , че толкоз рубладжии се изпотрепаха да се умилкват около АПОСТОЛА :(

ЗНАЕХ ЧЕ МАМА ТИ Е УКРАИНСКА ХАЗАРКА , КАКТО НА СТАНИШЕВ .... НО ЧАК СЛЕД ТОЯ ПОСТ МИ СВЕТНА ЧЕ БАЩА ТИ Е КАРАИБРАХИМ :)))

Няма какво да търсиш "думата" , бай Дончоооо! Думата е "СТРАХОПОЧИТАНИЕ". Замисли се колко си нищожен в сравнение с него! И ти и аз и всички днес и преди!

българите сме известни много и с продажността си, не е ли най-добре, всички видове български "чуждофили", да спрат да мърсят паметта на Апостола!?

к'во ми трябваше да прочета в клюкярския интернет да е възмоно авторът на романа "Време разделно" да е Фани Попова Мутафова ......

Държеше за българите, не може да му се отрече, циганите му имаха страха.

щеше да ни прави! При това 2 пъти! КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ И ЩЕ НИ ПОРОБИ!

Вече се преиграва с образа на Левски. Левски не може да е икона. Иконата е църковен символ. Левски е човек. Велик българин дал живота си за свободата на България. Какво по велико от това?

Ако направим аналогия с днешна България, за елементарни национални инфраструктурни проекти управляващите ходят да целуват задници в Брюксел...за да ни отпуснат финансиране от парите, които плащаме като годишна вноска?!! Къде е Достойнството?

Ами преди целуваха гъзове 45 години на Москва и една магистрала не построиха, а дори централните улици бяха в дупки. До Пловдив и до морето се пътуваше по път с две платна -по едно в двете посоки. Сега и без да целуват има пари програми за пътища , пък ако искаш може и да со стоош без тях.

Ти това помниш ли го или някой реститут ти го разказа ? И какво общо има този светец с твоите глупости ?

Васил Левски е единственото останало достойнство на БГ ! Очаквам скоро от Брюксел да го обявят за терорист ...

...и Ердоган да изпрати официална протестна нота до българските управляващи, че в България се чества официално паметта на един "престъпник" в някогашната Турска империя.

Redom do Levski trqbva da e i TODOR ZHIVKOV izgradil edna hubava Bulgaria, no NEocenen ot naroda

А за Боку ли говорат некои. За него нема дума, която да опише, колко е "умен"

ИМАШ В ПРЕДВИД ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ОТ СИК ЛИ ???

Антон Дончев: Левски ни показва, че нищо не може да бъде направено, ако човек няма чисто сърце и чисти ръце ... ПОКЛОН ПРЕД ХРИСТЯН-КОМУНИСТА АНТОН ДОНЧЕВ - ГОВОРИ КАТО ЕДИН ДРУГ НАШ ДРУГАР ФЕЛИКС ЕДМУНДОВИЧ ДЖЕРЖИНСКИ :)))

Какво достойнство може да има народ с подобен премиер??!

Левски е било просто един обикновен човек, който е обичал България. Толкова ли е единствен той, такъв феномен ли е чак? Замислете се, не сме ли хора и ние? Явно не сме. Неможем ли и ние да обичаме родината си? Явно неможем.

честването на Левски ми напомня това на 100 г Ленин престанете с тази гавра с останалите борци и мъченици просто той сега е най удобния на престъпната орда ГЕРБ

Аз те разбрах. Ама бързо са ти сложили минусите, без да се замислят.

Левски е смокиновият лист, с който ние, българите прикриваме срамните си качества.

Да, затова кичим с името на Левски щяло и нещяло - вкл. спортни клубове, които се използват за пране на милиони от черни каси и за отдушник на хиляди фенове, викащи или пишещи по стени и паважи "К.р за Левски" (истински случай, не е шега...). Ако знае за какво се използва името му в днешно време, Левски ще се обърне в гроба (българите и него не са съхранили). Затова трябва да се забрани на спортни клубове да се назовават с имената на национални герои. В по-цивилизованата Западна Европа няма такава практика.

До всички които се чудят как да изразят Апостола : ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН. ЛЕВСКИ НЯМА НУЖДА ОТ НИЧИИ ДУМИ, ОПИСАНИЯ, НАРЕЧИЯ. ЛЕВСКИ ЩЕ ЖИВЕЕ ВЕЧНО У ВСЕКИ БЪЛГАРИН. Време е, да се зачудите за ВАШИЯ ЗАВЕТ, защото краят наближава. Не го мислете ЛЕВСКИ, ТОЙ Е ВЕЧЕН, но вие ще бъдете забравени.

Само Бойко спази, брани и надгражда завета на Левски- ,,само наша чиста и свята република,наравно с другите европейски народи,Не по долу..,, а червените мръсни подлоги създадоха нрб- кучката на ссср-16 република,а сините гнусни отрепки- бананова република на сащ !