Пенсионерка се бори за живот, нападната в дома й

70-годишна жена от Нова Загора е била нападната в дома си. Пенсионерката е настанена в болница с опасност за живота, съобщиха от полицията в Сливен.

Обратно в новината

Коментари - Пенсионерка се бори за живот, нападната в дома й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали не беше по добре пострадалата,"ПРЕСТЪПЯЙКИ ЗАКОНА",да си беше купила "ПУШКАЛО" По добре "ПРЕСТЪПНИЦА"в затвора- отколкото "ТРУП"в гробището. А на извършителя от известните на всички нас среди ,ако го открият с "УДИВЛЕНИЕ"ще забележат че е или "ЛУД" или "НЕЛЕЧИМО БОЛЕН" ТА КАКВО ЩЕ ПРЕПОРЪЧАТЕ НА ПОЧТИ УМРЯЛАТА ПЕНСИОНЕРКА ДОКАТО ОЩЕ Е ЖИВА И ЗДРАВА

ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ НОН СТОП - ЕЖЕДНЕВНА И ПОВСЕМЕСТНА ! Щом циганите не изпитват уважение към държавата и обществото, крайно време е да бъдат принудени да изпитват стеах от държавата и обществото ! Но тъй като органите на реда не са способни да се справят с жестокия и прогресиращ цигански произвол, надеждата ни е само от рокерите, футб. агитки на феновете и българите родолюбци въобще !

БЕЗНАКАЗАНОСТА НА ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ,ВОДИ ДО УВЕЛИЧАВАНЕ НА ТЕРОРА НАД БЪЛГАРИТЕ!!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА В ЕДНО СЪС СЪДЪ,ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА,ЗА ДА НЕ СЕ СЛУЧИ НЕПОПРАВИМОТО!!!

Валентин Радев е тотално неадекватен. Мълчи когато трябва да говори за своята работа, но много говори за работата на другите. ББ се чуди кой от кой по-безхарактерни и беззъб министър да назначава. И ако за Бъчварова беше логично да се издъни, втората грешка - "Радев" вече е нетърпима. Не за Герб, за смачканите от вихрещата се престъпност българи. Търпението е изчерпано.

НАПАДАТЕЛЯТ Е ГЛАСОПОДАВАТЕЛ НА ОПГ ГРОБ. КЪДЕ СЕ СКРИ КАФЯВИЯТ ЕРБОКАН ВЕЛИКОЛЕПНИ.

Няма никога да се случи 17.07.2017 13:59 ( нерегистриран ) Понеже много силно си вярваш, че говориш умно и понеже явно си единственият служил в армия и си чувал за "гонка по устав", да те светна, че законите са неприложими поради сто ЕС причини, например "права на човека". (Следват лични нападки) :) ----------------------------------- Ооважаеми г-н/г-жо Россофильо/ке, няма такова чудо, когато спазването на законите, съобразени със законодателството на ЕС, да се преследва по какъвто и да било начин от ЕК! Напротив! Точно неспазването и неприлагането на закона и наказанията, които са предвидени, могат да доведат до ненужно напрежение и противопоставяне между гражданите, дори и до кръвопролотия! Кому е изгодно в България да стават такива неща? На нас, българите и на ЕС, в частност, едва ли е необходимо! Вие отново се опитвате в мътна вода риба да ловите и да пробутвате анти-ЕС манипулацийки! НЯМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА!!! Другата част от коментара ти, оформена като лична нападка, оставям без внимание и коментар!

Има ли нужда да се ловим на бас, че извършителите са цигани ?

Време е и полицаите от Нова Загора да се включат в протеста за заплати!

Нощта ражда из мъртва утроба вековната злоба на роба: своя пурпурен гняв - величав. ... Септември! Септември! О месец на кръв! на подем и погром! Мъглиж беше пръв Стара и Нова Загора ..." Тази поема няма нищо общо със зрялата "ДЕМОкраДция" сега, защото е написана за някогашната фашистка България. Лозунг от преди 73 години: "ПОМНИ ДЕВЕТИ ЮНИ (1923 г.), "ПАЗИ ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ (1944 г.)!"

Идва след месец и половина, два, септември #23-ти, Катуница. След 3 месеца, е 100 годишнината на ВОСР ... дето само една мумия е от нея останала. И т. н, и т. н...

Много ми е жал за Алекс от Бяла ! Дали този път Съдът ще вземе под внимание смъртта на Алекс и ще затвори Изрода убиец , до края на дните му ! А колкото до Ани Цолова и нейното безотговорно говорене в защита на циганите и престъпници , не съм съдия , но трябва да я изгонят от НОВА за назидание на другите , а Бетина Жотева за грубо отношение към нормален журналист да бъде уволнена без право на Държавна работа до пенсия ! За сега е така Борисов в твоята Държава на Циганите , твоите потенциални избиратели , ако не са те ти нямаше и да померишеш и въздуха в Министерството !

Държавата на циганите и политиците, всички останали живеем в нея за да ги поддържаме, а те да ни ограбват и убиват за награда, че ни допускат да живеем в Бг.

Мръсни цигани! Ще дойде скоро денят за разплата!

Кога ?!

Това се прави умишлено, да някой членове от НК и да се направи по -лесено придобиването на КНО. След, като това стане бандита ще се замисли дали да влезе да ме обира при положение, че имам пистолет и закона ми разрешава да го използвам.

Пак ли цигани.,защото не е ясно.Но по принцип ,когато се използуват различни витеви изрази ,то значи е циганин.

Време да бойкотираме сутрешните предавания на НОВА Телевизия ! Никакво гледане докато не сменят екипа на Сутрешния Блок на НОВА ТВ ! И управата на НОВА тв не се извини на Българския Народ ! Борисов веднага да смени Областния на Русенска Област , този е най-големия Изрод !

Спите ли спите??? Ако е за някои ваш хендеряст ще ни продупчите ушите, а сИга къде се припичате??? Спите, защото не ви плащат. А забравих защитавате изродите-роми, щото ви плащат. Горката жена. Дано оживее, иначе няма да хванат неизвесния извършител

Мазен адвокат прави "прилика" с дискотека в Студентски град, но: 1. Какви са тези нелегални цигански общности без никакъв държавен, финансов, полицейски и пр. контрол. 2. Масови самозаселвания, без регистрации, неплащане на данъци 3. Каране на каруци, без да плащаш данък 1 конска сила тие ППС-то 4. Пасеш коне на общински и частни парцели, кой Българин го прави? 5. Закон против просията! Не посещаване на училище с цел да се учат да крадат, просят, убиват и мародерстват. 6. Помощи според заслугите - не работиш, не учиш, паразитираш - отиваш в ПАНДЕЛ ОТ ТРУДОВО-ВЪЗПИТАТЕЛЕН ТИП - бачкане от сутрин до здрач 7. Разврат ГНУСНИ ЦИГАНСКИ ИЗВРАТЕНЯЦИ НА 13-14 ГОДИНИ раждат деца! ТРЯБВА СТРОГО НАКАЗАНИЕ в ТВУ-БАЧКАНЕ ДО СПУКВАНЕ НА ПОЛЕТО.

В коя държава така ти влизат в дома и те убиват??? Бойко, посочи една в ЕС, моля те! Това е рейтинга на бойко, т.е. 0!

Точно така беше и с момчето от Бяла - приет в кома,а проклатикурата повдига обвинение за средна телесна! Е, момчето умря ... от средна телесна повреда!

Слава на българската ПРОКУРВАТУРА и на кривосъдната ни система. Реват, че броят на юристите в парламента намалял.

Недейте да притеснявате циганите,бойко и правителството с такива незначителни новини! СПИ НАРОДЕ !!!!

Вчера гледах един клип в тубата, един как удари на улицата възрастен човек! Нахвърляха му се поне 3-ма човека и го помляха! Действието се развиваше в Испания! Отделно поне още 5 човека звъняха на полицията!

Съдията ще се влюби, както винаги в нападателя и неговия мургав маркуч

Да пожелаем на А.Цолова искрено и лично, от все сърце да и се случи същото ,за да разбере за какво иде реч!

НА САПУН

Ще е новина само ако не са шведи. Патриотите и герберчетата са в Майорка или Бали, не ги занимавайте с глупости.

Нападение и убийство - това вече е постоянна "новина". Може редакторът само да сменя конкретните данни - възрастта на пребития и населеното място.

"Българийо, за теб умряха", но имаше ли смисъл питам аз?! Ако гледах през 1989 година днешен материал по телевизията, третиращ своеволията на коментирания етнос, щях да го приема за фантастика. Идва време разделно, но кой с какво ще се раздели, това вече е въпрос... но идва! Да почива в мир момчето от Бяла!

Нашия Буда, за когото гласуваха повечето хора се е спотаил и не диша, само и само да си изкара мандата докрай. Хич не му дреме за народа.

Възмутена съм не само от А.Цолова,но и от областния управител на обл.Бяла! Думите му :"Стига с тия роми,миналата година се клаха българи.." До кога управниците ще защитават циганите,които вече се самозабравиха,а българите живеем в постоянен страх и на улицата,и в домовете си?!

ОК, само се чудя областния на Бяла по-голям началник ли е от областния на Русе или по-малък?

Всеки ден, ама буквално всеки ден една и съща новина - тумба цигани нападнали, пребили или убили българин! И в същото време върви една идиотска защита на циганите от медии и "правозащитници" как това не е етническа война! Днес Джамбазки се опитва 20 минути точно това да обяснява, а онова загубеното Ани Цолова заедно с някакъв адвокат на Дявола Александър Пелев заедно в хор набиват в главите на зрителите, че убитото момче в Бяла не е циганска престъпност! Това става, както виждам, точно в момента, когато пак пребили баба в дома й, а Йосиф Сърчаджиев се жалва точно от циганска престъпност и сам нарича, тоя интелектуалец, България че е някакво място ЦигАния! Тихата, необявена отпреди над 50 години война на българите вече става все по-видима и все по-обявена!

Управляващите ни заплашват с етническо напрежение създаваме.Жалко ,че и водещите се ,,правят на нечули и нечели ,,за болката и постоянният страх в който живее българина.Освен Джанбаски никой не защитава обикновенните българи.Защо тъка се мазнат политиците на ет ническите партий и бтлгарина не иска да има напрежение,но много хора от етноса се самозабравиха.Вземете незабавно адекватни мерки ,че минава търпението . От мазнене на турците не смеете да повторите филма,,Време разделно,,с блестящато изпълнената роля от нашият велик таланлив актьор Йосиф Сърчаджиев.Жалки сте и правителство и медий с вашата алчност,ненаситност и страхливост за службите които заемате,е вярно с перфектни заплати сте,ама трябва малко и морал да имате.Браво на Джанбазки смел човек.Аз предлагм да се съкрати правосъдната система,защото сутринта казаха,че ш0% от осъдитемните присъди са условни,те затова безчинстват над нас.

Така ще бъде докато си.стоим и си траем НА ОРЪЖИЕ това е спасението

Нямало цигани, нямало българи. Ми ок, ама нещо не забелязвам Темида да е сляпа, та някак си успява да прогледне и да различи кой какъв е. Не ние, а съда дели хората на цигани и българи. Ние присто си търсим справедливостта.

САЩ ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ Е? НАЙ-ВЕЛИКАТА. САЩ НАПРАВИХА ЛИ РЕЗЕРВАТИ ЗА МАЛЦИНСТВАТА, КОИТО ТРУДНО СЕ ИНТЕГРИРАТ? НАПРАВИХА. С ПРИВИЛЕГИИ ДАЖЕ. ЗНАЧИ, ТОВА Е ДЕМОКРАТИЧНО, НАЛИ? НИЕ СТРАНДЖА - САКАР ИМАМЕ ЛИ? ИМЕМЕ. ПРАЗНИ... Е?

Спират им се помощите. Разрушават им се незаконните къщи. И те сами се изнасят бързо бързо към "толерантния" "запад".

Няма циганин ,няма българин ,има крадец и убиец ,НО НЯМА ДЪРЖАВНИЦИ ,А ЛИГЛЬОВЦИ ,КОИТО ИМИТИРАТ ДЕЙНОСТ И НЕ ПРОМЕНЯТ ЗАКОНИТЕ ,заради ...изборите ,боклуци ! Защо в Унгария нещата вървят ,а тук ни управляват плазмодии !!!!!!!!!!!!!!!

не се е интегрирала в последните 1400 години в нито една от държавите, през които е минала от Индия до Европа. Камо ли за 40-50 годинив България. Камо ли заради простите ни политици в последните 25 години. Трябва да свикваме, че те така живеят. Това е тяхната ценностна система, такива са им разбиранията. Просто трябва да им се прекъснат всякакви източници на печалба, всичките незаконни.

Така ще е докато политиците и управниците си заравят главата в пясъка срещу нарастващото етническо напрежение, докато не смеят да гъкнат срещу циганите, защото ще ги осъдят в Страсбург и европейците ще ги смъмрят, защото не изпълняват европейските директиви за толерантност.

Бъдете сигурни,че това не е извършено от някой оскотял циганин.

Циганския проблем отдавна го изпуснахме от контрол и тепърва има да берем горчиви плодове. Чака ни съдбата на ЮАР - българите ще останат в няколко големи града, където ще има някакъва относителна сигурност, а извън тях ще върлуват мургавите.

Струва ми се, че управляващите нямат нищо против в България да се обособят няколко анклава, а останалите райони да се оставят на произвола. Дори действат в тази посока.

Докога ще продължава тормоза и убийствата на безпомощни възрастни хора?!! Кога ще има ред и справедливост? Кога хората ще се чувстват сигурно и ще могат да живеят спокойно? Все въпроси без отговор.

Докато българите спрем да мигаме като мишка в трици. Минем, примерно, 100 хил. души през "триъгълника на властта", в София. Разринем авгиевите обори. Оправим си държавата. Тя - полицията. Полицията - циганите.

Държавата има сметка да измират пенсионерите, защото така ще плаща по-малко пенсии и съответно ще остават повече за крадене от нашите данъци.

на позната в средата на 90те убили баща ѝ на 72, докато си пазел лозето - откраднали му транзистора ВЕФ, а така нареченият "неизвестен извършител" остана неразкрит, при положение, че в близост са се само анстанили в присвоени вили цигани с каруци и коне. Проблемът не е от днес, само това исках да кажа, но едва сега започна да се дава малко гласност, а не трябва да е така- плевелите се отстраняват преди да пуснат семето!!!

99,99 процента са били цигани.

Цветанов през последните седмици обикаляше телевзиите и плюеше по президента. Как един журналист не се осмели да го попита за тези грабежи и убийства по селата? За тях такъв проблем няма. ББ, който иначе е компетентен по всички въпрос сега и той мълчи. Всички мълчат, защото знаят, че поговорката "Всяко чудо за три дни" работи.

Медиите са техни, всеки журналист обслужва техните интереси, ако зададе грешния въпрос после ще стои без хляб. Знаеш ли, а не съм фен на САЩ, но какво правят техните медиите им с Тръм е само за завиждане, разкъсват го. И не само медиите, но и хората. Пълна свобода на словото. Никой ни най-малко се страхува да говори, да пита, да обижда дори. А тук всичко е една мафия.

само по канал З дават "истината такава каквато е"

Абе май, ще трябват сопи , натам върви работата.Въпроса е да не хвърлят окупационният корпус срещу народа.

В американските бази у нас, щяха да идват 9хил.(официално) либийски мюсюлмани "демократи", на "преквалификация". Сред "бежанците" има поне няколко хиляди "умерени" опозиционери. Циганите са два милиона. Джандарите не ги знам колко са. Ермангал винаги може да се "притече на помощ". Работата е сериозна.

Това е поредният опит за убийсто. Сега се пита само какво ще направим ние като индивиди и после като народ. Всеки да си зададе този въпрос съвсем ясно и честно и дано дамери ОТГОВОРА.

докато разрешаваме на циганите,да избират тези, които ни управляват,те ще защитават само техните интереси...циганите много хитро се възползват от политическия чадър над тях....

Чадърът е мейд ин Америка. Килъри като идва, първата и грижа бяха циганите и строи Боко здраво, тогава. Да не говорим, че на "Америка за България", това и е основно работата.

Решението на циганският проблем е лементарно - да се спазват и прилагат законите, които ги има. Дори и сегашните закони, ако се прилагат, ще обуздаят паразитите. Другото е от Лукавия, който едва ли замисля добро на народа на България. Насилие - да, но чрез Закона. Всеки, преминал през казарма знае, че няма нищо по-гадно от гонката по устав!

Понеже много силно си вярваш, че говориш умно и понеже явно си единственият служил в армия и си чувал за "гонка по устав", да те светна, че законите са неприложими поради сто ЕС причини, например "права на човека". И как и кого ще накараш да прилага закони, след като така евтино и сигурно се пазаруват гласоподаватели? Скрий се с тия детски коментари за Путин и на баба ти фърчилото.

Ооважаеми г-н/г-жо Россофильо/ке, няма такова чудо, когато спазването на законите, съобразени със законодателството на ЕС, да се преследва по какъвто и да било начин от ЕК! Напротив! Точно неспазването и неприлагането на закона и наказанията, които са предвидени, могат да доведат до ненужно напрежение и противопоставяне между гражданите, дори и до кръвопролотия! Кому е изгодно в България да стават такива неща? На нас, българите и на ЕС, в частност, едва ли е необходимо! Вие отново се опитвате в мътна вода риба да ловите и да пробутвате анти-ЕС манипулацийки! НЯМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА!!! Другата част от коментара ти, оформена като лична нападка, оставям без внимание и коментар!

Живях в Нова Загора, прекрасно градче, всички се познават, добри хора, но както и по други места изпуснаха раждаемостта на циганите. Без никакъв контрол. Българките с 1-2, те с по 10. И ето го резултатът. И там има махала, но те си живеят из самия град, изкупиха къщи. Само старици са останали. Кметът е свестен, градчето е като ново сега, измазани блокове, градинки, но за кого? Това няма да е за бледоликите. Ограничете тези помощи за раждаемостта и ще се нормализират нещата. Половината ще напуснат България, а който остане ще работи и ще се интегрира иска или не. Дайте да променим закона, бе хора. Всички го искаме, нали ние сме държавата. Тия горе служат на НАС! Дайте да им го напомним поне!

няма правосъдие за престъпниците, май сами трябва да се справяме, око за две, зъб за чине!

По-разумно е да си оправим държавата, тя - полицията, полицията - циганите.

Докато има парламентарна демокрация ще има заинтересовани за избиране като депутати. Което автоматически означава, че циганите са евтин, сигурен и безотказен механизъм за гласуване. И ще бъдат носени на ръце дотогава, докато има парламент. И са перспективни, защото след 20 г се УТРОЯВАТ или учетворяват. Сложете и разрушителното въздействие на окупацията, наречена ЕС с техните мултикулти соросоидни практики и ви става ясно, че имаме ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ. Сложете и арабите, които идните месеци се канят да изсипят тук, без да ни дадат и гък да кажем. Ако някой мисли че те няма да направят същите анклави, да консумират зверски помощи от джоба ни, да изнасилват и да колят, то просто е в грешка. И да въведе думата refugees в търсачката на ютуб. Президентска република и то много авторитарна, вън от ЕС/НАТО или ни няма.

Не разбрах само, къде е тук ЕС, па и НАТО(!?) в цялата тази патаклама? Нали не твърдиш, че ПРЕДИ ЕС не е имало подобни престъпления? Дори и по времето на възлюбения ви и незабравим СОЦ имаше такива престъпления и то не малко. А тог51ава беше " Всичко в името на Човека, всичко за благото на Човека!" Ти сигурно много обичаш Путин и Россия... и Путин... и пак Путин... и Россия... нали?

89-та бях на 27 години, така че имам преки впечатления от соца. Престъпност, особено криминална 0. Нула, значи нула. Циганите работеха до един. В паспортите имаше графа "месторабота", беше забранено да не работиш. Циганите служеха в строителни войски до един и излизаха със занаят от там. Полицията (милиция) биеше зверски. Директно и на улицата. Имаше смъртно наказание и се изпълняваше бързо. Бъдете здрав и щастлив в демократична и човеколюбива Европа, дано не ви убие някой неандертал, вас или близките ви. И продължавайте да приказвате за Путин, много е интересно и актуално. И е по темата.

И през комунизма циганите бяха толерирани за тях нямаше ни водомер ни електромер ний им плащахме удоволствието да се въдят!А да знаете в какви колиби отваряха хранителните магазини,немислимо беше БЪЛГАРИ да го направят!Така ,че проблема не е в демокрацията,а втова ,че сме продажно племе!И вместо да ги сложим на мястото им ние се дрънкаме по форумите,кой строй е по шибан !

Време е за лов на мангали,а те защитени като,кормораните,хем вредни,хем защитени!СТАВАМЕ БРАКОНИЕРИ!!!

Ще каним и чужденци на сафари "лов на цигане", така и туризма ще стане целогодишен.

ЦИГАНИЯТА МИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ. МАЙ Е ВРЕМЕ ДА ХВАЩАМЕ ТОЯГИТЕ.. ПОСЛОВИЧНО Е ТЪРПЕНИЕТО НА БЪЛГАРИНА. НО И ДОБРЕ ЗНАЕМ ОТ ИСТОРИЯТА КАКВО СТАВА КОГАТО НА СЪЩИЯ БЪЛГАРИН МУ ПАДНЕ ПЕРДЕТО....

Само със сопи и перде неа стане. Трябва и акъл.

Трябва да започнем от жълтите павета.

ГЕРБ и мазника Борисов са виновни ,че не се променя наказателния закон ,дори не променят и стойността на откраднатото и така крадлите остават ненаказани ,нали са им електоратче ,какво значи някаква си бабичка ,а бойко ,шушуминго ?!

Неизвестен извършител или накратко мангал.