Жители на кв. ”Дружба” се надигнаха против строеж до езеро

Жители от столичния квартал „Дружба” се обявиха против новозапочнал строеж на зелена площ до езерото в квартала.

Обратно в новината

Коментари - Жители на кв. ”Дружба” се надигнаха против строеж до езеро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лейте бетон, пийте плацента, и слушайте сашо роман....

Как се сдобивали с разрешение за строеж.Ами,системата е стара като света. Който даде повече. А сетете се,кой има пари да строи днес и кой има пари да лупува жилища...Докато ГЕРБ е на власт,ред и спокойствие в тази държава не може да има....Пълна анархия ибеззаконие.

банката?

ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ ФАНДЪКОВА КАТО ,ПУДЕЛА НА БОЙКО ПОСЛУШНО ПРОБУТВА ЩЕНИЯТА НА ГЛАСА ОТ ГОРЕ,,,,НЕ НИ СА ГРАДИНСКИТЕ,,,ТЯ НИ ДОКАРА ПАМЕТНИКА РЕЙГЪН И ВСЕНАРОДНИЯ ЮЖЕН ПАРК Е С ИМЕ,,,,,ТОВА Е ДА ПЛЮЕШ НА НАЦ.НИ ДОСТОЙНСТВО !?!?

Това "езеро" отдавна трябваше да го пресушат! То не е езеро, а гьол!

като водата там извира?

а там си пише: терена е частен! частен ще рече, също като дворът ти на село, дето не даваш на комшията да си събере сливите дето са паднали в твоят двор! щом е частен, може да си го загради, да си го сее, патки да пасе, или да си направи петролен кладенец!

Дружба е жк, а Лозенец е кв!

"Управлението" на гербавите крадци и национални предатели ще се запомни точно с това.

точно с кое?

Кмета на Дружба е слаба ракия!

само насилие и смърт ше спре таз сган. АБЕ, КОЙ ЩИ КУПИ АПАРТАМЕНТ ТАМ? ФАУИТ НА ИНВЕСТИТОРЪ!

Инвеститора накрая остава банката. След като строителя открадне възстановеното ДДС за надписаните материали, спира да си обслужва заема и обекта го взема банката. Тя си го бие от главата после и накрая го пише лош кредит. Всеизвестно е, че всяка от банките си има собствена агенция за недвижими имоти, чрез които се опитват да се отърват от лошите кредити, без много да се разчува.

sps_hrsf@abv.bg

МИ ДООБРЕ. важно е да донесе загуба и разреха, че и разграбване - тоз проект.

За какво са градоустройствените планове когато всеки с пари може да ги променя както си иска? Иначе картинката е същата в цяла София, някой си се сдобива със земя, зелените площи стават ненужни, издига се блок и се появяват нови 50 автомобила без място за паркиране

там някакъв парк??? Що жителите на същата Дружба 1 да не протестират покрай циганските блокове, които от десетки години сеят смрад и покрай тях е кочина от боклуци!!! Цялата Дружба 1 е кочина, едно цвете никой не е насадил, мръсна, тъпа кочина е.

Ами крана до НДК го запалиха, крайно време е да пламне и техниката на някой "инвеститор"... В България явно това се разбира под диалог. Иначе никой не обръща внимание

Бил съм на такива обсъждания - проформа са, принципа при тях е - Вие си говорете, не ми пречи да си направя каквото искам .. Де е ОБЩИНАТА живееща от нашите данъци да пази ОБЩЕСТВЕНИЯ интерес, а не частния на инвеститор бутнал някоя пачка ...

Общината си е на мястото. И ако се съди по гласуванията през последния четвърт век, върши точно това, което искат жителите на София. Единствените два кмета, които не са преизбирани за Александър Янчулев (хидроинжинер от СДС), който остави софиянци без вода и Бойко Борисов (шеф на ГЕРБ), който стана премиер.