В Турция арестуваха журналистка, писала за опита за преврат

Турските власти задържаха журналистка, редактор на регионален вестник, заради нейна статия, критикуваща правителството, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - В Турция арестуваха журналистка, писала за опита за преврат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червена армия трябва да нахлуе в Турция и да ги освободи от ердоганово робство.

На путин армията ли визираш? Те си първи дружки двамата. Освен това са идеологически братя.

Интересно защо прогресивния и демократичен свят , не вижда терора в Турция , а го вижда в Сирия , Северна Корея и др . Както винаги някой са по равни от другите !

ДОБРЕ СЕ СПРАВЯ най-добрият приятел на бойко борисов! ОБАЧЕ,И ДВАМАТА СКОРО ЩЕ ЯДАТ БАНИЦА ! НАЙ-ВЕЧЕ НЯКОИ ЧАСТИ ОТ ТЯЛОТО ИМ!

Напротив, г-н ТURК, Надуха ни главите да ни обясняват за подкрепата на турските граждани към султана!

Hапротив жое аз също обичам белият американец сегашен фаворит на блуз музиката т.е. жое бонамасса, но това не променя реалноста в Tурция , която реалност вие повечете форумци не желаете да го видите.

да поправя; реалност която не желаете да я видите.

Какво да се коментира?Очевидно ердоган много се е изплашил и затова предприема такива безкомпромисни мерки.опитва се да задуши дори мнението на хората.все пак мисля че единствения начин за промяна на управлението на една страна са демократични избори.Същевременно е ясно че има несъгласни с управлението на Ердоган и то много.Мисля че Ердоган ще свърши зле.Би трябвало да е обединител на Турция а не да разделя турското общество.

Pойтерс защо не пише за масовото участие на турският народ на празненствата посветени на гибелта на 250 турци които станаха жертва на гюленовият преврат подкрепен именно от западните меценати на уж независимата агенция Pойтерс. Aз питам защо и българските медии не информират реално гражданите си за този грандиозен митинг, с участието на над 5милиона турци , може би и българската медия е протеже на Pойтерс които пстоянно провеждат антитурска пропаганда . Tази уж журналистка не само омаловажава демократичният успех на турските народни маси а и се подиграва с жертвите починали само за това че са се опълчили срещу диктаторският военен преврат. Tази журналистка трябва да се запитаме защо точно сега редактира провокативно есе , значи и тя е от платените вестникари изпълняващи директиви от вън ,с цел да омаловажи грандиозният демократичен акт на турският народ. Tурският режис. Aлтънок напоследък със своите месажи се подиграва, по скоро се гаври с турския народ . Tози режис е безпардонен алкохолик, явно се е ядосал че вече не получава поръчки за турски сериали, никога хора на изкуството не са подкрепяли военни преврати . .

Въй, султан Ердоган скоро ще задмине фамилия Ким по всенародна любов!

Защото в БГ не се интересуваме от Турция.

Ти сериозно ли го мислиш туй..?И защо тогава се нричаш Тюрк?

Журналистката е знаела,че пише ли нещо срещу Ердоган не я чака нищо хубаво и всички турци,които са излезли на площада в защита на Ердоган го правят от страх да не им се случи нещо.Всички държави знаят, че превратът беше под сценарий на султана,но никой не иска да си разваля отношението с него.

Един католически свещеник е казал някога -"Когато арестуваха комунистите, ние мълчахме, когато арестуваха евреите , ние мълчахме , когато арестуват нас , няма кой да издиген глас в аша защита" !!! Това е , което се случва с всяка диктатура !!! Започва се с интелектуалци, а се завършва с кървави кланета в самата държава, а и извън нея !!!! :(((( ГНУСНО СРЕДНОВЕКОВНО СУЛТАНЧЕ !!!! ЗАЕДНО С КРЕМЪЛСКИЯ ГНОМ ЩЕ ЗАПАЛЯТ СВЕТА !!!!:(((

що бе нали ние сме съюзници по Hато , нали от фондацията довчера скандирахте добре дошли нато , искаме повече HATO, аде ако обичаш да не се отмятате а , Tурция е втората по големина армия в Hато така че по кротко с исказванията

Ами той Ердоган вече си е султан, нищо че не го обявява официално!

Абе нема ли да се изокаш и под статията за голия мъж на бул. "България", а? Щото и това е ОЧЕВИДНА работа на Путин! Та викам да не пропуснеш, белким всички разберат, че днес си заработил 50-те цента от донора си...

русия и турция са едно и също арестувани журналисти и опозиция убийства и т.н.

поплачи си ще ти мине хахахахaa

Това се нарича "демокрация" ...по Ердогански! Мдаа, и тоз се натиска за ЕС, хммм? Дали в ЕС приемат муслимски теократични монархии, каквато се оформя Турция? Скоро може и за султан да се обяви, както е тръгнал! Но пък е пръв "приятел и брат" на наш Боко! Добър "приятел и брат", нема що...

Това се нарича диктатурата на Ердоган.

европеичетата не успяха с преврата срещу този фес и сега квичът като прасета че тои дръзвал да им отвърне

Само двама? Малко е, султан ефенди- сложете 2-3 нули...

Свобода за Корай ! Ердоган мюсюлмански Диктатор !

Нали затова е журналистка. Да не би да искат да изпее песен за пуча?! Ето го лицето на кандидатите за ЕС! За беда, такава тенденция - да мачкаш интелектуалци и културни хора, се наблюдава лекичко и тук. Защо ли никъде не ги обичат? Може би защото не се лъжат и виждат всичко?