Тръмп похарчил за юристи почти $700 000 за три месеца

От април до юни 2017 г. екипът на Доналд Тръмп е изразходвал близо 678 000 долара за юридически консултации.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп похарчил за юристи почти $700 000 за три месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Емиии... трудно е да се разплатиш с адвокатин, особено в случая на Тръмп, от една страна личният му адвокат Робърт Мълър го е посъветвал да направи това за което го разследва адвоката на държавата Робърт Мълър;)

Доколкото ми е известно Сикрет сървиз НЕ СЕ ЗАНИМАВА С РАЗРЕШАВАНЕТО И ЗАБРАНЯВАНЕТО НА СРЕЩИ НА РОДНИНИ ОТ СЕМЕЙСТВАТА НА ОХРАНЯВАНИТЕ ЛИЦА. Така че е любопитно кой от Сикрет сървиз точно е разрешил тази среща, ако адвокатът на Тръмп казва истината И ПО КАКВИ КРИТЕРИИ И ПРОЖЕДУРИ!

Малко са му, като му гледам дереджето. Иначе и гвардия адвокати да строи в една редица, няма да прикрият, че е импулсивен, егоцентричен, некомпетентен, лъжлив оранжев клоун. Добре го посрещат само в СА - вижте танца със саби. Кофефе!

Защо не напишат колко пари са хвърлени с надеждата да го свалят от власт. Сигурно са в пъти повече.

Адвокатите не могат да прикрият глупостта!

Това е доказателство ,че президента в щатите е командван от алигарсите и ако не се съгласява с тях то ще има импичмът или нещо подобно. Президент харчи пари да докаже ,че и той за това е станао президен- да има свой поглед,вариати и проедложения -

има един хубав български лаф: луд умора няма. та и те щатцките политици тъи наречения естаблишмент. те са и баш "патриоти". същите като в стихотворението на наш ботев.

Малко ми се чини. Като е некомпетентен, би трябвало сумата да е многократно повече.

Ха ха бай Дончо е изключителен дразнител за вятърничевите краварски либерал-толерасти ! Даже по голям дразнител и от ГЕНЕРАЛ ДЕСИ ,ГЕНЕРАЛ РАДЕВ у нас, даже и от Роско !Тия му търсят под вола теле, а ако го намерят там, това ще здачи че Русия е сто пъти по мощна и от Кравария щом са си сложили президент там !!!!!

Голям праз. Ми който си ги има да си ги харчи. Пожелавам му да си събере 10 милиарда за кампанията си и да си я спечели.

Само че в случая (и това, което дир-аджиите пропускат от новината на Politico) е, че Лудия Дони не харчи собствени пари за своите и на синчето адвокати, а пари на кампанията.