Войната в Сирия е взела над 330 000 жертви

Над 330 000 души, включително около 100 000 цивилни, са убити от началото на войната в Сирия през 2011 г.

Обратно в новината

Коментари - Войната в Сирия е взела над 330 000 жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да бе ако се умножи по 2 може и да се доближим до реалната цифра :-)

Поляците разбиха Пълчищата на Тухачевски пред Варшава 1920г,Германците се отърваха от руските агенти Карл Либнехт и Роза Люксенберг,румънците се отърваха от комунизма 1924 с внесеното от СССР Татарбунарско братоубийство и т.н.

ти нали знаеш, че комунизма е дело на швабите? а знаеш ли, че народния съд е подписан от земеделците? а знаеш ли, че си доста повърхностен и елементарен и е нужно да почетеш малко книжки (стига да знаеш какво е книга), за да се изказваш малко по-подготвено?

Човека ти говори за Азиатския му подвид , познат у нас като Ленинизъм

Всички жертви и сирийски емигранти тежат на съвеста на Асад-респективно Путин.Ама те комунистите нямат съвест.Мислят само за братоубийства и кражби.Справка 16.04.1925г Света Неделя-София,Септемврийския метеж-1923,1944г и т.н.

СВЕТАТА ИНКВИЗИЦЯ НАПРАВО Е ГОРЯЛА ФАШИСТИТЕ, ИСЛЯМИСТИТЕ И ЕВРЕЙСКИТЕ ВЕЩИЦИ .... А РАЗСТРЕЛА Е КЪДЕ , КЪДЕ ПО-ХУМАНЕН

защо не е споменат основният убиец - обама - които създаде ислямската държава ... всъщност преименува акаида в ислямска държва ... и получи нобелова награда за мир ...

От 1990 се влюбихме в u s a живота е прекрасен скоро ще станем 5 милиона но няма значение ние сме евро....... надявам се историятя да забрави тези времена .Срам за дедите ни

А СЪЩОТО ВРЕМЕ ИЗРАЕЛ СЕ ОБЯВИ ДНЕС СРЕЩУ ПРИМИРИЕТО МЕЖДУ РУСИЯ И САЩ В ЮЖНА СИРИЯ ..... ПОНЕЖЕ ТОВА УКРЕПВАЛО ПОЗИЦИИТЕ НА ИРАН В СИРИЯ :)))

Значи, отдел 6-ти на КГБ , известен като ИД е убил около 30 хил и руската армия още 300хил и изглежда числата са вярни.

КРАВАРИТЕ,ЧИФУТИТЕ,И ОСТРОВНИТЕ ПЕДАЛИ НЕ УЧАСТВАТ ЛИ ? ...ТЪПОТИИТЕ СА ОБИЧАЙНИ ЗА ТЕБНО ,НЕ СЕ ПРЕСТАРАВАЙ,И ТАКА ТИ ЛИЧИ ОТ ДАЛЕЧ !))

ЗА ПРАЙДА В ТОРОНТО :))

обама създаде ислямската държава ... всъщност преименува акаида в ислямска държва ... и получи нобелова награда за мир ...

Сирия е 23 МИЛИона 330000 са 1/66 от цялото население а в България 2,МИЛИОНА загина ли от бедност и болести за 20години което 1/4 от цялото население Това излиза е СЕДесарите иГЕРБерите БАВАрците са по големи башибозуци и главорези отИДиЛ

В бг 666000

Мир на праха на загиналите.

за сирииците, които стигнаха до германия воината беше благословение, и много ги подценявате, доста от тях имат повече пари и хитрост от вас, в германия записват университет, не всички са каквито ги мислите.

Смърт ли ви радва, бе? Май не сте умирали никога. Господ да ви пази!

Я КАЖИ ТИ КОЛКО ПЪТИ СИ УМИРАЛ,И КОЙ ПЪТ ТИ ХАРЕСА НАЙ МНОГО ?))

Malko sa

Да се разбира-още най-малко 330 000 убити на сметката на сеячите на демокрация USA!!! HO HO HO

А кой хвърляше забранените с конвенция касетъчни бомби над Алепо? Лично Обама ли, бе , ред фарт?

Фасетъчните бомби са привилегия на сащ.А и никой не те кара да вярваш на фалшивите новини.

А ватняците какво сееха ? Млин със квас , та от благодарност им пукат по посола....

120 000 войни на асад, 57 000 на бунтовниците, 58 000 на ислямска държава ,1500 на хизбулла! 57 000 загуби на бунтовниците, срещу 180 000 на асад!? едно към три! ако продължават тъй, скоро асадци ще свършат, а путин ще трябва да моли кадиров да изпраща още бойци в редиците на ислямска държава!

Все такива идиоти като теб ли наемат в "Америка за (съсипване на) България?

ми кво да ти кажа, не знам! вероятно да. ама тия данни са от статията а не мои! не съм сигурен, че са истински! може би загиналите от идил и хизбулла са повече, но това путин го знае по добре!

Правилно е да се каже: Западът уби над 330 000 в Сирия!

'Сирийския център за наблюдение на човешките права' го презираме щото е 'соросоиден' и 'антируски'. Въпрос: има ли ВЪОБЩЕ източник който: 1. Признавате за достоверен; 2. Публикува реалния брой цивилни жертви причинени директно от руската намеса, т.е да признае ПОНЕ ЕДНА. Ако някой русолиз успее да ми отговори ще спечели огромното ми уважение.

Виждам, че си готов всяка тема да обърнеш в обсъждане на Русия и колко е зла. Това е твой проблем - икса ти се да вярваш на всичко, което ще покаже Русия в кофти светлина, нали? Предварително си решил, че истината е онова, което потърждава твоите убеждения. Чудя се какво те е накарало да ги създадеш, че да се докараш до такова състояние - видял ли си нещо лошо от Русия или просто се е случило така, че за да си готин в някаква компания си почнал постепено да вземаш тая позиция, докато накрая си почнал да я вярваш като религия? Слушал си за соца толкова много, че си свързал представата си за зло с онова време и по индукция с Русия? Човек загуби ли си способността да бъде обективен, вече не е личност, а развалена плоча, нагнетяваща в други глави с подобни слабости едно и също, едно и също, докато по Гьобелсовия начин повторението започне да им се вижда истина.

Няма конкретен отговор, само контра въпроси + разходка по върбите. Е, мерси все пак.

Правилно се възмущаваш- низя абвинять Рашке! Тя милата към тия жертви няма ни-как-во отношение - убива единствено 'игиловски боевици', само чат-пат ги е писала терористи посмъртно..

Тези жертви пред олтара на демокрацията в името на евроатлантическите ценности не бяха напразни защото демокрацията и евроатлантическите ценности са безценни. Техните потомци ще живеят във светлото бъдеще огряно от тяхната светлина.

Сирийците, ако знаеха, какво е видяла Баба Ванга , за Сирия едва ли щяха да направят това , което направиха.

И как са ги броили? С гайгеров брояч, с броеница ли?

Колко станаха убитите руски гавази?

мършояд

От рушняците повече умряха от препиване, преяждане и приводняване отколкото от военни действия. Няколко се самоубиха.

Всичко в Сирия си беше добре, докато се оказа, че имат газ. Резултатът е "Сирийски център в Лондон". Саудитска Арабия заедно със САЩ за най-върли противниците на "жестокия" Асад?Защо ли? НАТО в КРИМ и Майдана им дойде в повече, на руснаците. Засега Ердоган успява да стои на 2 стола засега само защото има армия. Накрая ние ще го духме. Дали САЩ ще ни продават лекарства или оръжие все тая...

Преклонената главичка остра сабя не сече" - тази истина едничка кой би смял да отрече? Както всички умни хора аз не ритам тръна бос, с големците се не бора и им ставам сявга мост.

не слушай ти старец кога ти рече преклонена главица я сабя не сече! касапите колят най кротките крави, а вълците диви, са живи и здрави!

Още малко им остава на янките.С тия 700млр дълг да не се правят на световни господари

кога паднат на коча кестените

Интересно по иследване на немски политтехници числото е по голямо и то в пъти .Те доказват и факти примери и изчисления и т.н. ,че Ураина убитте са повече 55 -60 000 (например в бития танк има 4 човека а в бронетраспортьора 11) но има всичкка инф я е от жур=те от Донбас и русия и няклко европеиски ж-та. А в СИРИЯ ???? КойЖЕРНАЛИСТ от ЕС или САЩне са биле там и само тогава когато стават диверсии са първите!!1 В ИРАК УБИТИТЕ са повече от милион - нокога сне разбра - помогнаха хумунитарните орг-ии ! пак ни лъжат както с 09-11 2001 - да предположим че кулите са събори от боинга но ТРЕТОТО здание от 47 етажа от какво падна и падна 17.20 а в новините соощиха в 17.00 !!! КОЕ Е ПЪРВИЧНО - ПАДА И СЕ СЪОБЩАВА ИЛИ ОБРАТНОТО !!!- ЗАЩО СВЕТЪТИ МЪЛЧИ ЗА ТОВА

Ванка, от обяд си пиян бе човек. Вече нищо не ти се разбира. Спри я тая битова химия, съвсем ще изперкаш. Влизам ти в положението - пари трябва да изкарваш и ти, ама вземи си намери свястна работа и бачкай, остави тия тролски схеми. Айде, наздраве и със здраве и си помисли. Поздрави на шефовете ти.

И като тръгнеш да разплиташ назад в историята-въртиш, въртиш...един невинен не остава още от времето на Византия, че и по-назад. Надпреварата на безсмислието.

Много зор още от библейските времена, особено в близкия изток. Какво толкова има в тая пустиня, ума ми не побира.

99 % са мюсюлмани , нали ?

Защо не се пише никъде, колко са убитите в Мосул и Ракка? Не се публикуват снимки на руините и ранените и убити цивилни. Защо? Понеже там бомбят с хуманни американски бомби? Данни от днес за Мосул - 25000 бунтовници и 15000 от страната на иракчаните. Цивилните като гледам са писани към бунтовниците за да няма политически усложнения. 40000 за една година в един град на фона на 330000 за шест години по цяла Сирия. Личи си кой е майстор в убиването.

ми то цялата Сирия иначе са Алепо и Хомс. 330 000: 6= 55 000 на година. същата работа.

На Сирийския Център в Лондон може да се вярва колкото на Дойче Веле и Ройтерс + БХК , взети заедно .

Американска демокрация , какво означават някакви си 330 000 човешки живота на фона на великата американска демокрация.

в хранителната верига или си хищник или си плячка, такъв е животът

Я, я пак? Кой разстреля 800-900 души на улиците в Дераа, Хама и Дейр ез-Зор?

През 2012, след приемането на нова конституция одобрена с общонароден референдум, в Сирия бяха проведени многопартийни избори. По време на агитацията едната страна в конфликта довел до изборите издигна лозунга Гласуването е национален дълг а другата използвайки коли бомби се опита да бойкотира изборите... Общо 7195 кандидати, от които 710 жени, представители на 8 партии( БААС и още 7 от 9-те новосформирани партии) се бориха за 250-те места в парламента, а изборите бяха наблюдавани от 100-на международни наблюдатели и един куп чуждестранни журналисти. Причината за ударния изборен процес бяха размириците при които загинаха 8000 човека... Партиите спечелили депутатски места подкрепиха валидността на изборите но задграничната опозиция, която така или иначе отказа да регистрира партия и да участвува в изборите, оспори тяхната законност и в един момент из Сирия започнаха нови кървави сражения които доведоха до днешната ситуация.

Сметката на Демократизма главоломно расте.

Не! Тия са писани на сметката на Путин!

Путин въобще никого не убива, само демокрацията викаш?

На сметката на САЩ и техните проксита............Дано някога хората от Сирия успеят да направят така че да се въздаде справедливост на тези които им разрушиха държавата

аа, ти не се коси! те сирийците знаят на кого да благодарят, и как също знаят!