Микробус падна в р.Искър. Загина 67-годишна англичанка

Една жена е починала, след като микробус, пътуващ по ул. "Самоковско шосе", е паднал в река Искър.

Обратно в новината

Коментари - Микробус падна в р.Искър. Загина 67-годишна англичанка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

англичанката дошла в България ,защотото тук е раят .Сега би трябвало да е щастлива,че е в Рая ...

Няма ли ограждения(мантинели) които да предпазват МПС при излизане от пътното платно. Или е по лесно да кажат, че скоростта е несъобразена и общината, пътна полиция и компания си е измила ръцете!!!

За малоумното българско племе колите трябва да могат да се движат с до 25-30 км/час, а пътищата да са еднолентови и еднопосочни,оградени с мантинели. Може и да помогне да намалеят катастрофите и жертвите.

Коцка, приятелю, прав си.Платил си си лаптопа щото е служебен.Какво може да очакваш от полицаи, които си купуват униформата и обувките.Правителствата, Коце, правителствата докараха тези неща до тук!На тях им изнася тази държава да е лабиринт от проблеми за обикновения човек.Само тогава ТОЙ, няма да има възможност да им търси сметка!

Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

Това не е ул. "Самоковско шосе", а е пътят за Самоков. Щото миналата година ми разбиха колата на Урвич и откраднаха лаптоп и още вещи за 1500 лв. От РПУ-Панчарево, които отговарят за участъка, казаха, че нямало дежурни в неделя (обикновено в неделя хората ходят на излет до Урвич), да съм идел в 8-мо РПУ в Дружба. Никой не дойде на местопроизшествието. В Дружба никой не слезе до колата за натривки за отпечатъци. За тази жалба се набирах после 2 пъти до РПУ-то в работно време. Дознанието срещу неизвестен извършител е прекратено. А понеже лаптопа бе служебен и го платих, трябвало да ида до РПУ-Панчарево, което пък не дойде и ме препрати към Дружба. Не го казвам. че да нямате вяра на родната полиция, която Ви пази. Вярвайте й ако си нямате друга работа. Просто Самоковско шосе не е улица. Улица е до Панчарево, а до там няма как автомобил да падне в реката.

А бе и до Кокалянското ханче няма как да падне в реката ама после е лесно на доста места, какви глупости правехме с един приятел с моторетките като деца преди бая години по тоя участък не ми се мисли.

Мисля , че ако влезем в световните новини със статистиката за загиналите по българските пътища, то тогава войната в Сирия няма да изглежда толкова "кръвожадна".

Тая да е питаш какво прави тук-търсела е имот ли. Не им ли стана ясно че тук е опасно, не идвайте в България.

Що пишете минуси бе олигофрени-нещо излъгах ли измислих ли. Е я тая тръгнала да търси майка си тука Брекзит в акция - и кво умряла.

Микробусът се е движел с висока скорост и е излязъл от пътното платно. Ей дебил до дебила по пътищата на България.