Заловен с нелегален алкохол литовец заяви: ”За жената е!”

Полицията в Литва задържа изобретателен мъж на 64 години, който произвеждал незаконно високоградусови напитки в гората.

Обратно в новината

Коментари - Заловен с нелегален алкохол литовец заяви: ”За жената е!” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в Литва започнаха да ловят , крадци на кокошки ...., а крадците като Хр. Бисеров, И. Костов, Р. ОвчЪ., ....и ПОДОБНИ ''БИЗНЕСМЕНИ'', КРАДЦИ НА ПРЕХОДА , ...НЯМА ЗАКОНИ ЗА ТЯХ !

Ей ТОВА е мъж! Така се трябва да обгрижва жена, и да рискуваш и в панделата да влезеш за нея. А не като българския мъж, дето заради жена си е готов да влезе гол в женската баня!

Като се жениш за рускиня , така е .

"Душата на непиещия е изсушена и свита, непорочната му поза на трезвеник е прикритие за анонимни и отвратителни постъпки". Джон Стайнбек.

Малко мЪтИматИка - Ако си на село и имаш жена и двама сина и работата ви спори - демек от сутрин до здрач - нормално е да си пийнеш по 100 гр на обед и 100 вечер за добро храносмилане. Значи 36540.100*2=292 литра. С тия 100 литра човека трябва да стиска палци да не му дойдат гости, че ще трябва да ги гощава с кладенчова вода! Направо трябва три пъти да си свари по 100 литра , само семейни, ами за гости още 100-150 литра! Ами за разтривка зимъска - още 50 литра първак! И ето как математиката помага за добро планиране - едни 500 литра за 4 членно семейство са си добро начало за една спокойна година ! Ми то 10 литра се изпиват само докато се вари ракията , бре !

+++++++++++

чи тука имали селска къща без казан треее си последния смотан мухльо да не си направил! Толкова плод ражда земята?

Тия суеци бадева напуснаха СССР - сега полицаите щяха само да се почерпят с производителя - ни 140 евра, ни 5 години пандиз!

Алкохолът е вреден за това трябва да се унищожава.

Като е толкоз вреден и опасен този алкохол и цялата държава се бори с него, защо е държавен монопол и се продава от всяка будка?

За да питат простите...

после евреите пак ще недоумяват за холокоста .

Шило

Само 100 литра? Обидно малко за да впечатли някого. Не знам да има българска къща по селата с толкова малко ракия.

Тези в Литва май са приели на Сериозно законите на ЕС за Кривите Краставици и Алкохола , те са Лобистки и Облагодетелстват само Мафията в лицето на Корпорациите . А иначе на всеки един нормален човек му трябва по 367 литра Алкохол на Година - по 1 литър на ден и 2 литра за Гости .

Никой не може да вари ракия и водка ! - наказание затвор Никой не може да си прави вино! - наказание затвор Никой не може да убива гръбначни животни - т.е плъхове и къртици - наказание затвор Никой не може да бере билки- наказание затвор ----------------------------------------- всеки ислямист може да пресича границите откъдето си иска! - поощрение - заредена кредитна карта с "евро-помощи" всеки циганин може да убива, изнасилва, краде, строи незаконно - поощрение - държавни помощи между изборите, пари, кюфтета и кебапчета по изборите !

много глупава новина!

полско-литовските алкохолици надминаха сибирските ....

Скоро чаят от шипки ще почнат да го облагат с...евроданък!

Този да него добива като сок от каучуково дърво? Е, гаа ти горяни на. ...

Моята царица Кица и тя много порка мамка и циг...ка.

Било е експорт за Евразийщината. Жалко и за трудолюбивия човечец, и за рашките-клиенти..,

Ако беше писал, че е за европейците и изобщо, ако беше оплюл европейците, щеше да имаш само плюсове.

Хората гледат Дискавъри чанъл и копират "Незаконен алкохол"

gonzales

след ракията ще последват забрани да се произвежда всичко у дома. и хляб не можеш да си направиш , и чушки, домати и краставици. всичко ще трябва да си купуваш от магазините защото там е качествено и проверено от разни мениджъри. :-) пп. да пукнат дано

Малко им е да пукнат.

Заловен с нелегален алкохол литовец заяви: За жената е! Това не е жена , а ламя.

По време на комунизма обикновените хорица нямаха проблеми от такъв характер. Можеха да си варят ракия колкото им душа иска. После дойдоха евробюрократите... те си мислят, че ракия има само в магазина.

По Съветските времена, домашното приготвяне на алкохол в СССР беше забранено. Имаше даже един филм "Самогон"...

Филмът беше "Самогонщики"! А "самогон" се нарича нелегално произведения алкохол. В една от трите главни роли, играеше Юрий Никулин. Моля, за извинение...

В България има цигани, а в Литва руснаци!

А в г*за ти - глисти.

Еа ти и колосалната новина! Някакъв нещастник си правил някакви мизерни количества алкохол в някаква барака - и цялото внимание на обществото трябва да е върху чудовищното му престъпление :))) Ей, "МАСмедиите" и кукловодите им вижте се що за мизерници сте! Зъркелите ви опулени на мравката, дето ви се е изкала на пода, а сте слепи за динозавърските авгиеви обори, дето оставяте след себе си!

Много точно казано!

Ми кво, има и такива жени. Аз не пия и на разни партита моята си изпива своята чаша, след което гаврътва и моята.

Че 100 кила колко са ... може наистина да си ги изпие жената - за една година са по няма и 300 грама на ден!

една позната има дядо от орешака, та според нея тои казвал: и болен да сам, пак трябва да имам 100 кила ракия!

Значи хората там са осъдени да пият винпромските им ментаци. И какво са 100 литра на едно семейство. На мен не ми стигат... Е, имам и двама юнаци, ами гости. Че то няма по 300 гр на ден, бе.

Голяма новина. СМРАД

Зеха ни пиячката, сеа ко ша пийм?

Смуче С5Н2ОН повече от запекъл казак бе!

Дребна грешка в бързината. C2H5OH

последно? пробвай утре на трезво

Ехаа,те такава жена сакам и я:)

Иска да отрови жена си!

език свещен на моите деди! преди е получил 150 евро глоба! а ми и сега да му дадат 250 евро!