Борисов: Всеки досег до Левски е стимул да вървим напред

Всеки досег до Васил Левски е стимул да бъдем по-обединени и всеотдайни в усилията си България да върви напред, отбеляза премиерът Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Всеки досег до Левски е стимул да вървим напред | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Паметта на Апостола ще си остане чиста и свята, независимо кой политик ще се изказва. Ама вашата съвест, драскачи по дира, къде е щом избирате това недоразумение 3 пъти да ви управлява? Народееее????

Няма по-добра алтернатива. Ако се появи таква със сигурност този ще бъде забравен за два месеца.

Мъшките си деца, в София ги дават, като Бате Бойко, полЮции да стават, защото, мно-гомно-го , искали ДА БИЯТ! Червенотиквеничковчетата, за които, на заем от съседите, можем да кажем: " Пораснаше пилци, ебаше кокошки "

Милчо Бонев от онйо свет: Ха ха ха ха ха ха ха ххахахххх...:)))

борисов една книга не си прочел а какво ти разбира главата от левски или цесека или всичко заедно като вземем асфалт чакъл синя лампа маркуч и други сечива , просто не се обаждаи поне на този свят фон защото си много смешен , това все едно охранител да ти кара самолет , тои само гумата неможе да му търкаля а какво остава да го запали !!! ама запали с клечка а не с клуч или копче ......вземаи си некадарната администрацята и изчезваи

Всичките разни важни и височайши лица могат да почетат паметта на Апостола и без да я оскверняват с надути и кухи фрази. Защо например не направят това: Да вземат едно цвете, да отидат пеш без охрана до паметника на Апостола и мълчаливо да го поставят там. Да помълчат някоко минути мислейки точно това, което иначе щедро пишат в разните речи и поздравления. Там, на мястото на бесилото му, да се запитат какво правят самите те за да изпълнят завещанието му. Защо не го направят, страхуват ли се от нещо?

Левски е вечен, а всички вие ще бъдете забравени.

...и как точно ти господин премиер се вписваш в образа на Levski ?!?...а и страната ,която "управляваш " ...как точно се вписва о образа на CHiста и свята република ?!?....ти господин премиер ,че си "матрял" си е самата истина ,но недеи да си мислиш че и ние сме "матрял " а и че ти вярваме на глупотевините !!!

този комунист ,бухалкаджия и чел винету........ как може дори да коментира АПОСТОЛА срам ме е!

Всеки досег с Пеевски е стимул да вървим напред ........

"За чиста и свята Република България "-а на дневника да пише AGENDA-дали Левски няма да се обърне в гроба за поредното ни предателство ???Всичко останало са празни думи-какво е казал Бойко ,Румен или Корнелия .

Защо 4 ,5 минус за Евала бе Бойко А на избори за него защото е Велик разберете всички за него гласуваме Бойко е велик

Ба си мамата що сте велики тия дето гласувате за тоя велик Простак.

Все повече си мисля ,че тази държаване отива на добре .

Кой ви ги измисля тия тъпотии за да ги казвате и да изглеждате умни?

И Борисоб, като всички лидери, се чувства длъжен да каже нещо '"обобщаващо и мъдро". Е, за Левски и аз го мога... Както казваше един "пернишки винкел" на ръководна позиция: "с риск да се повторя, ще кажа още веднаж"... Предлагам нещо разумно и уважително: Да се забрани със закон, имената на великите българи да се използват за спортни символи! Тъпо е да се крещи от стотици лумпени "долу Левски!", нали?! По-добре да е "Клуб 1914" или каквото и да е друго...

...сагласна сам пацо !...чорбарите използват и каде ..каде по- убидни словосачетаня сварзани с Levski !

а Винету къде ни води?

Към безкрайните ловни полета , слънчев бряг му викаме ние.

Той е Много прост, и ние, Прости! Но както каза Кобър, с размазани бузи: Напрет! Дайте още стимули! И, Бойко плати, на Екс- бокцйори пенцйонери, Кобъра да ги млати!

Колко много злоба има във вашите споделяния! Защо,защо?!?!

кой му е крил тефтера. да сложат до тефтера и друг тефтер..скорашен. удобно забравен. на единия да се кланят туристи, на другия - да храчат.

Натри носовете на всички ИЗЕДНИЦИ уж не те искат пък само теб целуват Всички те обичаме като Левски другите ги е срам да си признаят,но умират за теб Да си ни жив и здрав Бойко нашето момче си ти

Диръ >>> що за трибуна е на такива червенотикви що за игрички, какви са тия, а ... ЗАЩО, бре, защооооооооооо ?? НАРОДЕ ????

От яйцета по-обло нема и от Тиквето по-цървено нема.

Баце , ама с Левски предците ни са вървели към Свободата , а сега с теб вървим към загуба на суверенитет , как да те разбирам Баце с това ''напред''.

да не си некав римлянин. или башибозук. нема как да печелиш нещо..без да имаш ко да дадеш. вървели ти предците с Левски.. ша псувам ако немате мяра и уважение. ако требе и сензорката. ако е в мензис.. ражда.. или не на баламите на почифка.. тогиз - нема да псувам. кат са оправи. тоГАЗ.

И размишлявам,като пуснат някоя статия с Б.Б.и започват коментари с оплюването му.т.с. с ,,народната любов.,,Ама те не се трогват,че болшеството го буквално мрази.Плащат и манипулурат изборите и става това което искат.Управляващи ,вземете някакви незабавни мерки относно сигорноста и независимоста на болшеството.Има все още умни независими учени ,въпреки,че им замразихте заплатите,да ви дадът акъл/явно нямате/да се реши трайно тозипулсиращ проблем.Ако с вашето бездействие и алчност може нещата да ескалират.Защитете най после данъкопладците. Защо няма коментари от страна на управляващите.

че политиците след подканвания обръщат повече внимание на раждането на велик човек и сърцат мъж, който би трябвало да е пример и за съседни ни държави. надявам се, че някой ден в България най големия паметник ще е на Васил Кунчев. както и паметник негов на всяко ккп. как толкова години ни караха да празнуваме смърт а не раждане, живот за други и воля. ............. бих искал.. в Пловдив да има 3де паметник. до начало на председателство. можем. за да не пренебрегват авропейците нашия дух. и нашата памет и признателност.

Колкото повече се отдалечаваме от Левски и идеалите му , толкова повече го ''възспоменаваме''. Що за идиотско племе сме ?!

Горкото детенце на Йончева и събота и неделя е без баба си, пардон без майка си. Тя събота и неделя обикаля границите-самоотвержена жена. Този толкова по-млад съпруг до нея сигурно той го гледа.

Поради умствената ти недостатъчност може да ти се прости написаното ни в клин ни в ръкав и без всякакво основание.

2) Ако някой от влиятелните българи или войвода, подкупен от чуждо правителство или от друго частно лице, поиска да ни пречи в работите под какъвто начин и да било, такъв ще се счита за неприятел и ще се наказва със смърт.

"Левски" е слаб отбор и все по-слаб ще става! Има неща, които все още не зависят от ген.Бойко Борисов!

да ползва Левски като табела. освен държава и армия. тва е от цоциализама и монаршията. да умаловиж ..апостол.

Всички, които гласуват за този п.....к трябва много да се засрамят.

Кажи за циганите. КАЖИИИИИИИИ

Всички ще сме равни , някои ще са по-равни защото ме избират.

Да не докосва името на Левски.Този,който разедени и опропасти нацията и държавата,лицемерно ще говори за обединение . Той е най-голямото проклятие за България. Ако стане Левски да види.......

Всеки ''досег'' до Левски от вас меркантилите , грабителите и унищожителите на България е оскверняване на паметта му , схващаш Баце или ще се правиш на интересен.

Как не ви е срам в едно заглавие, изречение и въобще текста да споменавате заедно името на ЛЕВСКИ и на мутропитека от с.Банкя?

Скрийте го тоя да не се гаври с Аостола бе, ДИР! Наистина ли не осъзнавате какво значи пазача на колите на Бай Миле да говори за и да и оценява Апостола. Това вече не е шега, това е гавра с Левски и милионите честни българи..

"Всеки досег до Васил Левски е.... " тъп дебел пожарникар ,даже не може да говори правилно български но родният цигански го говори перфектно,не досег а докосване

Алооо, пиари ,озаптете го тоя,бе, не само е за смях вече, просто е жалък....Тоя нещастник няма право да произнася името на Апостола, на кой не се кланя вече!?

А ДОСЕГЪТ ДО ТИКВНДЕРА КАКЪВ СТИМЛ Е ?

Кога ще представят тефтера Му, за просветление на избирателите Му???

Абе, долен измекярин, стига блябосва истини, които и децата знаят, кога ще вземете мерки против циганската сган, долен престъпник!?Оставка и съд!!!

"Почина пребитият 18-годишен Алекс от Бяла " Къде е Левски, къде Караджата и къде е нашата глутница наричана елит?

За хиляди честни българи Бойко Борисов е съвременният Васил Левски! Гордеем се с теб и те обичаме!

Трябва да си много идиот , за да напишеш това.

Много съм идиот, затова го написах. И не само това..

Леле, колко трябва да си задръстен или езика ти да не излиза от гербурунските задници, за да родиш тази мисъл!!!

СЯКАШ САМИЯ ТИКВУНДЕР ИЛИ НЯОЙ ОТ ПРИБЛИЕНИТЕ МУ Я ПИШЕ ТАЯ ПОСТОТИЯ....САМОРЕКЛАМА !

Ти си по-прост и от Вожда си.

Мушенник, пруфукатур, ти нарочно ги пишиш тез твойти ОДИОЗНОСТИ!! Гаче некъф ТРИКСТЕР е тоз с двете Б, ама не! И с три Б да е се е Б ... Хъ ...

Ти и досег до Левски ТИ който празнува рожденият си ден с Ердоган ???

Някой път и някои е по-добре да не казват нищо. Стига сте ръсили клишета , тези дето сте пълни антиподи на Левски и идеалите му.

"Борисов: Всеки досег до Левски е стимул да вървим напред" ... Какъв досег е има този до Васил Левски? Това ЦСКА може да го каже ... Изтъркахте темата, изтъркахте името, само лакърдии ...

Само ти не се докосвай до Левски ! Неграмотник .......................

Мутро нагла , не посягай с мръсните си ръце към Левски !!

Не говори за Левски! Скверниш името му! Колко пъти се наведе пред Меркел? Колко пъти Ердоган те друса на коленце! Колко пъти клекна пред западни изедници?

Българските апостоли са се борили както срещу турската власт, така и срещу българските чорбаджии, които са ѝ помагали. Нали Доган беше най-добрият политик, г-н Борисов.

Нравствена несъвместимост - Левски и... Боко.

Левски е действал за доброто на народа,а сегашният е против благоденствието на народа.Като при турско време,,данъци и за въздуха,,

Левски има защо да се уважава и почита, но стореното от него не отговаря на това в което сме го превърнали - в излъскана икона-национален герой. Имали сме нужда от национален герой и кой, кой - абе айде Левски ще го направим. Основавал бил комитети, обикалял България немил-недраг. Това ли го прави национален герой? Какъв е резултатът от това? Или приказките му за чиста и свята република. И за това национален герой? Не той е измислил републиканското управление, по него време вече е имало примери и от САЩ и от Франция, където нещата са били на дело, а не на приказки само. Ако вземем Бенковски, той е направил повече от Левски за България. Организирал и е ръководил събранието в Оборище, почти цялото Априлско въстание е под неговото ръководство, водил е Хвърковатата чета, водил е сражения с турците, загива с револвер в ръка. Това са действия, а не приказки.

Бенковски - е След Апостола, Колега... След !, т.е. Всичко Що Е вършил - Е Резултат/Последействие на Свършеното от Апостола.

LeGrandTulup

По времето на Априлското въстание, някои от народите в бивша Югославия вече са били на бунт срещу турците. Така че е съмнително кое дава искрата за въстанието - Левски, четири години преди това, или случващото се в други страни в същото време.

Долу мазните , алчни , тлъсти ръце от Левски, Мутро! Тук вече не си смешен, жалък си!

изглежда следобед не са ти смазали аспуха та си толкова зла...като пепелянка !!!

И ти си всеотдаен до пълното затриване на българите и тоталното съсипване на държавата

"Филип Златанов остава символ на абсолютната безкористност и саможертва в името на свободата и за установяването на чиста и свята Република, заявява премиерът. ----- Надявам се изложбите и електронното издание на Тефтерчето на Златанов да приобщят повече хора към разбирането му, че нашето бъдеще е в нашите ръце, пише Бойко Борисов и добавя - Благодаря на И. Фидосова, че изигра ролята на бушон и си подаде оставката, преди разследването да достигне до мен и Цецо, като организатори. ----- Благодаря на всички присъстващи в Националната библиотека за засвидетелстваните уважение и почит към делото на Златанов, се посочва още в поздравителния адрес на Бойко Борисов.