Почина пребитият 18-годишен Алекс от Бяла

18-годишният Алекс, който бе пребит жестоко пред дискотека в Бяла, почина в събота в русенската болница.

Обратно в новината

Коментари - Почина пребитият 18-годишен Алекс от Бяла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въоръжавайте се, легално или нелегално. Тренирайте. Никой не е сбъркал, да се подсигури с оръжие и тренировки. Не чекайте да ви изнасилват и убиват, това е робска психика. Защитавайте се. Зарежете илюзиите, че некой друк е длъжен да ви защитава. Полицията със сигурност не си мърда пръста. Не чекайте на тех. Ако не, мрете и не се оплаквайте. Роби! И аз ви презирам, сигурно повече ви презирам и от циганите! Тфа па ебаси мърлютията и недораслото циврене! това не можело, онва не можело - МИ МРЕТЕ БЕ! ЩОМ САМИ СЕ ОСЪЖДАТЕ НА СМЪРТ! НЕ Е ЛИТ КОЙ ЯДЕ БАНИЦАТА (ЦИГАНИТЕ)! ВИЕ СТЕ ЛУДИТЕ, ЧЕ ПЛАЩАТЕ, СЪГЛАСЯВАТЕ СЕ И РОБСКИ ТЪРПИТЕ! НИКОЙ НЕ ВИ Е ВИНОВЕН - МРЕТЕ, ЩОМ НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ЗАЩИТАВАТЕ! МЪРШИ! РОБИ! МУХЛЮФЦИ! БАБИ!

Нали ги искали в Индия?Ще се лишим от БДЖ за 2 седмици.Натоварете ги на всички възможни влакове ,вземете по наем,ако трябва,но ги закарайте и да се прочисти държавата ни.Тогава ще останат доста пари от социалните помощи и за следващите пенсионери.

Много юначно племе сме ........ във форумите, де! А циганите са на терен, нали?

100 % СЪМ ВЕЧЕ УБЕДЕНА ,ЧЕ НЯКОЙ??? ТОЛЕРИРА ЦИГАНИТЕ ДА ИЗБИВАТ НАШИТЕ ВЪЗРАСТИ РОДИТЕЛИ, ДЕЦАТА НИ, ДА БЪДЕМ ПОДЛОЖЕНИ НА ГРАБЕЖИТЕ ИМ И ТО ЗА КАКВО ЗА ЕДИН ПАРТИЕН И ТО ЗАКУПЕН ТЯХЕН ГЛАС .КАК СПОКОЙНО СПЯТ НАШИТЕ ПАРТИЙНИ ВОЖДОВЕ?

западuт - германия! пазарната система в германия е супер либерална. отвориsh ли си фирма си правиsh каквото искаsh стига да не наручаваsh закона. каквото искаsh обаче вклучва и наемането на работа. покраj програмите за опазване на малцинствата и главно т.н. Harz-IV много цигани са напuлно интегрирани тук, на запад. програмата Harz-IV вклuчва покриване на сметки за жилиshте и дневни на всеки член от семеjствиото вклучителнo деtsките, които тук са добри. има много адвокати и бизнесмени вече сред циганите и турците. дуисбург се нарича малкия истанбул (главно турци и цигани до 98 %). отворили са фирми. образували са буквално дuржава в дuржавата (или мафия), тук и дават работа в германия например само на цигани от другу дuржави. т.е. ако не си етницески циганин няма и едно парче хляб да видиsh. в резултат на това много цигани от бuлгария имат повече пари дори от бuлгарите. благодарение на тази благотворителност сега са образували мафия. сushтото се отнася и за турците. дuржат целия строителен сектор и работят само с турци по проижод. много булгарски-турци така направиха луди пари и вдигнаха огромни имоти в бuлгария - с пари от германия.

пак аз... с прости думи казано, бuлгарските политици и служби не контролират потокuт на пари от запuд кuм булгария, заshтото бuлгарските турци и цигани раборят тук с турски (главно) и цигански бизнесмени. в повечето случаи тези бизнесмени са с повече от 2-3 паспорта (булгарски, турски и немски; турски и немски, италianski и немски и т.н.) Nемските турци (glavno) крепят бuлгарските цигани.

жалко че у нас нема армия !!!!!!!!!!!!!жалко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!за 12 часа и от тази пасмина при военно положение и полицеиски час от тези царе мешарета и тем подобни цигански началства ще останат само връските на обувките им като при пиночет !!!!!!!1 всичкият боклук на стадиона и багер до него булдозер !!!!!!!!!!!!!!оооооо каk тогава ще са меки като пaмук!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

жалко че малко съм бил екскурзиянтите през онези години мургави и тем подобни по времето на тато !!!!!!!!!!!смениха си имената ама без много да квичат !!!!!!!!!1като ги зaпукаш с гумените пищят ама от пасмасовите вият на умрело и цари мир и разбирателство мангалите ако не ги биеш ти се качват на главата за това сега са нагли и на главите на всички българи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Гледам че има желаещи да се въвежда смъртното наказание. Аз не искам смъртно наказание, аз искам неприкосновена частна и публична собственост. Искам и право на самозащита, с право на собствено оръжие. Както в Тексас. Стъпва ти циганина в собствеността, да имаш оръжие и правото да се защитиш. Тогава нема и да има нужда от смъртно накзание - стъпваш в чужд имоти собственика има законно право да те отстреля като дивеч в собствеността си. След неколко недоразумения, по лични и публични държавни имоти, нещата кротичко ше се саморерулират. И нема да има нужда от раздути щатове полиция, и нема да има нужда от пари за униформи и 20 заплати за полицейска пенсия. Хората сами ше си патрулират и сами ше си пазът и собствеността, и децата, и публичното пространство. Но не им изнасе на куманягите да позволът на хората да държът оръжие - в мига, в който се разреши такъв закон, и хората първо ше кацнат пред Парлиаменто да си търсът правата по законен реТ :-) Ето затова, защото КУМАНЯГИТЕ ВИ ИЗБИВАТ - ИЗБИВАЙТЕ ГИ И ВИЕ! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ СВОБОДА НА НАРОДА!

ти си пубер с мляко още по устата при тошо това го нямаше защото си до стената

Тошо го нема вече, спрете да плачкате за Тато да ви решава проблемите със силови методи. Недорасли дрислюФци.....ПОРАСНЕТЕ БЕ! СЕ НА ТОШО ЛИ ЧЕ ЧЕКАТЕ? САМИ СИ РЕШАВАЙТЕ ПРОБЛЕМИТЕ, НАЛИ СТЕ ГОЛЕМИ МЪЖЕ, КАКВО ЧЕКАТЕ ДРУГ ДА ДОДЕ ДА ВИ ГИ РЕШАВА? МухлюФци..... СтрахлиФци.....баби!

Само една вметка - а сещаш ли се, че ромите и те ще имат право на оръжие?! А знаеш ли,че всеки 4-ти е с психически отклонения?! Сещаш ли се какво ще стане?! И повярвай, че ромът ще стреля пръв, защото е с намерението да те ограби и т.н. Едва ли ще тръгнеш да стреляш по невинни, а , докато разбереш, че е виновен, той ще те е изпреварил и застрелял! ТАКА ЧЕ - ГРЕШКА Е РЕШЕНИЕТО ВСЕКИ ДА ИМА ПРАВО НА ОРЪЖИЕ!!! Освен, ако не си фен на "Тексаско клане"!

Те и сега си имат оръжие, ти да не мислиш, че немат? Но на нас ни се забранева да имаме оръжие и сме безпомощни. Там е ключа от бараката - че те имат сичкото и са защитени, а ние не. Ти си фани оръжието в ръката и нека има закон, според който си в правото си да стреляш по нарушител без значение на етноса. Да видиш колко бързо ше се саморегулират нещата когато нема привилегирован етнос. Вие се правите, че не разбирате. Това е етническа война, без значение как го толерират или медийно пропагандират, думата нема значение, но ви се случва. Те са въоръжени и са агресивни. Не мислим да имате избор - въоръжте се и бъдете агресивни и вие. Иначе мрете и не се оплаквайте. Да си мухлю койт оне се защитава, е точно стратегията, която в момента ви прави да сте роби без глас. Ас немам протиф, вие да сте роби. Но страдат безпомощни деца, възрастни пенсионери и секфи други, които реално и да искат не могат да се зщаитът. Ако не за себе си, за тези безпомощни го направете, мухлюФци. Знаела съм, че сте мухлюФци, но чак да сте агресивно мухлюФци, дори за мен е изненада, как агресивно се оправдавате за бездействите си. Кой, ако не мъжете да защити децаиа и възрастните хора? що за мърши сте, да седите и да гледате какво се случва на безпомощните,. че и да нападате една жена, която ви казва, да се стегнете и да се защитавате? Аз съм повече мъЖ от тебе и от вас! аз не бих се колебала да вдигна оръжитето си и да защитя когото требе! МУХЛЮФЦИ!

как допуснахме тази миризливи цигански изроди да избиват децата ни ? Трябва да се въведе ловен сезон за цигани .

Ловен сезон за куманяги. Куманягите ги размножиха и куманягите ги зашитават, иначе кой ше ходи да подава куманиЗките бюлетини, никой не е толко луТ? И двете, дедо попе, нема да мине саму с едното.... Не виждате ли връзката - защитиш ли се от циганин, то куманяга те е налазил да те тормози веднага! И цигани, и куманяги - за отстрел и на разстрел! Да си додеме на думата, кой е суверена в тая страна - и кой плаща сметките!

Не е важно колко ленти е отрязал КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чу-кал, колко магистрали и спортни съоръжения е обещал че ще построи, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време, колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча, колко маркуча е развил по пресечена местност, колко голям приятел му е Берлускони, колко тениски, грамоти и шапки е получил от партньорските служби, КОЛКО ПЪТИ Е ЗАКУСВАЛ или ОБЯДВАЛ с Обама (ЗАЕДНО С ДРУГИ 5-6 ХИЛЯДИ КАТО НЕГО), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко шамара е ударил на Стенли и колко котарака сега примъркват сладко в скута му, колко сделки с негов фалшив подпис ала брат Драшков са минали незабелязано в Общината, колко е сложил на бюрото си, колко много мрази тройната коалиция, какъв голям пич е, колко трупа е изровил с фадромата, колко показни ареста е извършил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е вярно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от КОМУНИСТА Бойко Борисов.

Nikolai Vasilev

поредният дебил от кравария!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Бог да прости това дете, мъката на всички ни е голяма. Въпросът, заставащ пред нас, е как да опазим останалите си деца?

Бог да прости това невинно дете ! Дано този път съдиите си свършат работата , само доживот ще се съглася да го осъдят !

Циганската(ромската)престъпност остава голям проблем.

циганите на четат дир.бг, вече има над 1000 коментара,а циганите през това време обират и пребиват възрастни и млади

Изнасилват българки и трепят българи докато ние драскаме тук и цъкаме по смартфоновете. Нищо чудно че все по-мургави деца се появяват из България

Простата истина е че, След като издържахме циганите толкова време, сега те ни избиват. Избиват ни защото си намериха доходи от запад. Вече не сме им нужни

Нека ви опиша моята гледна точка. Все си мисля за орките като за паразити, които паразитират върху жив организъм. И знаете ли, когато организмът умре, а днес той е почти умрял, паразитът има два изхода - да се прехвърли на друго тяло или да умре и той. Та след като с такива бурни темпове орките се размножават, а работещите българи, които се осигуряват са на изчезване, ще се стигне до невъзможността орките бъдат изхранвани. Чиста математика. Кранчето ще пресъхне. И тогава паразитите ще огладнеят и ще погледат към кого мислите, към своя господар. Точно така, господарите им в парламента. И ще отворят уста и ще чакат, и тогава господарите им ще имат два избора- да бръкнат в своя джоб и да ги нахранят, или да ги разкарат. Така като ги гледате господарите, как мислите, дали ще се бръкнат? Говоря за милиони паразити, говоря за милиарди левове. Лошото е, че българинът ще мине през ада, като гледам как е абдикирал от всякъде, но за сега това е.

Уви, ние като държава ще сме мъртви ... Ще ги гледаме, ама емигранти по телевизията от чужбина.

Мисля сме единни в това, че нещо трябва да се промени незабавно. Като гледам коментарите всички искаме промени в законите. Как да си наложим волята, питам. Предлагайте.

Дори и сапун не бих си купил от тази сган!

Хайде сега на говедото валентин маринов да му бъдат откъснати топките на тротоара!!!!!

Проблемът е много по дълбок и той не е свързан нито сама с мангалите нито с т. нар. мигранти. Вътрешната миграция е много по-сериозен проблем - от селца, паланки и малки градчета всички пъплят като хлебарки и настъпват смело към София и няколко други по-големи града. Ще бъде така докато такива като самоковския помияр и други селтаци стават кметове на София. Покажете ми поне една нормална европейска държава, където можеш да живееш, че дори и да работиш без да имаш адресна регистрация и още по-лошо, без да имаш законово изискване за такава? Оправданието на всички тези вътрешни мигранти, че по родните места няма работа не ме интересува - да ходят пред парламента и да искат от Винету да им създава бизнес климат и поминък. В същото време "полицията" разследва и не разкрива престъпления, именно защото те са извършени от същите хора, които по документи живеят на майната си, а реално в София! BTW разкриваемостта на престъпленията в България е 7%, ама иначе я ги виж пък как протестират "полицаите". Всички корумпирани политици и ченгета в затвора - там да ги понаебат скъпите им циганьори и ще се оправят нещата. Ама не да лежат по цял ден а оковани с белезници и пранги да бачкат и да произвеждат БВП.

До кога ще ги носим на гръб??!! Щом са от боята да ходят да чукат камъни и да строят магистрали

Пътувах в автобус 78. В автобуса имаше 6-7 цигани : млади момчета, майка с дете, жени на средна възраст. Качиха се контрольори. Когато се доближаваха до циганите им обръщаха гръб без да им проверяват билетите, но бяха много настоятелни при проверката на българите -ученици и пенсионери. Циганите ни гледаха с насмешка. Всичко това им дава самочувствие. Не обвинявам и контрольорите. Кой ще ги защити при една разпра ? Български юнаци няма , защото "правосъдието" защитава "човешките права" на циганите при безчинствата, а преследва който им се опълчи. Спомнете осъденият българин застрелял циганин при кражба в дома му; осъдения полицай за убийството на циганин за оказване на съпротива и реплики "гяури". . Кои държавници и политици са виновни за униженията на българите? Някой търси ли им отговорност?

Трябва да е сляп човек за да не вижда ,че циганската престъпност се превръща в бедствие и българската държава е безсилна да се справи с нея. Болшинство цигани са изолирани в гета или се самоизолират и се превръщат в полудиви племена, чудесна почва за ислямизиране. За тях човешкият живот няма кой знае каква стойност, а и не се страхуват от възмездие, защото такова почти няма. "Гордият" българин го съветват от "българските " медии да не се съпротивлява, ако иска да не пострада , защото така препоръчва Европа. И това ни съветват т.н. патриоти !! Отново сме роби в собствената си държава след 28 години "демокрация", защото преди това циганите работеха и имаха респект и страх от наказание за престъпленията си. Къде е Белене?

Лесно е да крещиш БЪЛГАРИ ЮНАЦИ по стадиони и митинги. А на практика тук юнаци няма... Щом се търпят подобни неща

Ей така и турците са ни взимали децата и насилвали жените, а юнаците са се криели в планините. Ако имаше Мъже, мислиш ли че България щеше на е в това състояние изобщо??

предложение всички цигански махали да се преустроят като Варшавското гето по време на Втората световна война.Да им се спре тока,водата и снабдяването с продукти.Влизането и излизането да става с пропуски и претърсване за наркотици и оръжие.

Моля ви, показвайте снимка на убиеца, не на жертвата му!

Не ти и трябва да го гледаш, видях го по репортаж на нова, животно да го нарека, ще му е много. Просто, какво прави такова същоство е СТРАНАТА МИ!!!!???

В страната ни е, където сме си го отгледали, охранили, освободили от данъци и т.н.,т.н. Само докога ще търпим това безволие на всички управници и това политизиране на въпроса?

Незабавно връщане и изпълнение на смъртното наказание

Да се промени закона така че при тежка телесна травма с последваща смърт, да се отлежава без право на промяна 20 години строг тъмничен затвор.

Е, нали требва да го храниш това животно, като го затворят. То ще ''цица'' от твоите и моите данъци. Тия, нито закон ги лови, нито цивилизация.

А, нямам против да го храня, докато гадината гледа как животът му минава през решетките на прозорчето на килията. Само да не го пуснат предсрочно.

ние пак си го храним - и него и цялата му рода....И в затвора и извън затвора- все същото.

Хранете им децата още, на тези орки. Размножавайте я, тая ''зоологическа градина'', я какъв хубав, цветен електорат се очертава на корумпираните, немислещи за вас дупетати, с лъскави возила и подплатени със силикон компаньонки, (няма да пиша по-силни думи). Защо досега не е излязъл закон, след 3-то дете - никакви помощи, или ще секне бизнеса на малцинсвата, които вече са мнозинства и избиват вашите деца. Кой ви лъже, че има държава ли?! Ами, онези, дето са си затоплили столчетата в парламента, а от 27 години единственото което се е променило е, че са си увеличили заплатите. Тези лъжци ще усетят цялата глупост на действията си, когато останат сами в зоологическата градина, да изиграят филма ''Планетата на маймуните'', народа бавно се изнася навън. Жалко за това дете.

Циганска свинщина....

хрантутим ги цял живот и не само тях превърнахме се в роби и не му се вижда края

не го познавам детето. но ме заболя много! прииска ми се да ида с 2 пищова и с 20 пълнителя и да гръмна пръвите 100 циганина! без жени, деца и старци! само цигани МАЖЕ над 18 годишни... некой юноша може да замине в суматохата - по погрешка... това, ако ми се случи на мен - НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МЕ СПРЕ. НИЩО! и не ми дреме за никви карми, богове и последствия! нито на тоя, нито на оня свет!

Масов незабавен бунт срещу съдебната ни пародия! Непредумишлено убийство - чисто съдебно минало, разкаяние, споразумение и е бил под влияние на алкохол като няма спомен за случилото се! 3-4 години обжалване по инстанции, а може и под домашен арест! И на края ще пишат между другото 5 години като ще го пуснат след 4 на свобода! Да счупиш бутилка в главата на дете си е умишлено убийство както и да го погледнеш, но... спинкайте овце!

Много хората казват, че няма държава, сякаш те не са част от тази държа. Ние сме 5 миниона българи и ако вски един от нас се хване и наистина направи нещо, за да изрази позиция по проблема, няма как да не ни забележат. Но неразбирам, защо се става сутрин, казваш си, няма държава, и продължаваш да гледаш тъпо, без да правиш абсолютно нищо. Кой чакаме пак, марсиянците ли, да ни оправят??

Ами, чакаме да ''дойде'' държавата. Шегата настрана, от 90-те насам ни се насажда изкуствено, отвън (да, точно за намеса във вътрешната политика на държавата говоря), кой да толерираме и кой не, резултата е налице - ''зоологическа градина''. Ние всички позволихме това. Интелигетните хора бяха избутани извън България, за да не пречат процеса на ''изпростяване и оц*ветяване на нацията''. Съболезнования на близките, много тъжна новина.

в светлината на развитието на случая предупреждението, че "тютюнопушенето е вредно за здравето" придоби съвсем нов смисъл. Проблемът не е в циганите, а че няма държава, която да накаже престъпниците на закона.

какво да говорим? ще ни избият...

Абе хора, нямате ли чувството, че подобни изстъпления започват да стават ежедневие? Някой няма ли да вземе мерки по въпроса? Правителство, Премиер, Полиция, Прокуратура, Съд, Затвори? КОЛКО ТРЯБВА ДА СТАНАТ СЛУЧАИТЕ ТА НЯКОЙ ДА НАПРАВИ НЕЩО ПО ВЪПРОСА???????

Защо не нашишеш гневно писмо до този НЯКОЙ. Изкажи гражданската си позиция. Или попитай семейството с какво можеш да помогнеш. Не чакай НЯКОЙ да направи НЕЩО и НЕЩО да се случи. ВИЕ сте тези които трябва да се случите.

А колко случая не стигат до медиите ...

Настояваме за пълна информация по делото, кои са хората които работят по него и какво се извършва всеки ден по него. Какви са тези "свидетели" на убийството. Сведетели или съучастници? Защото момчето е оставено от тях на умре. Какви са тези заблуждаващи коментари, че има свидетели????? Искаме имената и изявленията ежедневно на всички работещи по случая.

Смърт на такива мангали и на политици безродни !

Какъв кретен трябва да е тоя циганин за да бие 18 годишно дете!

просто типичен циганин.

Да направят колонка от 10 легнали автомобилни гуми. Да го наврат надолу с главата в образуваната дупка. И да драснат клечката на гумите... Ей така - публично насред циганската махала. За назидание на другите паразити.

Вместо да му даде цигара е трябвало да извади пистолет и да го застреля от упор между очите...

аз се въоръжавам и като видя агресивен циганин - точно това ще направя! понеже имам пари, ще подкупя съдията (колкото струва) и ще ми се размине...

Големият мъж,изказал ли се е по въпроса? Иначе, дай му да дъвче я БСП, я Нинова,я Станишев. Упражнения по остроумие. Какво ще правим с ромите Бойко? Проблема с тях е отдавна, но при твоето управление стана нетърпим. Правят каквото си поискат, не плащат данъци, сметки, а чакат само социални помощи и детски. Тоест, ние да ги издържаме, а те да ни трепят.Гледам в Брюксел се срещаш с всякакви величия. Потупвате се по рамото, усмихвате се. Ти не им ли обясни, че така повече не може да продължава? Такава интеграция,като тази до сега, не може да има. Един да пие, друг да плаща. Интеграция ще има,когато започнат да спазват законите на страната. Защо не се поставиш на мястото на родителите на това момче?Не бивало да се създава етническо напрежение! Напрежението го създавате вие с вашето бездействие! Как смяташ, че ще се отнасят сега с ромите в Бяла? А в Асеновград? И само там ли?Няма да стане така! Или си размърдайте задните части, или стягайте куфарите и изчезвайте!

Защо по случая да се изкаже БУДА!?! Него и роднините му ги пазят от народната любов разни безврати рапони от НСО, НСС и други организации с трибуквени абревиатури!! А обикновените хора - вълците (разбирай циган..те) ги яли!

Циганин и на снимка да видиш - бой! Винаги има защо! Ако ти не знаеш - той си знае! Такова им е племето - дивашко! За нищо не става! Доказано през вековете! А едни тарикати искат тия боклуци, да се интегрират с хората. НЕВЪЗМОЖНО! Доказано през вековете! При тези боклуци, няма религия, няма култура, няма образование, няма работа, няма, няма, няма! НИЩО НЯМА! Затова, за да се спази хуманността, се изселват зад телени ограждения. Оставят се сами да се самоуправляват и им се подава храна, колкото се полага на ден - 2500 калории. Да правят каквото щат. Извън оградата да не се допускат! Друго добро решение, няма!!!!

Бой! Стрелба на месо! Напалм, препарати против хлебарки, дървеници и кърлежи, VX-газове, олово и каквото още се сетите до крак!

Стрелба с кво? Опитай да притежаваш пистолет и гледай как родната полиция ти разкатава мамата. Ама после като приима нужда от тях, никакви ги няма и се оправяй сам. Недай си боже вярно да застреляш някой циганин, дето идва да те бие с аверите с брадвите и ножовете - ще си го лежиш като поп и тия тука, дето призовават за стрелба, няма да си мръднат пръста да се съберат да протестират защо така и че трябва да се промени законът, ами само пак по форума ще се възмущават.

Трябва да се изпрати армията и след всеки такъв случай: Наказателен ескадрон и редуциране на броят им

Мъчно ми е за това чаровно и добро момче. Къса ми се сърцето като гледам тая снимка.

тъпи влечуги, трябва да се държат в затвора при такива условия, че да се мъчати мрат час по-скоро, за да не вмирисват света и да не убиват повече нормални хора, никога!

Време е да сменим името на държавата на Контролирана територия Циганистан. Защото Република България звучи добре, но отдавна вече не сме република с власт на народа, а още по-малко на българите. И защо отново сервилните институции обвиняват циганина в непредумишлено убийство. Непредумишлено е ако си се спънал без да искаш и падайки си блъснал някой, който е умрял. ДА отидеш да искаш от някого нещо, което не е твое / в случая цигари/ и като ти откаже да го убиеш, си е чиста кражба /обир/ с последвало убийство. Още от сега виждам адвоката на мангала, платен с парите на тези, които ни контролират / те пък идват от нашите данъци/, как разпалено обяснява, че доброто ромче в знак на приятелство е искало да изпушат една цигара, пък лошият българин грубо му е отказал и то горкото, така се фрустрирало, че някак си без да иска го погалил с бутилката по глравата. А наглия българин взел та умрял. И интересно откъде този мангал има пари за бутилка уиски, след като и той и цялата му рода са на тлъсти помощи от държавата, които плащат такива като бащата и майката на убитото дете. И ако кажем че не сме съгласни и повече това не се търпи, от там, където ни контролират свиват сърмите на нашите управляващи, те пък свиват нашите и всичко продължава по старому- изобщо КТЦ.

Не пипай електората! Без черните мангусти, няма черна власт!

#АзСъмАлекс

Този циганин е ударил момчето с бутилка, то изпада в безпомощно състояние, а убиецът не разрешава да му се окаже помощ!!!... Намерили са го чак сутринта. Ако бяха повикали веднага лекар, може би щеше да има по-голям шанс да оцелее. Само заради тази наглост циганина заслужава доживотна присъда, това е умишлено убийство, а сега се опитват да го изкарат непредумишлено!

Предлагам да следм процеса наистина от близо и да помогаме с каквото можем на близките, да се справят. Било със средства било с морална подкрепа. Нека да помогнем да се издейства максимална присъда.