Проговори още един лобист с руска връзка, посещавал Тръмп

Руско-американският лобист Ринат Ахметшин, присъствал на среща в Тръмп тауър -централата на Доналд Тръмп в Ню Йорк миналата годи, е бивш офицер от руската армия

Обратно в новината

Коментари - Проговори още един лобист с руска връзка, посещавал Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако знаете колко нагли и безскръпулни са руските емигранти в Америка. Получават безплатно всичко, за което работещия американец плаща скъпо и прескъпо и смятат, че това им се полага. Вършат измами, шпионират, крадат, ..

светът на ДЖИХАД срещу Тръмп

И Русия и УСА се управляват от една и съща групировка, не случайно Русия е основен инвеститор във федералния резерв, всичко е театър и подреждане на картите оръжейния пазар да върви.

тая групировка е изтървала част от Русия и сега се бори да се я върне, както беше при Елцин.

Идеята е всяка седмица да има "скандал" с Тръмп около "предполагаема руска връзка". Няма значение че е пълна боза, важното е тези които четат само заглавията да останат с нужното впечатление.

Да видите, че политиците на изток са като политиците на запад. Лицемерни и подли същества които ги е грижа единствено за самите тях. А вие ми величаехте Путин и неговите като чели са кой знае какво. Като слезе от власт този господин ще извадят и неговите кирливи ризи, в това не се съмнявайте.

а явната връзка на корнелия с решетников, консумирана в долнопробен хотел, вследствие на което радев стана президент, някой ще я разследвали, и кога??

Абе кви са тия "руски" имена ? Егати мешавиците са тва империите...

"Луда крава" явно е поразил акълите на много повече хора, отколкото световната ветеринарна и хуманна медицина е очаквал. Феномена се прояви в централата на "най-демократичните демократи", който съвременната история познава, но се завихри като пандемия и засега май спасението е едно - да се изгори и юргана заради бълхите, иначе и ние ще страдаме, заразата не признава физическите граници.

Това ми прилича на лов на вещици. Не можеш да се срещнеш с руснак, не може да разговаряш с него, всичко руско е вредно, обсаждат държавата с войски , всяка негативна случка се преписва на руснаци, е това, ако не е параноя здраве му кажи.

Ако оранжевият рубладжия си въобразява че предателството ще му се размине защото е милиардер и президент,скоро ще се убеди че грешно си е направил сметката.

Накрая ще се окаже че самия Тръмп е офицер от руското разузнаване.

И каква излезе цялата смърдяща история? Близките на Трамп говорили с руснаци за това да се покаже лошотията на други руснаци в САЩ. Нерде избори, нерде закана Маргинитски.

В.В.Путин правилно прецени световните лидери. Той видя политици, които са готови да преглътнат всяко унижение, което новите руски господари могат да им нанесат. Той видя политически неадекватни западни лидери, които все още не са осъзнали, че новите собственици на Русия отдавна вече не уважават САЩ и европейците. Путин вижда пред себе си САЩ като изпаднала в тежка финансово-икономическа криза държава, с икономика, дължаща трилиони долари и с дипломация, неспособна да се справи с новите предизвикателства в света след Афганистан и Ирак. Той вижда една военно незначителна, не излязла още от тежката финансово-икономическа криза и политически нестабилна Европа. Той не вижда на Запад равностойни на него лидери. При това Путин не смята, че западният съюз е достатъчно боеспособен за да се справи с възстановената военна мощ на Русия,и че Западът вече е дълбоко подкопан от неолиберализъм, пазарен фундаментализъм, разяден от мултикултурализъм и политическа коректност и ръководен от политици, които лесно могат да бъдат купени.

Хайде поспри се малко! Вече си заработи рублите.

Епилептичката и чернилсата си разчекнаха задниците от мъка, че са загубили...

е,и?!

Отдавна е настъпило време русофобията да се признае за ПСИХИЧЕСКО заболяване което не се лекува и поради това лицето страдащо от това заболяване да се признае за НЕтрудоспособно и да му се изплаща пенсия за инвалидност.

стига толкова инвалиди! То не ни стигат циганите - инвалиди, ами сега и соросоидите. Не подкрепям втората част от предложението.

А някой дали се е сетил да попита как този руски агент е получил американско гражданство? Очевидно е , че след като бяха победени в сравнително честен явен двубой, сега противниците на Тръмп търсят под вола теле, за да вземат реванш и да го отстранят. И затова всеки непредубеден човек тлябва да се стресне от това, какви мощни и сенчести сили управляват света или поне по-голямата част от него; свят, който от година на година става все по-безперспективен и опасен за обикновения човек.

Ето до какво умопомрачение може да бъде докаран идейният русофоб-соросоид ...копирам ви мнението на един такъв откаченяк, участник в един от форумите...(И като си отворил дума - ако ще се мре, по-добре от американска ракета да е. Със сигурност ще е красиво и безболезнено) !?!?!?!?! винаги съм казвал че дори чувството ви за самосъхранение ви е напуснало вас русофобите)))))

Ето няколко изключително хуманни и показателни изказвания на западнярски официални лица от групировката Сорос и приятели .......В случай на прераждането мечтая да се върне на този свят като смъртоносен вирус, за да направя категоричен принос за решаването на проблема с пренаселеността принц Филип . И аз наистина вярвам, че светът ще бъде по-добър , когато останат 10 или 20 на сто от населението на планетата- казва д-р Ерик Пианка, американски биолог...малейййй тоя пък последния направо не крие, че вас соросоидите отдавна са ви отписалиии(басиииии)...

Още по радикално - всички националности да изчезнат и да останат само руснаците. Тогава да видиш каква кочина ще е НАВСЯКЪДЕ!

На рижко му е изпята песента.Както и на долара.

изхвърли долара ???

Уотъргейт в нови времена, нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено! Аферата Уотъргейт е свързана с незаконни действия на Комитета на Републиканската партия по време на избирателната президентска кампания през 1972 г. в САЩ . Обществено достояние става фактът, че представители на щаба на кандидата за президент и действащ към същия период президент на САЩ Ричард Никсън се опитват да монтират подслушвателно устройство в щабквартирата на Демократическата партия в хотел Уотъргейт във Вашингтон.

Активното мероприятие, което Путинска Русь спретна на САЩ за последните 12 месеца, е най-голямата безкръвна победа в историята на човечеството. Съмнявам се, че и самите руснаци са очаквали такъв блестящ резултат. Начело на най-големия враг на тяхната селищна система нарцис-полуидиот; неработеща изпълнителна власт; блокиран законодателен орган; страховито разцепено общество. Това няма как дори с ядрена война да стане. Не че разбирам каква им е ползата от всичко това. Почти цялата им територия на изток от Урал е трети свят; една нормална кола не могат да произведат, за компютър да не говорим. Само някакви назначени люде лапат някакви кинти...

АМА ОТ РУСИЯ НИЩО НЕ РАЗБИРАШ.СТОЙ СИ ТАМ!!

Няма руска връзка! Има халюцинации на Хитлъри!

На вниманието на драгите соросоиди: г-да соросоиди, в редиците на вашите благодетели и покровители - САЩ бавно но неумолимо започват саморазрушителни процеси изразени в делегитимация на управляващите тази страна елити....компроматите , които продължават да изплуват в публичното пространство въпреки края на изборите за президент показват дълбоката омраза , която изпитват помежду си елитите на САЩ и най вече излиза наяве техната дълго скривана поквара... тази война която завихриха помежду си е поредният гвоздей(пирон) в ковчега на тези в чието име се кълнете и на които възлагате надеждите си г-да соросоиди...

колко си елементарен и посредствен ???

Тъпанар, за толкова не плащат!

Ала-бала за психодесни соросоидки.

Пред такъв сценарий Джон льо Каре ряпа да яде;)

голяма грешка направиха американците че пуснаха толкова съветска измет мафиози кгб

хе хе хе хе.

Скучно, девушки...

Ответь: ВВП = Вулва Вулва Путк.на !!!