Отмяната на здравния закон ”Обамакеър” се бави

Лидерът на републиканското мнозинство в Сената на САЩ Мич МакКонъл заяви снощи, че ще отложи разглеждането на законопроекта за ново здравно осигуряване.

Обратно в новината

Коментари - Отмяната на здравния закон ”Обамакеър” се бави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпреки всичките си напъни, републиканците не могат да представят смислен законопроект, който да не отблъсне избирателите им. Е, вече Тръмп призна, че "материята" била трудна - за него и това е напредък....

Лоран Бафет маи маи ако махнат Обама керрр ниама фа мозе да прави милиарди, Тои е охтопода на Обама керррр саветника на Барака Обама Лоран Бафет бюфета преведено Чефутче

Малко уточнения в началото: официалното наименование на законопроекта, който не успява да бъде предложен за гласуване в Сената е Better Care Reconciliation Act - по-популярен с не толкова приемливото от вносителите име TrumpCare. Закона, който е на път да бъде отменен също си има официално име и то е Affordable Care Act - по-популярен като ObamaCare, също недолюбвано от вносителите му име. Та по същество - ако ще си автор/редактор на политически новини, поне потърси МАЛКО информация за темата, по която си решил да пишеш. Това в повечето случаи ще ти помогне да изградиш смислена теза в защита на избрана от теб страна и поне няма да изглежда, че си преписал/превел най-простичката и късичка новинка, която някой е споделил с теб в социалните мрежи.

ние от варненския бизнес елит удобряваме отмяната на обамакаре!!!

Вие, циганите и пр. червени отрепки и фекалии, дето Удобрявате с У, вместо с О сте толкова бизнес елит, колкото левият ми ташак е десен.

Ние, от софийското гето с удоволствие Удобряваме да им го набутаме на циганите и кретените, изживяващи се за варненски бизнес елит.

хаха, неграмотни шопи!!!

Не мога да разбера с какво тази новина е интересна за българския читател. Даже новините за гей-проявите, с които ни заливате постоянно, са по-интересни.

Не можеш, защото си много птост.