Има ли държавен пясък на частен плаж в Обзор?

Прокуратурата в Несебър разследва дали е откраднат пясък от държавата за частен плаж в Обзор.

Обратно в новината

Коментари - Има ли държавен пясък на частен плаж в Обзор? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По конституция плажовете са изключително публична държавна собственост. Никой няма право да си загражда плаж, никой няма право да обявява плаж за частна собственост. Това е грубо погазване на Конституцията! Има ли държава изобщо?

може и да има някъде държавен пясък ... То в тази държава човек никога не знае.

Откога в България има частни плажове? Малоумници! Има ли изобщо държава?

Има ли държава,която да премахне "частните" плажове край морето или лобито на мутрите ще продължи да блокира прилагането на закона?

Уведомихте ли премиера? А той разпореди ли се?

Има ли частен пясък на държавната брегова линия ? А има ли частна морска вода в морето ? Тук има всичко, стига да си плащаш на когото трябва !

Мутрите, които бяха създадени с " помощта " на външни " приятели ", скоро сами ще фалират. Тяхното време изтече, те си изпълниха ролята да съсипят държавата , да ликвидират всяка възможност за стопанска дейност и вече не са нужни . Хотели се разпродават, особено в Слънчев бряг, скоро ще се събарят, защото няма кой да купи апартаментите при 500 Евро такса за подръжка. Вместо да се краде пясък - да измислят как да си краднат ТУРИСТИ !!!

Държавата трябва да забрани на мутри, хотелиери, рестирантьори, концесионери и всички останали тъпанари да правят пари от плажовете, от чадъри, шезлонги, бирарии, кафенета, ...на плажа Атлиман в Китен се стелят гъсти пушеци от кебабчиите, което трови въздуха и почивката на туристите, а чадър с шезлонг се предлагат за 12лв на ден. На Силистар две мутри опънали въженце на черния път искат по 5 лв за паркиране на дива горска поляна, до тях табела, че това е забранено и номер на МВР в Царево за сигнал, ако позвъните ще ви кажат, че знаят. Ето как полиция и мутри работят заедно.

ЗА какви глоби става дума, конфискува се всичко което се предполага че е да даденото личе освен ако някой не докаже 100% парите и те не са свързани дори и косвено с това лице. СЛедователно каквото има семейството му се конфискува, включително и фирми или участия в други такива! трябва да се реже от главата

В Гърция пясъка частен ли е или държавен?

Концесиите в България да се премахнат изцяло! Концесията е чифутско-капиталистическа измама и грабеж на природните богатства и общонароден капитал! Концесионерите и дивите капиталисти под съд и на дръвника! Черноморието да бъде възстановено в нормалните рамки на застрояване. Т.е. всички презастроени терени да се очистят за сметка на собствениците - взривяванене бетоните и бараките, изчистване и на темелите и райграс!

Добре де, а има ли такова нещо, като частен пясък на който и да е плаж в България?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Какъв туризъм искате!

Където няма държава, скоро няма да има и бизнес/пари за местните малоумни дерибеи. Навсякъде по света се набляга на максимално близки до природата градежи, тук се презастроява, огражда, замърсява. Добавете към всичко това лошата храна, обслужване и ПОТРЕСАВАЩАТА цигания и не се чудете защо т.нар. туристи, дори най-мизерните ще намаляват с всяка изминала година.

Някой още да ми препоръча да ходя на 'нашето' черноморие? Предлагам да направят нова реклама само за българи: "Pay more get less . . . Bulgarian style!"

Пълна простотия. Всъщност навсякъде в страната има ужасяващ брой примери на самоуправство. Загубена нация и държава.

Като искаш да призовеш за нещо, пиши на български, чуждопоклонинко!

Е заради такива простотии от 15г. ходя на почивка със семейството си в странство.

Все едно Фандъкова да ни обложи с данък, че се движим по общински тротоари с общински плочки....Иначе, ако не щем - да летим! Но най-тежкият ни "грях" е, че...още дишаме и значи вредим на природата, хабим кислород без пари. Тогава - хайде, депутатите, гласувайте, ние сме насреща. Ще махате прослуженото време, все едно не е било и подпухналите ви телеса не се дължат и на нашите заработки, защо не и това, колко му е?

Това трябва да е някаква великанска мутра!След,като не й пука от обл. управител,кмет,министър и общественост явно е на специален отчет и ръководство.Роне да напишат името!

Страх ги е да го напишат. Изглежда мафиотската структура на държавата ни се затвърждава, вместо обратното. 20 г преход и ето изградихме родна мафия.

Следи какво и как пишеш, смешко!

Кой каквото и да приказва,всички са в кюпа и са се овързали като свински черва:кметове, кметици, общински съветници, архитекти, полицаи,началници,прокурори.съдии и пр..

Що не проверити кои държавни служители са взели подкупи за да се вършат тия безобразия, ще ги намерите по скъпите почивки/иначе официално работат за 800 лв./

или купуването му от супермаркета не е възможно. Пясъкът е откраднат от плажа и задаването на риторичен въпрос не променя това.

Само валери симеонов ще ги оправи.Той със Сл.Бряг се справи-та Обзор ли ? Ха ха.

статията е супер измислена. току що се връкам от обзор. целия плаж е достъпен от до. в същото време една новина ми се губи. в обзор от 13 до 16 юли трябваше да има бир фест обзор мези. по време на концерта на гъмзата се изтъпани на сцената енчев и каза че прекъсват заради инцидент. на другия ден всички маси бяха събрани и подготвени за напускане. от сервитьор в близко заведение разбрахме, че е починал скара майстор вследствие на удар с ток. е, да попитам, къде е тази новина в новините?

ОТ МУТРИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ДРУГО - КРАЖБИ И ГЕНОЦИД : ..ПЛОВДИВСКАТА МАРИЦА ОТ ДНЕС ... Скандалният бизнесмен Тодор Неделчев е привлечен като обвиняем за смъртта на 86-годишния П.С., който издъхна на кръстовището на улиците "Авксентий Велешки" и "Велико Търново" завчера. Собственикът на алкохолната фабрика "Джиро трейд" удари с пикап си Нисан Навара възрастния мъж, който се придвижваше с колелото си. Според първоначалната версия именно велосипедистът бе посочен като виновен за фаталния инцидент, защото карал в насрещното и направил завой, засичайки мощното возило. При повторния оглед и разпита на свидетелите обаче е установено, че именно Неделчев е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смъртта на човека. Вчера Окръжна прокуратура-Пловдив го привлече като обвиняем. Неделчев вече е излежал една ефективна присъда като подбудител на серия палежи в селата от Родопската яка. Той е известен и на други институции, след като фирмата му има няколко акта от митниците и данъчните служби.

А ВЧЕРА ДИР БГ ПИСА ЧЕ МУТРАТА Е НЕВИННА ...

Такива не само трябва да лежат в затвора а да се конфискува цялото имущество на цемейството му, без значение дали собственик е жена му или детето му или някой по сребрена линия! КАЗАХ!

Ама какво сте взели да се оплаквате,идете да почивате в Евксиноград-отлично обслужване,ол инклузив,цени народни(носете си депутатските карти).

КАК ДА ДРЪПНЕ БЪЛГАРИЯ , КОГАТО МУТРИТЕ ИНВЕСТИРАТ В КРАЖБИ НА ПЯСЪК , А НЕ В НАНО-ТЕХНОЛОГИИ :)) ... НА БАТЬО МИШОЦИТЕ БАЛКАНСКИ :))

Голяма работа станала! То хубаво, че този пясък не става за строене, че с всичките тези хотели по морето, един плаж нямаше да остане по нашите земи! PS: Тиквата като приключи с магистралите, да вземе да асвалтира и плажовете. Така хем ще опази морската ни ивица от ерозията, хем стойкаджиите ще могат да ходят до морската вода с колите си. :)))

РИМЛЯНИТЕ ( НЕ РОМЛЯНИТЕ!) СА ПРАВИЛИ ТЕХНИЯ БЕТОН С МОРСКА ВОДА, МОРСКИ ПЯСЪК , ВУЛКАНСКА ПЕПЕЛ И ВАР И ТАКА СТАВА ПО-ЗДРАВ СЪС ВРЕМЕТО :)) ... НАСКОРО ОТКРИХА ТОВА

НароденСъд 2

Затова в Дубай мъкнат пясък от на майната си. В пустинята им е много ситен а морският - сол и минерали, които го правят не издържлив на време и ерозия. :))

Аз съм патриот и исках да напиша нещо хубаво за туризма в България,но нищо не можах да се сетя.То с гол патриотизъм работата не става,ама друго нямааа.

Напиши че като нашта тиква друга няма по света

Ще ни докарат дотам,че да си носим и пясък за морето!

ДОКЪДЕ СТИГНАХА МАЙМУНИТЕ - ДА КРАДАТ ПЯСЪК :)) ... ОТ ТАКИВА ХОРА НЕ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ ДА ИЗМИСЛЯТ КОМПЮТЪРА :)))

И това доживя нашето море - пясък да се краде и прави разследване;)Както е тръгнало с отлива и слаб интерес, нищо чудно след 3-4 години да се крадат и летовници, директно от къщите.Тръпки ме побиват кат си представя - гепят ме две горили под мишките от дома, как си лежа пред телевизора и следва: -Къде ме водите, нищо лошо на никой не правя? -На море, ще почиваш в нашия хотел! -Ама, аз не искам на море и в България. -Кой те пита искаш ли?Не запъвай и суркай краката, върви кат човек, че да не се разправяме по други начини...

Демократичният преход (грабежа) ще завърши с окончателното унищожение на България. С организацията на робовладелците в България, ще останат само циганите.

На доста мутри помогнах да си уредят взаимоотношенията,но явно трябва нещо по-едрогабаритно

Това не е мой проблем. От края на юни прекарахме 2 седмици на къмпинг в Пелопонес. Прекрасно място, чисто, поддържано, персоналът любезен, приемлива безжична мрежа, морето - прозрачно, цените в таверната - една идея по-скъпи от добър софийски ресторант. 2 седмици престой за 4-ма човека, заедно с пътя ни излезе общо 2500 лв. Чуствам се починал и зареден с енергия. Септември ще отидем пак на къмпинг. В Хърватска. А на българските "хотелиери" им пожелавам скорошен фалит.

Само така Петров!

Черноморието показва каква ни е мутренско , крадлива Държавата ! Тиквата се бори със себе си! Корупция и престъпност това е в момента почивните центрове около гьола ! Ангелкова , къде е закона и къде свършва ?????

Алчните хотелиери и арендатори изгониха българските туристи от бетонираното бъгарско черноморие!

по "българското" черноморие е горещо от мутренско-управленски войни за надмощие. А властващите мутри само "дърпат конците" и "се боричкат" кой на кого е по-по най и как по-добре да"напълни гушата"!?? НЯМА ЛИ ТОЗИ НАРОД ДА СЕ УСЕТИ НАЙ НАКРАЯ И ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ "БИЗНЕС-ВЕЛИЧИЯ" ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ЗАВИНАГИ ????????

Ти си дрънкай,аз прокарвам интересите на кожодерите.Няма клас за прослужено време,няма преизчисление на пенсиите,няма правда,няма ред,защото няма кой да ни подкара наред

морето си връща всичко и обратно, а която маймуна-мутра разбрала-разбрала

Това ми последния път на българското черноморие! И то само затади концисионерите! Никъде, ама никъде другаде такова чудо като в рпдната БГ няма.

изберете българското ,ама нанайси!!!

Цялата тази свинщина дойде с т.н."преход",от държава към мутри и крадци. Ха скачайте сега!

Дам, а те се появиха от нищото.

НароденСъд 2

Абе те знаят много добре от къде са се появили но я коментирай защо демократичните им началници от Брюксел ги подкрепят и им наливат пари? Явно това е истинското лице на демокрацията но поради опасноста да не се случи у нас, ни бе спестено в началото.

Май все повече хора не мислят, че случилото се на "цвета на нацията" е незаслужено. Вече има нов цвят, тръпнещ в очакване да повтори събитието.

Безвъзмездно отчуждаване и събаряне на хотели до 100 метра от морето - в Испания вече го направиха и проблемът се решава. Ще държи влага за дълго време на кандидат-мутрите също.

Ценя хубавите плажове. И понеже вече няма такива в България, посещавам такива в други страни. А мутренските хотели на бетономорието не знам кой ги посещава. Сигурно мазохисти.

да ходят руски мазохисти от камчатка ,дето довчера не са излизали от родното си соц село!

Кой ти каза че няма, я се поразтърси малко, има при това там може да се почива на много изгодни цени защото няма целия този "лукс" от хотели - сиреч без много чужденци и цялата тази дандания. Преди 3-4 седмици се върнах от морето, изкарах си 8 дена за двама човека общо около 500-600 лв с бензина.

Нищо ново под слънцето. Проклед да е мигът в който човек е заградил парче земя и е заявил"това е мое". Кой го е казал това,не помня.Природата има други закони.

Не, няма. У нас просто пясъкът по обширни части от държавните плажове е частен.

тиквата сутрин има диария а вечер - запек