Тръмп-младши получил данни за британец, свързан с Русия

Руска юристка предоставила на Доналд Тръмп-младши данни за известен британски финансист, съден задочно в Русия за данъчни престъпления.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп-младши получил данни за британец, свързан с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Световната политика на най-висиките етажи се сведе до гаменско, до кръчмарско, курвенско и улично ниво, и то вече съвсем. открито! И досега е имало боклуци, идиоти и изроди, корумпирани и зависими типовд и по най-високите етажи на властта, но за тях се е научавало от широката общественост като правило винаги много време след това и много малко. ако изобщо се научи. Сега това става почти мигновено и навсякъде, по всички краища на света! Проблемът с лъжите и манипулациите на подобни ниеа при съвременното развитие на информационните технологии е, че праеилото, че не може да лъжеш всички вечно работеше добре за тези горе, доколкото информацията за "геройствата" им и истинските им лица така или иначе идваше пост гактум, след много врене, когато нямаше вече особено значение за пряко влияние върху събитията, а само за евентуални изводи за бъдещето. Сега далеч не е така, и това прави разликата огромна.

Само след 3 месеца Чърчит и компани искаха нова война но против СССР. А СЕ ПОЧНА С ПСВ . Цалата каша е богатсвата на Русия и след това СССР.Прави се всичко възможно Русия да няма търговски връскис Еропа а сега И С ЕС .ВОИНА БИ БИЛА АКО РУСИЯ НЯМАШЕ ТАКОВА ОРЪЖИЕ КОЕТО ИМА СЕГА ! ако това оръжие беше при тия еропеци нямаше да пиша на този форум. европеиците и тези отвът океана са деградирани алчни създания които могат да и убиват свички които им се бъкат за да правят пари и то никога по нормален път ! ако не беше магницци щяха да мерът друго . ЕДНА от сензациите е, ЧЕ Е БИЛ СВАЛЕН НИКАКЪВ БОИНГ НА ДОНЕЦКА - ФАКТЪТ е разбите части от боинга не са от един същ самолет!!! повтарям това е факт. какво е станало тогава знаят много малко хора

Шило

Мдаааа, тоя избръмча

Че то има книга и Документален трилър? "Заповед за арест. Как станах враг номер едно на Путин" проследява изключителната история на американския бизнесмен Бил Браудър. След дълги години на успешен бизнес в Русия един ден всичко се обръща наопаки. Браудър и неговият адвокат Сергей Магнитски разкриват изумителна финансова измама, в която са замесени висши правителствени служители. Оттам нататък започва кошмарът. Държавната машина се стоварва върху тях с цялата си мощ.

това е версията на дойче веле, която е известна с това, че е разпространител на фейк-нюз. дойче веле не е това, което беше. дойче шит веле. повече отива на това педерастко издание на еврейските мошеници.

педерунгел, защо ми изтри мнеието?

Добре че духнахме Плювню , то започна като демократите , да му се привиждат Путини нощни вълци навсякъде ! Така се беше задълбочил в търсене и попадна на пикимони които му затриха главата ! Хубаво че мъжкар си избрахме , а не крокодил ,, майката на нацията " или Тиква гробарска !

Нека нашенските празноглави, но красиви платени рупори на задокеанската "демокрация" да осъзнаят най-после това ли желаем ние за бъдещето на България - да станем за смях също като каубоите, за които резултатите от едни "най-демократични" избори не значат нищо, щом не са спечелени от кандидата на демократите. Пак ви питам, пуделите - така ли виждате България по отвъдокеанския модел-задлъжняла като тях, безпринципна и нагла като тях, проваляща се във всичките си начинания последните 30 години?

Отдавна не съм писал в този сайт най вече заради изключителната тъпота и безпаметност на т.н. русофоби битуващи тук...относно темата ще кажа само следното: в САЩ вече започнаха междуособиците и партизанщината...никоя държава, в която политическите противоречия излязат извън определени рамки(извън контрол) няма шанс да просъществува...затова апелирам към русофилите следното: братя русофили вадете шампанското и кристалните чаши наближава нашето време))))

боян чуков, вие ли сте, вярно че идва нашето време, пак телени мрежи, прожектори, картечници по границата и който реши да напусне рОдината - картечен откос, милиционерски открити листове за Петрич, Калотина, Синеморец, Резово,..., привилегиите за нас, а раята да бачка.

баце Коко

Г-н Волгин (или който и да сте криещ се зад това име) ако сте от групировката на Ал.Йо., чиито вуйчо разстреля невръстните деца в Ястребино на времето или подобни на същият получовеци с голяма сигурност дори над 100% и няколко процента това ще е вашата реалност телени мрежи и т.н. точно както ги описвате...

евреи се стремим по всякакъв начин данъчните престъпления да не са престъпления, а да бъдат представяни като едно народоугодно дело!

По физиономията му личи, че е изключително глуповат младеж.

Хитлъри продължава предизборната си кампания. Още ли не е вдянала, че няма да стане президентка?

Открила че в САЩ престъпници финансират изборите. И кого смята да впечатли с това, милата... Браудър мушнал некой лев между саудитите и AIPAC, big friggin deal!

каквото и да правят КГБ няма да могат да излъжат демократичният свят,че Тръмп е техен агент, назначен от Путин за президент

симо

Няма......Те ,демократите толкова много лъжат,че накрая сами си повярваха в лъжите.....За радост само те.А най-голямата лъжа е, че са ДЕМОКРАТИ.

Тая е висока топка. Финансиста осъден задочно в Русия, но тя информирала руския главен Прокурор, а преди или след това и синът на Тръмп младши.

Е, и ...... ?!?!?!?!?!?

" Руската юристка казала, че се опитва да разпространи сведения за Браудър, получил задочно в Русия деветгодишна присъда за данъчни престъпления. " джурналайкити наши мноо тъпи манипулатори -виж заглавието

Янките тръгнаха по лош път. На руснаците и на българите. Които за да направят за 5 стотинки беля на политическия си противник са готови да си срутят държавата. Или поне целият и' авторитет !

От цялата тая работа, разбрах, че е скандално някой да се срещне с някаква си руска юристка, но не и това, че престъпник е финансирал някакви си демократи. Все си мисля, че добре съм схванал замисъла и насочеността на този журналистически шедьовър.

Излиза,че в САЩ са готови да си затворят очите за каквото и да е престъпление,стига то да е насочено срeщу Русия!?Ако това е така,тежко и горко на Америка...

Казах го още преди няколко дни, съвета ми е да седнете по-удобно в креслата! От така наречената велика демокрация ще идват такива комични новини, че всички сапунки по телевизията ще бъдат засенчени! И не си мислете, че ще отгатнете какво ще стане както е в сапунките, цирка в САЩ ще е пълен!

то така ама цирка у нас е по-голям, сащ не мож ни стигнат! А най-голям сеир ще падне като поемем председателството на ес. Най-вероятно точно тогава и ще се разпадне този калпав съюз и ще бъде страшен резил за нас...

"Тя изтъкнала, че е споделила данни за Браудър и с руския генерален прокурор Юрий Чайка" Задай в търсачката "прокурор Чайка коррупция фильм" и бъди осведомен що за стока е главния прокурор на рашките.

Горкия, украинска пропаганда ли гледаш....недей, така човек може да свърши в психиатрията.

той само сало и горилка нагъва и слава ухраине риве щот то кво и остана натаз територия 404

Да му го тура на този във...всяко отвърстие! Този, ако знае, аз как съм свързан с Цялата Русия - мантибулата му ще провисне и звук не ще може да обели!?