Сирийската армия отвоюва 4 петролни находища

Правителството на Сирия е поело под свой контрол четири петролни полета в провинциите Ракка и Деир ез Зор, предаде РИА Новости.

Обратно в новината

Коментари - Сирийската армия отвоюва 4 петролни находища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦЕЛОСТА И НЕЗАВИСИМОСТА НА СИРИЯ Е ЦЕЛ ОТ ПЪРВОСТЕПЕННО ЗНАЧЕНИЕ!!!С ПОМОЩА НА БРАТУШКИТЕ СИРИЙСКИЯТ НАРОД ВЪРВИ УВЕРЕНО КЪМ СВОЯТА СВОБОДА ОТ НАЕМНАТА ЩАСКА АРМИЯ,НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА,С КОЛКО ИМЕНА Я НАРИЧАТ!!!

Башарчо от 2014 г. е приключил с президентстването и повече няма право да се кандидатира съгладно промените в Конституцията!Изкарал е 2 мандата по 7 години,но не иска да сдава!Започна гражданска война с опозицията и доведе страната до разруха!Хората искаха да премахне политическите затвори,политеческата полиция,да даде повече права,но не!Почна с химическо оръжие,арести ,затвори,както си знае!Така че тези " правителствени" войски са една уйдурма,няма такива,всичко е един абсурд и руснаците като търсещи конфликти го подкрепят!

Земи първо прочети, запознай се с конституцията на Сирия и после плямпай глупости! Но задължително я сравни с конституцията на "демократична" Саудитска Арабия, за да кажеш после, че Асад е диктатор! А, те саудитите нямат конституция...

Е колко пъти ще освобождават Ракка,пак руски дезинформации!Преди време беше освободен от коалицията и кюрдската армия!,т.е. ИД е отстранена!обаче руските части заедно с частите на нелигитимното сирийско правителство с изтекъл мандат воювали с ИД,а всъщност с опозицията!Дебели руски лъжи!Нещо като нашето освободеждение на 09.09.1944г. когато не е имало немски войски!Няма да я бъде скоро Сирия!

Нелигитимно е американското правителство и американските непоканени в Сирия агресори! Барабар с европейските си пудели и потомствените диктатори на СА и Катар...

Много смешно!Нормално за руски галош!Че те руснаците са по информирани и не са такива олигофрета,кат нешего трол!

И сега ердоган няма да има от кого да си купува евтин петрол.

добре че са братушките, че да помогнат на сирийския народ да унищожат американските протежета

Каква наивност!Братушките ти защитават един диктатор на който опозицията му пречи да проведе избори с 99 % " гласували" за него,а рашките само помагат за дестабилизацията в Сирия!

Сирия и войната за нефта и газа. Да не си мислите че руснаците и сирийците са братушки..ха.ха "В Сирия са открити големи залежи от петрол и газ, които не са обработени още, заради войната. Тези залежи са една от първопричините за конфликта, но вече има договор между сирийското правителство и Русия за експлоатацията им през следващите 25 години. Това означава приходи и по-бързо възстановяване", посочи той. По думите му не е възможно политическо решение на проблемите в Сирия, преди да се разреши проблема с тероризма, а нито руснаци, нито иранци, нито сирийци ще приемат изпращане на военни сили в суверена държава без одобрението на Сирия. "С изключение на Саудитска Арабия и Турция всички държави, включително Русия и САЩ искат края на сирийската криза, защото вече влияе на целия свят и отдавна е излязла извън региона", допълни Абуаси. "Директна актуална опасност от терористични атаки за България няма, по преценката на всички анализатори, но за България има друга опасност. Вече нахлуват идеите на радикалния ислям, с помощта на много пари и посолства"

...а през това време американската авиация, незаконно окупирала част от небето на Сирия бомбардираше с демокрация училища...! В едното поне 3 деца са мъртви и десетки ранени - осакатени! Евро-атлантически ценности! ..имали били данни...от фейса...на някой си блогър...

колко ли бедни терористи са умряли , мъка мъка , остава да се надяваме че всички американски съветници са се спасили с бягство

До редактора: името на провинцията е Суайда. Кажете на сириец Сувейда да видим дали ще ви разбере! Като превеждате от руски поне се старайте да предавате автентичното наименование на топонимите!

Руслямска държава връща наетите кладенци на Асад, защото договорът изтече. Какво "отвоюва"?

Коя държава?

Всеки който е стещу Русия,Иран и САР в конфликта в Сирия е на страната на ИД,мислете му...

Кладенците бяха на служителят на ЦРУ Ал Багдиди, който продаваше по 17 д. за барел на Маккейн-виетнамската яма, който пък препродаваше на демократична Европа от 55-72 д.за барел.- 5 години твоите господзари фъшкиите бомбардираха ИД с възглавници, а на практика прикриваха платформите с нефт.Русия гръмна Ал Багдиди и на другия ден Маккейн получи сърдечен пристъп.ХА ХА

Нашата обща цел е да ликвидираме терористите в Сирия, а не правителството на Асад. Заявление/ Ройтерс, 13.07.17 г.

сороските тролове: Недейте оставя ъгъла сам на барикадата! Включете се малко, за извънреден труд надницата е по-голяма. Че иначе горкия ъгъл съвсем ще откачи:)

много руска сволоч е налазила по форумите ама да не ревете накрая както през началото на 90те да ви карат храни с хеликоптери от раймщайн преди тоя путлер европа си беше много добро и спокойно място!

Затвоето заболяване дори няма диагноза! Направи си услуга - подложи се на евтаназия!

Друго си беше по времето на Горбачов и Елцин. Пълно разграбване на руските природни богатства.

Ей за тва е сичкия военен и дипломатически зор около Деир-ес-Зор...

Вярвам, че е така щом руска агенция го казва.

Истинските сирийци воюват за свободата на родината си и тряпят ислямистките налественици, а мишоците и тарикатите се натискат в европа.. да е жив и здрав Башар че без него ще стане като Либия.

Решението на въпроса е: Две малки групи от по пет милиона китайци, ще решат въпроса.

разрешаването ще бъде почти незабележимо.

Айде стига с тази Сирия! Ебаси измислената война и мекушавия Путин.

Мачкай, Башар!

аха след като кюрдите смачкаха идил в източна сирия! напишете поне нещо за боевете в ракка!

Епа нищо не става особено там. Кюрдите обсаждат града и това е. Вероятно ще бъде като в Мосул, след половин-една година ще го завземат.

абе руски клоун алепо колко време го превземаха?? колко години??