САЩ създават космически войски

Камарата на представителите в Конгреса на САЩ одобри създаването на нов род войски - Космически корпус, предназначен за операции в извънземното пространство.

Обратно в новината

Коментари - САЩ създават космически войски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По сценарий империята Северна Корея ли ще го играе? И Дарт Вейдър Ким ли ще е?

САЩ,вече контролират военно космоса със секретните си совалки и практически парира всякакви напъни на противниците си да ги заплашват!Всяко перчене на типове, като Путин и Ким Чен, с смешни и глупави!

Учило...недоучено. Не се изказвай като последна инстанция. Заболя ме корема от смях!

да дръпнатоще един евр.съюз у Космосо и меркел и другите миротворци да се изнесат там заедно с ромите и индийците.

Разбира се, че ще създават! Ако от някоя галактика изскочи някой Саддам Хюсеин, нали ще трябва да го учат на демокрация!

А доилни апарати за летящите космически кравари предвидени ли са в бюджета?

И с кого ще се бият там, с метеоритите ли? Защото засега сайклоните са само на страниците в сценария на сериала. Явно са си надвили на масрафа и пари за хвърляне - бол. А ние - пенсионната реформа и минимална работна заплата...

така де - по-добре да ги дадат на нас, да въжем бюджета и да подкрепим платежния баланс. пък то че р овч и калин милков балев ги изяли парите ... каарай сега

Краварски фейк...за телетата

Това е "фейк". Американците вече са на една крачка от създаването на Галактически и Между-галактически войски. Космическият кораб "Ентърпрайз" отдавна се телепортирал към Андромеда.

"Ентерпрайз" вече е стигнал и по далече :)

"Айде бе, къде ходите?" - казаха руснаците в космоса на първите американски космически воини. :)))

И първата им работа ще е да сключат договор с руснаците, за да има кой да им извежда "космическататехника" в орбита, че сами или не могат, или им се вижда скъпо.

коня и тя си вдигнала кракът. Руснаците направиха военно коскически сили и американците за да не останат назад си създадоха.

Който има пари в излишък прави космически войски. по-добре да бяха дадени за нещо по-добро. ОбамаКеър в здарвеопзването неможе, обаче космически войски може. Избирателите да си помислят по-добре следващият път.

Браво на братята американци! Следват примера на братята руснаци, които преди 2 г създадоха въздушно-космически сили.

Краварите подрискаха планетата Земя сега ще се опитат да направят това и в Космоса...но взели ли са разрешениеот марсианците?

Pesh0

Космическите сили на САЩ ... Ама с какво ще ходим до тозикосмос ? Или ще снимаме клипчета в холивуд и ще разправяме приказки ... Преди много много години .... излъгахме хората , че сме ходили на луната .

СПОКО,ИМА ДЕФИЦИТ НА КАДРИ ЗА ОБЕЗПЕЧЕНИЕ НА ТЕЗИ НАМЕРЕНИЯ!!!

Не е излишна даже и З парцал като Дир-а. САЩ имат Въздушно- космическо командване от 1982. Създадено по времето на великия Рейгън и проекта му Стар Уорс. Сега това командване се отделя от ВВС, като самостоятелен род войска

Стар уорд пикчърс се е отделила от ВВС и сега прави самостоятелни филми? Интересна история. Прави ме по-грамотен.

martin

Абе вие ще я ОЦАПАТЕ някаква с краварите,ама ХА ДЕ.......

И да имаш крава и да пиеш мляко, отколкото да си мужик и да имаш Пусин и да локаш битова химия :)

martin

УРА А А!!!ЩЕРЕВ пак е тук.Беше ми домъчняло за "мъдрите му расъждения"Само така ЩЕРЕВ;"удряй по МАМАТА РАША"ПУТИН ЕВИНОВЕН!!! И земята ,че те търпи.

А как ще ги именуват -"Краврски космически" ли?

не бе ша ги кръстят на българските космонавски сили - свинарски космически

Ами щом САЩ създават космически войски, сигурно ще трябват и скафандри за войниците? Като оня на Армстронг, който бил стъпил на Луната. Е, добре, ама бая струват тия работи, а пък като чета излиза, че хамериканците и за един нямат пари, та камо ли за цяла войска: "...Космическият скафандър от първата стъпка на човек на Луната се разрушава. Отправен е апел за дарения за $500000, необходими за запазването на символа...", писа Льо Фигаро на 22 юли 2015г. под заглавие "Интернавтите имат един месец за да спасят космическия комбинезон на Нийл Армстронг" ("Les internautes ont un mois pour sauver la combinaison spatiale de Neil Armstrong", le 22/07/2015, Le Figaro.). А пък тоя комбинезон не ще да е като оня, който е носила баба ми: На 20 юли 1969, когато Нийл Армстронг стъпи на Луната, беше облечен с космически комбинезон по мярка. Това е модел A7L, който е струвал $100000 (днес повече от $670000). Създателят му е Playtex (International Latex Corporation), прочут производител на бельо, който се справил с проблема да произведе комбинезон, способен да защити астронавта на екстремни температури от плюс 123 до минус 233 градуса по Целзии, запазвайки изцяло гъвкавостта и мобилността му, че да си свърши работата. Playtex е успял да изпрати тези нови дрехи на Луната, защото шивачите и кроячите на този фабрикант на долно бельо са успели да създадат един космически комбинезон без грешка", пише френският сайт за любопитни Le saviez-vous? (Знаехте ли) под заглавие "Космическият комбинезон на Нийл Армстронг е бил произведен от фабрикант на бельо!" ("La combinaison spatiale de Neil Armstrong a été faite par un fabriquant de lingerie !", 6 janvier 2014, Le saviez-vous?).

И рушняците и хамериканите изкопираха идеята от персите...

...и понеже Тук (и в съребрения материал) в коментарите - Човек просто се Втрещява докъде 'стига' 'експертизата' на 'наште' ...(а СЕ толерира от Платформата) - снапшотОценката от Независими наблюдатели, Домакини/Дир.бг : а. Имате Фундаментален Проблем с Много 'имена' от Един&Същ коментиращ б. Имате ВсеОще Проблем с т.нар. +/- генератори .. Да ! - Отчетоха Подобрението-ви . в. Броячите (четения) които Се отчитат са Завишени г. Езикът и Съдържанието - продължават да са Проблем НомерЕдно.

евреите направо пърдят фоерверки при тази новина.

съгласен съм с политоложната цензура. в случая, граматически по-правилно е да се каже изпърдат.

изпърдат до космоса, или в космически размери...

Шило

Руснаците ли ще им дават мАторите

симо

Дааа,само на космоса не му бяхте ебалимамата...

Русия изстреля 73 спътника наведнъж.....

българия пък изстреля 100 наведнъж ама са стелт и никои ги не види

Пуснаха новата печатница за $$$ Иначе нищо не могат да направят хамбургерите, още повече в космоса.

абе добре че са така наречените от теб хамбургери че иначе българския свинарник нямаше да има даже и един спътник в космоса сега

Само че "българския свинарник" преди тях имаше двама космонавти , приготвяше храна за космонавти и имаше апаратура в космоса! В свинарник се превърнахме след като ни повлякоха към тях !

Крайно време е да отидат в далечния космос и да оставят земята намира.

Тръмп Велики отговори на създадените от путаран въздушно- козметични рушки войски ;)

Някой май не е прочел какво казват Тръмп и неговата военна министърка по въпроса. Жокер: те не одобряват това решение.

търсехте си го бая време. Айде старата песен на нов глас. За сериозна армия трЕат кинти - капиш, каквото търсехте си го намерихте.

ДоживЕх ! ДоживЕх да видя, че холивудската мечта на Рейгън с която метна Горби, тридесет години след това САЩ са в Състояние да я реализират. :)) От лъжата обаче големите печеливши се оказаха Русия. Те от години имат такива войски. А холивудските сценаристи, кой знае, може пък един ден наистина да кацнат и на Луната. Стига с холивудски клипове и лъжи. :))

лошото е, че соросоидните дебили, трябва да душат вмирисания гъз на дървосекача (тои им дава достъп до клавиатурите-капитан демек), а те знаят , че преди 7 години същият беше върл комунист, и сега се прави на полудял мурмон

Верно ! Брей . А как ще стигнат до космоса ? През Байконур ли ?

какво е това байконур? да не е онова място от което казахстанците изгониха русские, и ги изпратиха чак във восточний на амурска област в дивия?

абе приемай го като байнокур и го лапай

Чудя се как ще зареждат с памперси космическите си войски. Сигурно специална ракета-носител ще създадат.

Не си в курса на нещата! Памперсите са атрибут на руските военно-космически войски! Американците използват дайперси! Свещена простота!

Тъкмо мужиците се закрепят икономически и да живнат малко и...краварите започват ,,междузвездните войни,,!? E, стар номер вече.

dobrin

пак са гледали в чуздата чиния... а на нас га ли ще ни се отпуснат тез...

Видяха от Путин че създаде .

Създаде въздушно- козметични сили ... толкова си може кочината

днес е великден за соросоидните блятки, пуснали са ги на акорд, скоро ша почнат да са бият за място под слънцето-няма пари!

Бо Бо

САЩ одобри създаването на Космически корпус. Чрез този тип войски, от космоса САЩ ще правят мониторинг на измрелите делфини в Черно Море от ученията на НАТО. САЩ милеят за животните и за климата по света. Затова подкрепят Парижкото споразумение за климата. Защото САЩ е демократична държава, която всява спокойствие и мир по цял свят. САЩ не продават оръжие и не са агресор 1 в света. Те са потърпевши от тероризма. Атомната атака над Япония е провокация с/у САЩ. САЩ финансират НАТО за да има мир по света. Заради мирната политика на САЩ, за последните 100 години има само 15 милиона избити. Политиците и служителите на Пентагона и ФЕД са цивилизовани и отговорни по отношение на световния мир. Те никога не обвиняват в пропаганда други държави и поемат всички негативи изцяло в/у себе си. Затова политиците от Европа поддържат САЩ и тяхната политическа, икономическа и военна стратегия. За пълна подкрепа на ЕС за световно господство на САЩ и техните отличителни НЕманипулаторски действия.

Харесва ми сарказма ти.

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигат крак. Така де, няма само руснаците да имат космически сили. А на САЩ ще им трябват малко пари за Холивуд и малко повече за администрация.

И малко пари за "такси" от руснаците.

Странно, защо великата космическа сила педеРусия почти няма космически открития, няма сонди извън слънчевата система, няма марсоходи, няма това, няма онова - трудно е да изброиш, какво няма и въпреки туй е по-голяма работа от САЩ, които пък имат всичко това!

И какво са открили от САЩ, като са толкова велики освен как да взимат пари от данъкоплатците за глупости? Да разберат това което учините са го разбрали преди повече от сто години без да ходят там. А това което казват че са открили можеш ли да разбереш дали е вярно, или е само ПР за повече средства?

Основата на съвременната космическа техника и на американците, и на руснаците са разработките на германските учени и инженери.

Те имат тайни космически програми още от втората световна. Всъщност не съм сигурен колко точно са техни но за програмите твърдят много народ.

Чети Винету.За друго нямаш капацитет.

а руснаците ще ги замерят с картофи.

А мъск ще извежда кучета и котки...за по сигурно...некадърници!

Не е ясно за вид въоръжени сили ли става въпрос или за род войски?

Ами питай бе!

А руснаците ще ги извозват до там ли?

Така ще им е по евтини.

Тази новина дали кореспондира с другата за бюджетния дефицит от 700 милиарда?

САЩ са на светлинни години пред руската педерация..ха.ха.ха Ако бяха на зад нямаше като руснаците да се фукат с морално остарели копия и стрели..ха.ха.ха Не представлява никаква военна тайна произведеното в руските оръжейни заводи....и децата вече знаят детайлите..ха.ха на старата руска "космическа" техника.

Щерев със светлинни години се измерва растояние. И на коя галактика са вече. Щото аз знам, че още са от другата страна на Земята и са на около половин ден часовника разлика назад.