Италия заплаши ”да наводни” ЕС с мигранти

Италианските политици все повече негодуват от липсата на солидарност в ЕС при разпределението на мигрантите, идващи през Средиземно море от Африка.

Обратно в новината

Коментари - Италия заплаши ”да наводни” ЕС с мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е сигнал за баба Меркел. Като спечели изборите през септември, италианците ще й изпратят като подарък няколко хиляди африканци. Целта на тарамбуките е Германия, никой не се е завтекъл за Румъния и България.

Ами защо ги влачат с кораби до Италия???Връщайте ги от където са тръгнали и може би няма да тръгват толкова много.Те очакват италианските кораби да ги приберат...Мился че сами си създават тези проблеми или е нещо по-дълбоко....

Оня ден четох новина че италианските "спасители" отиват на самото либийско крайбрежие, подават сигнал на "бежанците" да тръгнат с лодки, и едвам навлезли на дълбокото ги "спасяват" на стотина метра от либийския бряг. След което ги возят на 20-300 километра до Италия. Това си е държавно организиран трафик и тия хора да си ги връщат в африка.

Ама какво велико лицемерие, а? Трафикантите викат: дръжте трафикантите! Очевидно е, че някакви кръгове в Италия играят двойни игри.

Е, как да спрат, като това е бизнес. Ти, ако не искаш да пуснеш някой в двора си, много бързо можеш да му поставиш неизпълними условия. Ако знаеш колко фондации за спасяване на ''орки' са на тая хранилка и политици с мръсни ръчички. Това са международни перални за пари с приходи в милиони ; )

Дам-Фронтекс спряха "свободния достъп", но Италия реши да премине на друга тактика- нейната брегова охрана започна да съдейства на нпо-тата. въглеводороди, сър...

Какво Иска Италия, да товари на корабите си по 5 000 еритрейци на ден, за да не взривяват петролопроводите им в Либия, и после да ги праща в други страни, като България, например. Прави са поляците, ние не сме били колонизатори, не трябва да приемаме имигранти, Либия е била колония на Италия, италианците бомбардираха Либия заедно с Франция, да си ги прибират при тях.

Е, така излиза, че Италия си пази петролопроводите, а Германия трябва да им плаща за удоволствието. -Брак по италиански. Брао.

италия е прекалено мека и нежна за такива строги мерки, само приказки са това. отделно ми е чудно как българите не искат мигрант, а в същото време искат самите те права и достъп до висок стандарт в англия, германия?

ТИ СИ ТРОЛ. Ти си куманиЗки урод. Никой от нас нито е искал нито е получил свободен достъп до Европа с привилегии. Но обратното се случва и то пред очитени, и ти имаш политическа задача да смесваш тия понятия и ситуации по медиите и това ти е тролската работа. Африканци и азятци идват и получават сичко наготово. Това е ясно и сички го виждат. Кой от нас е отишъл да фърле храна защото не е халал, и да изнасилва жени и момичета по гарите, когато се е случило да емигрираме? Ти си трол, и аз те следя от ноо време, как тролстваш провокативно в полза на куманягите. В полза на куманягите е да прибират грантове в своя джоб заради мигранти фкарани и легализирани. Какво се правиш, че не знаеш разликата между граждани на тая страна, и завоевателите, заради които ти е платено тука да пропагандстваш? Кой от нас е завоевател, ние сичките нехме изгонени от куманягите, за да се разчисти страната за мигрантите. Не моем да ви мислим, като се озовете куманягите между цигани и мигранти, мислите ли как ше живеете самички между тех?

Рокси, стига изразходва излишна енергия... По добре разкажи нещо за децентрализираната крипто валута

сега ще ти обясня, за да придобиеш статут на постояно пребиващ с разрешение за работа в ес, трябва да имаш контракт за работа, за която няма кандидати от други държави в съюза, съдебно минало чисто , и да си чакал работната виза в собствената си държава.и как тия примати минават нашата граница нарушаваики всички закони, не носят паспорти,за да не знаем къде да ги изгоним , сега, ако ти е заврял гъзъ....има цигани

отказват да пиемат своята част???? аз не помня някой друг освен меркелица да си ги е канил, който ги е викал, да си ги развъжда в къщата, на нас тия навлеци не ни трябват, дуг е въпроса, че от обикновените хора никой не ги е калесвал, продажните политици ги натрисат на страните си, най-добре пришълците, барабар с политиците по кораби и да си отиват обратно кой откъдето.

наричаш меркелица една интелигентна и образована жена, да не мислиш, че е лесно да станеш канцлер на германия?

За съжаление не е интелегентна, а глупаво самоуверена Редно беше да направи референдум по въпроса. С годините ще се задълбочават проблемите с тези мюзюлмани - резулт: екстремни десни управления от тип 1940 г. и вече изпитани методи за решение. Това ние го познаваме - дейстсвува безотказно Та била умна??

Да намери закон да затвори границите,вместо да писка.Никой повече не иска емигранти,дори прекрасната мама Меркел.Защо не ги прати при нея,тя каза:Ще приемем всички,които дойдат.Да ги приема 2 млрд.от Африка и Арабия.

Лъжкиньо, тролска, какво се правите, че не знаете, че мигрантите са безплатно превозвани с кораби до Италия, и то е организирано и нарочно преселение? КАКВО СЕ ПРАВИТЕ, КУМАНЯГИТЕ, ЧЕ НЕ ЗНАЕТЕ И НЕ РАЗБИРАТЕ КАКВО ВЪРШИТЕ И КАКВО ПРЕЧИНЕВАТЕ НА НАРОДА СИ, НА СИЧКИ НАС? КОЙ ОРГАНИЗРА ТОВА, ВЛАСТИТЕ, РАЗБИРА СЕ, ЗАЩО ВЛАСТИТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ЗАЩИТЯТ НАРОДИТЕ СИ И ТЕРИТОРИИТЕ СИ? НАРОЧНО Е, ЦЕНТРАЛНО Е И Е ОРГАНИЗИРАНО - ОТ НАЙ-ВИСОКО МЕСТО, ОТ УПРАВЛЕВАЩИТЕ, КОИТО СА КУМАНЯГИ?????? ИЗБИЙТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ КУМАНЯГИ! ИЗБИЙТЕ УБИЙЦИТЕ СИ, КОИТО ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ ГЕНОЦИДВАТ НАРОДА!

ВЕСЕЛИНО! Направи си сърч кой беше Аркан и какво направи за Сърбия. България има нужда от ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ, не от тия на софрата, но от типа на Аркан. Аркан задържа процесите в Сърбия с поне 15,ако не и 20 години, докато не беше убит от ЦРУ (най-вероятно) като обединител и спасител на народа си. Но докато Аркан беше жив, Сърбия беше добре! Ас съм никоя, но да, хора кату мени и подобни могат да намерът критична маса и да направът освобождението на България възможно! Докато е жив поне един човек чието сърце да тuпти за тоя народ, надеждата не може да бъде изгубена! Единствената ценност на тая страна е народа! а кумянагите избиха народа и го изгеноцидваха! не може убийци да бъдат нормални хора, не може 70 години съзнателно да избиваш народа си и това да е нормално! ТОВА СА ПСИХОИЧНО БОЛНИ И ИЗВРАТЕНИ ЧУДОВИЩА, КОИТО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И УМИШЛЕНО ИЗБИВАХА ХОРАТА! НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА ЗАЩИТИШ СТРАНАТА И НАРОДА СИ, И ДА СЕ СПАСЯТ ПОНЕ ИЗВЕСТНО ЧИСЛО НОРМАЛНИ И МЛАДИ ХОРА! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА! ИЗБИЙТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ КУМАНЯГИ! ИЗБИЙТЕ УБИЙЦИТЕ СИ, КОИТО ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ ГЕНОЦИДВАТ НАРОДА!

Молето иска мотика, така го беше формулирал Левски. Молитвите и мисленето не помагат! Когато народа ти е в нужда и беда, най-ясното посочване на проблема е и най-добрия начин да се реши проблема! България е предадена и унищожавана отвътре за последните 70 години, от вътрешните предатели, куманягите! Ако нема вътрешни предатели , кой може да ни се опре? Хората беха системно избивани и унищожавани, погледни статистиката, сляпа ли си Веселино моме! Какво се полага на убийците на народа, как мислиш??????? Сеймсе години не са спрели да ни избиват, мислиш ли, че тепърва ше спрът? Колко избити трее да бъдат заровени в болка и скръб, та да ти трепне сърцето, вампирке, дето нема протиф да оневинява МАСОВИ убийци КОИТО ИЗВЪРШВАТ ГЕНОЦИД? Ти луда ли си, да приказваш,. че геноцид над народа е нещо, което ето така може да се приеме? Само луди хора и увредени, опорочени и опошлени, могат да траят, кога вратъ им е на дръвника? Докога? докога? докога? НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА ЗАЩИТИШ СТРАНАТА И НАРОДА СИ, И ДА СЕ СПАСЯТ ПОНЕ ИЗВЕСТНО ЧИСЛО НОРМАЛНИ И МЛАДИ ХОРА! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА! ИЗБИЙТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ КУМАНЯГИ! ИЗБИЙТЕ УБИЙЦИТЕ СИ, КОИТО ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ ГЕНОЦИДВАТ НАРОДА!

Лозето...

ВЕСЕЛИНО! Направи си сърч кой беше Аркан и какво направи за Сърбия. България има нужда от ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ, не от тия на софрата, но от типа на Аркан. Аркан задържа процесите в Сърбия с поне 15,ако не и 20 години, докато не беше убит от ЦРУ (най-вероятно) като обединител и спасител на народа си. Но докато Аркан беше жив, Сърбия беше добре! Ас съм никоя, но да, хора кату мени и подобни могат да намерът критична маса и да направът освобождението на България възможно! Докато е жив поне един човек чието сърце да тъпти за тоя народ, надеждата не може да бъде изгубена! Единствената ценност на тая страна е народа! а кумянагите избиха народа и го изгеноцидваха! не може убийци да бъдат нормални хора, не може 70 години съзнателно да избиваш народа си и това да е нормално! ТОВА СА ПСИХОИЧНО БОЛНИ И ИЗВРАТЕНИ ЧУДОВИЩА, КОИТО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И УМИШЛЕНО ИЗБИВАХА ХОРАТА! НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНЕИ ДА ЗАЩИТИШ СТРАНАТА И НАРОДА СИ, И ДА СЕ СПАСЯТ ПОНЕ ИЗВЕСТНО ЧИСЛО НОРМАЛНИ И МЛАДИ ХОРА! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА! ИЗБИЙТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ КУМАНЯГИ! ИЗБИЙТЕ УБИЙЦИТЕ СИ, КОИТО ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ ГЕНОЦИДВАТ НАРОДА!

Не съм длъжна да те следвам къде си и къде не си. Ако милееш за живота си и за живота надруги невинни хора, ше имаш ясна позиция - КУМАНЯГИТЕ УБИЙЦИ ТРЕЕ ДА БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ, ЗАЩОТО НЕ СА СПИСРАЛИ ДА ИЗБИВАТ НАРОДЕЦА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 70 ГОДИНИ! НЕМА И ДА СПРЪТ! УБИЙ УБИЙЦИТЕ НА НАРОДА, ЗА ДА ОСТАНЕ ПОНЕ НЕКОЙ НОРМАЛЕН ЖИФ! УБИЙИЦТЕ СА ПСИХИЧНО БОЛНИ, И НЕ СА СПИРАЛИ ДА ИЗБИВАТ! ПСИХИЧНО БОЛНИ ЧУДОВИЩА, ЗА КОИТО НЕМА НИЩО СВЯТО И ЦЕННО!

Като те гледам каква куха лейка си. Кога стана калайджийка,кога ти почерня дир...ника. Навита си като стара раздрънкана латерна и плещиш едни и същипростотии.Като ти чета глупостите виждам,че още в началните класове си бягала от училище. Развитието ти е спряло още в ембрионален период. Не си излагай простотията на показ,че не си смешна. Жалка си.

AКО НЕ ИЗБИЕТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ, КОИТО СИСТЕМНО ВИ ИЗБИВАТ ВЕКЕ 70 ГОДИНИ, ТОГАВА САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ ЧЕ СТЕ ИЗГЕНОЦИДВАНИ, И НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ, ЧЕ СТЕ РОБИ! ИЛИ СЕ ДИГАЙТЕ ВЕДНАГА ДА СПРЕТЕ ПРОЦЕСА НА РАЗПРОДАВАНЕ И РАЗРУХА НА СТРАНАТА, ИЛИ СИ ТРАЙТЕ И УТРЕ НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ, ЧЕ НЕМАТЕ КАКВО ДА ЯДЕТЕ И СА ВИ ИЗНАСИЛИЛИ МИГРАНТИ ИЛИ ЦИГАНИ. ЩОМ СИ ТРАЕТЕ, ТЕКА ВИ СЕ ПАДА! СИЧКИ ЗНАЯТ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА И КОЙ ПРЕДАДЕ НАРОДА И ГО ИЗБИ! МАЛКО ВИ Е! ТЕКА ВИ СЕ ПАДА, ЩОМ НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ РАЗПРАВИТЕ С УБИЙЦИТЕ СИ КУМАНЯГИТЕ, КОИТО ВИ ИЗБИХА, ОКРАДОХА И ЗАРОБИХА! МАЛКО ВИ Е!

Ти нещо бъркаш - презцелото време казваш тука в малта, и после тука в балХар. Не знам каква каша имаш в главата си. На мен ми е изаестно защо останаха саму куманяги в страната. Затова съм се оборудвала с оръжие и тренирам. Въпрос на време е да ги започна. Между другото, точен стрелец съм. И между другото, добър касапин съм, и добър готвач. Попитай кой да е готвач - основно умение е да можеш да разфасоваш и да знаеш къде да режеш и как точно с един замах можеш да отделиш главата от раменете и на кой прешлен. Бая нарот им се точиме, и почти нема ко да се чудиш дали е куманяга или не е. Саму куманяги останаха, саму те си верват, че страната е техна след като е заграбена с кърФ и избит народ. Бог вижда, и ше даде отпор. Много сме, силни сме, в момента емигрантите са повеке от куманягите в страната. Не споменавам факта, че ако искам на частно ше оборудвам една малка военна част и ше повилнеем тука-таме.....

Пациентите на 4-ти км са се активизирали.

Па ти не беше ли в чужбина, ко се праиш на ударена? Да, аз го правим, а ти? Купила съм си оръжие и тренирам. Следващо ходене в балхар, и ше фърчът коршуми и ножове наокуло.

Аз директно им казвам да не опират до мене и че африканците не могат да разчитат на европейците завинаги. От стотици годин ивлачът пари от Европа с мишкуване и простия. Да си намерят решения, да си се развият, никой не им е длъжен. И веднага задавам въпроса, и казвам така: ето ме, аз съм безработна (може да не съм, но така казвам). Казвам, елате да видите, хладилника ми е празен. дайте ми храна от вашата банка за храна. Детето ми е гладно. Изнемогваме. Казвам, не съм получлила заплата от 3 месеца. Помогнете ми да взема цоциалки. Искам и аз общинско жилище. Искам и аз кола и месечна издръжка за цялото ми семейство, те зависът на моята заплата. Сега ми осигурете и на мене помощ и пари, нали имаме еднакви човешки права с африканците? и се исмихвам любезно. И просителите изчезват на секундичката. Обърни секирата в техна посока и гледай сеир. Как едностранно разбират африканците нещата. казвам, защо африканците не ми пращат на мене помощ, когато съм безработна, болна или има наводнение? (тук имаше истинско наводнение преди няколко години, УВЕРЕВАМ ВИ, НИКОЙ АФРИКАНЕЦ НЕ МИ ПРАТИ НА МЕНЕ ПОМОЩ!)

В случая какво са правили немците преди 70 години сега нема никакво значение. Това са фалшиви извинения и пропаганда за да се вкарват мигранти, и вие се връзвате на текиви елементарни куманиЗки пропагандни номера. напълни ли се европа, централна и западна, балхар ше бъде притисната от вси страни с ислам - на юг, Турция, на север - мигрантдска европа, на запад - исламски държави като Албания и Косово, а може и македония да се поисламчи. Къде ше ходите тогава многознайкиоФците, дето сега ривете, че не било как на вас ви харесва. ВълнАта просто ше прелее и в балХар, и вие нема да можете да я спрете. сега поне има шанс вълнАта да бъде спряна навреме. Те нямат гонене веднъж като се базират на наша земя. Не требе да им се позволева дори да влизат, но влезнат ли, трее веднага да бъдат депортирани и изгонени! Една мишка се скрила на дъното на кофата, това си ти, и като сложили кофата под чешмата и мишката вече не била скрита, това е твоята смешна позиция на идиот, който се на път да се самоудави от глупост.

Никога не е късно да утрепеш изверг и куманиЗ. По-добре късно, отколкото никога.

В случая какво са правили немците преди 70 години сега нема никакво значение. Това са фалшиви извинения и пропаганда за да се вкарват мигранти, и вие се връзвате на текиви елементарни куманиЗки пропагандни номера. напълни ли се европа, централна и западна, балхар ше бъде притисната от вси страни с ислам - на юг, Турция, на север - мигрантдска европа, на запад - исламски държави като Албания и Косово, а може и македония да се поисламчи. Къде ше ходите тогава многознайкиоФците, дето сега ривете, че не било как на вас ви харесва. ВълнАта просто ше прелее и в балХар, и вие нема да можете да я спрете. сега поне има шанс вълнАта да бъде спряна навреме. Те нямат гонене веднъж като се базират на наша земя. Не требе да им се позволева дори да влизат, но влезнат ли, трее веднага да бъдат депортирани и изгонени! Една мишка се скрила на дъното на кофата, това си ти, и като сложили кофата под чешмата и мишката вече не била скрита, това е твоята смешна позиция на идиот, който се на път да се самоудави от глупост.

Нагли хомосексуални, лицемерни боклуци. Не си охраняват границите, а то - море, дори няма сухопътна част като нас. Докарват африканци и араби на круизните кораби на Фронтекс, директно от африканският бряг, да могат зелените, гейовете, червените и всичката безполезна паплач на запад, да се изживяват на големите спасители. С такива неща са им промили мозъците, че те имат бяла вина и мисията в живота им е да чупят черни птки и да отгледат черни деца. Ама после за лицемерието и перверзната суета на тия сбърканяци, трябва да плащат нормалните хора. Не били искали останалите ЕС държава да поемат "своята част". Каква част имаме ние, от италианското безхаберие и тънки сметки за точене на еврофондове? Сбъркана им е и ценностнаа система, сбъркано им е и законодателството, или по-точно не си го спазват, после някой друг трябва да им се омаже в лйната, защото имал част. Тук, само Бъчвата искаше арабски семейства, защото и бяха обещали пари. За сега, през новият мандат, пачата я няма и Цар Тиква мълчи по въпросът. Но това не бива да ни успокоява, защото пожарникаря прави няй големите мизерии на тъмно и тихомълком. Най вероятно чака повече европари.

Паоло Джентилони е кръгъл идиот. Вместо да затвори границите, иска да разселва мигранти. Никоя страна в Европа не притежава "собствена част от мигрантите". Затвори границите, малоумнико! И стреляй по нарушителите. Докато собственият ти народ не те е разстрелял за престъпно бездействие по време на ИНВАЗИЯ!!!

Той не е идиот, той е куманяга, който е платен и взима огромни пари да прокарва тази политика от високо место. Какво лъжете народеца, гаче ли ние не виждаме, че куманягите вкарват ислама и мигрантите заради комисиони и далавери поръчкови с Дзверкел и че вкарването на мигрантите е организирано отвисоко. Предатели! избихте народа, малко ли ви е, че избихте народа? че па и лъжете! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА! ИЗБИЙТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ КУМАНЯГИ! ИЗБИЙТЕ УБИЙЦИТЕ СИ, КОИТО ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ ГЕНОЦИДВАТ НАРОДА!

Искам си "моята част от мигрантките", колкото-толкова, 2 до 16г. и една на 22...

Сумарно- една на 54. ОК.

Получаваш седем млади афганистанци на двайсет и кусур. Мигрантките са кът.

рокси-то и нейните себеподобни мери-та трябва да запомнят един много важен ,съществен принцип: каквито са методите ти, такива са по същество делата ти, и такъв си и ти. То иначе всеки може да си лепне какъвто иска лицемерен етикет, но: "По плодовете им ще ги познаете." За да имаш благороден резултат- действай по благороден начин.

Да бе, куманягите действаха ли благородно, когато избиваха систематично народеца цели 70 години? Айде не прилагайте два аршина! Кото повикало, текова се обадило! на геноцида на куманягите - с геноцид! Иначе и нас ше избият! на мене не ми се умирга, ерго, СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА!

Рокси-комунистката вика дръжте комунистите. Тоя свят се побърка окончателно.

АНТИ-КУМАНИЗКА СЪМ, ДА. СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА! ИЗБИЙТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ КУМАНЯГИ! ИЗБИЙТЕ УБИЙЦИТЕ СИ, КОИТО ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ ГЕНОЦИДВАТ НАРОДА!

Италия и Гърция са в дългове пред Дзеркел. Ясно е, че са били накарани насила да вкарват мигранти, а после Дзвркел се пробва насила да ги разпределя. Ясно е, че процеса е наложен централно и е планиран. Ясно е, че в Гърция и Италия управлеват куманяги лефтисти точно както и в балХар. Ясно е че Дзверкел е куманиЗка също, комсомолската секлецарка с миналото в партията на куманягата Хонекер. Ясно е, че куманягите трее да бъдат изметени ,да ги натоварим на мигрантски кораб наобратно към Африка и по пътя да им спукат гЗовете от ебън. Ясно е, че нема прокопсия с куманягите, дигайте се на революция, да ги изметеме и избиеме! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА!

Арабите и негрите тръгват към Европа, щото мислят че ще намерят Жени и Пари.... Ако някой Италиански Пеедрази се гъзят на арабите, нека да отидат хора от Европа и да бият , вземат парите и да дрехите на арабите и да ги изхвърлят ОБРАТНО в Африка...

Е не може да има толко тъпи хора. Европа се пълни с мигранти със скоростта на потъващ кораб, а тя пита какво ни касае нас, дето сме в трюма и заключени.

а бре хора ...кои бяга от хубавото ... при нас няма воина и пак избягаха 3 милиона ... нека бягат хората ... взеха им петрола и дямантите , разрушиха им домовете , избиха им деца и роднини ... и аз на тяхно място ще бягам и ще отмъщавам !

на кого по-напред ще отмъщаваш? Голямата игра се върти там от векове...ту са едните, ту са другите... не става така.

Проблемът не е в колониализма, а в кой ги насъсква да идват. Сичките идват добре облечени ,снабдени с надуваеми (!!!!!) лодки, с пари, с телефони, и инструкции как да изискват грижа от европа и към кое нопо да се обърнат, ако им се откаже. Организирана инвазия. Никъф колониализъм. Лефтистите ака куманягите вкарват мигранти и ислам у европата. Централно и организирано. пак гласувайте за тех. Кой сега ше плати сметката?

да, Рокси- освен това, те не идват от Сирия или Ирак, а от дълбините на Африка-добре организиран, добре заплатен поток с визия за бъдещето в Германия, Франция и Скандинавието,на гърба на Меркел, Макрон и компания.

Всъщност, битката и в Средиземноморието е за това -от кого ще купува газ и петрол Европа? И в името на тази цел никой от заинтересованите продавачи не жали нито средства, нито чуждия живот. Лек ден и чиста съвест.

Италианците както и всички европейци още не са узряли за решението да не се пускат нелегални емигранти. Италиaнците трябва да забраняват на кораби, спасяващи имигранти да акостират на пристанищата им. Нарушителите да се глобяват и връщат обратно. Бреговата охрана да ги пресреща и връща там, откъдето са тръгнали лодките. Да се приложи австралийският модел на създаване на лагери за нелегални имигранти извън територията на ЕС.

Да, обаче италианският петролен бизнес е на друго мнение...

Така е, дадеш ли си веднъж задника под наем, всеки ще те оножда!

Докарайте ги при БОйко. ТОй ще ги усвои. Парите, де. Скакалците- за матяряла

Никой да не се притеснява Тиквата ще засели така или иначе пустеещите села това беше целта на подалия евросъюз и корумпираните ни политици БГ курвите ще ядат рязан и ще им раждат деца да ви са честити

А Италия защо ги събира и прибира, а не ги връща на Либия?

европата не ,,дава,,...!!!

Еми, синьор Джетилони сигурно е държал писалката на ЕНИ в Сочи през май т.г., като са подписали с Роснефт- щото иначе Италия губи едни 10 млрд от санкциите и Меркеле лоша ит.н. И те така те са нещата от живота, дам.

Италианците и преди са го правили този номер. Преди години им раздадоха документи с които свободно да пътуват из Европа. Тогава мигрантите също идваха от Либия - страна в която Италия помогна да бъде сменена властта.

В Италия винаги е имало силно лоби на левичари. Винаги-още от 19 в.-и там нацията е разделена и отляво се въртят едни здрави пари отвън, като в Гърция, впрочем.

Заплашвали били? А кой ходи да обира сволоч чак от либийския бряг и да товари на склад в Европа, за да крънка повече пари от ЕС?

Дъ лефт уънз. Обаче, никви ги нямаше да протестират с/у гадните антибългарски и антирумънски лъжи на Фарашко-Брекзиташко, м? Или пък- синдикатите им и напредналите им индивиди да настояват за Европа на една скорост , с равно заплащане на работещите тук и във Франция, напр.,м? Абе-кажи му марксист и не го обиждай повече.

Като ви чета коментарите ме е срам, че има такива Българи! Срам сте за България, Европа и Света!!!

Ами ти си се срамувай, кой те спира. А ако си смениш гражданството, ще ни направиш голяма услуга, че точно от такива ислямо/ цганофилистици сме в това положение- военно, ако не си разбрал. не знам кой повече за бой- черната сволоч или тези, които я защитавате.

Това не са хора от Сирия,бягащи от войната.Питай САЩ защо краде на Африка диамантите,а хората тънат в мизерия,знаеме цената на диамантите.Питай също защо Канада краде нашето злато,а ние тънеме в беднотия.За каква хуманост да мисмиме,като едни живеят в разкош,а нас дето ни обират да страдаме.Италия да пращат африканците в САЩ,ние от никой обираме,а нас ни обират,та защо ние да сме потърпевши,как да създадеме условия за живот на бягащите от мизерията,като ние имаме в изобилие бедстващи хора.

Защото куманягите ги вкарват организирано. Докато си траете, куманягите ше точат народната парА и ше вкарват мигранти, за които също получават пари от Дзеркел. СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА! ИЗБИЙТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ КУМАНЯГИ! ИЗБИЙТЕ УБИЙЦИТЕ СИ, КОИТО ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ ГЕНОЦИДВАТ НАРОДА!

българите не вярват на ,,крокодилските сълзи,,...!!!

,,бившите,, колонии отвръщат на ,,удара,,...!!!

И няКОЙ здравата им помага...

ще ,,плачете,, за берлускони и кадафи...!!! първият бил ,,еб.ч,, а ,,вторият,, трепач...!!! сега ,,приемаите,, милионите ,,еб.чи и трепачи,,...!!!

Даа, наши дрогаре и двамцата. Единият-усмихнат доайен на добре задоволената политическа аморалност, а другият- обикновен диктатор.

педерас звучи ,,гордо,,...!!!

Дам, талянците първо да си проверат за къртици в управлението, съдействащи на трафика евентуално с/у много мангизи,а после ес-то да се обърнат и към левичарските нпо-та от рода на Sea Eye, Jugend Rettet, Boat refugee, Proactiva, Sea Watch SOS mediterranee, последната официално подкрепяна и от членове на радикалната левица на Франция. В тая ситуация, какво можеше да направи Меркел? Войната не зависи от нея, все пак, а пък ако не приемеше бежанците от Голямата вълна, волгиновците щеха я обвинят в безсърдечие. Левичарски пат.

Правилно, не може и не бива да оставаме тези хора, бягащи от Путиновият терор на произвола на съдбата, трябва да им се помогне и трябва да сме солидарни с общоприетите ЕУ решения- а и държавата пустее, тези хора биха допринесли много за нас и нашата икономика в бъдеще

ходи се прегледай бе гарбаджийска подлого.

Той е БСП ,но се пише за десен ,не му се вързвай!

ти си изтормозен анал бе, да видя в моето село една орда арапи!?не е ли по добре да заживеем по правилата за да се върнат нашите земляци, такива като тебе на оградата да съхнат

На корабите и кой от където е! Ние не сме ги канили!

Вчера по една немска телевизия казаха, че поздравяват немските спасители, които работят в Италия, които само вчера са спасили над 9300 човека. Но вече хората имат "алергии" от всичко това, но немците ги е страх да говорят открито. Ако се наводни Европа пак, Меркел ще спечели точно никога. Въпреки че алтернативите са повече от трагични. Така че ако стане това, ще е след октомври. Всички в Европа ще станем девета дупка на кавала

В какъв смисъл ги е страх? Защо? Да не би несъгласните да ги натикат в концлагер?

Немците са голями комплексари заради втората световна. За това да изразиш отрицателно мнение за тази теми, се счита за голям расизъм. Не е нужно дори да обиждаш. Щом не харесваш някого от друга нация, значи си расист. Пък особено известен човек, ако изрази отрицателно мнение към бежанци, мюсюлмани и т.н. губят си работата, водят ги до фалит, карат всички други да спрат контакт с него. За това вече никой известен не изказва отричателно мнение. Преди около две седмици приеха закон, който гласи ако има отрицателно мнение в социялните мрежи към някоя нация, трябва то да бъде премахното до 24 часа. Ако не го направят, ще има огромни глоби. А колко още такива примери има, но не ми се пише. В Германия демокрацията е само вкъщи, но и там имаш определени ограчения

Това са незаконно пребиваващи. Да ги връщат обратно!