САЩ ликвидираха лидера на ИД в Афганистан

Лидерът на "Ислямска държава" в Афганистан Абу Сайед беше убит при американски въздушен удар в провинция Кунар в началото на седмицата.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ликвидираха лидера на ИД в Афганистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАЛИ???

Харесва ми твърдението, че ликвидирането на поредния шеф разстройвало структурата за ДНИ И СЕДМИЦИ. Нещо по-перпективно дали ще измислят от пентагона?

Да се готви следващият ...

Кога ще пускат пак Майката на бомбите ,че върши по-добра работа?!

Американски хеликоптери евакуират бойци на ИД от Сирия, пускат ги в Авганистан. И тоя сигурно е при тях, ама с друго име.

Защо да ги пускат в АФФФФФФФганистан, нали ИД воюва срещу ЩАТИТЕ в АФФФФФФФганистан ? По-добре да ги пускат в Таджикистан !!!

Това се казва "приятелски огън".

Дедо Маккейн е покрусен. Загуби скъп приятел.

Следващата седмица ше го убият пак. Тоя бюджет трябва да се харчи.

баси, почнаха и своите да избиват... ?:)

разбра ли ,че е унищожен ? Да не пусне някое интервю по ал джазира след дни...

Коалицията превзе половин Рака. А каПутин стои и си бърка в носа и се чуди как да си изкара и останалите войници от редиците на ИД, за да не стане като тези в Мосул които бяха избито до крак.

Когато преди 2 години дойдох в САЩ имах леки колебания дали САЩ действително са най-великите и най-великата демокрация.С времето се уверих че няма по-велика сила и по-голяма демокрация от Америка.С гордост се наричам американец и част от най-великата страна на света.

САЩ и демокрация?!? Кой те излъга момко? Дай да видим в конституцията пише ли нещо за демокрация?!? И чиф го дириш тук в бг сайт като там е райско?

Най-великата сила? Да, засега поне, все още са. Най-великата демокрация? О божичко не. Не и от години. Най-великата демокрация в света не може да държи над 20% от всички затворници в света и над 100 милиона нейни граждани да се възползват от социални помощи. Иначе за убития ИД-яджия: браво.

Само две години там и вече така промит мозък.....колко жалко... Прочети поне колко войни са започнати от САЩ и помисли дали трябва да се гордееш, че принадлежиш към тази държава...

Що пък жалко? Каквото е търсил (Зомбиланд), намерил го е.

Сто милиона граждани на РФ са на купони и ,,бояришник"оподобен алкохол щото нямат средства за друго!САЩ са номер едно в света по военна и икономическа мощ и са фактически гарант за световният мир!Пресен е споменът за Кадафито и Садам Путин,Асад и Ким са наред!

Най-демократичната страна отново се управлява от републикнците !!! "Скандалът Уотъргейт се развихря през 1972 г., когато опитът да се потули незаконното проникване на хора от администрацията на Ричард Никсън в централата на Демократическата партия в хотел Уотъргейт във Вашингтон, води до оставката на президента. Бившите служители на ЦРУ влезли в сградата, преоблечени като екип от водопроводчици, дошли да запушат някакви течове. "

сащ са свободна и демократична държава омразата срещу сащ идва от: диктатори 2 - 3 поколение като асад и ким исламистки екстремисти като ал кайда идил иран провалени комунисти и кагебейци като путлер комунисто-феодали като китай а вие сте просто малоумни промити мозъци които повтаряте тази пропаганда

Потомствени азиат-болшевишки отрочета като братя чукови и други подобни.

Американские власти отказались выдать визы российским дипломатам, которые должны были заменить 35 сотрудников российской дипмиссии, выдворенных из США в декабре. Об этом заявила на брифинге представитель МИД Мария Захарова.

Абе, не пиши на монголски в български форум!

от азиат-путлерастките официози.

Бо Бо

САЩ е демократична държава, която всява спокойствие и мир по цял свят. САЩ не продават оръжие и не са агресор 1 в света. Те са потърпевши от тероризма. Атомната атака над Япония е провокация с/у САЩ. САЩ финансират НАТО за да има мир по света. Заради мирната политика на САЩ, за последните 100 години има само 15 милиона избити. Политиците и служителите на Пентагона и ФЕД са цивилизовани и отговорни по отношение на световния мир. Те никога не обвиняват в пропаганда други държави и поемат всички негативи изцяло в/у себе си. Затова политиците от Европа поддържат САЩ и тяхната политическа, икономическа и военна стратегия. За пълна подкрепа на ЕС за световно господство на САЩ и техните отличителни НЕманипулаторски действия.

--- а на баба ти хвъчилото лети най-високо!

Республиканцы в Палате представителей Конгресса США предложили объединить два законопроекта: об ужесточении санкций в отношении России и против Северной Кореи. Как сообщает Reuters, предложение поступило от лидера республиканского большинства в палате Кевина Маккарти !!!

боли ме к-то за нещо отвъд океан и половина. по-важно ми е какво става на един хвърлей, в Сирия.

Ние в САЩ сме свръхнапреднала технологично държава и затова прочистваме терористите навсякъде по света прецизно.Борим се и се сражаваме но затова сме САЩ.

Поредната лъжа!

това да не е RT.

Това потвърдено ли е?

сащ ликвидира идил в ирак сирия афганистан русия както винаги ликвидира опозицията и свободата този път в сирия

Мда, човек като погледне състоянието на въпросните държави и веднага може да му стане ясно че американцоте са им занеслии от своята "демокрация" :)

На хората насила не можеш да им дадеш нищо,насила можеш само да им вземеш. Популацията им е непригодна за демократично устройство на обществото.

вие сте глупаци с промити мозъци 1. в ирак и афганистан има избори народите там да се упавляват както желаят 2. сащ отиде там за да прочисти ал кайди и всякакви боклуци не за да им носи демокрация много по-добре е да изнесеш войната на територията на врага отколкото да ти взривяват небостъргачите и пентагона на собствена територия вие не можете да мислите изобщо всичките ви познания са от руската пропаганда а в кабул вече има финтеси за жени и момичешки метъл групи! да не стане така че скоро афганистан да е по-добре от големи части от русия!

Имали са бомби да бракуват, иначе можеха да го ликвидират просто като отива в американското посолство да си получи месечната заплата.

Тоя американците ще го убиват още няколко пъти!

Рашките, пуцаха, летяха и накрая убиха 200 цивилни в една болница и вдигнаха във въздуха камиони на Червения кръст, а високо развитата УСА армия с прецизни удари убива когото трябва. Моля след този пост коментарите да престанат.

Смешник,никакъв гражданин на сащ не си!Сигурно чистиш кенефите там!Твоите американци изтрепаха де що има цивилни граждани,ама добре,че после се извиняват

А Осама къде е?

Където трябва. Можеш да го посетиш и да вземеш интервю за РТ.

на Президента Барак Обама за нови еко-енергийни източници и намаляване с 30% потреблението на петрол до 2030г. Това драстично ще намали цените на петрола и газа, ще облагодетелства Нормалния Свят, включително и България, и ще удари суровинните сигански държави като азиатски болшевикистан и други подобни деспотии.

Траур в кенефска раССия!!!

ЩО БРЕ ... ОТ ПЕНТАГОНА ПЪК ТВЪРДЯТ ОБРАТНОТО - ЧЕ РАШКИТЕ ПОДКРЕПЯЛИ ТАЛИБАНИТЕ ??? .. А ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА СА КОНКУРЕНТНИ НА ТАЛИБАНИТЕ :))

РАШКИТЕ УТРЕПАХА АЛ-БАГДАДИ ОБАЧЕ ВСИЧКИ МЕДИИ ЗАМЪЛЧАХА .. БЯХА В ТРАУР :))

Утрепали рашките няколко хиляди жени и деца!Видяхме ги как се осраха в Палмира на два пъти!Добре,че са американците и разузнаването им на терен и анализа на въздушното и сателитно разузнаване,че да изтребват командири и бойци на ИД!

АМЕРИКАНЦИ И РАЗУЗНАВАНЕ :))) .... ТЕ ЗАТВА ЛИ ВСИЧКИ ВЪВ ВАШИНГТОН ПИЩЯТ ЧЕ ПУТИН СКЪСАЛ ТРЪТКАТА НА КЛИНТЪНКАТА НА ИЗБОРИТЕ :))

Путин скъса трътката на руснаците с най-скъпата олимпиада,с най големите допинг скандали,с най глупавото решение да окупира Крим и още по глупавото решение да нападне и разори Донбас,войната в Сирия вече е безпределна простотия!Новият Авганистан за путиновият русламистан!NATO и супермодерните му самолети и ракети са до границата на РФ!Безпрецедентна последица от недалновидна и глупава политика!

явно човека е бил на сватба

Конкуренцията за опиума и хероина и голяма. САЩ не допускат други играчи на терена.

думите са евтини нали? ако нямаш чувство за чест можеш да си говориш каквото пожелаеш! само че трябва да си давате сметка че това все някога ще се изсипе и на вашата глава все едно всеки може да каже всичко за теб! всичко

верно ли?:)

При положение, че имат само 3000 бойци, как успяха да превземат от талибаните главния им недосегаем опорен пункт - пещерите Тора-бора. Руснаците за десетилетия, после американците не смееха да припарят там, ИДИЛ го взеха за три дни. Как?

американците прочистиха тора бора навремето всички талибани избягаха в пакистан лошото е че после се върнаха а напоследък руснаците работят заедно с талибаните :)))

САЩ ликвидираха за стотен път лидера на ИД в Афганистан

Странна война от гл. т на международното право. И още по странни антипатии и симпатии. От една страна външна намеса в една гражданска война, независимо от официалните лозунги.... От друга страна оправдана намеса срещу средновековни религиозни насилници и убийци. Абе - пълна каша....

Ако военните знаеха и ако мъдрите можеха...

Това май беше 248-ят убит от УСА "лидер на ИД".

В Русия има още

Оня, Бакър ли беше, Демир ли, Алюмин ли беше, го трепаха десетина пъти, ся си намериха друг мангал. И с него че утепат две години, да го убиват.

после като станат неудобни ги трепят. САЩ са в Афганистан вече 27 години. Какво се е подобрило? Нищо. Народа беден, талибаните са си там. Производството на дрога нараства и износа също.

еми ето! ИЗНОСА НАРАСТВА...БВП-ТО ШЕ СЕ ДИГНЕ И Т.Н.

При назначаване за шеф на ИДИЛ от ЦРУ им подаряват по един GSM. След някое друго време маймуната вдига телефона, сателита засича координатите и Пентагона бомбардира. Като чета статията как са убити тримата лидери последователно друга логика не виждам. Много удобно затриват следите тия демократи и престъпници срещу човечеството.

Който е гледал Рамбо 3, Джеймс Бонд - Живите светлини правени през 90-те години, ще си спомни, че тогава разните талибани и муджехидини бяха добрите момчета подкрепяни от чичо Сам в борбата срещу руското влияние в Афганистан.

Не си формирам общата култура от филми като "Рамбо".

Пенсионирали са го в лятна резиденциа на някой самотен остров в океана? Дали е получил медал са лоялност към малтийските рицари?

сигурно вече са назначили новия шеф ,само още не знаят кой е .

Логическо противоречие другарю, ама вие толкова си можете.

намекваш ,че шефовете се избират от пентагона ли ?

Толкова им е акълът на неграмотните тролове от бригадата. аташирана тук в този форум да виду хибридната им война и да манипулира общественото мбение по опирните им точки. В идиот и трол логика да търсиш е кауза пердута, от умрял писмо!

sps_hrsf@abv.bg

нема никакво противоречиие, сър! отделъ на цру, който работи за наличието на врагове на сащ ВЕЧЕ ГО Е НАЗНАЧИЛ, но отделъ на цру, който преследва и ликвидира враговете - още не знае кой е.....щот между двете звена нема никакъв трансфер на информациес. сан стане некоа грешка у играта, не за друго.

и кво? та те ликвидират всички здраво мислещи на балканите! и така не може дори и лидер да се направи! а там им разрешават и лидери да си имат! балканите са по тероризирани и от африкат!!! вън морските народи-окупатори от континента! да си одят у океана!!

Като пишеш, че всичко здравомислещо било локвидирано на Балканите, само да ти отперя един уточняващ въпрос: Ти нали разбираш, че де факто си правиш самооценка, защото си сред оцелелите на Балканите.