Провеждаме военноморско учение ”Бриз” с НАТО

Общо военно обучение на осем страни-членки на НАТО започна на 14 юли на българското черноморско крайбрежие.

Обратно в новината

Коментари - Провеждаме военноморско учение ”Бриз” с НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Факани натовци ! Ще ни затрият с военните си игрички !

НАЕМНИЦИТЕ,САКСИТЕ СА СВИКНАЛИ ДА ГИ ПОСТРОЯВАТ НА ПРЕДНИ ПОЗИЦИИ ПРЕДИ БИТКА,ЗА ДА ПАЗЯТ СВОИТЕ И ДА ПЛАЩАТ ПО-МАЛКО СЛЕД БИТКАТА!!!

Дано тайфун ги отнесе войнолюбците. Ще унищожат планетата . То не бяха учения,то не бе дрънкане на оръжие, то не бяха бази. Ако могат,биха глътнали и планетата,а после ще атакуват и космоса . Чудовища ненаситни.

Горките делфинчета, пак ще излизат на брега мъртви.

В българия има ли туристически сезон или сме подлогите на НАТО. Така, че който иска да почива на чуждо море

путлерови подлоги сте..ха.ха..ха

Колко си оригинален!... да ти завиди човек. ;))

Ами те и от НАТО искат на море през лятото.

Слава на НАТО и добре че сме в НАТО. Иначе щяхме са сме втора Украйна или Грузия или който и да е руски съсед . Щяхме да изчезнем като волжките българи-жертва на руската жестокост.-

Я ела да ти дам под наем мойто апартаментче в Созопол. Тъкмо терасата излиза панорамно на военно-морската база. Ще си гледаш дербито на коритата докато си пиеш кафенцето сутрин. А?

Искате дълъг и пълноценен живот? Руският професор Валерий Войнов гарантира здрав организъм, сияйна кожа и забавяне процеса на стареене с еферентна плазмафереза. Прочети повече в Blitz

Пожелаваме на теб и особено на жена ти кожа като на руски професор :)))

-Бойко,ти нали обеща в Черно море да няма натовски кораби,а само лодки и платноходки?Внимавай,защото ще те привикаме на килимчето при товаришч Путин!

" ИЛИ МАХАТЕ РЪЦЕТЕ СИ ОТ УКРАЙНА, ИЛИ ОТИВАТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ " С.Лавров към министъра на отбраната на САЩ-Кучето

Вижте ги братята руси в youtube. "Микс подборка драк бомжей и алкашей".

ИСКАМ ДА СИ РЪГАМ КУРО У МИНДЖАТА НА КУРНЕЛИЯ.

ги гледат на мониторите си и умират от смях,:)))))))))))

В Крим много руснаци няма, а на местните собственици на празни хотели едва ли им е много до смях. Надеждата е поне да им пуснат редовно ток благодарение на ембаговите Сименс турбини.

какво друго могат да направят освен да гледат.

Аз пък като видя Курни на снимка, два дни после не ми става фуята.

Изчезни от форума! И помоли майка ти, спешно да те заведе на доктор!

И аз нямам друга работа.

Изкарай черния вибратор на Маймуняка от кирливия си гъз бе гьотверен и си го заври в устата лайняна

Наглите алчни натовци ще разпалят световна война ! Помнете ми думите !

Само гледайте да не блъснете пак някой кораб или хеликоптер , че чак тогава освен армията ще ликвидираме и туризма по българското черноморие!

Тия ни изтровиха делфините бе,що не връвят да си правят ученията на ривиерата а

Бо Бо

САЩ финансират НАТО за да има мир по света. Заради мирната политика на САЩ, за последните 100 години има само 15 милиона избити. Политиците и служителите на Пентагона и ФЕД са цивилизовани и отговорни по отношение на световния мир. Те никога не обвиняват в пропаганда други държави и поемат всички негативи изцяло в/у себе си. САЩ е демократична държава, която всява спокойствие и мир по цял свят. САЩ не продават оръжие и не са агресор 1 в света. Те са потърпевши от тероризма. Атомната атака над Япония е провокация с/у САЩ. Затова политиците от Европа поддържат САЩ и тяхната политическа, икономическа и военна стратегия. За пълна подкрепа на ЕС за световно господство на САЩ и техните отличителни НЕманипулаторски действия.

Кога бе умньо, преобладават световните войни и насилието: през 1вата половина на 20век, когато САЩ са все още 2ра цигулка; или през 2та половина, когато САЩ са вече доминираща сила ? Не е лошо да пробваш малко да мислиш преди да дрънкаш, нищо че е трудно..

По наше време войните са локални, но предизвикани изключително от САЩ и много повече засегнати народи от първите 2 войни.

и си прав! Баш в разгара на летните почивки край морето, Нато прави учения?! На Черноморска "сцена" играе своя най..."миролюбив" военен спектакъл... Демонстрира могъществото си на Световен Господар...пред международни "военолюбиви" отпускари, "разпускащи"/почиващи на Черно море... Защо му е на Нато посред лято, обучение да прави?Бърза да ни подготви за война?! Война срещу Русия...срещу нашата освободителка ?! Иначе, срещу кого друг да воюваме? Турция е натовски партньор?!...Е, как да не осъдиш поредната безумна Натовска "изцепка"? Как?

деер

След всичките учение по партньорство за мир и НАТО резултатът е трагичен като се оцени реакцията ни при катастрофата с хеликоптера на предното учение. Това, което ни е останоло е жертвоготовността на наличния състав на място, но началниците са кръгли 0 . Защо липсва обяснение как е протекла спасителната реакция след като са изкарали пилота от водата??? Защо? Нали имаше медии в България? Нали армията ни е натовска? Нали БКП я няма? Нали сме в ЕС? Къде са протестърите? Къде са онези от атлантическия клуб да обяснат как се е променила нашата армия? Спете..спете..240 -те проститутки на мафията не спят!

Катастрофи ставт!Разследване за причините за катастрофата се води! Или ти като Нанова търсиш под вола теле ама то май а бик?!

Туризъм трябва да провеждаме сега,а не военни учения.

Някои руснаци в Крим се оплакали, че за секунди GPS им показал, че се намират на няколко км в морето. В същото време, от прихванати разговори на натовски военни, станало известно, че в същото време локационните системи на корабите показвали, че те се намират 20 км навътре в сушата и 30 м под земята. Или това е работа на "неправителствените организации и прочее информационни агенции", в това число и руски. Или е работа на руското ПВО.

нИЕ АМЕРИКАНЦИТЕ И АНГЛИЧАНИТЕ СМЕ КРАДЦИ, РАЗБОЙНИЦИ И ПИРАТИ

Когато руснаците нахълтаха в Грузия през 2008, това което ги спаси да не се загубят беше точно американския (граждански) GPS. Нужно ли е да пояснявам че точността и защитата на военния GPS e от друг порядък? ПВОто не може да заглушава подобен сигнал понеже честотите му се менят постоянно.

Ами точно това е интересното - че са различни системи. Аз скланям да мисля, че "неправителствените" и прочее журналисти си правят учения също.

Тая целата натовска заигравка ще ни докара война ! Помнете ми думите !

ИЛИ МАХАТЕ РЪЦЕТЕ СИ ОТ УКРАЙНА, ИЛИ ОТИВАТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ " С.Лавров към министъра на отбраната на САЩ-Кучето

Не е заигравка. Подготовла за война е. Джуджето настъпи здраво мотиката.

ще духате яко казашкия

Погледайте ги в yutube и си отговорете на въпроса: Не се ли заблуждавам, като мисля, че страна населена с такива люде, може да е някакъв сериозен фактор в световната политика и научно-технически прогрес? Потърсете: "Микс подборка драк бомжей и алкашей".

Като си помисли човек, че това са желаните руски туристи по черноморието, лошо да му стане. Симпатяги.

СЪЩОТО КАТО ГУГЪЛ НА redneckS IMAGES

Държим да се посочи, че "Официален доставчик" на памперси с нашата марка сме ние от българския офис.

Зо посраните руски задници ли си приготвил тролипуте?

Руснаците тоалетна хартия не ползват, ти за памперси говориш.

Четете бе неграмотици! Статичта четете! Никъде не се споменават руснаци. Учение ще има. "Близ, Близ" ще е. Българи, румънци, турци, италианци и още и още калабалък. Ще е групово един вид и тогава стават едни ... Че и замирисва. Та затова за гореизброените се грижим.

на бомжите и алкашите чиито задници лижеш им трябват памперси щото са посират като знаят,че са живи мишени за нас!

Русофилистиците си лаят, БРИЗ-ът си духа......и така!

Какво ще рече това? "...заедно с представители на 21 български агенции, местните власти и неправителствени организации. .." Това да не е Боливуд в нашето черноморие? Що за агенции? Какви неправителствени организации? Какво поавят те в нашето море?

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВСИЧКИ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ ПО СВЕТА :)) ... На 15 юли БЪЛГАРСКАТА Православната църква празнува паметта на св. княз Владимир, покръстител на руския народ. ... И НА СВЕТИ МЪЧЕНИЦИ КИРИК И ЮЮЛИТА ... ... 5 с Св. мчци Кирик и Юлита. Св. равноап. княз Владимир (Тип. с. 372, т. 1 или с. 373, т. 3)

Епа убаво празнува БПЦ, ама за кво? Опитал се некъФ да покръсти шимпанзета! И накрая кво......пременени в църковни одежди шимпанзета, ръсят с китки по некви надуваеми танкове и ракети. А тези дето не са надувауми пък не палят.....хаха

Оооо, Детройта, как е времето в красноярск днес:)

До: виж ги руските пилоти. Мръсен соросоид си ти. Това са пропагандни краварски клипчета целящи да дискредитират войниците от ултра-въздушните, мега-космически, интер-галактически, супер войски, облечени у ватенки!

ЕДИН ТУ-160 НОСИ 12 РАКЕТИ Х-102 С ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ ПО 250 КИЛОТОНА ... ДЕМЕК САМО 1 САМОЛЕТ МОЖЕ ДА ПОТОПИ ЦЩЛАТА НАТО ФЛОТА В ЧЕРНО МОРЕ , ДА СВЪРЖЕ АЗИЯ И ЕВРОПА НА БОСФОРА СЪС СУХОПЪТНА ВРЪЗКА И ДА ПРЕВЪРНЕ РУМЪНИЯ И УКРАЙНА В КАРТОФЕНИ НИВИ :)))

Теоретично, няма невъзможни неща.

Гламав, Х102 е дозвукова и НЕ Е противокорабна - лети с часове до целта, а корабите се движат ;)

на политиците в България - в миналото " дяда ИВАН " а сега " чичо САМ " . Как се не наядоха.

и сега - едни и същи политици. Преди активни комунисти, сега антикомунисти.

Много,бре, много кораб, много нещо!!Изредените кораби, част от учението, така са го написали посраните дирници, явно, са най-боеспособните, които са едно нищо, а останалите, разбирай постсъветски корита, наши и мамалигарски, на 50 и повече години....Боже и ние сме НАТО, с изпърденият си ВМФ без значение, с 10-та си изтребителя, 7 от които МиГ-21 и МиГ- 23БН, които арабита свалиха от въоръжение преди 20 години и 1 стадион Сухопътни войски, с танкове, БТР, БМП и стрелково оръжие на 30 и повече години...Треперете, руснаци, ПЛАЧИ, евреино Паси, ти, който каза, майната му на православието, майната ти на теб, отрепко!!!!!!!

Противовъздушният разрушител НА БРИТАНСКИЯ ФЛОТ ... БРЕХ ТВА ЩЕ ДА Е НЯКОЙ НОВ ВИД КОРАБИ ???

"...заедно с представители на 21 български агенции, местните власти и неправителствени организации. " Някой може ли да каже защо агенции и неправителствени организации? Започвам да не вярвам на нито една буква от информацията за тези учения.

Британските Тип45 (6 броя) са разрушители с най-силното ПВО в Света.

А АЗ ДА ТЕ ОТКРЕХНА ЗА МЕТОД КОЙТО ИЗПОЛЗВАТ РАШКИТЕ И ЗА КОЙТО НЕ ЗНАЕХ :)))) ... ЗНАЧИ РУСКИТЕ КАПИТАНИ ПРАВЯТ НОМЕРА ДА УДАРЯТ КОРАБА НА ПРОТИВНИКА ПЪРВО СЪС !!!! 1 ЗЕНИТНА РАКЕТА !!!! ПОНЕЖЕ ЛЕТЯЛА МНОГО БЪРЗО И ПВО-ТО НЕ Я ХВАЩАЛО .. ОКАЗВА СЕ ЧЕ РУСКИТЕ ПВО РАКЕТИ НА КОРАБИТЕ МОЖЕШ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАШ И КАТО ПРОТИВО-КОРАБНИ .... И ЧАК СЛЕД ТОВА ДА ГО ДОУБИЯТ С ОБИКНОВЕНА РАКЕТА КОРАБ - КОРАБ :)) ... А ПВО РАКЕТАТА ЛЕТИ СЪС СКОРОСТ 2-3 КМ/С :))

Инткресно кого плашат натовци? Нас, българите, малко трудно ще ни уплашат - минахме през дот глупости от собствен акъл. И вече си поотваряме очите за очевидни измами. А те са: натовки вноски за поддържане и купуване на СТАРО АМРИКАНСКО оръже, нагнетявне на остановката и рисуване на измислен враг за да купуваме СТАРО АМЕРИКАНСКО ОРЪЖИЕ. Извиване на ръце на политическите ни деятели и принуждаване купуването на СТАРО АМЕРИКАНСКО ОРЪЖИ. Единсвената и неуклонна цел на САЩ в света - продажба на СТАРО АМЕРИКНСКО РЪЖИЕ. Това е.

Нещо като руските енергийните проекти т.н. "големи членове".

Енергийни големи членове също има, да. Нашите тецове, американски сгъстен газ в Полша. Ама нещо германците, италианците и др все повече се ползват от руските големи членове.

Браво, госпожо, в 10-та, права сте, но това са нашите прости, наведени политици, не им пука за обикновенните хора, далавера да има, комисионни....

руските пилоти да не вземете да летите на разстояние 3-4 метра от корабите. Ще има протест - не е редно, да знаете.

Стара ти е информацията! Вече летят на 18-20 дециметра :)))

Потърсете в Ytube: "Микс подборка драк бомжей и алкашей".

Потърси в ДИРа как българския чирак рИве от италиянската цитрусова грпдина!мбухахаха

Нека си летят, ама да поглеждат в огледалата, че много ги изненадват изотзадзе...Те свикнали де, но все пак...

Протест заради биологично замърсяване на морето от натовските кораби ли?

За всичко положително случващо се в България трябва да кажем огромно БЛАГОДАРЯ на г-н Иван Костов! Този втори Стамболов начерта пътя на европейска и натовска България. БЛАГОДАРИМ ти Командире!

Няма нужда от бойни кораби..Съветските варели потъват сами..Или, ако ги срещне овцевоз..

Самъй вежливий или както там си се кръстил, откога землянкитев кочината имате интернет, или ти си дислоциран в някой кенеф на въздушно-космическите и ултрапланетарни супер войски :)

Вижте ги в yotube. Потърсете "Микс подборка драк бомжей и алкашей".

Виж в ДИРа как шведа те рита тебе слугата у главата, а ти му се кланяш! Ама от чирак кво да очакваш мбухахаха

Само да има този късмет. Ще му отеснее доста. Пък аз не се кланям нито на шведи, нито на братушките ви.

Ама много са готини братушките бе.

Ама натОВЧЕТО да не се приближава до бреговете на Крим, че да не прави пак осмици и да се спасява от лазарния прицел на нашите Бастиони. Това Путин го каза във филма на Оливър Стоун, има го в итернет.

Не знаех, че на алкохолизираният поглед му се вика лазерен прицел :)))) Но пък яко звучи, представи си само: прицелил се лазерно в шишето с Бояришник....хаха

Представим си как си удупен у некоя евронива и падам от смях! Европееца чиракува на по-европееца!мбухахаха Чираклък и слуганлък , те тва представлява жалкия ти животец!мбуууууухахахахахаха

Като се замисли човек каква съвеЦка провинция бяхме, а сега къде сме, наравно с великите сили.....прекрасно! Продажниците да си квичат, важното е, че сме в ЕС и НАТО, най-силните организации!

Е да от съвеЦката провинция за толкование години ЧЛЕНство в ЕЕ по далеч от евронивата такая и не стигна!хахаха Чирако смшен, що си напъваш и такая уакания пъдулник, е тва не мога да разбера

Морско учение ДРИС-НАТОс кодово название РОЗОВ ПМПЕРС!!!!!

Имаше един вестник "Народна Армия". 1968 година в него се появи статия, че в казармата ще се въведе машинно пране. Само дето буквата П от "пране", беше сбъркана с буквата С. Най-вероятно, във връзка с натовското учение Бриз, агрегатите за машинното п(С)ране вече са инсталирани по корабите и се ползват с голяма популярност.

Я, какво правят в нашето море американци, англичани, италианци и поляци? На който не може сам да стигне до очевидния отговор, ще му помогна. Мерак за контрол над чужди земи. На американците, другите са заблудени статисти в някакво проформа учение уж.

Ходят на плаж за сметка на вноските ни в НАТО.

Едно и също животного, сакато и немощно се напъва под 1001 ника за паница Бодена чорба,на ден.хахаха Смешен и жалак палячо, мечтаещ да има 20 кораба. Аве кючекли чалгаджи , освен пробитото корито дет си переш усрания потурняк друго едва ли имаш у твое село!мбухахаха WOOLFA ( нерегистриран ) 15.07.2017 10:13 Къде "вън" да отидем бе плазмодий? Да отстъпим българските брегове на Черно море на любимата ти Россия ли, за да има мир? Ти наясно ли си с какви сили разполага любимата ти Россия в Черно море? А обърна ли внимание кои страни провеждат това учение? Погледна ли картата на Черно море, за да видиш колко черноморски бряг има россия и колко километра бряг имат останалите държави? Направи ли елементарната сметка, достъпна дори за россофильостик, по колко бойни кораби се падат на километър ивици на едната и на другата страна? Российският флот има агресивна... още ! pеплика вземи линк + гласувай- гласувай dedoto dedoto ( нерегистриран ) 15.07.2017 10:17 Абе товариш, Ти да не си кадър на съвеЦкия черноморски флот? Преди 100 г убийците на руския флот са бомбандирели Варна и Балчик. Днешните им потомци са готови да правят подобна касапница. За да се предпазим от това е нужно НАТО в Черно море. Или да имаме 20 бойни кораба :)

Или вдигате ръце от Украйна, или заминавате по дяволите " Лавров

Скоро, но Джудже и компания.

ВЪН НАТОвският аскер от България. НАТО=ИД=АЛ Кайда

Ей браво, боце най-после докара туристите на нашето черноморие

Голямо шубе ги тресе от рашките. Нощем сънуват кошмари,а денем правят учения. С мирни цели разбира се. Шубееее. Да знаете,че зад всеки един НАТОвски войник се е скрила една рашка. Ако видите зор,правете учения и нощем. Само че,правете си ученията в океана,а не в Черно море . Ние искаме мир и не сме войнолюбци .Искаме да почиваме и живеем спокойно,а не под постоянното дрънкане на американско оръжие. ВЪН НАТО ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!

И не само мъртви делфини, а ново странно оцветяване на черноморската вода, което, обаче се дължало на " цъфтящия пролетен планктон"! И гларуси, и чайки са все по-рядко срещани! Гадове, махайте се от нашето Черно море!

сега дупе да им е яко на руснаците. Те те сега ги изтепахме. Малии колко ли ги е страх.

Или вдигате ръце от Украйна, или заминавате по дяволите " Лавров

ЧЕТА ПОСТОВЕ- ИСКАМЕ МИР- И ВИНАГИ 2-3 СЛАГАТ - какви сте вие

Та... кои сте вие, че пак нещо не ти се разбира? Колко човека, т.е. россофильостици, сте се накачулили върху клавиатурата? Ако напишеш "ИСКАМ МИР!", ще те разбера и ще те подкрепя, защото и аз искам мир. Та?...

21 агенции,неправителствени организации и т.н. какво правят там? Искат да намажат от НАТОвска софра или да оближат нечии .....?

Искам в Черно море да се къпеме не да воюваме Вън агресорите НАТО убийци

Къде "вън" да отидем бе плазмодий? Да отстъпим българските брегове на Черно море на любимата ти Россия ли, за да има мир? Ти наясно ли си с какви сили разполага любимата ти Россия в Черно море? А обърна ли внимание кои страни провеждат това учение? Погледна ли картата на Черно море, за да видиш колко черноморски бряг има россия и колко километра бряг имат останалите държави? Направи ли елементарната сметка, достъпна дори за россофильостик, по колко бойни кораби се падат на километър ивици на едната и на другата страна? Российският флот има агресивна постройка и въоръжение, а не отбранителна! Нали имат брегова отбарана? Нали брегът им е някакви си 200 км?

И ТИ ЛИ ЧЕТЕ СТАТИЯ ЗА РУСКИ КОРАБИ ПО БРЕГОВЕТЕ НА АМЕРИКА

НАТО е терористична организация окупирала против волята на Българите нашата държава. Никога подкрепта за НАТО не е превишавала 50% НАТО е като ИД и Ал кайда и отношението към тях трябва да е като към мръсни терористи

Абе товариш, Ти да не си кадър на съвеЦкия черноморски флот? Преди 100 г убийците на руския флот са бомбандирели Варна и Балчик. Днешните им потомци са готови да правят подобна касапница. За да се предпазим от това е нужно НАТО в Черно море. Или да имаме 20 бойни кораба :)

НАТО=САЩ ме окупирало за да ме пази от Руснаците. Едно време и Турция ни е била окупирала ама Руснаците гадни ни освободили

Не искаме Нато! Искаме мир!

Мир ще има когато изравниме Русия със земята

Дай боже вас да изравнят със земята...... Мир ще има когато Запад бъде изравнен с земята.......

Ще изравниш евронивата с мотиката, е те тва моеш да изравниш ве чирак смешен. Ей тва робските животни много сте смешно!

След войната, Западът никога не е искал да изравни Русия със земята. Въпреки, че технияески е било възможно през 1945-1949 - по време на абсолютния американски монопол в-у атомната бомба. Това за изравняването със земята е гнусна руска измислица...

Путин още ли не е докаран в Гуантанамо