Първата дама игра хоро пред Народния театър

Първата дама Десислава Радева се включи в хоро пред Народния театър.

Обратно в новината

Коментари - Първата дама игра хоро пред Народния театър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТО ИСКАТЕ КОМУНИЗЪМ,ДАМИ НЯМА...ИМА СЕЛЯНИЯ И ДЕСА Е ДНА ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛКИТЕ НА СЕЛЯНДУРЩИНАТА НАЧЕЛО С ПРЕДИШНИТЕ

Хубава-лоша, естествена без опъвания на кожата така че очите ѝ да са присвити като на котка, както е Мелания Тръмп, или с ципчета като Бриджит Макрон.

Те простите си се надушват и си се харесват. Тоя малоумник, дето не се е научил да пише още в 3 клас, затуй харесва Деса. Жалко,че все повече са на тая територия.

Е може ли такова плиткоумие?

ЗЛПБАТА И ПРОСТОТИЯТА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ГРАНИЦА.НЕ ЗНАМ КАКВО ВИ ПРЕЧИ РАДЕВА. КОЙ БЕШЕ ДОБЪР ПРЕЗИДЕНТ ДА СЕГА - ИМАХМЕ ЕДИН ЖЕЛО ЖАБАТА,А ЖЕНА МУ БЕШЕ ГОЛЯМА СЕЛЯНКА,СЛЕД ТОВА ЕДИН КОН,ДАЖЕ В ПРОСТОТИЯТА И ЗЛОБАТА НАРЕКОХТЕ ДЪЩЕРЯ МУ МАЛКОТО ПОНИ. СЛЕД ТОВА ДОЙДЕ НА ГОЛЯМОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ И НЕЩАДТИЕ НА БЪЛГАРИЯ ПЛЕВНЮ ВДОВЕЦА. ТОЯ И ЖЕНА МУ НЕ ГО БРОЕШЕ ЗА ЧОЕК ,НО НАЛИ БЕШЕ ПОДЛОГА НА ВАШИЯ ДЕБЕЛ ПОЖАРНИКАР И ПРИЯТЕЛЯ МУ ФИЗКУЛТУРНИКА ЦВЪЧКО,ГО ТЪРПЯХТЕ.СЕГА ИМАТЕ ПРИЛИЧЕН ПРЕЗИДЕНТ С КРАСИВА СЪПРЪГА,НО СТАВАТЕ СУТРИН И ОЗВЕРЕЛИ ОТ БЕЗПАРИЧИЕ,МЪРЗЕЛ,ЛИПСА НА ВЪЗПИТАНИЕ,ДРОГИРАНИ ИЛИ НЕИЗТРЕЗНЕЛИ ОТ ВЕЧЕРТА,ЧАЛГАРКИТЕ ВИ ИЗПИЛИ УМА СЪС СИЛИКОНА И ПРОСТАСКИТЕ СИ ПЕСНИ И ПОЧВАТЕ ДА ПЛЮЕТЕ. ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ,ЗЛОБА И НЕОБРАЗОВАНОСТ ВИ ВОДИ САМО НАФОЛЯ В КАЛТА. СПРЕТЕ СЕ И ВИЖТЕ ДОКЪДЕ ВИ ДОВЕДОХА БОКО ТИКВАТА И ЦЕЦО ФИЗКУЛТУРНИКА,ЖАЛКОТО СИНЧЕ НА ДЕСЕН ОФИЦЕР.ДАНО СЕ ОСЪЗНАЕТЕ И СПРЕТЕ С ГЛУПОСТТА СИ.

ЗЛПБАТА И ПРОСТОТИЯТА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ГРАНИЦА. Така пишеш и имаш право. Но прочети още веднъж какво сам си написал. И написаното от теб е пропито с тях. Затова и ефектът е обратен на този, който си искал да постигнеш. Няма да ти сложа дори минус, такова жалко изказване не заслужава никаква оценка.

Госпожа, която си се именувала ПРОСТОТИЯТА, моля да не обиждате предишните президенти и техните съпруги. Казвате, че сегашната е по-красива от тях, което е невярно твърдение, но в отчаянието си да убедии читателите си се качила на капса. Засега сегашната сама си тръби това и си вярва, за другите не е от значение, е сигурно и съпругът президент й вярва, че е красива иначе защо ли би се оженил за нея в последния момент? За ваше сведение- предишната съпруга много уважава съпруга си, а и той нея.

"Първата дама" е високо топка,само че за президентска република и тези дами са колкото за допълнение и модно преставяне и за самия президент!Единствено в САЩ първата дама има отделен бюджет за обществена дейност,във Франция доколкото знам няма!А за нашата действителност и закони е съпруга на президента,но медиите я кичат с титли за да подражават на западните лидери и става малко смешно! Както и да е ,ако развива обществена дейност и прави полезни неща,няма лошо,но нека преценява!

Май най-добре за ранга и е да си направи някаква фондацийка на екологична тема, например как да опазим от изчезване таралежите или щъркеловите гнезда. Всички, включително и тя, ще са доволни, а може дори и да изскочи нещо полезно от това.

Тая кога ще спре да се навира и ще си седне на задника? Ама то така е - възпитаният човек е скромен и има мярка във всичко, усеща нещата, а простотията е като въшка на чело. Да беше видяла какво правят другите президентши по света, надали мятат кълки по мегданите.

Всеки ден да сме в хрониките - това е девизът на бургаската цингарела:)

а защо не е в народна носия, а е в евро парцали, а? пажът и взима поне 10 000 лева за никаква работа! една носия за з00 лева ли не може да и купи, а?

Дългата жена и Зеления Чорап най добри за на казачок

Интересно. Явно в 8 часа започва работния ден на троловете и започва оплюването на Президента посредством жена му. Кой нормален ще се запени рано сутринта в събота И за писах,но вчера вечерта под 88 и след 8 плюса ме изтриха. Кой плаща за тези жълтории ?

Вижте "ПЪРВАТА ДАМА" на фотото и снимките на "КАКА КУРИ". ХВАНИ ЕДНАТА ТА УДАРИ ДРУГАТА. Типични крадли от махалата.

Че няма да хванете на Бойко и Плевнелиев жените я

Браво на Дългата жена, която е първа дама и втора жена на Зеления Чорап,най после показа,че умее нещо да прави

Не ви ли стана ясно че такова понятие "първа дама" в България НЯМА Хеле пък за тая бургаска.........И на нея ще и плащаме масрафите и капризите на дано не са пет години

комуняги, слагайте минуси де

Десислава Радева втрещи гостите по повод 80-годишния юбилей на Симеон Сакскобурготски. Генерал Деси реши да се издокара в бял гащеризон, като явно беше забравила да сложи сутиен. Кралски особи и уважавани гости на царя останаха втрещени от изключително неподходящия тоалет на президентската съпруга. Като за капак зърната на първата дама напираха през белия тоалет и бодяха очите на господата. Дамите пък, повечето от които жени с изтънчен вкус, не можели да повярват, че точно жената до президента Румен Радев може да се изложи по този начин. Припомняме, че това не е първия път на изключително неподходящ избор на тоалет от страна на генерал Деси. Очевидно освободила се от услугите на стилист, тя прави редица модни гафове, но този е един от най-забележителните.

Преди 1989г. за тази битка или не се споменаваше в учебниците или споменатото бе изречение, та не се помни много. И "демократични" президент друг път май не са ходили на хората по повод на това клане. За преди е ясно, Коминтерна беше наредил част от българите да бъдат македонци и българските престъпни комунисти много усърдно се стараеха това да се случи. Но защо днес, български президент е на хората по случай Ножот? Защото е първият българин от 1944та насам ли? Едва ли. Не вярвам.

По инициатива на благоевградския исторически музей е започнало честването преди няколко години!И предвид историческите факти и не само от този период,а и много преди,трябва политиците много да внимават и изобщо да не подценяват манталитета на съседите,особено сърбите,а и естестврно македонците покрай тях!

Стига сте ни занимавали с втората жена на генерал Мунчо! На кого му пука за деса простакеса?

Това е български президент, ако беше плевньо, щеше да иде на празник в синагогата, да се чудиш какъв е.

А българският отива на македонски "празник" Празнува се убийството на 67 човека.

ясно, евреин соросоид , ти съвсем нищо не знаеш от българската история, това не е македонски празник, само евреите сте способни на такава наглост. Виж някой форум на иврит, знаенето само на езика не става да ни лъжеш.

На хейтърите все нещо не им е на ред-ако не беше играла хоро щяха да я упрекват,че не е играла,сега пък я упрекват,че е играла-важното е,да не й пука,пък във форумите да си драскат каквото искат или за каквото им е платено.

Предлагате хипотеза срещу факт.

Не разбирам и никога няма да разбера тези хора, които на годишнина от смърт се напиват безпаметно, бият се, играят хора, веселят се все едно са на цирк и т.н. Този манталитет ми е чужд.

нормално, явно си чужденец. които се опитва да унижи всеки български празник. От тези, които се опитват да фалшифицират българската история. За това се правиш, че не разбираш.

Какъв празник е смъртта на детето ти например, бе? Какво празнуваш?

Ако аз бях президент не бих се появил на такова празнуване, а още по-малко бих позволил съпругата ми да тропа на хоро. Защо? Предстои да сключим договор с Македония, а македонците са много чувствителни на исторически теми и от муха правят слон. Лоши отношения с македонците са изгодни само на руснаците , слугите им и наши врагове сърбите и на българските им слуги. Дали Радев е изпълнил московска поръчка той си знае и организаторите на тържеството? Битката на Ножот не е битка, а касапница. 200 четници срещу 3000 от турска страна. 67 загиват още там на Ножот и това не е повод за веселба, още по малко пък е повод да се потим с хора. Кой иска да плува в пот да ходи на фитнес, джогинг, танци в зала и т.н.

А бе ти и на връх Вола не ходиш...

Помни ли някой коя друга първа дама по света е играла народни танци на улицата,а? Кенеди , Мелания и т.н.

Жаклин Кенеди, Нанси Рейгън, Мелания Тръмп също показва стил и въздържаност като първа дама. При нас нещата са на светлинни години далеч.

Аз пък играх белот снощи.

Много ли го разбираш ?

Доста.

на българските политици по им приляга да играят казачок!

Ха такаа ГЕНЕРАЛ ДЕСИ и ГЕНЕРАЛ РАДЕВ са изключителни дразнители на нашите либерал-тутурутки и е истинска наслада да четеш волеизлиянията им ха ха !!!

А МУТРАТА НА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН ИГРА КЮЧЕК С МАНГАЛИ СИМЕОНОВ В ДВОРЕЦА НА РЕДЖЕП ДОМУЗАН :))

чуждоземна намеса не ни трябва

хорото в Брюксел няколко години, а естествено се оказа, че мисията и никога не е била да свърши нещо за България. ПЕС СерГей е в инкубатора за източни олигофрени и "гратис" европари за същата кауза. Радевата няма как да не следва следва курса, модерно е. И накрая палят свещи и се кръстят и готово! Чисти комунистически души, като рилски езера!

Сталинка води много хора,щото обича игрите и покрай тях добре ни забатачи,не без умисъл,а за Радева какво да кажа,освен че е решила да съпровожда президента,което не е забранено,но за нас е непривично!Другото е че медиите вместо първо да акценрират на президента,търсят сензации,но доста нескопосано и се получава ефект на жълта преса!

Пък Жан Виденов тропкаше в Копривщица като изгоряха войниците в камиона.

Тази кокошка си я е избрал големият мозък Радев - не го забравяйте това!

да му я избира бе, "Л..но "?! Ти ли трябваше да му я избираш? На Радев?...Защото се имаш за по-умен/а от него?!... О, "свещена" Сорос-простотия!

Стига сте ни я навирали в очите тази нахалница .Никой не го интересува с какъв тоалет е била и как е играла хоро.Тази мръсница е оставила децата на Радев при жив баща да растат без баща.Не я показвайте тази развратница за да не дразните хората.

Що бе?! Бай ти Боко не беше ли сменил на кръст жена си?! Взел Цеветлинка, пък неговата отишла при нейния....аман от псевдоморалисти. Човек като ви чете и се чуди при толкова живи светци...защо държавата ни все пак е скапано място

Е, хайде пък и ти сега, чак развратница я изкара. Я се огледай и виж колко свестни хора са с втори брак, има и с трети, че даже и с четвърти. Нали уж знаем, че любовта е сляпа;). Не е това дразнещото, а че е нескромна, натрапчива и се представя за особа, която нито сме избирали, нито искаме да ни представя, с една дума която не е. Най добре за нея и за нас ще е 4 години да седи на сянка и да не говори много-много. След това да прави каквото си иска. След това.

че медии, преса... Дир-Бг и пр., ни я натрапват с двусмислените си "пикантни"писаници! Радева в никой случай не е глупава и не е тъпа! Знае, че не е избрана пряко от народа, не се натрапва и не се представя за "Особа"! И... не е "отмъкнала" насила Радев! Стига критика, съвети:"къде да седи... какво да говори, или да не говори!Радева е умна и нормална жена, съпруга на Президент! Точка!

Не е май така! Децата са при Радев,а първата му жена също е с втори брак! Те са се разбрали и забравили,а вие още им светите!

Скучаят хората...и те така цял живот ровят под чуждите чаршафи

Айде да видим колко "патриоти" от парламента и народа могат да играят хора

А може ли да си коригирате заглавието,защото не става дума за събор на народни танци или танца не е основното ,а паметта на жертвите преди 110 години!Тези чети се създават срещу сръбските чети и шпиони в Македония,но които със доноси на турците стават причина да загубят живота си 67 български четници,а телата им осквернени!Македонските " историци" неглижират този факт,за тях героите са " македонци"! Преди време Радева написа,че не е нито " първа дама",нито фърс лейди",обаче нищо не е мръднало в пресата,колкото да дразнят хората и да става сеир!

Но на тоз куросмук турнали снимката дир-ниците... боклуци недоклатени!

Малко странен начин за отбелязване на годишнина на една кръвопролитна битка. Независимо за какво и къде е станала. Но ние така си знаем, не обичаме чак толкова да се замисляме. Изразяваме се някак си да мине там номера и после се възмущаваме, че нито ни разбират, нито ни обичат. Булгар, булгар, хопааа!

А какво да се прави бе каун? Аман от комунистически слабоумници! Бегай при дойчевеле и дичеффф и не се занимавай с българите!!!

Значи Радефф е чукал таз кобила докато е е правел на шеф на ВВС и и е плащал две заплати...липса на вкус просто Жена му е в пъти по- хубава отжтоз крокозъбел ...

е ганка ко да играй казачок ли

Чудесен избор на танц - древното Българско хоро ! Моите почитания ;))) Не съм фен на Радев , ама едно сравнение с плюнко и плюнковица .... Жалко , че няма правомощия по Конституция . Ама като се замисля , цяла една терористична антиБългарска престъпна групировка кеси в в парламента цели .. три десетилетия ....и се бара .. балансьор :))) Танцувайте , г-жо Радева , все е за Добро ;)))

древно, древно, колко да е древно това българско хоро, като в статията пише с македонски песни и хора??

Хоро от югозападна България, бе! Югозападна Блгария=атомомен окръг Македония!:)))))

Държа да ме информирате кога втората на първия си е купила домати от халите и кой и ги е носил до колата на УБО(НСО).

Другари и другарки, у нас дами отдавна вече няма. Нито първи , нито втори , нито трети. Така че- съпругата на президента е играла хоро. Точка.

и киликанзера нямат удържане. Егати и комуноидните селяндури. При соца така правеха некадърните партийни секретари.

Туй у дойчевеле ли го прочете?

ДИР не са изтрили нито една простотия, написана за президентската съпруга. Впечатлиха се от една моя констатация за редакционната политика на ДИР - всеки ден да има новина относно хора с нетрадиционна сексуална ориентация. Я да видя дали пак ще ме изтрият. Ха-ха-ха

А, бе проста женица излезе тая "първа дама", но и пайлата не е кой знае какво..........................

неграмотници, по скоро един, представящ се с различни имена, доказват, че простотията е нелечима, но видна отвсякъде.

Ихуууу , тъй ще е тая. .....

Абе кой й дава на тази да се появява публично изобщо?

че Президент Радев нема нужда от евтин пиар. гласувалите са доверили на Радев, другото е простотии.. лека ви вечер. аз съм на скарата и салатата. друг път пак ша са караме.

Обожавам да Задействам овенни когатоТрябва Както-трябва. ...а Вие ?

И-и-и-ху ПРОСТИСЛАВА !!!!!

Що за новина е това? На кого му пука кой къде играе хоро? Ако може някой НЕТАКАудобен журналист да обясни що е то "първа дама" и от кога България е президентска република, да не би да съм пропуснал някоя промяна в конституцията?

Ами да,продължават с това наименование "първа дама"!Но колкото до битката при Ножот през 1907г. са убити 67 четници от Княжество България за освобождението на Македония и честването е в тяхна памет.Не е толкова недоумяващо защо е присъствал президента като главнокомандващ и неговата съпруга!Историята за тази битка е доста показателна за сръбския шовинизъм който е вилнеел още тогава и вредата която е нанесъл!

Да, така е, но защо тези подробности липсват в "новината"? Точно затова написах коментара. Поклон пред загиналите! А жената от снимката може да е първа в нещо, но не е в това, което и приписват "журналистите".

Хоро....селянията я влече женицата, нормално, първите дами обикновено се изявяват във валса, но не и в пост комун България. Пък и на нея по би подхождало един казачок да дръпне, с бутилче бояришник в ръчица

Сложно за Предвиждане/Преценяване, Колега ... - на опрезедентването - го поздрави с Manowar... - Сега (пред Народния) - попотропваше макарВстрани ...иии... ЗоркоОтвсякъде пазена ... => ха Да помолим Колегите които СА на ТИ с ВВС (и нейното участие/ПР) - да Ни упътят ?

какъв десен си ти бе олигофрен смотан, най-много да си самия първи, играл ролята и на първа дама цели 5 години.

Мухляк!!! Ще обиждаш българите и техните корени

Ама,голо хоро ли игра ?

това беше друг път бе!

малко уважение бе! покажете малко уважение! деси вече не е на от резерва генерал любовница, а е на президента съпруга!

нали ако е на голо бабичките ще избягат бе

Ийесусе Христе ! - тез пусти Ваши ...особеноурочни вввиагралннносттти :-)))))))

КО речи? А, бе ти българин ли си? Или просто не си добре? Сериозно питам, защото всичките ти коментари и с преводач не се разбират?