ВМРО: Турция и ДОСТ организират пиршество на кръволоците

Турското консулство и ДОСТ организират поредната си етническо-религиозна провокация в област Шумен по повод годишнината от опита за преврат в Турция, обяви ВМРО

Обратно в новината

Коментари - ВМРО: Турция и ДОСТ организират пиршество на кръволоците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е посланикът и консулите участвали в това мероприятие да поемат за там от където са дошли.

НЕКА СИ ГО ПРАЗНУВАТ В ТУРЦИЯ,НО У НАС НЯМАТ ОСНОВАНИЕ!!!

държава ли имате? Не го вярвам.Жалко че се пишат някои от вас за партриоти

от сутринта националното радио пуска турски или арабски изпълнители но нещо мярката е премината особено по местните радиа

от извесно време насам се забелязва опит за активизиране на дост и дпс в шумен и това не е случайно

Позор. Как е възможно в една страна от Ес да се допусне подобно нещо..

Този на снимката мяза на всякакъв но не и на човек

Нека се съберат там всички отрепки и им трябва само Алаааах Акбар(няколко гранатки хвърлени по пода) и ДОСТ, МОСТ, ГОСТ и всякакви партийни разновидности на тази гавра ще отидат в небитието. Както знаем в България правосъдие няма, та дори и да хванат атентатора, няма проблеми... луд е човекът, не е знаел какво прави, има множество заболявания хахах и всичко е точно ;)

....турскiят посланик -персона нон грата а Mестан зад решетките за предателство срещу Balgaria !

Тия същите "патриоти" ли бяха, които се противопоставиха на мажоритарния вот искан от народа?! Тия същите ли са дето гласуваха да се глобяват пътниците в колите, автобусите и такситата, ако не са си платили нещо?! Тия същите ли са, дето заедно с ГЕРБ още в предишното управление се съгласиха с регистрацията на ДОСТ ?! Тия същите ли са дето с българската жандармерия подкрепиха циганите срещу българите в Асеновград ?! . . . . . Някой май се опитва да направи така, че да ни се повръща от думата "патриот" НФСБ=Атака=ВМРО=ГЕРБ=ДОСТ=ДПС=ЕВРОРОМА=БХК=ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО=АМЕРИКА ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ ! Всичките циреи, пиявици смучещи кръвта на отрудения народ - българи и турци, без значение !

Защо изопачаваш и лъжеш? В коя друга държава от ЕС са разрешили такива чествания?Я ела на себе си,защото освен патриотите никой друг не се противопоставя на " годишнината" до момента което реално е навлизане на чужда политика в друга държава или това което става в Турция да се оправдава,та чак и българските турци да занимават с техните проблемй и беззаконията си!

добре бе, защо не убият местан, както убиха андреи луканов и полковник николаи колев

ДОСТ са най-хубавите в света! Ще ги уважава зетя на Ердоган!!!

дост - акп дружба от векове за векове! също като кпсс- бкп! какво е странното? местан и ердоган поне не се целуват страстно уста в уста като живков с брежнев!

Публично не го правят, ама тайно...

вярно бре! а ония двамата, дето публично си пускаха език, какво ли са правили тайно на саме?? нееее! не искам и да си помислям дори!

абе няма проблем ердоган е гнусен диктатор така е ама обединените идиоти и всякакви нацисти от години говорят против демокрацията и свободата!! ся тръгнали да обвиняват ердоган че е диктатор :)))) ами както виждам нещата аз вие сте българските ердогановци!

Големи глупости!Ти от агитката на Курнишонката ли си,от младите другари ?По селянията ще ги познаете!

Ми на власт сте бе ибрикчии, защо е законно "българска" партия да участва в събития на чужда държава??? А защо е законно чужда държава да организира събития извън рамките на посолството ??? ВМРО-РЕЗНЯЦИ, Атака - ФЕСОВЕ !!!

Викайте бързо бачо ви Валери и министъра на войната да им разтурят рахата!

аз пък призовавам всички трезво мислещи турци,да се вдигнат на стачки и протести срещу узурпатора и негодника ердоган ,който сам си спретна превратче с цел да направи власта си по голяма,да преследва и унищожи опонентите си.доживотен затвор заслужава тоя идиот,за манипулиране ,провокация.вън ердоган от властта и съд за него и слугите му в турция и българия(незаконната и антибългарска партия ,,дост").

...и дпс!!!

FUCK'тически и ти не знаеш нищо, само си чул много от популярните европейски лъжи.

ДОСТ си е свръхзаконна и ултраконституционна българска партия преминала през всички възможни регистрациии в страната и има право да организира каквото намери за добре, там какво патриотите се посплашиха май от югоизочния монстр.

Някой си е разстворил задните бузки за няколко турски лири.И стига с отварянето на нови джамийки те станаха като лафкана всеки ъгъл.

Нашите управници да отидат в Шумен за да видят колко е голям патриотичния дух на Шуменци. Не случайно от там е и АНСАНБЪЛ " БЪЛГАРЕ"

Тъй,ама има една голяма джамия и вътре кво става,знаиш ли?А има и едно гоолямо училище за ислям ,ново новеничко,а кой го строи?, Скоро откриха и нова джамия в Преслав!Нищо не е случайно!

Турския посланик отдавна трябваше да бъде изгонен от България !

Да, прав си ама тука НЯМА управник с ТОПКИ да го направи ФАК Т...

ДПС и ДОСТ са антибългарски партии. Деане, като мразиш едната партия, а обичаш другата, показваш че и ти си антибългарин.

Абе вас има ли ви още,бе, не смеете вече да шукнете, нали сте във властта!!Къде бяхте при изстъпленията на циганската сган в Асеновград,мълчахте като насрани!!! Айду у лево, измекяри!!!

Абе, тия псевдопатриоти вчера не искаха ли постепен геноцид на българите с отпадането на класа или нещо ми е къса паметта? За пенсиите нещо шумяха, ама май ми е пак къса паметта? Никакви патриоти не са, а поредните изеднически гьонсурати. Ама, спокойно, повече парламентарна зала няма да видят.

Айде пак червените ескадрони се разшумяха!За пенсиите може и да стане нещо повече,ако Горанката Олигото не го подменят,обаче Баце не го пуска,това " изключително" финансистче!

Накрая на Аллах ще му писне и ще накаже всички, които предават РОДИНАТА СИ !

Защо в България се позволяват подобни прояви, след като в редица европейски страни (Германия, Австрия, Холандия и т.н.) не бяха допуснати турски политици и им беше забранено да говорят на митинги, събирания и прочее? Няма ли кой да забрани тази долна партия ДОСТ и да прати Местан в Турция?

Защото България е вилает на Турция и всички т.нар. бг-управляващи (като се започне от Ж.Ж и се стигне до Б.Б.) умрат да са ни валиите!

Чакай бе пич! Та нали вие сте биз-бизе с Вожда Винету, който е пръв приятел и на ДОСТ и на султан Ердоган? Иди и се оплачи на него и на вашите вицепремиери! Като не ви отърва, бламирайте третото тиквено управление!

ааа, не! нет, и небудет! пръв приятел на ердоган е товаришч путин!

Тук не става дума за Путин,защото той на нас никакъв не е,но Б.Б. е.Явно в твоята глава само Путин се върти.Ами отивай си тогава в Русия!!

хубаво де, вмро се бори за свободата на македония. незнайно защо от територията на България, а не от територията на сърбия, но се бори, да речем. е, от доста време има независима държава македония, що не си ходят там тия македонски родолюбци?

Турският консул да се изрита , а службите да се заемат сериозно с директора и др. подобни !България да не е хан ,всеки да си прави каквото иска ,а отиди в Турция да правиш такива неща ,веднага пандиз !!!! Бойко е виновен и за ....! Той управлява ли тази държава или е лукова глава ?

Първо трябва някой да се "заеме" със "службите".

повече от половината са хора на ДПС, което се оглавяваше и от Местан, та за това сега не се знае колко от тях са към ДПС и колко са към ДОСТ. Та кой кого и как ще разследва и задържа в такъв случай?!

"вмро" = долни и мръсни предатели, фашисти.

Що бе алтайчо!? Щото не щат да бъдат празнувани турските идиотщини в България ли!? От "български" партии!? Ем, те утре ще празнуват и геноцида на арменците, и завземането на Търново от турския султан.

мвро е частна организация, лична партия на Шкембе войводата. Ако още не си го разбрал значи си някакъв дебил.

Пречат ли ви хората с позиция и разум или ви нарушават само дрямката под сянката ?

БАСИ ТЪПИТЕ :)))) .... ПАТРИОТИЗМА И МАКЕДОНИЯ СА ЗАПАЗЕНИ ТЪРГОВСКИ МАРКИ НА ВМРО , АТАКА , И НСФБ И КОЙТО ГИ УПОТРЕБЯВА БЕЗ ТЯХНОТО ОДОБРЕНИЕ Е ФАЛШИФФФФ :))))

вас сигурно ви е хванала голямата носталгия по петвековното робство и сте просто нетърпеливи за възвръщането му ,но явно ви е генетично заболяването !

АЗ ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ПАТРИОТ И БЕЗ ДА СИ ОТ ВМРО , АТАКА И НФСБ :))) .... А СЕГА КВО - ТИЯ КОПЕЛДАЦИ ЯХНАЛИ ПАТРИОТИЗМА И ВИ ЛЪЖАТ ЧЕ СА ПАТРИОТИ :)

странно, но хора , които 50 години честваха с готовност един преврат, с който руското царство стана ссср, не искат да празнуват един преврат с който турция си остана турция!

Тази Турция след преврата, не е същата Турция преди него. Сега има един необявен официално султанат. Точно това, което е ликвидирал основателя на светска Турция.

хубаво де, но това какво те бърка тебе, мене, и нас всички?? турците могат да си правят в турция каквото си щат, нали? също като руснаците в россия, албанците в албания, и перуанцити в перу. и защо празнувахме 50 години октомврийският преврат в россия?

Тия подчовеци още ли си мислят, че имат някакви шансове... Горките... турция до 10 години няма да я има...

А, чул та Господ, че барнат ли нъ пак, дупе да ни е яко.

Ти остави да говориш за Турция с твоя прост акъл. а гледай и мисли за България, тя Турция въпреки многобройните си врагове (Вие се надявате на тях) ще стане още по силна и голяма държава.

гледа лошо! с това окосмяване като на полов орган, направо страх да те хване

Прав е човекът!

Докога продажните български журналисти ще пишат за "Неуспешен опит за преврат". Кое му е НЕуспешното ? Светската турска държава вече не съществува. Има типична източна диктатура с ясно изявени претенции към териториите на бившата Османска империя. В която попадаме и ние. Но, все пак, не вярвайте на историята, а на БТВ. Ако питате тях, от това да живееш под турско робство, по- добро няма.

ТОЯ МЛАД МЕРИНДЖЕЙ ОТ ВМРО ГЛЕДА ЛОШО ..... ... ОБАЧЕ АЗ СЪМ ВИЖДАЛ И РОКЕРИ ГЕЙОВЕ :)))

Сергей ?! :)

И НЕ САМО ТОЙ :)))

организира проява на чужда страна в държавата ни, не е ли редно да уведоми Външно министерство на България.

Уведомено е - и те ще пият и хапват.

И ще ги уважат.

А областния управител и кмета на Шумен къде са? Поканени ли са на моабета? И защо не спрат тази проява, с която се месим във вътрешните работи на Република Турция?

И ти ли бе Върбане ? Всичко е уведомено и е под контрол - ядене, пиене, фоерверки.

ВМРО УЖ ПИЧОВЕ , А БАШ ВОЙВОДАТА - МОНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА КРАСЬО ШКЕМБЕТО ПРОДАВА БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ НА ТУРСКИТЕ ИСЛЯМИСТИ И ТЕРОРИСТИ :)))

добре де , дост е турска партия на българските турци! дпс е руска партия на българските турци! като каква партия се явява вмро??

ами...на българските македонци?

Споко бе - щом е коктейл ще има пиячка, лапачка, пак пиячка, алкохол - какви турци са .

какво точно означава ВМРО? Тези македонци ли са или революционери?

ОБЩОТО НА КРАСЬО ДЕБЕЛИЯ С ВМРО И МАКЕДОНСКИТЕ ДВИЖЕНИЯ Е ЧЕ Е БИЛ 6-ТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС И Е ГОНЕЛ ВМРО ВАНЧЕ "МИХАЙЛОВ " ТОЙ Е РОДЕН В РУСЕ , А БАЩА МУ НА КРАСЬО ДЕБЕЛИЯ В ЕДНО ГАБРОВСКО СЕЛО - БИЛ Е ИДЕОЛОГИЧЕСКИ СЕКРЕТАР (ПАРТИЕН СЕКРЕТАР) НА ПОСТОЯННОТО ПРИСЪСТВИЕ НА БЗНС В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПО ВРЕМЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ :)))

това единствената партия ли е която носи името на чужда държава?

Машала !