Военен парад в Деня на Бастилията пред погледа на Тръмп

Франция отбеляза с традиционен военен парад своя национален празник - Денят на Бастилията.

Обратно в новината

Коментари - Военен парад в Деня на Бастилията пред погледа на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и сега снимката не отговаря на заглавието! Наде. Верно ли е?

Та тези защо не са разрушили още Бастилията и Лувъра, та това са символи на едно мрачно минало от историята на Френското кралство ? Явно им трябват хора като Бакърджиев и Фандъкова които да сложат ред в тази държава, трябва да възтържествува демокрацията и там някой ден.

А гей парада за кога са го насрачили? (питам и отговор не искам)

Та нали ги съвместиха военния парад и гей парада.

Завалийката, вече не може да си спомни...пуста старческа деменция.

При такова говорене за изтребители в последно време, да се пише "Еф-16" си е направо излагация.

МАКАРОНИ МИ НАПОМНЯ ЗА ПЛЕВЕНЛИЕВ -- ЕДИНИЯ КУЧКА НА РОТШИЛДИТЕ , А ДРУГИЯ КУЧКА НА МИТРИТЕ :))

Президентът Макрон е харизматичен, умен и амбициониран млад човек, личи си обичта му към Франция. Дано да успее да върне аурата и на 'Grande Nation'. Това несъмнено би било много добре за цяла Европа.

срам за франция - парадът за националния празник на страната го откриват американците - май бабоебецът сте се окаже по-послушен и от нашите "герои" там горе

Дай по-полека с квалификациите. И прочети цялата статия, там ще намериш отговора. А Мадам със сигурност е умна жена. Също и финна, с все още хубави и учудващо стройни крака. Биха се забелязали и под по-дълга пола.

гракна мажоретната команда на кремълския кучоебец дето жени не познава..

изтънчени си са франсетата, и това си е ! а тръмп показа на китаеца, кога му беше на гости, не парад а изстрелване на томахавки!

НА ПАРАДА И Н.В. БОЙКОВИЯ ЦАР СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ, който е наследник на последния френски крал Луи-Филип. Смешното е, че в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ е свил гнездо и се изживява като ЦАР представителя на тази фамилия!! Всъшност какво сме - РЕПУБЛИКА или МОНАРХИЯ?

наближава щурма на новата Бастилия.

Това е една от първите цветни революции, организирана и спонсорирана от тогавашните банкстери ротшилдови. След което в типичен стил преправят доста удобно и значително историята, свързана със събитието.

я ми обяснете защо на Национален празник парада се открива от чужда войска?

Защото си цървул и дращиш преди да си прочел написаното.

и ние се бяхме вързали за СССР, ама на 9 септември на площада на са марширували руснаци

След Де Гол и франция стана колония.

За Бога,пишещи господа и другари!Повишете общата си колтура!Самолетите не са "Алфаже", а "Алфа Джет"!

ама все пак се пише кУлтура, а Алфаже е на френски. Все пак целият свят не е англоговорящ.

И деня на Бастилията го откриха американски самолети и американски войски:))))Ега ви падението и за това си заслужавате отгледаните от вас джихадисти...

Макрончо много с клати главата като Плюнката, че май и се хили като него. А е и същият САЩолизец, разликата е само "баба" му край него, Плюнка сам представляваше "нежния" пол.

Макрончо много с клати главата като Плюнката, че май и се хили като него. А е и същият САЩолизец, разликата е само "баба" му край него, Плюнка сам представляваше "нежния" пол.

Макрончо много с клати главата като Плюнката, че май и се хили като него. А е и същият САЩолизец, разликата е само "баба" му край него!