Симеонов срещу Нинова: Клета ми Козета, бедни ми Валери

Вицепремиерът Валери Симеонов и лидерът на БСП Корнелия Нинова влязоха в задочен спор във Фейсбук за паметника на Бузлужда.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов срещу Нинова: Клета ми Козета, бедни ми Валери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези вдигнаха летвата и започнаха да се замерят с цитати от класиката! Каква ерудиция, каква визия, какви...5 лева! Добре е, че поне са ходили на времето в селското читалище на книгообмен.

Боже, а бе не принизявайте Виктор Юго......каква Козета е крушовенската селянка, тя дори едва ли е прочела тази книга...?

До къде щяхме да стигнем, Българите, ако имахме усет да не си пилеем енергията на халос а я насочвахме в полза на Българите. Необходимо е закон, който да задължи избранниците, на Българите, от определено ниво нагоре наред с глупостите, които си разменят да използват равнозначно място, думи, дела, да полза но Българите. В противен случай да нямат право на място зя хабене! Поздрави. Емил Колев тел 0899 59 28 18

Няма ляв,няма десен-държането на един мъж,особено политик трябва да е премерено и без обиди.За мен г-н Симеонов е един самовлюбен глупак, без грам възпитание.

ТОЯ, само за миг осъзнае какво просто нищожество е - ще се гръмне. Ще направи услуга на цял измамен народ.Успех в осъзнаването,но за него ще е процес- нрвъзможен,за съжаление.

Ех, г-н Симеонов, нямате и половината експертиза, опит, ум, разум, воля и куп др. неща, на г-жа Нинова. Бързате с ефектни действия и думи, газите закона, всеки ден се отдалечавате от представата за държавник. Апропо, понятията в общоприетия смисъл имам предвид, видя се, че вие имате друга понятийна система.

С преизчислените пенсии от 1 юли т.г. сме прецакани както се казва - с малко, но от сърце. Който не вярва - да смята.

Ти какво очакваш от бургаския шмекер , той излъга с цели 300 лева минимална , та сега за някакви дребни суми ще го корим. Тоя си е печен мошеник и наглец.

Нинова и минало. Никога не е била член на БКП. А валерката роден през далечната 1955 , член на бкп, а и знае ли се дали не е вербуван от органите и да е донасял-я за жена, я за комшийката си...без партиен, но винаги това което мисля го пиша, не ми пука от никой, не ме е страх за нищо, много хоро се оплакват па макар и работещи в държавни учреждения и къде ли още не...ако не са децата ни...ще заминем да чистим къщи... страх ги е, въпреки, че има варианти за напускане, но там няма стол и да спиш на стола, както някои сервитьорки го правят, а и други, на запад има пари, ама и много работа, а и като си платиш-квартира, пътни, храна, някоя и друга дрешка и я виж си на нула. всеки си мисли, че навън е хубаво, ако в бг нещата - имаше работа едва ли биха напуснали, но веднъж минеш ли бг граница трудно е връщане обратно в бг. на запад може да не можеш да пестиш, но децата ти не са лишени от нищо-играчки, дрешки, качествена храна, родителите им се сменят, помагат им, през зимата при тях на топло. Отклоних се от темата, но пиша на страхливците и оплакващите се работещи в държавни учреждения млади хора с малки дечица. Хляб без кора няма никъде. А на г-жа Нинова й желаем все така да е борбена, а на пенсионера Симеончо времето му е отминало, има си бизнес човека, да ходи, ама човешкото око е вечно ненаситно, алчността е болестно състояние, това го казват и лекарите. дори при хора с по-малко имоти са здравословно много по-добре, отколкото тези с много-дертове, кахъри много при тях, разказано ми от д-р алерголог и т.н. и т.н.

Снимката---е кадър от филма: "Чингиз хан си лъска бастуня"!:))) В главната роля--В.Симеонов; Сценарист и продуцент--б.борисов:))))

Не ми се коментира Нинова,но Симеонов е боклук с с голямо Б.

Б-О-К-Л-У-Ч-И-Щ-Е

В словесната престрелка г-Нинова е много над монголското чудо Валерката.Може да се дъни винаги момчето,но се нафражка с пари от народа.Да е жив и здрав.

възхищавам се от тая жена, каквато и да е била в миналото си, важното е че се бори за проспиритета на държавата, др. живков го осъдиха за няколко апартамента дадени на социално слаби, а гледаите сега какво става-корупция , която няма оправяне и за това ще ни бият шута от европа, и руснаците го знаят, за това пак ни протягат ръка

Драги ми Анонимнико ЗАЩО????, Ако да разрушиш нещо ти е нужна единица време,за да построиш нещо ново са ти нужни 2 единици време.Един народ морално съсипван 60-65,не можеш да му смениш чипа от днес за утре.

КАТО МАЛКА И КАТО СТУДЕНТКА КОРНЕЛКА БЕШЕ ДУШИЧКА - АЛТРУИСТИЧНА, ДАЩНА, НЕ ОТКАЗВАШЕ... КАКВО И СТАНА ПОСЛЕ, ЧУДЯ СЕ... САМО НА СЪБИРАНЕ РАБОТИ.

Клета ми Козета, бедни ми Валери- и шестте козлета вълчо ги намери...

Абе другарко Курнелио,вместо да си посипете главата с пепел и да станете по ниска от тревата,защото вашата партя е наследница на една терористична организация,виж история на бкп,Вие др.Курнелио,се дървите така нагло,все едно сте начело на Кремъл.

Абе стига бе , стана банален. Те много и по други партии и специално и при ГЕРБ трябва да си я припомнят тази история.

Разликата е , че преди Симеонов и Сидеров лъжеха избирателите си поотделно , а сега се обединиха и лъжат колективно.

Комунистите са ИЗМЕТ. Справка-изгорения кран пред НДК. Това са те. На народа паметта му е къса,ако се заиграе отново с тях. Знам,че много от избирателите не помнят Лукановото и Виденовото управление. Много от избирателите също така незнаят (или забравиха),че точно комунистите изградиха уродливата демокрация в България чрез техните "шестаци",векерета и тем подобни.Те си направиха и уродливото ДПС,което им беше патерица в много управления. Така че, носталгика Иво Христов и другите млади ТКЗС-АРИ,като се изпъчат да говорят да си знаят,че има хора помнещи тези неща.Всичко останало е лицемерие. Още много мога да напиша,ама нямам време. В заключение само ще кажа,че съм на 43,като последните 16 години живея в чужбина. Имах време да помисля и да погледна.

Драги ми Николай, личи, че си "десен". Колко години вие управлявате, колко БСП? Вие повече! Ще не я оправихте тая уродлива демокрация на БСП?!

Видяхме десните и ония със сините венци, какво направиха. Справка БГА Балкан, Соди Девня, Каолин, Кремиковци и още и още. Колкото до крана пред НДК, не се знае дали не е запален заради застраховката, че лизинга върви, а каква работа има за подобен кран, дали си плаща лизинга, че и печалба да носи. Много сте прости това седерастите!

Г-н Симеонов, Ниновица е устата защото със Станишката си гласуваха закон да не будат съдени- ПО ДАВНОСТ, т,е, КРАДЛАТА И ЛЪЖКИНЯ НИНОВИЦА сега може спокойно да плещи каквото си иска,ама променете ЗАКОНА и всички престъпници на прехода да си получат ЗАСЛУЖЕНОТО.Това Костов ,Нинова ,Овчаров,Първанов, Софиянски и др. ПРЕСТЪПНИЦИ ДА ОТГОВАРЯТ СЕРИОЗНО ПРЕД ЗАКОНА ,А НЕ ПРЕД ТЕЗИ ПРОДАЖНИ СЪДИИ КОЙТО ПО КОРУПЦИЯ, ЗАДМИНАХА МИТНИЧАРИТЕ ЗА ПАРИ .ОСВОБОЖДАВАТ ВСЕКИ КОЙТО ИМ НАПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ.

Да наречеш квартален мошеник , г-н Симеонов си е направо куртоазия.

Запейте отново, отново ни насочете вниманието към поредната глупост, за да може да не ви притесняваме за 'големите решения'. Как го наричаха умниците от френската школа - 'прекалена демокрация?' - поставяйки идеите за новият ред. Гражданите трябва да се чувстват далечни от политиката. Ето го българско-циганският вариант. Дори кукловодите са майтап. Буздлуджа? Какъв майтап. Една фалшива идея и няколко поколения слепци. Ако значеше нещо нямаше да се превърне в това, дори и тези които са го ползвали за техните цели нямат нужда от него. Вижте музеите за холохоакса - строят по 2-3 на година - дори в Австралия, Швейцария и т.н. Понеже за НЯКОГО това ЗНАЧИ нещо.

А защо не говориш и за увековечените , разрушени заводи, които "демокрацията създаде като паметници " по нечий" интерес!

Боже пази България. Колко злоба и простотия Има в тази страна.

Боже пази България. Колко злоба и простотия Има в тази страна.

Цървул с винкел = Валери Симеонов.

Курнелия Спинова ,отсече спингенетика Кутев !

Кажи ми, кажи, клетий народе, кой те в таз робска люлка люлее? Докато още те има, бедний народе ... С такива велики управници скоро ще приключи.

TV шоу снощи сполучливо се изразиха,че" Нинова газ пикае" !Четете злобните й коментари и ще се уверите защо е така !Впрочем така е с всеки обладан от комунистическия бяс !

а, ти лимонада ли пикаеш?

не коментирам новината и спора, но какво ли не прави човек само и само да се намърда на апетитно място....как може за една позиция във властта, да изневериш на принципите си и да подведеш хората, които са ти повярвали. като го гледам и онзи другия бременния в 9 месец, голямо падение е...

Валери е по-вреден и от ГЕРБ.

ВГЛеждам се -я- в петък запека отпуска леля ви Q. Само че днес тя ползва друга талетна. Затова Валерко днес е на ред да яде лай.ата' Май му е мбило вкусно

Преди малко в Новините изтече Новина че Валери Симеонов е подготвил законопроект за земеделската и общинска земя - той предлага да има Държавна Помощ за Чужденци извън ЕС които искат да купят земя в България да се ползват с Предимство пред местните . Това е Закон за Турция , този е Мекере .

парите му идват от Русия бе ахмак !

Kорнелия, продължавай все така. Много сме тези които щете поддържаме в борбата за Бузлуджа и в борбата с лицемерието

Не храня излишна симпатия към паметника, обаче темата че той се руши, не трябва да се подменя с ежедневните кавги межди партиите. Ще видите, че работата пак ще остане несвършена.

Като чета коментарите -явно днес са давали заплати на троловете герберски и патриотарски. Е,не са по 300 лева кактоим обещаваха бащиците,а само по 180,но и това са пари,нали? Ха,ха-дерзайте, и с парите си купете някой том на Виктор Юго,все ще ви е от полза да попрочетете нещо,различно от индианска "класика".

ПРИПОМНИХ МИНАЛОТО НА КОРНЕЛА... И ВЕДНАГА МЕ ИЗТРИХА ПАНИЧЕСКИ...

Пиши тогава за миналото Винкелово. Оперативно интересно е.

други миналото е оперативно интересно.

Причината да не отдава паметника Сименонов е вероятно че той желае да се руши. Да се отдаде нещо което ще ти го подържа друг и няма да печели от това, според мен не е грешка, след като самия ти не го подържаш.

Поздравление за Нинова . Тази жена е Класа в Политиката , тя няма да падне до нивото на Валери .

ама трета !!!

Нинова изпълнявайки сляпо нарежданията на Решетников/когото не познава и с когото не се е срещала/ и защитавайки интереси на чужда държава окупаторка прави грешки. В момента се повтаря сценарият Плевнелиев. Като при натрапчива мания се повтаря непрекъснато името на министър-председателят ни с лошо и целта е да го намразим. Нинова не си дава сметка, че че пресолената манджа не е желана и , че както се получи при президентската институция и тази ще бъде лишена от авторитет. Това в последствие ще усещат върху себе си следващите които работят в нея. точно така както сега радев се атакува и хули по същия начин както Плевнелиев.

По времето на Плевнелиев България беше изолирана от Целия Свят . Наблюдавай Радев къде ходи и ще ти се изясни Голямата Политика .

Хе-хе-хеееееее

Валерка , Жан Валжан не моеш да бъдеш поради отсъствия на качества , но каторжник отмах.

Винкелът изкачи Простия едно стъпало нагоре в мирозрението ми , като собствено зае възможно най-ниското такова.

Тези са кандидат министър - председатели, Боже. Особено едната.

ти е реален вице, но явно те устройва да те командва помияр!

Понеже тук се приказва за лъжльовци имам въпросче - колко пъти Валката , известен от вагон с винкели още като бургаския винкел , за разлика от пернишкия такъв , излъга , лъга и мами избирателите си.

Как е налучкал Симеонов само. Леля Корнелия окупира БСП с група малки и неопитни нещастници Н поколение наследници и се е запътила към Министерски съвет със същия похват - агресия, пошлост, манипулации, подмяна на истината, но не си дава сметка, че България не е БСП. Всъщност след следващата изборна загуба от Борисов която й предстои, тя ще бъде атакувана и от своите и краят й , политическият й край ще бъде ужасен. Ще я бият и своите и чуждите.

Преди няколко месеца тия се канеха да бъдат коалиционни партньори, ако Бисипету спечели изборите!

да но не си уточнение

Корни ти си нещастна селянка, която се крие зад гърба на Решетников . Парцал който застава накъдето му е угодно - г-жа Лъжа.

Няма изказване в което г-жа Лъжа не Лъже или Изопачава ехидно, ко- ето е подлост в ЕС на Провокатор! Виж в началото е категорична - Симеонов е "МОМЧЕ ЗА ПОРЪЧКИ" с цел да уязви Б.Б. , след 24часа каза напълно противоположното, че Симеонов е шефа и ръководи Б.Б. Това са симтоми за психо хаус и ... Само зъл провокатор може да се от- нася ехидно с оградата по границата коята е елемент от държ. сигурност Коректните след изборни разговори г-жа изопачавърка ги смята за гаф? Бог наказва безсъвестния зъл дух !

Холивуд може да направи кино-продукция ''Бургаският крадец''

Невероятно противна персона е госпожа Лъжа.

не ви цепи басма, а?! В реанимацията ли сте?!

симеонов жив ли е след поредицата мощни крошета от Корнелия?!

Не е нужно да го бие, само е достатъчно с този тембър да му викне!

" Гласуваш за Борисов, управлява те Валери Симеонов"...същото като гласуваш за БСП, управлява те ДПС...А, относно пенсиите... г-жа Нинова да обясни къде са изработените пенсии на днешните пенсионери.

Госпожата Лъжа се изказва много компетентно. Хора вервайте! Иде светлото бъдеще от - .... Бузлуджа.