Борисов: С Гърция и Сърбия имаме икономически перспективи

Трите народа заедно сме по-силни, защото създаваме икономически перспективи за региона, така че и другите колеги от Западните Балкани ще имат интерес.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: С Гърция и Сърбия имаме икономически перспективи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов ,Борисов ,докато се хилиш там твоите чиновници продават националните ни интереси на ....приятелите гърци или си глупак или предател !!!! Предават стандарта за киселото мляко ,българско саламурено сирене и кашкавала ,ти си блей !!!!!

А защо изключихте Румъния и Хърватия от балканския процес? За Европа, а и за света, има една ясно изразена двойка - България и Румъния. Всички ни разглеждат "в пакет" - и за ЕС, и за НАТО, и за Шенген, и за мониторинга, и за еврото... Само ние се правим на ощипана мома и, вместо да направим една реална "Източнобалканска двойка" с Румъния на принципа на Вишеградската четворка, все се чудим къде да се наврем. Гърция е средиземноморска държава и ясно заяви, че предпочита средиземноморските формати пред балканските. Сърбия е в западните Балкани, които вървят в отделен пакет, който е поне 20 години назад в сравнение с източните.

Балканите и перспективи ?

Тоя,на всяко гърне,мерудия. Колкото е гола вода,толкова повече се опитва да симулира някаква компетентност,завалията. Какво да правят хората. Възпитани са.

на този калпав материал във форума, да му набие канчето за да разбере най-после че избиването на комплекси не води до никъде.

Баце ти Боце е жив пример за това.

И това какво променя! Той е такъв, какъвто е! Какво оправдава това!

Не знам,какви ги говори този човек. И за кои точно млади поколения става въпрос. " Не държим да се знае годината, но особено младите поколения трябва да имат перспектива"

Боко освен политиците в Сърбия никой друг не иска Сърбия да влиза в ЕС.Откъде да го проумееш като няма с какво !

Няма ли да млъкне това Недоразумение - кой го бие по кухата кратуна да плямпа за Югославия?!? Толкова ли е тъп?!?!

От всичко казано има само една истина: "нашите приятели от Сърбия да отидат където им е мястото" И това място е в на кучето г..а, дето слънце не огрява. Ако сърбите не бяха такива шувинисти нямаше да отделят македония от БГ, нямаше да ни забиват няколко пъди ножа в гърба. Тоя Боко Тиквата явно си спомня само как са малтретирали дядо му но не помни как балканската война в БГ е имало повече от 1милион доброволци да изпратят сърбите там където писах. Духа на тези наши предшественици още е жив и може да го прати и Бойко при неговите приятели заедно с Цветан Василев да си правят компания.

Няма ли кой да озапти този милиционеро мутрак най-после!?Абе тъпи политици, как му имате доверие на този национален предател, тоя е по-зле и от Георги Димитров, не федерация, а каквото му кажат, това ще подпише това безгъбначно!!Съд за предателя Борисов!!!

махнете тези предатели! направете балканската федерация!!

Борисов, вреденен си ... за България ....

Мале познайте балканскиот бабун кой е:)))

Подкрепа на Сърбия за ЕС? Безусловна? А правата на българите в Западните покрайнини? А намесата на Сърбия в Македония? Или ББ това не го интересува?

Орел, рак и мутра;)

И то тъпа мутра.

Тримата глупаци !

Срещи: Путин, Ердоган. Ердоган, Борисов. Борисов, Вучич И Ципрас. Пахне на газ по тръбичка към Западните Балкани за начало, а в последствие и за Централна Европа. Да, няма Румъния, но тя си купи Пейтриът защото си има сигурно газ и диверсификация с България! Който където го сърби там се чеше!:))

КАКВИ ПЕРЕСЕКТИВИ ГОВОРИ ТОЯ !!! НЕ ЗНАЕ КОЛКО Е ПРОТИВЕН ЗА ПРОСТИЯ НАРОД

а ми прост си, противен ти е!

Ние сме обект на глобални политики , а не субект на ''икономически перспективи''. Дори това му е трудно за проумяване на Бацито , или просто си играе цирка.

Гърция не участва в натовски мисии , Гърция цица заеми от ЕС в такива размери , че и личи че не възнамерява да ги връща , Гърция поддържа определено добри отношения с Русия. Учи се Баце , учи се как стават нещата. Утре ще доприпка някой Маккейн и ще въртиш каруцата наопаки.

Ципрас не е мутра с минало.

А с Вас начело на държавата ни просто се топим и потъваме. Кога ще вдигнеш доходите безсрамен крадлив лъжец.

ББ и неговата престъпна и крадлива орда ГЕРБ са критично опасни за България ПРЕМАХВАНЕТО ИМ ОТ ВЛАСТТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

борисов, да ти кажа за перспективите. продадохте държавата и я превърнахте в територия, а сега, с новия закон за продажба и територията ще ви я вземат бе! доколкото е останала. не знам на какво ще си онбашия тогава.

Бивша Югославия си беше златна държава. Запада яко усилия положи докато я разтури. А Боко да фнимава с тия двамата, щото от сърби и от гърци никога нищо убаво не сме видели.

Кво да внимава , той е обсебен , че прави вече голяма световна политика. Сите бушони са му блокаж.

И гърците и сърбите се връткат с руснаците , а ти си американска марионетка , за кво въобще ми ги разтягаш тия ?! Отесне ти шлиферчето България и ръгна световна политика да праш.

"... младите поколения трябва да имат перспектива, за да може политиците да направят всичко, което се изисква от тях, за да осигурят на народите си просперитет, заяви Борисов и добави, че е важно да има перспектива и надежда у хората, за да не напускат региона си." Намерил кой да говори за перспектива пред поколенията! Тоя, дето прогони де що има младо и кадърно от страната си, седнал да дава акъл на другите...

Kауня федероз на съседите ли е правил?

Най-бедната страна в Европа с най-охранения премиер.

"С Алексис си обещахме..." Обичайното просташко фамилиарничене - "Дейвид", "Тайпи", "Алексис"... Гаче това са му "Цецоу", "Лилиту", "Влади"...

Ма няма как Сърбия да влезе в ЕС преди да стане член на НАТО, тия тримата имат ли грам акъл?

австрия е в ес ,но я няма в нато .

е щом с фалирала Гърция имаме "икономическа перспективи", то мисията на ГРОБ, да заГРОБи напълно България е изпълнена успешно!!

що ли си мисля че тея 3 мата няма да мелят брашно дълго време

Риба, рак и щука?! Това са тези 3 държави. Няма значение коя какво животно е!

защо сърбия не е представена от новия си премиер

западните балкани първо да почнат да спазват правилата на играта

правилата на еврейчетата ли ?

Не можах да разбера "сърбите да отидат там където им е мястото" ? Иначе, изказването за бивща Югославия' е супер. Тиквата доста поумня, а за държането с ръци в Триест с Маркелана (може да е била на Черно море на младини), на Македонистите и Сърбите им бе нанесен страшен удар. Обърна се палачинката, има справедливост, ще изгрее слънцето и при нас

србия , гърция. ако прибавим и россия, списъкът с враговете български е пълен!

Къде ще се давиШ ? В Адриатика или Бело море?

Пиндели! Ако бяхме Южнославинската федерация тези плазмодии щяха да са никои и това ,за което бълнуват щеше да е реалност, и никакъв ЕС не ни е нужен..административно ! А иначе от германките и.. полякините няма да се отказваме!

Всъщност сърбите не искат да влизат в НАТО , за какво членство в ЕС става въпрос тогава и кому ще го крепиш бе будало. Без НАТО няма ЕС , все още върхушката в Брюксел е американски слугинаж и в момента така се е побъркала , че не знае на кой Господ до се моли.

Уточненее ... НАТО ти е влязъл отзад ...

Очевидно натовския го поемаш орално.

Повишаването на доходите се отменя Няма пари Тиквата ще ги даде за развитие на западните балкански държави

Гърците са на чело на класацията по лукавство!

...начело! ..и го запомни.

Може би за пръв път сме по-добри от тях в тази област

''защото когато се наливат пари никой не иска после да разрушава'' Брилянтно наивно , когато тъпотата анализира човешкото безумие.

ЩЯЛ СЪМ ДА Е-А!

Възможно е, ченгетата които управляват това чудо на природата да са му обещали да го направят президент на Балкания/Нова Британия/ и пак му гледат сеира. Чудото на природата е грешка на аборта и е за лечение.

ВСЕ ЕДНО ГЛЕДАМ И СЛУШАМ ТЪПАКА ТОДОР ЖИВКОВ , НО В СИЛНО ОРЯЗАН ВАРИАНТ

Продавачът на надежди. Наслушал съм се на благи приказки и съм се наживял на скапан живот по моделът на хамстерът дето върти колелото и се уместо стои и като го засили много му върне газо назад.

статията в Оф нюз..... за тази среща, на която е ставало дума за Македония, за договора ни....за позицията на Сърбия която определят като опит за интриги,и за позицията на гръцката страна.

Господа мат'риал, извинете гласоподаватели, подгответе се за нов "стратегически" няколко милиарден заем.

аз предлагам да си вземем в ЕС и НАТО Македония а Сърбия да си стои при рашка в кенефа.

Тя Сърбия си е добре при рашка. Ако искате да и направите кал, вкарайте я в ЕС и ще изчезне като едното нищо.

много е добре и така и се пада

Едните са се набълбукали със заеми като бибе с дуди и карат на аванта от ЕС , а другите не са в ЕС а и вече са ни забивали нож в гърба.