Италия ще ни даде софтуер за борба с финансови престъпления

Италия е готова да предостави безвъзмездно на страната ни софтуер за борба с финансовите престъпления, корупцията и организираната престъпност.

Обратно в новината

Коментари - Италия ще ни даде софтуер за борба с финансови престъпления | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За наша сметка......

Започна...а,за клепоухият тъпак и крантата-много отдавна...

Проблемът не е в софтуера а в данните. Никакъв софтуер - дори за милиарди не може да помогне без данни. А данните винаги ще бъдат покрити.

Италия- че има ли по- корумпирана държава от Италия- там никой не знае какво е касова бележка, ама никой не е виждал даже и ако не те излъжат в сметката за макароните значи нещо не е наред... Смешна работа

италия?? на нас??! че ние сме най добрите бе! по всичко!

То и Германците ни подариха диск с информация за сметки на българи в швейцарски банки, но незнайно къде и как този диск се "изгуби" в дебрите на родната бюрокрация ... между другото - имате много поздрави от Бисеров, Христо Бисеров - бивш заместник председател на Народното ни събрание от квотата на етническата турска партия ДъПъСа.

благодарим! ше си го инсталираме на "правец8Д". ако тръгне - тръгне.............

Че кой пък им го иска. Ние тук всички сме доказано честни и никога никакви финансови престъпления не вършим. Ето, колегата Марио Николов, германецът, който се опита да го подведе, вече си излежа присъдата, но нашият си е чист като сълза, като бисерна...

Вярвам единствено на софтуера който сам съм си написал.

Със софтуер срещу мутри. Смях в залата. Бас държа че тази програма няма да хване нито един италиаец нито пък Бойко. Е ако не слушка може и да го прецакат. Със или без програма.

и то италиански софтуер

Te пък италианците са се преборили и само остана да ни помогнат и на нас

Не виждам проблем нито за внедряването на софтуера, нито за обучаването на хората. Обаче, истински се страхувам от велика бюрократщина и на администрация на всички нива.

Софтуер за меки китки.

Коза Ностра - Платинум вер. 2018

Не софтуера, ами хардуера ни трябва - 100-тина съдии с опит в борбата с мафията + 5-10'000 карабинера. Слага им се един имунитет за 10 години и им дава правото да задържат за разпит и без санкцията на НС депутати, министри, областни началници, бизнесмени ...

Имаме вече подобен опит , резултатът не е добър - Народен Съд 1945 му се вика ...

Напротив, ефекта е отличен. Лошото е дошло след тези 10 години.

Ко? Не!

Имам само един въпрос: Софтуерът кой ще ни го осигури от Италия? От Коза Ностра ли са програмистите, или от Камората? Или от някоя друга мафия?

ндрангНЕТА.

А Италия ще ни даде ли ефективна съдебна система, която да осъжда бандитите бързо и с тежки присъди? Вместо да ги дундурка и гали по главиците, от които не позволява косъм да падне? Ще ни даде ли Италия своите съдии и своето антимафиотско законодателство и правосъдие?

Да ти кажа честно, Италия далеч не е най-добрият пример за подражание, особено що се отнася до съдебната система! Там още вярват в магии и вещици и могат да те осъдят че си магьосник или вещица!!! Сериозно говоря! Чел съм няколко документални книги описващи реални събития и съдебни дела. Съдията може да приеме сериозно някакви предмети за улики свързани с магии и чудеса!

Че те и нашите съдии и съдийки вярват в чудеса и магии. И така и съдят ...

ДА НАРИТАШ ПО КРИВАТА МУСОРА ТОЗИ ТЪП ФАТМАК ДОКАТО ПОСИНЕЕ И СПРЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН. В ЕВРОПА НИКОЙ НЕ МУ ОБРАЩА ВНИМАНИЕ ЗАЩОТО НА ВТОРИЯ ДЕН ГО РАЗБРАХА ЧЕ Е КОМУНОИДЕН ТЪПУНГЕР.

Мерак, рак и простак засега нямат лек...

Управляващите първи ще го откажат - нали те най-много крадат.

Проблемът в България не е липсата на Софтуер, а хората, които го използват (които могат).

Т.е. едрите престъпници ще ползват софт за да борят дребните престъпници, които им подбиват печалбите.

финансови манипулации па те са законни и Шенгени -Менгени не ги разобличават .Пускаш си една офшорка и си на шест за какво да криеш данъци обороти като си заобикаляш дирекно законно .Като няма офшорка или не се допуска по специфично за общестевни поръчки пускашдружество и към него офшорки които доставят консумативи на завишени цени.печелят обаче са офшорни не се облагат.Така смъкваш печелбата и си щракаш колко си спец.И законно .Дребни шмекерии законни .

прокопсахме.бах мама му софтуера да го бяхте дали по рано да видиш какъв подем ще постигнем .Корлеонетата тия софуери са фанали цаката.

абе, то софтуер-а лесно, ама КОЙ ще го ползва у назе? Те тва е вапросот!

И като ни дадът софтуера глей кво става!? :)) Смешки на килограм за непросветени. Аз поне до тук не познавам софтуер който не се управлява от хора и да е създаден единствено с облекчаване на работата им. Така че няма ли желание ..... и сто софтуера да ни дадат все тая.

по покана на италианския президент. Прави впечатление как телевизиите и най вече БНТ пренебрегват информационно това посещение и ни дават подробна информация само за Слъцето премиер. Да не ги е страх че Радев може да го засенчи????

Сакън! Долче амичи италиани, не ни давайте този софтуер, защото може да попадне в нечии честни български ръце и тогаз уйде коньо в ряката барабар с Простия и сите обединени патриотари.

Прокурори и съдии ни трябват !

Ние ще им дадем софтуер за скимиране на дебитни карти!

и какво като ни даде софтуера? Той сам няма да направи нищо. Нaли трябва да се въвежда и поддържа коректна и актуална информация в него. Иначе ще стане по старото правило : garbage in, garbage out!

Проблемът е в хардуера, а не в софуера!

Проблемът е в хюмануера, а не в хардуера или в софуера!

Навремето и Меркел ни подари едни дискове със едни стотици милиони в едни банки-тя каза,че това са част от откраднатите ни пари и сме длъжни да си ги приберем!Цацаров е длъжен да ги поиска,а президента-да ги огласи!

кой ще използва този софтуер? Подкупните политици и зависимите от тях големи началници?

Ми хардуер от къде?

Значи в нашия случай, че мафията вече ще знае всичко. Толкоз сме пробити. А дано да я използват истински следователи и прокурори, но в нашия случай май не е така.

Е сега вече преборихме и финанси и корупция и шуробаджанащина. Особено щом е тествано в Италия! :)))))))))))))

най-корумпираната от еврогейските държави ще ни помага на местните мафиоти и мутри да борят финансовите престъпления