Банов:Златева е действала за НДК в последния момент

Докладът на Мирослав Боршош за финансовото състояние на НДК е бил приет от служебния министър Деница Златева, а Боршош – освободен от финансова отговорност.

Обратно в новината

Коментари - Банов:Златева е действала за НДК в последния момент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбра се защо Боко искаше Златева за министър-да е виновна за всичките тези кражби!

Не плюйте, човека от снимката. Той е "достоен" българин. За всичко което е ставало в последните години в НДК са виновни тия от БСП. Виждате ли какво е направила Златева? Освободила апаша от отговорност и оставила Дебелото лили без комисионни. Де гиди неокастрена дреновица. Бой по БСП ...

Разбира се, че Деница Златева, понеже е от БСП, ще бъде изкарана за виновна за безобразията в НДК, които тя за два месеца докато е била служебен министър не е могла да оправи, които Вежди, безподобният некадърник Томислав Дончев и Боршош с години са правили! Това е силата на ГЕРБ! Безсрамни тапигьози! Според пропагандата, обедняването на нацията и създаване на по-ниски нива на жизнен стандарт в една държава, е най-доброто за България, предлагано само от ГЕРБ и Вожда Бойко Борисов!

Бил освободен от отговорност ? Няма катова нещо господа.За извършени престъпления,резхищения и злоупотреби не министърът решава кого да освободи и кого не. Има Наказателен кодекс и НПК в България и когато си извършил съставомерни действия и бездействия с щети и облагодетелствания,то Прокурора повдига обвиненията а съдът решава въпроса с вината и понасяне на отговорността заедно с възместяване на вредите и щетите. Не бъркайте нещата г-н Банов,нямате елементарна правна култура. Така,че прави се одит и се действа по Закон. Няма кой извън правораздавателните органи да "осбождава" от отговорност. Боже и такъв неграмотник управлява в държавата. Ами назначете си юристи да ви ограмотят малко. Управленец. ??!!

Точно така. Освбождава се от длъжност,но призовката му се изпраща от прокурора на домашния адрес и започва търсене на отговорност за претъпленията и щетите. Само съсдът освобождава от отговорност или брошката отива да се къпе с само с мэже поне за пет години с конфискация.

Баце , все ахмаци покрай тебе , един свестен няма ...да не те засенче ли , кво ли...

Ама и аз съм ахмак бе и за тва с ахмаци се обграждам, ама те са по големи ахмаци от мен!

Не е ли редно да публикувате и мнението на Златева - още повече, че споменавате мимоходом,че имало такова във ФБ? В противен случай рискувате да изглеждате пристрастни,нали?

Освобождаване от финансова отговорност не означава освобождаване от наказателна отговорност.

Ооо, велики Боиле! Действай здраво, с железен юмрук, пребори корупцията в твоето министерство. И дано твоите колеги министри те последват в тая борба.

КАКВИ СА ТИЯ КАФЯВИ ГЕРБЕРАСТИ?? Банов:Златева??

ПРИМИТИВНИТЕ ГЕРБЕРАСТИ ДОКАРАХА ДО ЗАГУБА НАЙ-ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА СГРАДА В БЪЛГАРИЯ.

"Пак някой ми -ра в гащите"

Не се правете на абдала,а вижте отчетите на Друмев!НДК винаги е давал огромни печалби!След Друмев крадат здраво !

май ще искаме оставката на "този министър". Слушах го тази вечер по тв и ми направи много неприятно впечатление. Хем дава интервюта,без да дочака завръщането на Златева...хем в "нищо" той не я обвинявал....защото нещата се разглеждали в момента.... хем се чуди как да изчисти физиономиите хем на Боршош,хем на Павлова за сметка на Златева... А иначе той я познавал като много коректен човек. Е такъв пумпал няма!

Ще назначат друг министър, най-вероятно по-крадлив и тъп от тоя.

Спасителят на плажа (блатото) НДК Банов се опитва да измъкне от тинята затъналия до шията Боршош. Нищо чудно с негласната подкрепа н г-н "Ти си го избра", на "задълбочена проверка" от страна на подчинената на Борисов ДАНС и материален стимул от друга на мистър Шорош, това да стане факт. Не би очудило никого, освен опърпаният ни народец.

ГЕРБ са най-крадливата и най-нагла организирана престъпна групировка.

тръмп и макрон отговарят на въпроси за световните проблеми ,а ние ровим в ндк-то и не моем се опраим . добре,че имаме бсп и циганите ,за да им прехвърляме всичките вини !

Боршош краднал за Герб години наред и сега Златева е виновна. На Бочкувците номерата вече не вървят

БАНОВ, СТИГА ЛЪЖИ! ОПРАВЕТЕ СИ КОЧИНАТА В ГЕРБ, НЕ Я ТЪРСЕТЕ НА ДРУГО МЯСТО! НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ДУМИТЕ ВИ, ЛЪЖЕТЕ!КРАЛИ СТЕ, КРАЛИ СТЕ, ДОКАТО СТЕ СЕ НАСРАЛИ! И С МВР Е Е ТАКА, ОКРАДЕНИТЕ ПАРИ ЗА ВЕЩЕВО ДОВОЛСТИВИЕ ЗА 4 ГОД. СА 27 МИЛИОНА ЛЕВА, А ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ГОД., КОЙ ЩЕ ГИ ВЪЗСТАНОВИ НА ПОЛИЦАИТЕ, СЪЩОТО Е С НДК, ПО СЪЩИЯ НАЧИН ОКРАДОХТЕ ПАРИТЕ ОТПУСНАТИ ПО ЕВРОПРОГРАМИТЕ, ИЗТОЧИХТЕ ЗДРАВНАТА КАСА, НОЙ, ЧАСТНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ, ОГРАБИХТЕ КТБ, ПАРИТЕ ОТ ОГРАДАТА НА ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ, МИЛИАРДИ КРАДОХТЕ ОТ САНИРАНЕ, МАГИСТРАЛИ. ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ СТЕ ПРЕСТЪП НИЦИ, МУТРИ, ПРЕДАТЕЛИ, РОДООТСТЪПНИЦИ, ПРОДАДОХТЕ, ПРЕДАДОХТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ! НАРОДА ТРЯБВА ДА ВИ ЛИНЧУВА, КРАЙНО ВРЕМЕ Е!

Избрахте за трети път тези- яжте им...Ум царува, ум робува, ум патки пасе.

Мутро-милиционерите от ГЕРБ измислиха ѝстрахотна партенка за да оневинят крадливите си кадри и министри.Трима министри години не са гледали как се краде НДК , сега мутрите измислиха че за два месеца служебен министър бил оневинил БОРША.Такава мръснишка шайка управлява България .

Не могат ли тези принципали да прочетат ТЗ поне отгоре-отгоре, че да не се излагат пред хората

Тука пише друго...???Как Боршош източваше НДК разказва бившата зам.-директорка Оли Груева

Този министър Б.Б. също ли го срещна на някой междуселски кръстопът, щото като му четем разсъжденията , особено за раздвижения културен живот в НДК с нашите пари, то излиза че всеки става... Или както е казал героят Остап Бендер "Идеите наши, парите ваши...."

"ВЪЗВРАЩАЕМОСТТА БИЛА МАЛКА!?" ЗАГУБИТЕ ЗА 3 ГОДИНИ СА 21 МИЛИОНА И ТОВА СПОРЕД ТОЯ ЧОВЕЧЕЦ, СТАНАЛ СЪЩО МАЙ СЛУЧАЙНО МИНИСТЪР, Е МАЛКА ВЪЗВРАЩАЕМОСТ!? ТО СИ Е ОГРОМНА ЯМА...... ЦИРК!

Този изрод Банов , да не е роднина на Банови които присвоиха Русалка и им запалиха една от вилите до София ! По мутрата ще го познаеш !

Айде пак предните виновни но не и Герб , а кой управлява ББ-1,ББ-2, ? Кой , кажи бе Мунчо ? Тиквата все такива намира , да хванеш единия , да удариш другия! Пак Вакарелския спирач виновен че се обърнал влака ! Все такива болшевишки фекалии се правят на умни , а никой не ги е избирал да бъдат Министри !

ха-ха, смешници - сега гледат да го лепнат на бесепарите :)))

Клоуни