ИД обяви иракския град Тел Афар за независима държава

Бойци от терористичната групировка "Ислямска държава" обявиха иракския град Тел Афар в провинция Нинава за независима държава.

Обратно в новината

Коментари - ИД обяви иракския град Тел Афар за независима държава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ НЕ ПОСТИГНАХА ЦЕЛИТЕ СИ В РЕГИОНА И ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ С НАЗНАЧАВАНЕТО НА"ХАЛИФИТЕ"!!!

Тези от "Ислямска държава" са аматъори и папагали, ибявили иракски град за независима държава! Нашият главен прокурор Цацарон ОТ КОЛКО ВРЕМЕ Е НЕ ПРОСТО ОБЯВИЛ, А НАПРАЕО СЪЗДАЛ ПРОКУРАТУРАТА КАТО НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА В ДУРЖАВАТА НИ! И то без много да шуми и да сд фъчка!

USA за момент се намесиха и разбиха Ислямска държава заедно с техния лидер.Рашките само шумотевица вдигаха както навремето с Хитлер!

ХАХАХАХАХАХАХАХхахаахахХАхахаха.......хАХхахахахаха........хахахахахаха.......Наемсили се педалите, и веднага победили?! Какво победиха ве мунчо? :) Та тия жалкари говедата, ЕДНА ГОДИНА СЕ МЪЧЕХА ДА ПРЕВЗЕМАТ МОСУЛ!!! И ТО ЗА 4-5...ИЛИ ВЕЧЕ ЗА 10 ПЪТ!!!ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ОТКАКТО ВОЮВАТ С ИДИЛ, ПУСКАЙКИ ИМ ДЖИПОВЕ ТОЙОТА, ООРЪЖИЯ И ХЕРОИН.>ИДИЛ СИ УВЕЛИЧИ ТЕРИТОРИЯТА 10 ПЪТИ!!!! А РУСНАЦИТЕ ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ПРЕВЗЕХА АЛЕПО!! БИЛИ ПОБЕДИТЕЛИ ХАМЕРИКАНСКИТЕ ГЕЙОВЕ.>>ПОБЕДИТЕЛИ НАДУПЕНИ НА ЗАДНА ПРАШКА ОТ ИСЛЯМИСТИТЕ, ТОВА СА ТЕ!

То е най-лесно да изпраскаш стотина масирани бомбардировки и да приключиш с проблема ама жертви-мертви, нема чение.

аман от джихадисти и путлеристи!

любители на ислями мюслита !!!

мосул ваш , ама идил наш.

Ами гледайте днешното интервю в BTV на Руслан Трад - противник на Асад и защитник на бунтовниците. Самият той признава,че в опозицията проникнали джихадисти и тя се е провалила. Също така и,че в ИДИЛ има наше оръжие...

Демек, джихадитата са против опозицията и искат да я провалят? Е, знаехме си.

Демек и помагат.

Всички терористи по света са въоръжени с руско оръжие!Стига сте повтаряли глупотевините на Путин за българска следа!

въоражени с краварско оръжие!! Руското е това, което Джихади Джотата взеха по складовете в Сирия..А крварските Абрамси, Хамъри, М113, М-16 ракети ТОУ и джипове Тойота им доставиха лудите говеда..Това всеки го знае!

Някой разбра ли нещо от цялата статия?

Боклуци и животни...

Ех тази ИД си стана кауза за всякакви диваци от целия алах-акбарски свят! Но е трудно да се прецени кои са по-опасни : Джихади джонитата - родени в Англия или чеченците или саудитите или иракските офицери или последния пример беше целия таджикски спецназ? Помните ли го вица от 2001 год. дето Буш предлага на терористите помощ да си направят държава за да може да я бомбардира, мисля че в момента това си е точно така, най-странното е че и на руснаците ИД им е много изгодна там заплатите са по-големи и техните мюсюлмански боевики предпочитат да са в Сирия и Ирак отколкото в Кавказ или в Чечня където да се бият с роднини на служба при Путин!

Чакамс нетерпението кога тези "борци за демокрация" обявят, че САЩ е тяхната независима държава.

След като обявят Русия естествено

ИДИЛ наш.

Абе , Важното мюсюлманите да намаляват . Сами ли ще се избиват или някой друг няма значение !

Нищо не разбирам вече, това сега тези умерените ли са ?!

Не. Тези са руските граждани и чужденците араби в Идил.

Демек ЦРУ.

борете се не се оставяйте и не бягайте

Краварското шоу продължава. Еврогейците мълчат като е.ани гургули.

Чипа.

Добре де , то е ясно че някои велики сили и военни съюзи ги подкрепят. Но защо останалите държави не излезат и кажат край, така не може, няма как да толерираме подкрепа за терорости. Я си представете че тука се съберат едни балкански юнаци, превземе някой град из България и го обявим за държава. Започнем да колим, режем глави, изнасилване. За колко време мислите ше дойдат разни барети, спец части, подразделения от американските казарми, някой натовски батальон и може би за има няма 24 часа ще ни избият. И то от тези 24 часа, 20 ще са и нужни да тазберат какво точно става, другите 4 ще са по същество. А там грабят, продават петрол, финансови транзакции, куфари с пари, кораби с оружие и всички се правят че не виждат.

Защото, Тони, в двубоя за световно надмощие залогът е много голям и там няма морал, няма правила, няма напълно непозволени средства. Вероятно едната страна е само малко по-малко лоша от другата, но и двете са еднакво заблудени. дец ол.

Кои са тези останали държави и защо мислиш че се правят че не виждат? Единственно Русия която е полу независима направи нещо съществено.

Защото света не е русия, сащ, израел, франция, германия. Ама като смучат еврин петрол е гот, после като дойдат подчовеците и олеле майко нелегални.

Аха. Срути до основи Алепо, където нямаше и един от Идил.

Кризата в ИДИЛ се задълбочава. Навсякъде отстъпват, единственото място, където все още атакуват е гр. Дейр ез-Зор в Сирия. Този акт на независимост е признак на сериозен разкол в редовете на джихадистите. Явно след смъртта на Ал Багдади, няма достатъчно авторитетен лидер, който да го наследи.

Докато има ислям ще има винаги борба за възстановяване на халифата. То това си е в основата на корана.

9 месеца - само за един град! тия са гола вода! сега и този ако го превземат още 9 месеца....абе егати войските, егати измекярите

Изобщо не са гола вода, ами няКОЙ налива здраво на наемниците. И това ще се чуе, споко. Арабетата пак добре се оправят с/у тях, почти самостоятелно, ама няКОЙ никак не иска ИДИЛ да падне, въпреки усилията на ЕС и САЩ.

Този няКОЙ или няКОИ са Саудитска арабия и САЩ. От там идва всичко в ИД. Целта е генериране на бежанци и отслабване на ЕС. Защо няма до сега един тер. акт в САЩ? Защото кучето не хапе ръката, която го храни!

"Ще" се чуе? Ама много си наивен, досега щом го криха значи нямат интерес да се чуе.

А КОЙ налива здраво на нашите наемниците, кое НПО?

чуждестранните наемни бойци пак са получили тлъст транш.

Май-май беше голяма грешка да махнете Саддам, а 'мериканчета и ингилизчета???!!! Ама нямате топки и доблест да си признаете грешките, нали???!!! Или всъщност целяхте точно това - разгаряне на конфликти в района, нали шефа на идил беше Ваш човек?!?!?!

Ей, тоя любимец Саддам бре...

Dobromir Dimitrow

Не ми е любимец, ама сега по-добре ли е?!

игрички на цру,понеже взе да спада оръжейния бизнес,и сега пак нова идил,за да се купува оръжието,но пък ние може и да се облажим от това,все пак и наште впк трябва хляб да ядът,само дано ни изпратят читави хора за тестове на оръжието че иначе пак ще им гърмят в ръцете на краварите наште оръжия

Защо не ги оставиха в Мосул с няква договорка, да пуснат хората които не искат да им спазват шериата и да се опасва със стена като Газа. Идиоти ще има винаги и кой ни дава право да ги съдим, че и убиваме. Всяка "победа" означава в някой друг град да пострадат невинни.

има рафинерия

Лернейска хидра...

и ми прави впечатление,че всички екзекутори са едни високи ,здрави младежи ,като специално подбирани! И са с едни такива комуфлажи и оборудване, че приличат много на части от една армия, която се прави на полицай на света.

Че кога пък Русия се е правила на полицай на света?

Абе нали уж ги сасипаха тези , уж ги изгониха сега пак обяви за държави....ех ех Хамериканци....не се наиграхте на войници бре.......:)))

на американците, дето бързат да се хвалят с "победите" си?