Турция година след метежа

Проваленият опит за преврат в Турция послужи за укрепване на властта на Ердоган. Неговото правителство афишира годишнината като празненство на демокрацията.

Обратно в новината

Коментари - Турция година след метежа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ СЛУЧАЙНО ТУРСКИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ ЧОРБАДЖИИ И БЕЙОВЕ СА ИЗПОЛЗВАЛИ ДУМАТА "РАЯ" ... С НЕЯ СА ОЗНАЧАВАЛИ ТЪПИТЕ И НЕУКИ ТУРЦИ , БЪЛГАРИ И РАЗНИ ДРУГИ ПОРОБЕНИ ИДИОТИ :)))

Господа тъжно ми е да ви го кажа , но големия губещ в тази игра са САЩ и НАТО . Макар формално Турция да е в НАТО на практика блока няма власт вече там. Десетки години дипломатически усилия на САЩ отидоха на вятъра. Сега НАТО няма южен фланг. Реално силите му започват от Румъния на север. Колкото и да ви е неприятно можете да поздравите Путин с една наистина стратегическа победа. Съжалявам , че ви разочаровах.

Интересно, преди година световните демократически СМИ оплюваха Ердоган и мълвяха, че нямало никакъв опит за преврат, а било само претекст да излови противниците си. Днес, говорят за опита за преврат като реалност?! Кое е фейк-нюз?

jingiby

Дано турската армия намири сили в себе си най-накрая да гръмне този ислямист...

ЗАПАДНАЛИТЕ СЕ ПРОВАЛИХА В ПОЛИТИКАТА СИ КЪМ КОМШИИТЕ!!!ТУРЦИЯ Е СУВЕРЕННА СТРАНА!!!ТОВА МОЖЕ ДА НЕ СЕ ХАРЕСВА НА ДЯДЯ СКРУЧ,НО ФАКТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ,ЗАЩОТО ДРУГО НЕ ОСТАВА!!!"КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ,КЕРВАНА СИ ВЪРВИ"!!!

Все още няма аутодафета и концлагери,но "най-хубавото" тепърва предстои...

BRAVOOOO ERDOGAN POJELAVAM Tİ DILGİ GODİNİ ZDRAVE İ VSE TAKA PRODILJAVAY.ÇESTİT PRAZNİK.

Много ти здраве от кюрдите!

тоя е голям артист! Лошо е че до нас исляма набира сила, че и в Разград празнували баси държавата кой им разрешил на тия? Ква е тая турска партия в БГ?

Догане .... виж какво стана с титова Югославия след Тито ...

Свестните турци сигурно се чудят как да се махнат от този диктатор с ислямистки нагласи !!! Как може в 21-ви век да съществуват средновековни диктатори ??? Даже в Европа някакъв Лукашенко има ,който е яхнал Белорусия от хиляда години !!! Използвайки демокрацията , всякакви тарикати се намърдват във властта и стоят безкрайно там ???!!! Нашият Борисов, унгарският Орбан, германската Меркел ..., все безкрайно управляващи гении !!!:((( Трябва да има КРАЕН СРОК, за който да се управлява !!! Даже да дойде и най-големият гений на власт, той се побърква от мисълта за безкрайно царуване !!!!

нещо пропускаш путин! неволно може би??

Ти пък Путин!?! Той поне бива избиран на избори, ами какво да кажем за английската кралица????

путлер го пропускам нарочно, защото той е единственият диктатор, който заслужава да царува 1000 години, но ще бъде на власт само 500 :)))

Турция се българизира циганизира и бойковизира. Да им пратим Азес за духпвен учител

Турция е заплаха за Израел и според евреите не трябва да съществува Първия етап - изгонване на всички интелигентни хора е почти завършен

кървав диктатор.

Зомбираните путеноидчета отново показват шизоидната си природа и раздвоение на личността - плюят жестоко по Ердоган, най-големия приятел на тяхната Господарка Домина с камшик в ръка - ботоксовата Жужина. ха...ха...ха... Точно вашата Жужина подкрепя анадолския палячо във всичките му пъклени дела. Да не говорим, че Жужи откри най-голямата европейска джамия с аверчето си Ердо в Масква, като скрепиха любовта между православния и анадолския ислям с нежна целувка в устата. ха...ха...ха... По този начин Жужи призна официално азиатския произход на руснаците от турко-монголите. ха..ха...ха...

опитвам се да не те чета, но без да искам не успях да те пропусна. В РЕД ЛИ СИ, ДА НЕ ТИ Е ЛОШО? Жужи да не ти е братовчед? И ти да си един турко-монгол от МАсква?

Дивашка работа -да празнуват опит за преврат. Какво хубаво има в това че са се избивали едни други та го празнуват?

и аз те поздравявам. по здрави на мама ти и всите женски от родата ти - боклук долен.

вие па мъжете нищо не можете да направите САМИ, все набутвате и жените - скапаняци смотани.

Няма "хубав" преврат. Независимо дали се осъществява с оръжие или с псевдореферендум. Но факт е, че Евдоганчо прекалява от всякъде. Тия като него рядко свършват добре - справка битието на всевъзможни диктаторчета.

dobrin

вместо да се пунем на ердоган,кожто си управлява доста добре по-добре да си предприемем необходимите ступки за собствените си иконмически успехи.

А, преврат- тва си беше една превантивна постановка за разчистване от противници, докато още не е била успяла подготовката за истинския преврат. Подшушнаха му отвън доброжелатели и глей после какво става ...най-добрата част от обществото им отиде мърцина. Е, сега си имат и те пран каскет най-отгоре, честито.

Колко жалко, че превратът не успя. Светът щеше да е едно малко по-добро място.

Не е хубаво, когато гори чергата в къщата на съседа. Опасно е, особено след толкова много уволнения на интелигентни служители.

Както и година преди метежа. Ще си остане такава и следващата година. Най-голямата промяна ще е да си сложат пак чалмите.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ТУРЦИ ПО СВЕТА :)) ... На 15 юли Православната църква празнува паметта на св. княз Владимир, покръстител на руския народ. ...

какво празнувала църквата на сибирските алкохолици. Както и до скоро на никой не му дремеше за поредният конгрес на КПСС. На никой не му дреме за някакво си глупашко племе от пияндета и шафрантии с преобладаващо начално образование.

СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА ЩЕ ПРЕДЛОЖИМ НА ИРАН , СИРИЯ , АРМЕНИЯ, ГЪРЦИЯ , СЪРБИЯ , МАКЕДОНИЯ И КЮРДИТСКИТЕ ДВИЖЕНИЯ ДА НАПРАВИМ ЕДНА КОНФЕРЕНЦИЯ В СОФИЯ ЗА РЕШАВАНЕ НА "ТУРСКИЯ ПРОБЛЕМ":)))

В кухата ти глава само "революции" и "проблеми" има. Бас държа, че ще си останат вътре. Луд за връзване си ми ти!

Даам- ето къде има силни комунистически движения. А пък се чудим на разни процеси там...

Не се знае кой на кого проблема ще реши.