Корнелия Нинова: Властта е работа, не лични облаги

Ако искаме да променяме света, трябва да започнем от себе си - с отказ от привилегии. Властта е работа, не лични облаги.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: Властта е работа, не лични облаги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Нинова: Властта е работа, не лични облаги..." А тя, като не е на власт какво работи? С "лични облаги" ли се занимава? Наглата лисица внушава, че Правителството на БГ работи за себе си, по неин образ и подобие...

десните комунисти са по върли комунисти и от безпартийната Корнелия. Не съм фен на никого, но не мога да търпя, когато ни гледат в очите и ни мамят. Десните управляващи комунисти-всичко е в техни ръце-еоод - ипон - всичко - диктатурата е налице - и автомати се раздават, ако след съкращение решиш да се върнеш да си вземеш нещо забравено - страшно е, но кой в случая е потърпевш-малкият незащитен човек. силният на деня е винаги силен всякога пред безсилният. всякога виновен - б е з с и л н и я т !

у нас има наплив за работа!.. Дори партийните вождове не смогват да запишат мераклиите. Сега им готвят нови, по-сносни условия в партийния дом.

Да се приказва и да се критикува е лесно. Когато обаче се стигне до действие левите се провалят. Така например, нито пишещите и четящи тук, нито другарката Нинова могат да ни посочат 3 успешни управления на БСП.

Това май не е ООН, а Социнтерн на който БСП плати за да стане Нинова зампредседател. Другарко Нинова в Китай, преди 26 века е живял Лао Дзъ. Той е казал неща които са вярни и актуални и днес. Така например той казва следното: "Пътят от хиляди мили започва с първата крачка" Вашата първа крачка е Крушовица. Вие оправихте ли Крушовица, вашата първа крачка , че се опитвате да вървите по средата на пътя? Питам, защото Лао Дзъ е казал също, че : "Който много говори, той често търпи провали"

Виж, приятелю - надценяваш Нинова, като мислиш, че ще разбере Лао Дзъ... Тя просто ще назлобее малко и ще продължи да си плюе по болшевишки.

Само тъп пенсионер и циганин би й повярвал. Г-жа Лъжа Нинова.

Не обиждай пенсионерите, на тях им е пределно ясно, кой ги докара до този хал - БКП, Луканов, Първанов и Станишев. Сега Нинова се пъне, ама късно, резето щракна и баламите измряха скоропостижно...

Трябва да забранят на Нинова да излиза на трибуна за да прави изказвания,че даже въобще изказвания да не прави.Тъй като всеки път след изказванията става за смях пред сума ти народ. Тази жена трябва да се радва че нямаме същите норми за политиците както в ЕП иначе отдавна да се бе оттеглила от политиката.

Не е от Банкя , нещо си се объркал.

Да съм писал че е от Банкя???Или имаш предвид че само политици от Банкя могат да правят тъпи изцепки.

Абе съвсем различно поведение от оня дето служи само за Папски целувки , юнкерски потупвания или дреме по конференциите.

През последните 30 год само членове на БСП ( БКП) се облажват.Народът гледа!

За БКП-то съм съгласен , БСП-то не изчерпва проблема.

Дай личен пример първо ти, Нинова - върни всичко, което си заграбила, и тогава може и да ти повярваме госпожо Лъжа

Тая жена е родена за комедийна актриса. Успя да развесели всички ни, пък и да ни обедини - няма спор, за всички ни, че лъже!

Тъп си галошко , тъп си. На Простия тролче.

Браво Корнелче,айде започвайте работа а не гледайте в канчето на другите. 28 години гледате другите как не могат да управляват но пак навреме сте се усетили.Променете се първо пък после ще видим.

Вулгарно и цинично изказване, върни заграбеното от Техноимпекс и Техноимпортекспорт.

Властта не трябва да е работа ( бизнес, средство за получаване на облаги и удоволствия). Властта трябва да е отговорност за тези дето я упражняват. И там трябва да се допускат само отговорни и компетентни хора. Ама.....

Др. Нинова!!! Това ли е СОЦИАЛИЗМА ?- Едно да говориш и мислиш. -И съвсем друго да вършиш ?

А мутрарализма как е.

С други думи - на безработна и се доработило.

г-жа Лъжа дойде от село в столица и с привилегий от Техноекспорт взе апартаменти, мансарди, дялове и.. г-жа Лъжа бе дадена на Съд от прокурора- аферата БУЛГАРТАБАК за злоупотреби и се измъкна КАК??? Сега уредила се с огромни приходи иска да няма привилегии УЖАС без съвест, без морал , а станата е ограбена от БСП.ДС и неиска Реви- зия на икономическите досиета, а за заблуда иска спиране на ръста на заплатите, др. на нар. представител

Здравейте всички.И кой казва това?човека съсипал техноимпекс!колко дялове на фирми има? Дето говори за

Това бе най-новия политически виц.

Най- голямата капиталистка (справка: дяловете и във фирми, приватизирани дружества и т.н.) - тръгнала да дава съвети за социална справедливост! Върха на цинизма!

Новото мото на БСП: Не ме гледай какво върша, а слушай какво ти говоря!!!

твоето име е комуняга

А за другарката Масларова ,депутатка от БСП нещо да каже по въпроса Корнелия.

ТИ СИ ПРИМЕР ЗА ЛИПСА НА ЛИЧНИ ОБЛАГИ!! ГОСПОДИ, КАК СЕ НАМИРАТ ИДИОТИ ДА ВЯРВАТ НА ТАКИВА ПРИКАЗКИ, И ТО ИЗРЕЧЕНИ ОТ ТАКИВА ТВАРИ???

Има само идин начин комунисти/социалисти да се откажат от примилегии-то е като народо дружно ги изгони от властта. Нинова нима е някакъв бедняк че да твърди че социалистите защитават бедните и хората на труда? Нейния труд е да се добера до доходна работа чрез партийна дейност. И от тази трибуна да вдига пушилка и да съсипва държавата като отчита активност. По-голямо лицемерие от това на социалистически лидери няма. Там са най богатите хора на България,те милеят само за своето добро и са готови на всичко за да останат на хранилката или нещо да келипирят

Точно от твойта уста ли чухме: "Властта е работа, не лични облаги."

Г-жа 48% казала!"Властта е работа а не лична облага".КОРНИ не говори за някой си "Х" социалист а за себе си и тия край тебе, олигарси и милионери и как станаха такива? Защо не КАЖЕШ, как ще СПАСЯВАШ трудещите се от себе си и тия край тебе, крадците, ЕКСПЛОТАТОРИ на трудещите се в България.

Ниновица като говори че трябва да се работи,а не да се облагодетелства, да вземе да се покани и влезе в ЗАТВОРА ,за крупните и кражби на Пловдивския панаир и на външно търговско дружество без пари. По нагла лъжкиня и крадла България не помни.Но другарко ще дойде видов ден и ще отговаряш за всичко.НАРОДА НЯМА ДА ТИ ПРОСТИ -ДА СИ ЗНАЕШ............

щяла да събира помощи от братски социалистически,социал-демократически и работнически партии за възстановяване на чинията на връх"Бузлуджа".Пуснала им мухата,г-жа Лъжа,че ще правят монумент на Социалистическия интернационал и международното работническо движение.Освен бюстове на Ленин,Сталин,Брежнев,Т.Живков,щяло да има и бюстове на Долорес Ибарури,Клара Цеткин,,Роза Люксембург,Салвадор Алиенде, Ернесто Че Гевара,Фидел Кастро,Хо Щи Мин,Мао Цзе Дун,Ким Ир Сен и други известни ръководители на комунистически и социалистически партии.

Живота не е справедлив. Не е бил, не е и няма да е! Равенството е утопия. Не сме равни. Има някои, които са по-равни, както и такива, които са по-равни и от равните. Чисто политическо говорене от Нинова. Борба? За кого и какво?

Ако искаме да променяме света, трябва да започнем от себе си - с отказ от привилегии. Властта е работа, не лични облаги. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на форума на ООН в Ню Йорк. " Ехааа!;) Похвално, другарко Нинова! Сега , като кацнете в София, очаквам да го приложите на практика и да дадете личен пример! След това продължете с милионерите в собствената ви партия - дано ви разберат и споделят вижданията ви!;)

На този форум, знаят ли , че Нинова е представителка на терористична организация ? Или са излъгани, че е представителка на нормална партия ?

А ти защо си мислиш че тези около нея не са от същата порода:фалш,лицемерие,лични облаги...

другарката Нинова във САЩ.Та тя вече е е готова за нов ген.секретар на ООН при следващия мандат.Е,то изказването им малко прилича като това от трибуната на Народното събрание и говори като латерна едно и също,ама нейсе.Важното е да събира точки на международно равнище.Ами я виж политбюровските дъщеря и снаха Бокова и Кунева докъде стигнаха.А Курни само председател на партия със затихващи функции.

Корнелия Нинова: Властта е работа, не лични облаги =========== ХАХАХАХА да бе да, виждаме, виждаме ХАХАХАХА

Кой го казва!? Представител на най-крадливите, лъжливите и арогантни политици в България!?

тая курни вече имам чувството че излиза дрогирана!

Нинова, нека ти се смеят в САЩ. Властта не е работа, а нещо много повече. И това което получават овластените не са превилегии, а заплащане за което са избрани (ако е демокрация). Все едно е облага, че Президентът на САЩ има личен самолет. Народът го е казал. Пази Боже, сляпо да прогледа.

ЛЪЖЛИВО! СЪБРАЛИ СЕ БАНДА РЕПТИЛИ И СЕ НАДЛЪГВАТ!!!