Учители защитиха ученика, блъснал с кола туристи в Триград

Вече пети ден полиция, доброволци и служители на горското стопанство продължават да издирват 16-годишния Кристиян, който блъсна с кола туристи край Триград.

Обратно в новината

Коментари - Учители защитиха ученика, блъснал с кола туристи в Триград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аха, значи учителите смятат, че няма вина, защото е добро дете и някой го е накарал да вземе ключовете от колата на баща си(Ауди А6, не Трабант или изпочупена Лада). Явно звездите са му го говорели, някой му е казал да го направи, но кой?!? Който му е казал да го направи е виновен, "детето" е добро и няма да прави повече така...

То и Хитлер има красиви картини.

Топонимът Триград идва от трите дървени греди поставени под формата на триъгълник над реката, върху която османците на султан Мехмед IV през 168? (все още историците не можем да уточним точната година) са клали българите, които не склонили да приемат исляма. "Дяволското гърло" няма нищо общо с дявола! Планината Родопа е съхранила там кръвта на своите верни синове - българите, които не са я предали! Казват, че каквото и да попадне в тези води не може повече да излезе на бял свят. Така ще е, докато ние поколенията българи след тях, не се поучим от завета на дедите ни как се пази род и Родина! Но какво говоря аз? Това е било просто СЪЖИТЕЛСТВО! Обаче ти вярвам безрезервно, поп Методий Драгинов от с. Корова! Дедо попе, не си жив да видиш, как един резняк талибан с розова ризка е станал директор на българско училище!!! Спи спокойно, дядо попе! Ако ние, сегашните българи не можем да запазим България, то Родопа планина ще я запази направи вместо нас!...

Къф е тоя джихадист с брадата бе, ква е тая налудничава мода!? Даскале, брадата, освен че е съвременно неестетична, е ужасно нехигиенична и белег на изостаналост.

Никаква прошка на добичето! Детска педагогическа стая - сутрин обед и вечер и я закъснее вечер след Сънчо веднага три дни в панделата, да свиква!

Виж крема ,който може да помогне и на теб да се избавиш от досадните гъбички по ноктите на този сайт lekar.lifeblog.review

срам за директора,веднага да подава оставка ! създават антисоциални елементи в това училище

В Триград е нормално даскалите да са талибани. Иначе не са лоши, само брадите им са малко зловещи.

Ужас! Дете на 16 кара кола!?! Какви са тези родители да позволят това? А сега пък бил в шок. Ами в шок ще е, уважаема 'майко и татко' защото вие като родители не сте си свършили работата да го възпитате и да го контролирате. Не разбирам и що за учители са такива които изтъкват, че бил интелигентен и добър ученик, а и нямало видите ли, жертви. Толкова ли са девалвирали ценностите в съвременна България или това село е най-неморалното в страната?

Какъв е този директор,на талибан прилича?! Как може да се защитават такива нарушители,от малки? Дано се намери момчето,мисля,че се крие в някоя къща,едва ли 5 дни скита из гората! Само да се харчат пари.Майка му се държа много арогантно по тв,не е чудно,че и синът и е такъв.Все пак дано е живо и здраво това дете,пък да му е обица на ухото ,а и на другите .Бил най-добрият ученик,според учителите,а какви са недисциплинираните?!

Що за учители ?

Всеки допускал грешки в "детството" си...божеее колко прости хора, и това били учители! Този е осакатил хора и без малко ги е убил, а тези седнали да го защитават че бил добър ученик. Мърши!

Що срамите учителите!!! И тези са им поверили възпитанието на деца!

Айде сега вместо да се чудим, да вземем да изясним ситуацията в това малко населено място. 1. Тати е спонсор на училището. 2. Тати е осигурил работа на няколко близки роднини на преподаватели в училището - тези, които защитават сина му. А блъснатите са си блъснати, битите са си бити, е... са си е... Това го знаем добре.

Ники

Кой му е разрешил на този директор да има външен вид на зъл талибан? И тая риза със съмнителен цвят типичен за рязаните карабини.

Защо никой не се сеща да запита:,,Това ТОЛКОВА ДОБРО и УМНО и КРОТКО уж момче след като на 16 г. кара МОЩНА кола, КОГА и КОЙ го е научил.А докато се е учил, ДАЛИ не е нарушавал ЗАКОН и ПРАВИЛНИК?" ЯВНО всичко е ЛОШ ТЕАТЪР за наивниците......

тоя прилича на талибан!

тя цялата статия е талибанска, брат... нали разбираш, че на никого не му пука за някъв си 16-годишен наркоман, претрепал хора и избягал като плъх, като ги е оставил да лежат изпотрошени насред пътя! цялата добре платена постановка е: публично информират електората си, че докато са с тях - нищо и никой не може с пръст да ги пипне.

Ашколсун, кретени! После се чудим що в Булгаристан всичко е в лайна!

Келешът най-вероятно ще се отърве ! Бил прекрасно момче и добър ученик ?!? Да, ама е помлял 5 човека ! Двама от пострадалите вероятно ще бъдат инвалидизирани до края на живота си ! Какво защитавате келеша ! Обикновено коли с марки БМВ, Мерцедес и Ауди се купуват и карат от арогантни субекти ! Никаква милост към такива !!!!!!!!!!!

все пак става дума за родопски туземци със съответното вероизповедание. само директора като им видите и всичко останало е ясно. нали не очаквате тези индивиди да смятат неправоверните за хора? в техните среди има само "свои" и "чужди", на последните животът струва жълти стотинки

А следващият път,да го наградят...

Па, а дано следващия път да погази защитниците си. Ам така хубавичко да ги намачка, та да не могат да ги изчегъртат от асфалта. И тоя копелдак щял да става примерен гражданин и да спазва законите. Пред него има три варианта - да стане бизнесмен, полицай или явен престъпник.

Аш косун бе министърче тъпо! Насърчавай всеки да кара кола без книжка, подпийнал или дрогиран и обещавай условни присъди! Ако си вършихте работата и проверявате колите в малките населени места по-често, много по-малко щяха да са тези случаи. Сега ние ще плащаме издирването на келешчето.

кой знае къде нагъва свински пържоли този изрод и се хили на милите думи на министъра...за такива само каменните кариери и да чука камъни , или всеки който от циганите и турците нарушат правилата да се отворят три кариери и там на пробация да чукат камъни по 1 година за паница леща и филия хлуб само така се превъзпитават наглеците ...

Тия луди ли са ве, как ще се предава! Той тамън излезе в нелегалност и сега ги дебне как го търсят и чака сгоден случай да им устрои засада и да ги изтреби до крак, па тия - да се предадял! Партизаните не се предават! Скоро като почнат и нападения в района срещу мандри, чифлици, гатери и други, да знаят, че това е Кристиян!

по случайност няма убити. Горкото момче трябва да бъде наказано в детската педагогическа стая, в училището и в семейството. В противен случай още една мутра, този път, отличник.

Тоз брадатия субект ли е директорът на местното медресе? На ходжа ми мяза.

И аз съм даскал, срам ме е от поведението на колегите!Вместо да предложат да му счупят кокалите от бой, те го защитават.Абе льохмани утре тва лайно като ви пребие какво ще правите и на кого ще ревете бре!

Родителите не са осъзнали още, че крият бъдещ убиец, ясно че не е в гората, а някъде на добро местенце, докато някой ловък адвокат не изгради легендата как туристите са се блъснали в колата, момченцето се е изплашило и избягало. Платените клакьори разиграват спектакъла.

Не мога да повярвам колко хейтъри има тук. Разбира се, че ще го защитават!

Значи, не е малък да вземе мощната кола и да я подкара по селските улички, а да носи отговорност е малък?! "Грешка" бил да помете шест човека на пътя, сред тях и деца, да не ги погледне след това, да побегне накъдето му видят очите ... Иначе - прекрасно дете, направо чудесно, и що така не му е дошло на ум да помогне на някого, да натовари всичките пострадали в голямата си кола и да ги откара в болницата?! И да се извинява и обяснява веднага, а не да с крие в някое мазе в селото, докато сума народ обикаля чукарите наоколо да го търси?! ... А родителите къде са - тях защо не ги покажат, да обяснят как са го възпитавали тоя "умник" и чудесник, не са ли намерили пет минути да му кажат, че без книжка и на тази възраст не може да взима колата и да се носи като изоглавен в населено място?!

Скрили са го в София, а цялата полиция случайно уж го търси в Родопите ;)) Ще се появи след 10-на дни, ще се извини и толкова, онзи с обърнатото коляно да го духа...

Мисля, че тези от селото му просто го пазят и крият от полицията. Такова изчезване има само в приказките- яко дим. И понеже няма съд в Родината, та се надявам Природата да го е понаказала по начин по който тоя да помни случката цял живот! Трайни белези да има и в съзнанието на това подрастващо селяндурче!

Значи- блъскаш няколко човека с колата, после "изчезваш" за седмица, и като се появиш- всички, които са те обвинявали- просто ще ти се извинят.... Това е схема в Родината. Схема, по която един престъпник става жертва. Толкова ли сте късопаметни бе, хора? А блъснатите какво да кажат? Да му се извинят на тоя малолетен престъпник ли? И той занапред ще се чувства безнаказан, ще бута хората, които са му се изпречили... Може да блъсне и ваши близки- ТУРИСТИ. Пак ли така ще го жалите? А? Ай сиктир и малолетният престъпник! В ЗАТВОРА! ВЕДНАГА!

познава много интелигентни и образовани престъпници, провалили или направо прекъснали живота на хора, които с нищо не са заслужили. Айде по-кротко с превъзнасянето на интелигентността в доказан престъпник, нарушил поне 5 закона!

Майката и нейното поведение са разбираеми. Но защо е спала при възпитанието на сина си!? Това престъпление е и на родителите и ако те са достатъчно доблесни и възпитани, да престанат с гимнастиките. Оценките и мнението на околните за момчето, не оневиняват тяхното безхаберие за това какво се случва със сина им. И това може и се случва с много днешни родители. Залисани в битовизми, пропускат най-важното. После 'ИЗНЕНАДА". Спали сте/сме всички в стремежа си да се правим на МОДЕРНИ и ГОЛЕМИ. Сега децата ни го интерпретират по своему, но някой трябва да понесе последсвиятя. И това пак сме ние......

Как изведнъж малкото лайно, което "помете" 6 души се превърна в изкупителна жертва? Може би туристите са виновни? Горкия...

Този образ на снимката прилича на джихадист от бойните отряди на ИДИЛ!

помачорите са си такива - мнителни, злобни, затворени и гледащи лошо, понякога се усмихват лицемерно. Прическата е по модата алах-акбар, все пак всичко там е резенбергер..

молла на снимката?

не е избягал през границата защото тя е като ,, китайска стена " - КАЗА ПАРАЗИТА СИМЕОНОВ - ПОНАСТОЯЩЕМ ВИЦЕПРЕМИЕР , КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ

Е правилно де, нали парите следват ученика? Ако го гепят - той си е жива финансова загуба за училището....

Повече ми приличат на млади ходжи.

полицията търсила ли е?

Извинението е като дупката на задника, всеки има поне по една.

С такъв морал на учителите - какъв очаквате да е морала на учениците?! Не ми е съвсем всно дали тези елементарни селски даскали наистина се притесняват за рецидивистчето, или по скоро за размера на делегирания си бюджет?

Тия не са отваряли педагогиката? Така е като ги приемат с двойки? Купуват си изпитите,затова и образованието е на този хал!

И от кога учителите станаха адвокати?

Втрещява ме слабоумието на даскалите на тоя разпасан селеш! Всъщност, едва ли е искрено. Най-вероятно семейството са им подхвърлили по някой мазен лев!

Прави са учителите да си защитават ученика ( делегирания бюджет).

Дано малкият постави начало на . ... Ново горянско движение!?

Не след случая, но ми се струва странно - да кара А6 и да няма тел. който да бъде поне проследен?

Забравил си го бил в колата.

Еми учителките да знаят, че то момчето ще се оправи скоро и случая ще се забрави, но той вече показа, че може да кара и как кара, така че те да се оглеждат повече като ходят по улиците в бъдеще, че да не се наложи да опяват пак или тях да ги опяват...