Всеки трети на Земята няма достъп до чиста вода

Близо една трета от населението на планетата няма достъп до незаразена питейна вода, а над 50 на сто - до подходящи тоалетни, предаде ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Всеки трети на Земята няма достъп до чиста вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И това е една от най главните потребности на ЕС а ще иам още от 8-10 миолна мигранти и 10 милиона украинци - соедно по 300 л на чиляк и сметнете имали или толково вода в ЕС ! ИЛИ ПАК ВОДА ОТ РУСИЯ- ВОДОПРОВОТ ОТ БАЙКАЛ

МИОЛНА И СОЕДНО ЧЕТИ МИЛИОН И СРЕДНО -АЙПАДАМИ НЯМА КОРЕКЦИЯ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

този безспорен факт доказва , че чистата вода и наличието на подходящи тоалетни,какво ли трябва да означава това, направо си е вредно! та тия дето нямат чиста вода, и ходят по нужда дето сварят, се размножават със скоростта на гризачите!

София също е застрашена, след като половин България се премести тук.За всеки новодошъл трябва вода, жилище, детска градина, училище и т.н.-една спирала, от която няма излизане.

А ние си дадохме (софийска вода) водата на концесия.За да вземат някои хора комисионни и да се изпълни волята на колонизатора.Водата в собственост на целия народ и откъде накъде се дава на чужденци,които си изнасят печалбата извън България.А световната банка в своя доклад е определила ,че цената на кубик в София трябва да стане 5 лв!!!!

е в изобилие и трапезна и минерална.Грижим ли се за българските водоеми добре?Категорично НЕ!Достатъчно показателен в това отношение е язовир ИСКЪР край София,при това питеен водоем.Цялото му крайбрежие по пътя София - Самоков - Ихтиман се застроява и застроен плътно до язовирната чаша.И Министерство,Общини,Правителство ,Екозащитници нехаят.Къде отиват отпадните води?

Кое се води чиста вода и броят ли урана за замърсител? И кога ще се разгледа въпроса за достъпа до чиста ракия, че тоя метанол, мамата ни такова!

Сега ще си обуя чорапите на обратно от мъка. И ще започна да давам 75 евро месечно за "чиста вода за Африка".

и всички други говеда пият от локви през дъждовния сезон. Останалите сме дипломирани животни, а тук си имаме "Софийска вода"! Не локва, а клоака.

ОТ ВСЕКИ 5 ДОЛАРА ДАРЕНИ НА РАЗНИ ОРГАНИЗАЦИИ , САМО 1 ДОСТИГА ДО ХОРАТА ЗА КОИТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН :))) ... ВСИЧКО ДРУГО ОТИВА ЗА ЗАПЛАТКИ , КОНФЕРЕНЦИИ В СКЪПИ ХОТЕЛИ И ХАХО-ХИХИ :))

Никой няма достъп до чиста вода. С тоя хлор и флуор в нея...

За съжаление липсата на чиста питейна вода ще засяга все повече хора така че процента ще расте.

Особено като се има предвид, че населението расте твърде бързо. И то именно в страните от третия свят, точно там, където има проблеми с чистата вода. Само да питам - как в Израел, който на практика е пустиня и в Саудитска Арабия, която си Е пустиня, няма проблеми с достъпа до чиста вода?