Вашингтон запомня посланик Кисляк като ”най-опасен дипломат”

Във вторник във вашингтонския хотел „Сейнт Реджис“ се състоя закрит за пресата прощален прием в чест на руския посланик в САЩ Сергей Кисляк.

Обратно в новината

Коментари - Вашингтон запомня посланик Кисляк като ”най-опасен дипломат” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги АМИ, няма практика приемащата чужд посланик държава да иска неговото отзоваване. Приемащата държава дава предварително съгласие за назначаването на чуждия посланик. Това се нарича "искане на агреман". След като агремана е даден нищо не може да се направи - търпиш, стискаш зъби и чакаш чуждата държава сама да си отзове посланика. Кисляк не е герой, а възрастен човек, опитващ се да оцелее в хаоса на международните отношения и да извлече лични ползи от тях.

Руснаците правят точно това, в което обвиняват Запада, дори много по - мащабно, в много по - голяма степен. Непрестанните приказки, че са заплашвани и затова се въоръжават са смешни. За да оправдае своето безумие и държи в подчинение изстрадалия си народ, руската върхушка налага безпрецедентен страх, както у собственото си население, така и в Света. Тази клика е опиянена от идеята да властва над Света. Подготвя се почвата за провъзгласяване на Путин за император, ползвайки услугите и лакейниченето на руския патриарх.

Много смешни лъжи не правят една истина. Българският народ е на страната на Русия. Това е свободен исторически избор.

Ти наред ли си?!

8 години Сергей Кисляк разказваше играта на американците. Докато беше посланник във Вашингтон, се случиха много неприятности за САЩ - в Крим, Донбас, Сирия, Афганистан ... Авторитетът на руснака бе много голям, като типичен представител на руската дипломатическа школа. Нито един американски президент не се реши да иска отзоваването му. На края благодарните американци му организираха тържествено изпращане.

Пияните руски дипломати по улиците на Вашингтон са най-голямата напаст!

естествено че е шпионин от класа , както и американският в Русия.

РСУКИЯ ПОСЛАНИК МИ НАПОМНЯ ЗА ФИМЧЕТАТА RED 1 И RED 2 С БРУС УИЛИС - ПО-ТОЧНО ЗА РУСКИЯ ШПИОНИН Вrian Cox as Ivan Simanov ДЕТО БЕШЕ ВЛЮБЕН В Helen Mirren as Victoria Winslow ОТ МИ6 :)))

Владимир Козловский, Би Би Си* ДЖЪСТ АНАДЪР СЪН ОФ А БИЧ БЛЯД :))

Другаря кисляк поема към пенсията-доказан некадърник. Не би могъл и безработен негър да вербува.

чак да завидиш на онези глави, които вербуваха обама да им свърши черната работа...

всичко се прави за да се отнеми пазара които според американците трябва да е само техен - една проста истина какво правят (а влезнаха в Афганистан 2001) в тази страна до сега ! В Ирак от това ,че глряха впрекалено много сонди за нефт можеще има екологическа катастрова от световен мащаб НО СЕ ПОЯВИ ИНФОРМАЦИЯ ОТ РУСКАТА СТАНЦИЯ В ООН И ТОВА СЕ СПРЯ - ПИТА СЕ ХАМЕРИ ЗА КАКВО ЗАПАЛИХТЕ ТЕЗИ СОНДИ И КАКВО ПРАВИТЕ В АФГАНИСТАН - В 1600 ПЪТИ СЕ УВЕЛИЧИ ЗЕМЯТА ЗА ХЕРОИНА-РУСИЯ ИМ ВМИНОВНА - А ЗАЩО НЕ БЯХА НА ЗИМНАТА ОЛИПАДА В СОЧИ - И ОЩЕ ИОЩЕ ИОЩЕ ДА ПИША ЛИ -ЛЕТЕЛИ НА ЛУНАТА !?!?!?!?!?

Сочи - заради Доказаното препиране на ЯсноКаква парса. Афганската сага - че то ДнешенКремъл - Също 'утилизираше' мака. Горящи кладенци ?! - ам'чи нали ВиеСам рекохте че влезли ЗА петрола ! ...КакТака Биха го прахосвали я ?!

"Вашингтон запомня посланик Кисляк като най-опасен дипломат". в интерес на истината трябва да речем, че без помощта на вашингтон, той нямаше да е (определен, като) "най-опасен". свидетели сме, че ако от вашингтон и медиите твърдят, че сестра ви е рускиня и агент на путин, то не се и опитвайте дори да си помисляте да твърдите, че изобщо нямате сестра и сте роден в хонолулу на 4. авг 1961 г. Разбира се, че за определени кръгове (не само) във вашингтон - най-голямата грешка и престъпление в живота, която можете да сторите изобщо е да се родите в русия, което автоматично ви прави поне агент и хакер на путин. ако сте умерен главорез пак не е толкова страшно.

Преувеличавате. - просто ДнешенКремъл и неговите подОтчетни (Несамо 'наште') - Прекалиха с АчикАчик Свинствата.

Тези ги тресе някаква параноя. Ми ако всички руски преподаватели си тръгнат от ВУЗ-овете, кой ще преподава на китайските и индийските студенти?

Хохот. - та ИменноЗаради Изродствата на ДнешенКремъл - И-тези Хора СА В Америка !

тези лъжи, ами влез в преподавателския състав на първите американски университети и ще видиш присъствието на руски преподаватели, под 0.1% са и то от редовите.

заради вица е. Вероятно не си го чувал: -Какво е американски университет? - Руски професори учат китайски студенти...

Вече почти съм оформил желанието си в залеза на живота си да предложа нова българска граматика,словоред,синтаксис и изобщо всичко ново що се отнася да българския съвременен език! Омръзна ми да следя спазвам ли запетайки,точки,членуване,правилно изписване на думи...ще ми се да се "освободя" от тези "догми" и да карам през просото, измислейки нова граматика.Така по-лесно ще мога да "попържисвам" като Данко Хайрсъзина,Гочоолу и Дочоолу и да мога с гордост да се нарека "демократичен" хейтър /ненависник на български/!

Хубаво че нямаш никакви забележки към 'писмото' на про-московската плоскоглава чета - плещеща 80% български щедро поръсен с русизми набити им в чутурките от пропагандното телевидение ;)

скапаните дирници пак не издържаха на моя смислен пост и две-три прости, но верни неща, казани в него, и го изтриха! А е събрал значителна подкрепа, явно от хора, които са виждали живи истински дипломати, за разлика от самите тях и техните фаворити-плювачи! само бълвочите на откачалници като дървосекача и щерев им уйдисват на вкуса и разбирането за дипломацията! както и за всичко друго, поднасяно тъдява като "новина"! колко са жалки новите им господари и техните смрадливи опорни точки за плюене срещу една велика страна и нейните кадърни, умни, образовани и талантливи представители! е, не са и никога няма да бъдат като нашите чалга-принцеси, разпратени по разни столици, прославящи се изключително със скандали за кражби или нещо по-сериозно ... то затова и сме на тоя хал като държава - медиите, а дирниците в първите редици, - имат огромни заслуги за чалгаризацията на нацията, държавата и тукашната публика особено! какво да се прави

Ам'чи те тез 'наште' 'дипломати' - Чии СА, Колега ?!

те всички руско-съветски топ-ченгета са все такива добродушни на вид, весели пълнички чичковци...и после, като разбереш кого и за какво са вербували, майкооо...егати майсторите, тука са върха, признавам ги.

...Chapeau ! (, пък срам-несрам - Да си осигурим мммосадццците ;-)

Новият е зам. мин. на отбраната на РФ и е с ресор военно-техн. сътрудничество. Ако Тръмп започне да вдига лихвения процент в САЩ (каквито сигнали вече бяха подадни), то ще започне лавина от фалити, а с тях и така желаното отписване на дълговете. Неминуем иконом. спад , а с него и неминуемо съкращение във чудовищно раздутата военна сфера. В такава ситуация на Москва ще и бъде необходим именно такъв човек там. Според американски икономисти Тръмп ще стартира процеса след като договори с другите играчи кой ще поеме отговорността в зоните, от които Вашингтон се изтегли, но също така е притиснат от времето защото се задава втората вълна на фин. криза, която може да удари САЩ още в края на тази година. При всички положения на Кремъл сега му е необходим договороспособен човек във Вашингтон... След като навремето СССР премина през своята перестройка, сега е ред и на САЩ да извървят своя път.

Ама кат ги затинтириминтиросвате тез Вашите, Колега ! - та нали Ако Иде това - Баш ТезиТехнологии&Бизнеси ще се ДоСвръхфинансират ! ...колкото до перестройката в Русия/СССР - АбсолютноСъщото кат с 'прехода' у Нас . ----- Вместо да Си смучете палците, та да спретвате Вашите (изберете думата) - Се поразходете из Мрежата отн. Реалността в Америка ! (Стандарт на Живота. Цени спрямо Доходи. Реална покупателна Способност. Банки. Бизнес.) ... И ! - просто Сам ще проумеете че НЕ си заслужава да се Опитвате да продължавате с Вашите (изберете думата) .

Американския фашизъм известен ,като "Макартизъм" ,или параноялна страхова невроза се завръща с пълна сила !?

Ако държите да Продължавате да Инсинуирате отн. Америка - Следва да Ви бъде Надебелено че И до ДенДнешен в Русия - Е ВсеСъщият НероноАтилизъм.

Руския посланик в САЩ не трябва да е умен, нито интелигентен, а просто послушен !

Определено ! ...а Евентуалността с/за Антонов - маймай си Е Поредно токоудряне по банката.

Дискретно : а. Кисляк - Се спряга за евентуален бъдещ в ООН, вероятно структурите срещу Тероризма б. Антонов - от МГИМО банката - Право в МинВнешнихРабот !, че И С чин - НеясноКак добил звание - Систематично В уформа - Нонстоп Действал по Всички Ключови Военни неща на/за/от РФ

щастлив тръмп в азиат-болшевишка компания ??? По-добре за него е да си признае овреме, та да има смекчаващи вината обстоятелства ?

Мдаа на САЩ посланиците са най-добрите хора които могат да се родят на земята я вижте техния как ни съветва бащински за изстребителите, а тези лоши руснаци пратили някакъв КГБ-ист там да шпионира и да защитава руските интереси не ги е срам

Преводът не е точен. В предпоследото изречение се казва "Предсказват, че неговият приемник Анатолий Антонов може да се стори на американците още по-неотстъпчив."

руснаците са винаги с един ход напред. не чакат посланикът им да бъде изритан от там, а сами си го оттеглят. браво.

Великия Кисляк направи Държавния Департамент на САЩ , за смях ! Браво , умен , способен , доказа че е велик ! Хилари е политически и физически труп , последствия на силна психическа наследствена болест ! В последно време по време на изборите , тя припадаше , хилеше се без причина !

Струва ми се че го превъзнасяте, Колега... - просто УмелоПодбран за ТочноТази негова Работа Там. ...а И очевидно Е постигнал Заръчаното.

впрочем, путлеровите напъни няма да навредят на уса, а ще заздравят американската политическа система. а русия нямя да просперира без американската помощ, която те винаги са получавали, но си останаха неблагодарни.

Демократите никога няма да признаят грандиозния си, но иначе напълно очакван провал на президентските избори в САЩ, затова и ще обвиняват всекиго, но не и самите себе си за провала си...

Че е провал провал е, може би ако Сандърс беше кандидатът им и Путин нямаше да може да помогне на Тръмп. А може би не, във всеки случай без руска помощ за Тръмп Хилари нямаше да се провали (не че имам някакви предпочитания кой ще е президент в щатите, дори тръмп да е 100% руски агент ходовете му против страната му са достатъчно ограничени от персонала наоколо му и т.н.).

Демократите сами се провалиха като фалшифицираха резултата от праймериз-а, а след това отборът на Килъри беше принуден да прати на оня свят пет човека, в опит да потули нещата. Пет трупа в хода на избирателната кампания!!!! С такъв "актив" си загубил още преди да са се състояли изборите...:))) После марсиянците са виновни, нали???? :))

иначе казано: руски тулуп.

Коментара, заедно с цялата фактология около него показва един прост факт -- англо-американската експертна общност е в пълна деградация, от желание да се понрави на определени среди не само изопачава фактите, но вече не може да ги възприема, живее в измислен, виртуален "демократичен" свят. Имахме същото малко преди да се разпадне СССР със съветските експерти и видяхме докъде стигна това.

Аналогиите ти ги виждам и аз, очевидни са. Но системата не е толкова неспасяема като съветската система просто защото не е толкова централизирана - нито толкова неподлежаща на ревизия в очите на публиката. На западната цивилизация кризи през които да оцелява и дай, прави го успешно от хилядолетия.

Иван Петров

и колко хилядолетия? от известната история, истинска цивилизация е имало в Римската империя, ама и тя се е сгромолясала...

голяма истерия с тия руснаци в САЩ... чудя се, елитите на САЩ, до толкова ли изпаднаха в нужда от враг, че опряха пак на Русия? всъщност, от истерията печели основно Путин, който не вярва, разбира накрая

И двете са верни. Имат нужда от враг постоянно, всеки елит във вида в който са днешните политически "елити" има нужда от такъв. Но мисля, че подценяваш ролята на Путин в цялото нещо, без негова помощ Тръмп нямаше и да помирише белия дом, навярно нямаше и до кандидат на републиканците да я докара.

Иван Петров

Всъщност народа гласува за Хилъри. Но електоратите избраха Тръмп. Най-вероятно апарата на Путин е работил срещу Хилъри, но американците преувеличават нещата и то до такива нива, че станаха жалки и за смях...

Откакто има дипломация и посолства, има и златна истина за контраразузнаването: всеки служител в посолство или официална мисия по подразбиране е официален шпионин и се третира като такъв с цялото нужно уважение (да не се бърка примерно с т.нар. "къртици"). И на това ли да се учим?

Едва ли има някой да не знае очевидни истини като тая. Руската държава си гледа интересите, доколко те съвпадат с интересите на руската публика е друга тема но във всеки случай държавата им си гледа интересите добре при Путин. Погнусяващото в коментарите тук са постовете на руските слуги в БГ, умствено ощетена част от населението търсеща господар който да дойде и да изчисти терена от свестни хора та да не им се напомня, че са толкова умствено изостанали. Няма да ги огрее разбира се, тоя кораб отплува отдавна, но от това не стават по-малко погнусяващи.

Изтеглят го преди да се е разразила баш бурята след публикуваната кореспонденция на Тръмп младши вчера/оня ден. Още не сме видели какво точно е приготвил Путин, но докарването на Тръмп за президент в щатите е най-големият успех на агентурна операция за който съм чувал в историята. Ако просто е искал да отмъсти на Хилари, която мрази на лично ниво - добре, нищо толкова страшно от това. Доста вероятно да е баш така. Но може и да не е, тогава какво още е приготвил като развитие можем само да гадаем... Във всеки случай Путин доказа, че е от най-висока класа - навярно ненадминат - в агентурно-саботажни операции.

симо

Само Русия ли ползва такива прийоми??????Та погледни правителствата по света--колко от тях НЕ са под американски контрол?????Особено в Европа.....АМЕРИКАНСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ /ПЛЮС Сорос/СА НАЙ -ЕФЕКТИВНАТА МАШИНА В СВЕТА....

"Дипломатът е човек благороден ,верен и добре платен,пратен в чужбина да лъже за нуждите на кралството " - Дипломатически кодекс на Людовик XI.Значи ,аз досега съм живял в блажено неведение,за което се извинявам на уважаемите форумци.Значи този Кисляк ,вместо да посвети дипломатическия си пост на благородни баптистки постъпки, както напр.американските дипломати в Южна Америка в продължение на 50 г.,както английските и френските дипломати в Близкия изток и Африка,той се е заел да защитава интересите на Русия!Много неуместно от негова страна!Американският етикет изисква чуждият дипломат да работи преди всичко за интересите на САЩ и в това отношение добър пример са българските и др- посланици!?Даже българският м-р председател работи за тази кауза!?...Апропо,някой може ли да ми каже до каква степен амнезията е разпространена в елита на САЩ?

И аз искам да имаме такъв Дипломат , Министър или просто Консул ! Вчера в шоуто на Слави , просто ми стана жал за младото момиче , нима има такива на Държавна служба , които получават заплата !

ти си единнннн цивилизован ама си се хванал за палците на кръката в посока към биковете а този не е и затова го гонят !!!!!!!!!!!

Не случайно психиатрите и психолозите са най-добре платените професии в САЩ. Чудя се дали Тръмп,хилъри или Буш не са се снимали с хитлеристки поздрав.

да, демократите загубиха.

за себе си ли пишеш? По-тъп простак от теб май няма тука.

Фамилията му говори достатъчно красноречиво! Mужиците затова са го пратили там -ДА ГИ ВКИСВА !