Ловджийска пушка на Чаушеску продадена за 32 000 евро

Най-ценното огнестрелно оръжие на румънския лидер Николае Чаушеску, ловната пушка "Холанд енд Холанд" бе продадена на търг в Букурещ за 32 500 евро.

Обратно в новината

Коментари - Ловджийска пушка на Чаушеску продадена за 32 000 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от снимката? Остава жив в нашите сърца и.....среднощни потни кошмари на сън. Помислих, че са изтъргували не пушката, а нещо друго подобно негово. И да знаете, че е бил етнически българин, от българско село в Добруджа!! Вижте колко са си мязали с тия каскети с нашио.

то İ тато İмаŞе ловнİ ,,трофеİ,, коъ лİ се ,,гордеъе,, с тях.

Пак фейк нюз. Излиза, че пушката е на краля Карол - той я поръчал, избрал фирмата, за него я правили и той я платил накрая. Чаушеску само си написал името. Ей, верно голем диктатор !

Първанката да почерпи ;))

Тук четем за колегата на Тато Николае, а по-националното радио Волгин хитро подсказва на "поканените" как да коментират защо поляците посрещнали топло Еър Форс Оан с пари от националния бюджет... До голяма степен това обяснява афинитета на част от публиката към величието на селяни в политиката като тоя от снимката. Да не даваме примери с наши шампиони в стрелбата по слонове и лъвове, от които трепереха резерватните животинки.

Голям праз, че Пенчо Кубадински утрепал два лъва, като ходеше в Африка да сключва сделки да им строим заводи и болници. Сега на нас трябва някой да ни строи заводи, а 'демократите-антикомунисти' лъвове и тигри не ги интересуват. Сега те си имат яхти за милиони и къщи на Лазурния бряг

от строителството. Особено в "братски" страни като Сирия.. Добре, че не сме участвали и в други държави по строителството на химкомбинати.