Биячът на Алекс от Бяла остава в ареста

Районният съд в Бяла наложи постоянна мярка "задържане под стража" на 32-годишния Валентин Маринов за побоя над 18-годишния Александър А. на 8 юли.

Обратно в новината

Коментари - Биячът на Алекс от Бяла остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За такива помяри решението е Глока и директно в главата, никаква прошка

ЩО РЕВЕТЕ БЕ НАЛИ ИСКАХГЕ КАПИТАЛИЗЪМ ? ВМЕСТО ДА ДРАЩИТЕ ТУК ИДЕТЕ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ АНАЛЕН КОМИТЕТ ..... ПАРДОН ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ И ИМ СТРОШЕТЕ ПРАЗНИТЕ ГЛАВИ .

Главите им ще бъдат строшени.. Ще бъдат пратени по затворите както прави другаря Ердоган с цялата пасмина от корумпирани изедници. Ще ви линчуваме публично

Ъъъ , къФ е тоя получовек Уеее . Тоя е за зоологическата градина .

Тежка умишлена повреда ! По точно !

Стига с тези измислени протести-вентили, за изпускане на напрежението! Вкарайте агресивния мангал в кома и да стои така докато не се "интегрира"...

егати уродите, дето са се навъдили по нашите земи!

Не са се навъдили, ние си ги развъждаме с помощите от нашия труд! Хак ни е!

Не ние , а по вина на нашите управници ! Които трябва да вземат драстични мерки и то веднага ! Както и с кучетата . На коя планета живеят ?Не четат ли колко жертви има от цигани и кучета . Бах ги и у идиотите !!!

Лелееее, засърбяха ме шамарите и се стегнаха в юмруци и във видения за мъст! Ще го ............тоя, ако посегне на дете ми.. нямам думи.. само задух от адреналин за мъст по тъпата му примашка ........... Да ме прощава Господ. И дано съдът си застане в ролята!

СЕ СЪБУДИХ С ЕДНА ТАКАВА МИСЪЛ...ПЛАША СЕ,КАКВИ РАБОТИ МИ ИДВАТ НАУМ! ЩЕ НИ ВКАРАТ В ГРЯХ ТЕЗИ МАЙМУНИ!

що не ходи в гората или в затвора и що прави тук сред цивилизования свят???? Ха, сега да видим депутатите, властта и съда, дали са готови да си рискуват рахата за безопасността на тази горила!!!!

Да отгледаш дете в кризи, в недоимък и да дойде един мангал и с един удар да открадне целия ти живот, всичко постигнато, радост, мъки, глад, живота на баби и дядовци, да обезсмисли и живота ти, и страданията ти. Не добиха ли твърде много кураж, наглост и усет за безнаказаност циганите в България, които като тумори или паразити ни са окачени поне по 3 на всеки българин - да им плащаме сметките на ток, кражби на обществено имущество -жп-релси, огради, решетки, шахти, пейки, жици и далекопроводи....., раждания, болести, социални и здравни издръжки на вечните пациенти - децата им? А престъпността? А сводничество, просии, дроги... цели престъпни кланове си отглежда Държавата. Ако не си получават присъдите според цялата суровост на Закона, идва времето .......

Има и свестни цигани,такива живеят в нашта махала. Давам пример самотна жена енергото и спира тока. Веднага на следвящия ден комшии цигани и дават ток,без да поискат стотинка! Това е още така и жената спокойно си гледа телевизия пере и готви! Браво на тия хора!

Манго кради тока зарад тва дава бе

НЯМАМ СЛУЧАЙ ДА НЕ МИ Е ПОИСКАЛ НЕЩО ЦИГАНИН,АКО СЕ ЗАГОВОРЯ С НЕГО! ЗА БЕЗПЛАТНА ПОМОЩ ДА НЕ ГОВОРИМ!ТЕ НЕ ЗНАЯТ ДРУГО ОСВЕН:ДАЙ!!!

Se taia

Това си е чиста проба опит за убийство, каква средна телесна повреда? Тези са луди, а този мазен манго дано да го осъдят поне, че да мисли друг път....ако въобще може да мисли

водеща до опасност за живота и мозъчна смърт?????? СРЕДНА, АААА???Ха сега да видим християните изпълняват ли християнските ценности? Средняците дали няма да платят тази цена във времето, но с какво са виновни децата им с такава заработена "средняшка" карма????

Ако го пуснат, да бъде хванат и бой до насиране! Следващият път да помислят "магистратите" какви "присъди" дават!!!!!

Да ме прощават ФИФА, ама...как да не подхвърлиш банан на тоя сега?

Тоя неандарталец трябва да бъде закопан възможно по бързо.

"От Университетската болница в Русе обясниха, че момчето продължава да бъде в КОМА, като състоянието му остава ТЕЖКО." Но ... "Мъжът е обвинен, че е причинил СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА на младежа, съобщиха от прокуратурата." !?!?!?

Някой да е търсил наскоро у речника що е то "мутра"? Ето.

Luna0102

Милото дете, заради този получовек вероятно няма да си изживее живота.

Не го бавете тоя изрод , самоубийте го преди магистралките да са го пуснали свободно да вилнее !

каква тъпа зурла има! Такива изроди въобще не трябва да се намират сред нормални човеци, само в лагери и в затвори!

Тежка телесна + предумишлен опит за убийство= 30 г. без предсрочно освобождаване.