Китайци готови да създават ”суперкучета”

Китайски учени обявиха, че са разработили метод, с който да развъждат масово изключително силни и бързи суперкучета, съобщи в. "Мейл он сънди", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Китайци готови да създават ”суперкучета” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и Resident Evil имаше едни такива по-бързи и по-умни кучета...

днес суперкучета, утре - супервойници!

Щом могат всичко, могат ли да налеят акъл в твърдата българска черепна кутия? А-а, чакай, чакай - не! Защото на някой може да му щъкне да си поръча там човек-клонинг, който да работи на 24-часов работен ден пак без пари.

Ми това е голямо постижение. Щом е възможно с куче, значи принципно няма проблем да се направи и с човек. Кой ще се откаже да си поръча здраво и умно дете примерно? Още повече ако тези качества се предават по наследство.

Това е нехуманно, къде са така наречените Организации за защита на жиеотните, зелените-- не само да събират пари, а да действат

А с ориз, как ще е!!!

Китай - страната на ГМО. Бразилия също. Тези внасят храните в Русия, но путлерастката сган се закъхарила за СЕТА и ТТИП

......съобщи в. "Мейл он сънди", цитиран от БТА. след това изречение, всеки уважаващ себе си човек, трябва да спре да чете!

СЪщо като ГМО- някакъв евтин боклук... Гнусните Араби и негри отдавна пробват да се кръстосват с маймуни и камили... Да не би и китайцте да са почнали да правят такива неща ???

Трябва да е божие наказание това да се правиш на бог!

Ужасно е...Жестоко, плашещо и подрискащо. Първи стъпки към генно - модифицираните хора, които ще се раждат с по четири бъбрека примерно, за да може два да отидат за трансплантации :( Светът вече е ужасно място..

повече мускул повече месо голямо кифте

Нищо не става от ментето.

Това е само началото. Само самовлюбени хора и маниаци да не започнат да се самоклонирате респ. клонират идолите си.

Днеска кучета, утре някой ранкор - огромното чудовище от "Междузвездни войни" което го уби Люк Скайуокър. Тия същества, освен това, трябва да са безополови, иначе може да се получи генетично замърсяване.

Тия дали не могат да клонират Рейгън, Тачър и Костов?

Че защо ти е втори Костов? Заводите за разграбване (пардон, приватизиране) не останаха.

а е възможност от недалечното бъдеще да бъдат създавани и клонирани генно модифицирани хора, които да са супербойци с умения да боравят със всякакъв вид оръжие, независимо от производителят му, както и изпълняван всякакъв вид задачи, непосилни дори за отлично натренирания и обучен сегашен войник, независимо от коя страна, вид и род въоръжени сили е този днешен "супермен". Разбира се това ще бъде "страничен ефект и нежелателно отклонение" при решаване проблемите с дълголетието и здравето на хората.

Тия кучета ще изхранват китайският народ - добре угоени мутанти!

готина статия. написана в бъдещеминало време!

Толкова отвратително и жестоко, дори не искам да мисля . Всички тези експерименти отдавна трябва да бъдат забранени.

кое му е жестокото? ако ги убиват, да речем жестоко е! но те ги създават!

още по-жестоко е

УРОДИ!!!

ужастното е че на планетата има сто пъти повече китайци отколкото кучета, милярд и половина, бахмааму

Това е чудесно! Няма ли начин аджеба да моднат и наште оксидирани съграждани да са работливи? Ще платим колкото трябва... АКо има и опция да раждат по само 2 деца още по добре, че много работливи ще се нароят тъдява

Стъпка по стъпка ще ни уведомят и за "първия" супер човек, генно модифициран и с изключени гени / центровете за мислене ще ги изключват примерно, а ще засилват тези за изпълнение на команди/ :)

При тебе вече доста центрове са изключени.

иNteResно

"Суперпеса" Бойко живее с Каракачанка Провинцялисти прости имат немски овчарки А кучката на Йорданка ака в градинка, пред Общината. Спецялис облизва й лайната!

Явно там сериозно работят по въпроса с изхранването на населението.

Генетиците ще направят по-големи бели от атомните физици. Господи, налей мозък в главите на лудите учени да не вършат безумия!

Клониране - ДА. Генетични създания - НЕ.

Сигурно могат да произведат и кучета, които нямат страх от огъня и от човека. Познайте какво ще стане като ги захвърлят на улицата. Като историята с пираните в онзи язовир "Пача бара" край Габрово.

Днес супер кучета , утре супер китайчета ! Но трудно ще ги докарат да пият кило и канче !

тия изроди немат алкохолдехидрогеназа и затова са им малки пишките, па и бради не им растът на жълтеникавите физиономии с дръпнати очи ... тия изроди са потомци на ескимосите, на ледовете в северния полюс нема ракия дагаяба

... обаче ние българите пък сме ГОЛЯМА РАБОТА, нали? Изрод си ти!

офсъта у главата има само как да пасе трева дъ тъ ибъ въ тъпя гъззз

ПИКЕНЕЗИТЕ са плод накитайското генно инжинерство. В миналото са били любима порода на императорите в забранения град в Пекин, откъдето идва и името им Никъде другаде не се е разрешавало да се гледа и развъжда. НЕВЕРОЯТНО МИЛА И ДОБРА ДУША.

Нищо подобно! Името е кодирано и идва от Путин! Ще оглозгат враговете до кокал за борш!

Ужас!!!! Гадни, жълти фашаги!! Това е война срещу клонираните супердобичета! Трябва да се ударят с геймайдан в Пекин!

китайците са изроди монголоиди развъдени от Мао Дзе Дунг

Тия откачени китайски учени природата за нищо я нямат! как може да с намесват така в генетиката на гръбначни животни?! Та те създават чудовища! Ами ако тези огромни и супер силни кучешки Франкенщайни се обърнат после срещу създателите си и ги изгризат за вечеря - защото не само мускулите им са двойно по-големи, в главите им със сигурност също стават промени, и какви са те никой не знае ... Кучетата, особено едрите развити породи, са разумни същества, те имат чувства и привързаности или омрази - това е доказано вече с толкова примери от живота и с толкова експерименти в много държави! Никакви учени нямат право да се намесват така грубо в генетиката на живи разумни същества и изобщо да се правят на Бог - защото винаги накрая се получава дявол!

Какво ли ще каже Путин по въпроса.

Изроди...ще си клонират храна ли?!

Понякога те се завръщат...