Илон Мъск: Очаква ни демографска катастрофа

Шефът на SpaceX и Tesla Илон Мъск предупреди за възможна демографска катастрофа.

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск: Очаква ни демографска катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...държави като Германия и Италия през следващите 60 години ще опустеят наполовина." Спокооо, баба ханъм меркел е взела мерки и вдига раждаемостта! Като при татко хитлер - няма не мога, няма недей - дигай ги на два без десет за спасението на нацията!

Мангустите се множат, белите намаляват - всичко върви по плана на "избрания" народ.

'ИЗБРАНИЯ" народ може да си прави планове като "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година, но не знаят за плановете на Господ българина, милите ни душмани. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЧНО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ. АМИН!

който иска да намали населението до няколко стотин милиона, или и по-малко...

Е. щом като отрицателният прираст е характерен за развитите страни, то ние сме най-развитата страна в света, защото намаляваме най-бързо. Аз се чудех защо от 10г тъпчем на едно място, а то ние сме били стигнали максимума на развитие и по-нагоре няма накъде

Сексът е една много гнусна работа за създаване на деца, бъдещето е в епруветките!

Та равносметката е, че цивилизованото човечество се стопява за сметка на приматите ( черни, китайци, азиатци всякакви и араби)...Няма да ни довърши непознатото от космоса, а малоумни джихадисти, които са по - скоро животни, отколкото хора и пълчища от гладни азиатци, които страдат от недостиг на храна и са готови да погълнат всичко, което шава на земята... гадост, елитът на човечеството загива, ще остане само тиня и кал...

Пропуснали са да кажат само че приматите /араби , цигани/ са вид паразити неспособни на какъвто и да е физически труд и са с ограничени умствени възможности. Провете ООН колко милиарда дава под форма на храна на най-различни черни държави за да поддържа и увеличава техният прираст? Би могло с тези средства да се насърчи раждаемоста в бели страни от които ще излезнат умни хора а не да се подхранват паразити.

записвайте се за тесли

АМИ "РАЗВИТИТЕ" ДЪРЖАВИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДАВАТ ПРАВА НА ГЕЙОВЕ И ЛЕСБИЙКИ И НА БРАКОВЕ МЕЖДУ ТЯХ. ДА ВИДИМ ТОГАВА ОТ КЪДЕ ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ ДЕЦА.

ма те си ги отглеждат в епруветки и в чужди утроби, бате- даже им се раждат близнац, тризнаци и четиризнаци. :)

И да не им дадат права те "нормални" няма да станат, и деца по естествен път няма да си родят, а и големият проблем не е в тях, а в безпаричния, безнадежден, корумпиран, и т.н. живот в България! Ти колко деца имаш, и какво бъдеще ще им осигуриш в тази държава....а!?!?!?!

Споко, скоро населението ще намалее драстично. След десетина години когато навлязат роботите, от хората изобщо няма да има нужда. Онези 8 човека, които имат богатство като най-бедните 3.6 милиарда души, ще си спретнат една армийка от роботи, които ще им правят всичко, а за останалите - куршум или вирус.

но ,тогава за кого ще работят тези роботи ?

За избраните, разбира се!

Мъск от всичко разбира - и от тесли, и от ракети, ето сега и от демография. Който има най-много пари - той е най-умен.

Разбира се! Тате нали ти каза, че и аз съм гений!?

Илън Мъск е прав, но не е вярно, че никой не го е грижа. Има тръстове за това и те вече имат резултати с България. За да се спасим като нация трябва да засилим селското население и храната, която ще си отглежда само. Така ще загинат хората от градовете, но онези от селата ще останат и нацията ще се съхрани. Храната в градовете предизвиква рак и бъдещето не е розово. Затова , онези които не пиянстват, курварстват, не служат на руснаци, гърци и турци, не пропиляват имуществото, а трупат ще съхранят родовете си.

При сегашните тенденции с демографията в развитите страни капитализма няма да може да съществува в този вид и това ще доведе първо до крах социалните системи и след това всичко останало ! В Еврогейския съюз се опитват да компенсират това с пускането на десетки милиони бежанци от арабски и африкански страни ,но това ще доведе до още по-голяма катастрофа заради различните култури ! Япония ще бъде първата страна ,която ще реши разумно този проблем, като въведе нова система на някакъв вид социализъм и хората бъдат заменени от роботи ! Вече имат заводи на 80% роботизирани . Роботизацията в Америка и Еврогейския съюз ще предизвика още по-големи социални проблеми !

Противоречиш си друже- хем роботизацията щяла да реши проблемите, на Япония, хем щяла да увеличи проблемите на ЕС и Америка-при това не забравяй, че и Америка, и ЕС са доволно социални ,много по-социални от вашия запъртък-социализъм, независимо, че не ни го казвахте толкова време.

Япония не пуска емигранти друже ,а компенсира липсата на работна ръка с модернизация и роботизация ! Това е естествения начин на решаване на проблема ,като в същото време прогреса и развитието не спират ,докато Еврогейците ще имат огромни проблеми заради идиотската политика ,която водят в момента !

На този му трябват интелигентни потребители, които да работят и харчат, за да върви световната капиталистическа система. Браво на Меркел, Макрон и другите които разбраха, че Запада в това число и ние, няма как да ''отървем въжетоо'' без да култивираме мигранти! Добре пуснахме дивите руснаци ,араби и проочие несретници, за да ни пооправят демографията!Добър ход!

Нищо ново под слънцето - Римската империя пада под натиска на варварите, така че историята се повтаря. С тази разлика, че след второто Велико преселение на народите, бялата раса ще изчезне.

Ти не си от най-белите, признай си:)))

Това е напълно нормално при положение, че циганите (черни, кафеви, жълти и червени) съставляват 92% от населението на света. При това се плодят като мишки...

Ами толква народ за трепане има. Нека намалим малко бройката....

Нали? Мъжете нека да си правят удоволствитето, жените да се мъчат да раждат и да отглеждат, а после- да ги изпотрепем. Асъщо така ,проблемът няма да се реши с премахване ролята на мюсюлманските държави- превенцията на високата раждаемост във вид на аборти , хапчета и пр. също е много вредна и опасна както за жените, така и за бъдещите поколения. Мъже, овладейте си нагоните и дайте пример на тези от неразвитите страни.

Работните места ще се попълнят от роботите. Италия ще се напълни с имигранти. Няма чак толкоз лошо. То светът винаги се е променял. Защо трябва да е същия?

Много е просто. По високото образование и достъп до информация създава по амбициозни и мислещи хора. Това автоматично ограничава имането на деца с оглед на детето да му се даде по добро внимание и ресурси и родителите да имат повече време да си гонят кариерата. Когато Запада изпадне в демографска кастрафоа, развиващите страни ще са вече започнали да се държат като западните държава и което автоматично ще намалее и техният прирърст на население. Последните в този цикъл ще са мангалите. Запад - Изток - Африка. Най бедните и необразовани държави ще бъдат последните хем да се образоват и да по-забогатеят, хем да изпитат и демографски срив. След тях ще останат само мангалите защото при тях образование и амбиция никога няма да има!

не ми пука - ще съм изгнил в гроба

sonibvc@gmail.com

Добре

Има технически решения колкото си искаш и това много преди китайците да го демонстрират но това съвсем не е темата. Става въпрос само за контрол и подчинение чрез страх и фалшиви зависимости.

Анализът ти е идеален. Особено правописът кърти!

зами си наще циганета и ще си опаиш кризата а и ние ще ти бъдем много благодарни!

"...понижаването на естествения прираст в развитите страни.." Ето, бе! Какво ревете! Развита страна сме ;))

Ако това беше критерия сме на 1во място по развитите :-)

палячо след Марс дали ще го качат и на слънцето. Само дадат някой друг долар в повече.

Какви 60 години бе, този..!? Кой в историята е плашил с подобни прогнози във времето и тя не е доказвала, че този човек е идиот!? Изобщо някой сеща ли се за глобалните страхове на идолите през 1957 г. ??? Е, затова ги правят идоли. Защото са повярвали си тъпаци и простакеси на които можеш да им внушиш каквото си поискаш. Истинските, винаги са били опасност за статуквото, а не негови слуги! Единственото и най-вредно нещо за човечетвото е икономическият модел, който се храни със смърт!

За друго се тревожи Илон :) Неговите коли не могат да се карат от орки :) За тях трябва да си образован и не става само с мускули като с голфу ;) Трябва си и акъл :)

Затова са с автопилот....

Автопилота е спомогателен :) Той предупреждава при опасност , но шофьора трябва да спре колата ! Един такъв като теб е влязъл в статистика на катострафиралите с Тесла :) Пуснал автопилота да кара и си пуснал да гледат тв и резултата е катастрофа защото автопилота е предупредил за опасност , но е нямало кой да я предотврати :)

те шефовете ти го докараха това положение, значи са помислили какво следва, ти не се грижи толкова

Проблемът не е в това, че белите не се плодят достатъчно. Проблем е безконтролното размножаване на населението в слабо развитите страни. Именно ТАМ трябва да се вземат мерки от съответните правителства за разумно семейно планиране - НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2 ДЕЦА В СЕМЕЙСТВОТО. Впрочем такава политика води Китай, а също и Виетнам. А за да спрем инвазията на "орките", която застрашава БЯЛАТА ХРИСТИЯНСКА РАСА, то е необходимо Европа, САЩ, Австралия да затворят границите си за мигранти и да предадат на съд всеки политик, който води ПРОмигрантска политика (Меркел, Юнкер, Макрон и пр.)

Докато жените нямат никакви права в неразвитите държави, и често не само там- докато мъжете считат за свое естествено право да изнасилват, бият, назначават, уволняват, подценяват, ругаят,купуват, продават, крият в хареми, изоставят на произвола, експлоатират като слугини и т.н. жените- тоя свят няма да се оправи. Мъжете от развитите държави да дадат пример и се разберат с мъжете от неразвитите по тези малки въпроси.

Докато арабските Емирати командват демографската политика на ООН, ще се разказва играта на християните и ще се облагодетилствуват мюсолманите.

Много важно! Като не ставаме за работа да чезнем и тва е. Вселената няма да реве за нас.

Еми света ще се наводни с тарамбуки и накрая ще загине, защото тарамбуките не подлежат на цивилизоване.

Илон Мъск и Стивън Хокинг станаха пророци,в последно време само глупости бълват и то все апокалиптични,ама явно и затова им се плаща...

Въпрос на мъжки нагон. Елементарно е.

С ОБРАТНА РЕЗБА-НЕПРОДУКТИВНИ СА!!!

В този случай това е плюс. :) Обаче- не влияе на световните процеси.

Ще дойде време, в коеото ще оцеляват само тези, които отглеждат сами храната си ! Който няма земя...естественият подбор ще проработи там....

Историята показва друго. Идва партийния секретар с каскета и милионера с фуражката и викат: Бай Иване, хайде утре с воловете и земята в ТКЗС-то. И после идва 1989 и започва едно връщане на земята да ти падне шапката, но и това не е болка за умиране. Умряла е връзката на селянина със земята, защото Партията тръгна да умножава работническата класа. И затова днес българското село е мъртво, а на пазара почти няма българска стока от полето. И като ви каже някой...ииии тия съсипаха хубавото ни социалистическо земеделие...подминете го с презрение. Между другото поляците не са позволили да им пипат земята и затова днес на пазара е пълно с полски продукти на земеделието.

сори...не милионера а милиционера

затова измислиха ГМО-то. И земя да имаш, няма семена, за да засееш...

Проблемът е, че орките не са достатъчно образовани и квалифицирани, за да наследят Европа. Да не говорим, че Европа сама се затрива. Никога няма да нарасне бялото, докато то трябва да работи, за да може черното да седи на улицата на кафенце и да си точи броеничките. И начинът не е сегрегация, евгеника и всякакви други фашизми. Начинът е данъците - за деца се плаща до определена бройка. Никой не ти забранява да раждаш повече, ама си ги гледаш сам. И от СА ще поплащат на братята мюсюлмани, ама после ще им писне. Щото са братя само на молитва, а халвата е с пари. Иначе се получава така, че ние си вдигаме пенсионната възраст съобразно изискванията на ЕС, ама реципрочно от новите европейци не се изисква нищо!

Защо трябва да се плаща за деца? В САЩ просто ти намалят данъка. Ако плащаш данъци, спестяваш някой друг процент заради децата. Така там нямат демографски проблем като в Европа. САЩ имат положителен прираст.

климатичните промени ще решат демографските проблеми. Не сме готови за Марс, какво да правим? Любов, ядене и пиене като за последно, много хора така се спасяват от депресивни мисли.

Проблемът не е в броя на хората, а в съотношението на броя на тези които създават блага и тези които искат да ги потребяват без да си плащат. Справка република България. Типичен пример. 1 000 000 работят - 6 000 000 лапат. Цифрите не са верни, но съотношението е горе долу вярно. И някой като започне да ви развява социалната идея му кажете да си я завре отзад.

Копеле прецака ли се? Сега кво ша ги правиш тия милиарди дет ги трупаш?

тоя па кво го е грижа,нали дотогава ще вози хора до марс,или още от сега почва да бубуника и да набира смелчаци

"В половината световни държави..." Браво, Гогов! Световни държави!? А как е в несветовните държави?