От България излизат добри еврокомисари

Дали е съвпадение, или ще го наречем млада традиция, но е симпатично. Досега все дами заемат българското място в „правителството“ на ЕС – Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - От България излизат добри еврокомисари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лили Иванова: -"Искам да знам какво правят политиците за моя народ"! Нищо, Лили, абсолютно нищо не правят.

От България излизат само добри еврокомисари за благополучието и просперитета на западна Европа!!!, които са работели само срещу България с предателства, а щетите и загубите които са ѝ нанесени са за милиарди€!!! България винаги е била в челните световни редици по създаване отглеждане и издигане на предатели, които винаги са ѝ копаели гроба!!!

Не обзор, а ПОЗОР. Коя от тези "каки" е направила нещо смислено за България?! Продажни лелки ... Жалки същества без човешо достойнство, продават се за 2 гроша ...

Всички, които излизат от България са ДОБРЕ, да му мислят тези дето не могат да излязат. Ще работят и ще плащат данъци на предателите, които ги крадат по 45 години и ще вземат същата пенсия, като работилите, май беше 12 години и сега се увеличават само техните пенсии.... Та много са си добре ИЗЛИЗАЩИТЕ от България!!!

Никой не очаква български еврокомисар да се хвърля с гърдите на амбразурата за интереси на България. Но поне от кумова срама да бъдат "български". Какво му е българско на Сталинка - която с години не е стъпвала в България, която 1 ден не поработила в България за нейните интереси. Сега тази Габриел - нито ден не е работила за интереси на България, живеела извън България. За Кунева не е коментирам - комунистическата нагла снаха навсякъде без сапун ще се намърда. А и защо все пак ,питам аз, един български еврокомисар да не зачита интереси на собствена страна. Какво направи Кунева със затварянето на реактори? Това е направо антибългарско.

Абсурдна статия. Платена реклама. Истината е друга: от Боколандия излизат калинки, това е.

А сега да ви кажа пък обикновените хора какво помнят от тия комисарки. Кунева - без малко да тури предпазители на запалките да не си опърлим ташуните, ама - греда, не би. КриСталинка се прегръща с наводнените баби в Мизия... и замина като влак. Сега чекаме Габриелова да ни снабди с цифрова вода и цифрава боза. Ще видим....

Но вижте зад гърба й какво става! По ТВ 3 току-що една руса водеща се изцепи :"Сега е 7:52, а девет без десет е малко по-късно." Какво да ви кажа относно подготовката и образоваността. Просто нищо. Та, съмнявам се, че в бъдеще ще се намерят такива подготвени хора да ни представляват навън.

Писалият статията май живее на Марс.

От централата на ГЕРБ са му платили да си бърка в носа и с това, което го изкарва от там да замерва българския електорзт.

Много по уместно щеше да е Дир да бяха писали под статията-платена статия от ЦК на ЕК но нейсе, който разбрал, разбрал, !!!

това мен не ме прави по богат и щастлив!а си е личен просперитет само ин единствено за българските еврокомисари,техните семеиства,роднини, бизнесгрупировки и партии!българия си остава бедняшката колиба на континента европа въпреки прехвалените еврокомисари!

ПРИЗНАВАМ КРИСТИНА ГЕОРГИЕВА, КЪДЕТО И ДА РАБОТИ ДОБРЕ СЕ СПРАВЯ И НЕ Е НАДМЕННА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БЪЛГАРИТЕ НИКОГА НЕ ОЦЕНЯВАТ КАЧЕСТВАТА НА СПОСОБНИТЕ ЩО ЗА НАЦИЯ СЕ ПИТАМ ОТ ЗЛОБА НЯМА ДА ИМА ОПРАВИЯ НИКОЙ НЕ Е ИДЕАЛЕН!

Извинявай, относно "добро справяне" на Сталинка Георгиева. При наводнение в Мизия, тя като комисар по бедствия какво точно помогна на хората. От нейната помощ хорицата още живеят във фургони. А както потледнеш родословието на наш`те комисарки - Сталинка, Кунева - бре бре все от комунистически кревати на партийни величия излязоха. Интересна статистика.

пълни глупости за бг коминасранитекомисари нашите глупаци ги използват за опитни мишки, нищо независи от тях , а от страна на еврокомисята лицимерно ни се усмихват като все едно сме част от тях а никога не сме били и няма да бадем поне още 2 или 3 поколеня . къде забравихте второ качество храни . колегата каза по долу че тъпата пача кунева затвори аеца еи така без никакъв офицялен документ тази пача е за затвора смрадлива личност отврат, а бг политиците те вече по различен хитар начин играят . а народа се пули и се тухка и америка и кумунизма и света му бил виновен .........от нас зависииииииииии драги българи . ние трябва да си оправим кочината, никои друг няма да го стори , нас зависи

BG евроуруспий се прославят с креватните си умения и успехи!

ТАЗИ СЕ СРАМУВА ДА ПРИЗНАЕ,ЧЕ Е БЪЛГАРКА!!!ПИСНА МИ ОТ ПРОДАЖНИЦИ!!!КУНЕВА ЗАТВОРИ ЧАСТ ОТ БЛОКОВЕТЕ НА АЕЦА!!!ОТГОВАРЯЩАТА ЗА БЕДСТВИЯТА И АВАРИИТЕ,КАКВО НАПРАВИ ЗА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ЗАЛЯТИ ОТ ЯЗОВИРИТЕ???

Чакайте малко ! Ето, това е статия за пример. Написана е обзорно и хронологично, без излишни неща в нея. Отново благодаря на господин Големанов за професионалния труд, който ни представя. Вярвам, че това ще бъде добра практика и пример за останалите редактори във dir.bg (нищо лично). За мен лично, dir.bg е Флагмана на българския интернет и няма да се уморя да го повтарям.

С тоя коментар и ти си намазал дебело филията.

ebati porachkovia material

СТОКИРАЩИ АНТИБЪЛГАРСКИ АМЕРИКАНСКИ ГЕРБЕРАСТИ!

Така някога ласкаеха приближените на др.Тодор Живков - другарката Людмила Живкова, другаря Владимир Живков, другарката Дража Вълчева...

Страна, която няма навсякъде в столицата централна канализация излъчва еврокомисар с ресор дигитализация!

Само Българските комуняги не я харесаха...!!!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ми те и трите май не са работили нищо, освен като чиновнички.

български комуняги са гласували против нея.

Добри са . Това е традиция от еничарските времена. Георги Димитров беше шеф на Коминтерна. Послушни са.

:))))))

Защо не е запазила българското си име, Неделчева? Защо Франсоа Габриел не се казва Франсоа Неделчев? Защо детето им се казва Жан-Едуар Габриел, а не, например, Иванчо Неделчев? Срам ли ги е? Или Неделчева е престанала да е българка?

Защото, съпругата приема фамилното име на мъжа си, а не обратното. Защото, децата се записват с името и фамилията на баща си. Във вашия род как е ?

Ами да стане тогава комисарка от страната на мъжа си. То дедо Симо, дето не е българин, кръсти внука си също с две имена, ама поне едното е българско.

а позор! Червените свине като видят голяма маса, сядат заради яденето, нищо че е сложена за преговори..

Ъхъм! Най послушните!

Те добре излизат, ама ако може и повече никога да не се връщат ...

От България излиза добри к*рви ... Пардон сега тях наричат еврокомисари.

Резултатът е 517 гласа от 683-ма ГЛАСУВАЛИ. Явно, че тая е получила необходимото мнозинство, ама чак "впечатляващо мнозинство"... Аман от драскачи - натегачи!

76% как ти се струват ?

Кой лансира тази опашата лъжа ? Питайте Българския Народ той е мъдър и ще ви каже ,че не му пука кой ще е Комисар , Юнкер и т.н. , ние нищо не сме облагодетелствани от Комисари и Комисарки , ограбване на България е в тяхната комисарска работа !

България винаги се е славила с най-верните на по-големия брат партийни и комсомолски подлоги.

Никито Големанов е сбъркал малко названието на дописката си. Трлябвало е да я озаглави "От България излизат удобни за ЕК еврокомисари".

Тази "новина" не трябва ли да е в раздела "Платени публикации?

Това да не е черен хумор бе ало

Тези които взимат истинските решения наистина се радват на нашите "еврокомсомолки" .. 1.достатъчно глупави са за да дават акъл. 2.поради това че са глупави ,повтарят по медиите ,само това което им се спуска отгоре . 3.изключително са послушни и готови да изпълнят всака прищявка на господарите.

Държава, още повече империя, не се прави така. Трябва корави, млади, енергични, ако се наложи - жестоки, но твърди мъже с воля, с характер и страст. Като Кол, като де Гол, като Митеран, като Шрьодер. А сега какво имаме - престарели мъже, незрели девойки, "не точно мъже, меки, отстъпчиви жени и даже инвалиди, имаше един в инвалидна количка. Откъде да имат силата, волята да правят жестокото нещо, наречено "държавно управление", стратегически избор, цивилизационен сблъсък !? Или нарочни ги избират такива, да са винаги съгласни ? Уж да имали достъп и слабите до управлението. Че то управлението да не е санаториум, това е жестока работа. Както казваше Т. Колев, вечна му памет, - "ръкопляскай, гласувай". На кого да са съгласни, на кого трябва да викат "йес" ? Има нещо гнило в Брюксел ...

Шило

В кое са добри? Мис "Йес"? Румито Желева- тя пък не стана, Георгиева, де единственото, което направи бе да подлее вода на Бокова? Или дигиталната Габриел?

Вицът на деня. Не е ясно,кой е автора,но си го бива. Голям майтап....

Какво значение има авторът, 1:1 си е дойчевелски стил

Помага и бракът с висш член на екипа на шефа на ЕНП, а :) Или както всички знаем "издигнала се е в кариерата само благодарение на професионалните си качества".

Без дядо Владика не става!!!!!!

Ако не беше пропуснал четвъртата кифла - Румянка Желева, сигурно тоя щеше да изкяри повече.

Ако под "добри" се има предвид послушни, то да - от България излизат много "добри" еврокомисари.

"Млада традиция ,но е симпатично"....казано по еврогейски ,но така и не разбрах в какво са добри ,какво добро са направили ,какви добри идеи имат и тн...Автора е забравил да напише !?

Не се споменава, че български еврокомисар предложи единен стандарт за зарядни за телефони.

Нито Соломон нито Гергана са били еврокомисари.

stan_posta@

Нито пък някой им обърна внимание. Всички производители почнаха да зареждат през mini-USB и се реши въпросът. И то само със зареждането. Със синхронизацията на телефонните указатели между телефона и компютъра - изобщо не се реши ...

По-, и най-добрите, са на магистралите!

Като ги види човек и обикновено го хваща срам и започва да споменава женската им рода. До сега никоя от тези с нищо не е допринесла за просперитета и благополучието на държавата ни. Обикновения гражданин с нищо не усеща, че сме в ЕС, храна второ качество, мизерни доходи, пропаднали политици, само тези комисарите ни стават по богати и то доста.

Протоколни поздравления. Имахме една Кунева- комисар за защита на потребителите. Тия дни разбрахме, че години наред сме яли боклуци. Имахме една Кристалина - комисар по бедствия и кризи. В България се прочу най-вече като малоумната ни кандидатура за шеф на ООН, където Боковса, с оттеглената от правителството подкрепа, всъщност се класира няколко места преди нея. Та, сега имаме комисарка по цифровизацията и към момента правителствените ни сайтове са като правени в час по ИТ преди 15 години.

е па...!!! ,,комисарски потомци..,,,!!!