Проблем ли са ромските гета?

Трябва ли ромите да живеят в гета или трябва да бъдат интегрирани по всякакъв начин - не само в образованието; да работят, за да не крадат и т.н.

Обратно в новината

Коментари - Проблем ли са ромските гета? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганските гета си пасват идеално с останалата цигания в държавата. Цачева отново счупи тъпомера с неадекватното си изказване: "Цецка Цачева: Случаят "Асеновград" не е в дневния ред." Не било актуално.Браво г-жо министър на правосъдието.

Статията започва добре с реторичния въпрос "Трябва ли ромите да живеят", останалото нататък е излишно.

Мерките срещу циганите да започна със спиране на тяхната чрезмерна раждаемост. Мораториум върху циганските забременявания да се постави. Примати и бандити защо да се размножават?

Бай Тошо се опитта да ликвидира гетата. РЕЗУЛТАТ : Коня на 10 - я етаж Паркета - в печката Дограмата - на " Битака" Арматурата на балкона - във "Вторични суровини" Повторете "експеримента" - "Повторението е майка на знанието" или точна характеристика на тъпотията на политиците. Успех на начинанието.

Да, и това в оная система, когато циганите бяха послушни! От мангала даже и сапун не става, толкова много смърди! Какво повече да говорим, след проведен НЕУСПЕШЕН 40 годишен експеримент по интеграция на циганите! Резултат - тук-там някой подчовек стана човек! По изключение!Никакви гета - обратно в Индия, това е решението!

"Циганин да се наричам - първа радост е за мене" Да сте се осетили на време да си вземете "малка 12 г. булка " Сега Ви е яд ,но е късно. И за обикновени цигани не ставате.

Не - в никакъв случай не са проблема. Там расте и все повече ще расте в геометрична прогресия нашата " бодра смена-". СВИКВАЙТЕ - това е необратимо както климатичните проблеми.

Гетата са голям грях на всички политици. Но нали от там най лесно се купуваха гласове ,та си позволяваха това заиграване. Сега е време да се поставят нещата на изходната позиция-равенство пред закона и справедливост. Не може държавата да допуска незаконни жилища,не може само поради етническа принадлежност да крадеш ток и вода ,не може една група да се издържа от правене на деца и вземане на помощи за деца. Възстановете трудови войски и стройте пътища с тия неграмотни хора а в това време нека малко се поограмотят и да получат професия. И да не забравяме-да не се допуска съсредоточеване на ромите,циганите или както искате там да ги наричате .

Всъщност, на кое му викаш ДЪРЖАВА? Тъй де, да си изясня какво искаше да кажеш.

Крайно време е да се действа - трябва да се спре с лигавенето с циганите. Журналята са най-виновни, защото незнайно кой и защо им налага да използват нелепото название "роми". Няма такова име на циганите по света, вижте речниците на различните езици - циганы, цигойнер, сиган, джипси... Е, къде видяхте роми? Да не говорим за вековно използвани изрази, като циганска работа, циганска сватба, циганска махала, лъжеш като циганин, цигания и т.н. Как да стане цигания, например, ромения ли??? Тъпо, нали? Или пък ромска работа... Още по-тъпо, нали? Няма ли кой да се заеме с тази простотия и да се преустанови лигавенето с мургавите номади?

В Италия има понятие : "Българска работа" Обхваща същите характеристйки и е много употребявано

Пролем са, но има решение... Доктор Физер го е измислил.

Mиграция в обратната посока и да се връщат там от където допълзяха в Eвропа!!! Да се махат от България и която и да е друга държава в Eвропа!!! Bече 7 века живеят на наш гръб, спират развитието, разрушават и тероризират цели региони в България, и не са спирали да хапят "ръката, която ги храни", тях и целите им катуни с безразборно родени, които се раждат след всеки полов акт!!!

Абе това цигани ли са държат се като българите!!! Едно време какви цигани имаше ...прабългари ...

А пък да знаеш какви циганки имаше Всичките като че ли имаха " дуално обучение" в "баш" необходимот9. Изтървал си много ,брато.

"Много хора са се опитвали да бутат с булдозерния метод ромските гета. Булдозерният метод досега не е сработил. Не може по този начин да се ликвидират гетата." Да, трябва с бомба(и...)!

"Кирил Добрев: Ако БСП беше на власт...нямаше да позволим да се стигне до етническо напрежение в Асеновград." Когато БСП-то бе последно на власт се случи подобно нещо и какво стана?Пратиха жандармерията за седмица по селата докато утихнаха нещата и толкоз И толкоз. "Трябваше да се вземат предварителни мерки, а не да се действа след събитията, заяви бившият депутат от БСП Кирил Добрев" Трябваше,трябваше ама и ви и партията ви правехте същото. "Цецка Цачева: Случаят "Асеновград" не е в дневния ред " Естествено все пак идеята е да утихне всичко и да продължите след това все едно нищо не се е случвало.

Нагледна демонстрация на безсилието на сегашната обществена и политическа формация, която само бълва безсмислени лозунги прикривайки хищническата престъпна същност на организацията и насоките на развитие на това общество, ръководено от идеала за личен просперитет, безогледен стремеж за печалба, безсмислено натрупване на огромни богатства за сметка на глупаците, които ръкопляскат и се радват на трохите, които получават (ако ги получат разбира се). Всички пишман демократи, либерал-толерасти, мултикултурни активисти и прочее промити мозъци, запитайте се защо това не беше възможно при социализма? Защо всички тези хора учеха, работеха, спазваха обществените порядки и бяха практически интегрирани, поради което дори раждаха повече от нас, но по-малко от сега. Защо? Няма дa Ви обяснявам! Размърдайте си мозъците сами. Но разберете, че колкото и кресливи герберасти, соросоиди, глобалисти и антикомунисти да сте, всички седим в една лодка и просташките и тъпи словоблудства на една от любимките Ви, кандидат президентката Цецка Цачева, че случващотото се в Асеновград не било актуално и не задавало дневния ред в държавата, дори подкрепени от великия Ви самовлюбен вожд, няма и не ме могат да Ви помогнат, когато лодката потъне, но за съжаление заедно с Вас ще повлечете към дъното и нас и тази прекрасна страна. Отговорете си ЗАЩО тогава това не беше възможно да се случи! ЗАЩО имаше пари за всичко, а сега няма за нищо. ЗАЩО?

Пак имаше насилие, само че не от, а над циганите. Само дето, насилие имаше и над целокупното гражданство и над всеки гражданин поотделно. Но не от гетата, а от "партизаните", слизащи от Балкана чак до 89 г.

Булдозерния метод най-подхожда,каквото и да ни говорят. И АЙДЕ ЗА ИНДИЯ!!! Тия намерят ли празно място или къща-пълнят ги с циганета!!! Това е,защото енергията им отива изключително за възпроизвеждане! Нищо градивно! Нали друг плаща! Това са плевелите на обществото. Когато то не се чисти-буренясва цялото... Всички знаем,че култивираната вишнева градина се поддържа бая по-трудно от магарешкия трън оттатък шосето...

AbuTalib

синдик, Не обиждай индийците.Манговците идват от земите на Палестина, прогонени от израелтяните, когато превземали Йерусалим.Тами трябва да си идат, в земите на днешен Израел, а онези заблудените евреи да се завърната в земите на дедите си, където има много реки и долини и много планини. Така им е обещал Господ, при условие, че не забравят да квасят млякото.Те, май че са забравили и за това има постоянни военни конфликти в онзи район,все земи, обещани на Исмаил, сина на Авраам от робинята му Агар.

те това па от де го изкопа?!? циганите са част от индийците. прогонени заради точно тия неща с които съсипват живота ни. като добавка и занимания с "черна магия". това последното е било повода да бъдат прогонени от Индия. не забравяй и призивът на индийската държава - всички цигани да се върнат в страната - майка...

Стига заплахи,стига демагогия! .. Проблема с циганите ,не може да бъде решен със силови мерки а само със законодателни.Трябва закон според който,не упражняването не трудова дейност,да се счита за престъпление.Това означава ,че всеки,който не работи или не иска да работи ,подлежи на принудителен обществено полезен труд и ако продължава в същия дух,следва затвор и принудително изселване от територията на страната,но като първа превантивна мярка спиране на всякакви помощи.Всичко друго е само празно дърдорене.Да се възтановят Трудови войски и КЕЧ, задължително!

ХОРА, ТРЯБВА ДА СТЕ НАЯСНО ЧЕ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ПОЛИЦИЯТА Е АБДИКИРАЛА И СЕ Е ОТЕГЛИЛА ОТ ОХРАНАТА НА ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК ... ОСНОВНАТА ДЕЙНОСТ НА РЕПРЕСИВНИЯ ДЪРЖАВЕН АПАРАТ Е ДА ОХРАНЯВА ОБЩЕСТВЕНИЯ СТРОЙ, ОЛИГАРХИЯТА И ИМУЩЕСТВОТО НА ОЛИГАРСИТЕ :)) ... НЯМА Ю-ЕС-ЕЙ , НЯМА БЪЛГАРИЯ , ФРАНЦИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ , ИТАЛИЯ ИЛИ РУСИЯ - НАВСЯКЪДЕ Е ТАКА :))

"Трябва ли ромите да живеят в гета или трябва да бъдат интегрирани по всякакъв начин - не само в образованието; да работят, за да не крадат и т.н." Колко услужливо, авторката ни задава отговор. Пуснете ги у дома, да ги интегрирате. Като оня норвежец, дето си заселил негърски "бежанец" у дома, каквато мода се появи за кратко при толерастите и той за благодарност му беше ударил една п*тка. Тая измет трябва да си стои в гета, защото само изолацията им, спасява останалите граждани. "Интеграцията" се провали и у нас и навсякъде. Колко още трябва да се налива в тая каца и химера, за да стане ясно? Тук говорим вече за проблем, не за интеграция. А проблемите искат решения, не празнодумие. Но целта далеч не е интеграция, а пета колона и унищожение на българският народ.

интеграция е възможна, но няма как да се приложи. децата от раждането им трябва да се отнемат от "ромите". докато растат в тая среда - няма как да направят хора от тях. проблема е какво да се прави със сички останали...всички решения за тях които ми хрумват ще предизвика протестите на европа, че са били геноцид...

Преди няколко години изказах мисълта, че циганчетата трябва да растат и учат отделно от семействата, за да могат да се интегрират. Тутакси ревнаха десетки българи, че това щяло да бъде насилствена асимилация.

Тези ще погребат България.

Спрете за винаги помощите за тези, които нищо никога не са дали! Поставете културна и образователна бариера за основни права! Мотивирайте ги доброзорно да искат да се интегрират. Въведете им трудова повиност. Образователна повиност. Културна повиност. Който говори смешен български да забрави, че ше има ЕГН! Дайте им срок за гетата. След като изтече ги капсулирайте в тях. Нека това са техните първи лагерни моменти. Тези хора трябва да спрат с кражбите, измамите, простотията и беззаконията си. За две годи армията може осезателно да промени мирогледа им. А чехите, унгарците, поляците скоро след това ще ни последват. За съжаление това няма да бъде направено, защото моралът на плъховете е вече доминиращ в българското общество. Самите управляващи са на власт, благодарение на търговията, която въртят с тези хора. Но не забравяйте, че се е стигнало до тук, благодарение на отричането на проблема! И всяко отричане за напред само ще усложнява това състояние. Докато един ден се окажем победени отвътре...

СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА ВСИЧКИ ЩЕ СЕ НАУЧАТ ДА СЕ ТРУДЯТ -ИМУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ , И РОМЛЯНИТЕ ... ДАЖЕ 3-ТЕ ПАТРИОТКИ ЩЕ РАБОТЯТ :)) ... АКО ТРЯБВА ЩЕ ГИ ПРЕВЪЗПИТАМЕ В ТРУДОВИ ЛАГЕРИ :))

Гетата съществуват, защото циганите са относително висок процент от населението. И по времето на социализма, и днес техния брой непрекъснато се увеличава. А това перфектно се съчеатава с липсата на желание у тях да са градивна част от обществото. Те искат да част от консумирането на благата, които останалите произвеждат, но без никакъв почтен труд от тяхна страна. Гетата им позволяват да битуват според тхните си разбирания, така се чувстват силни, тъй като в обратния случай ще трябва да се съобразяват с обществото. Гета съществуват там, където няма желание за интеграция и не се приемат усилията на останалите хора да ги приобщят към себе си. Всички примери, които се посочват на учещи и работещи цигани, са малко и доказват, че изключенията потвърждават правилото. Никъде в Европа няма примери на интегрирани големи цигански общности, оказва се, че това е невъзможно. Гетата и у нас са необходимо зло, което на този етап няма решение. Или има решение, но то е насилствено и трябва да има съгласието на всички засегнати страни, което се съмнявам, че е възможно.

Значи както тъпия кмет на Асеновград с евтини популистки изказвания смята да "интегрира ромите и направи кръгла маса", така и всички останали само т ърсят начини да спечелят/ Истината е, че още от древната Римска империя се опитвали да направят от циганите войници, жътвари и просто граждани - безрезултатно. НЯМА в човешката история успешен опит. Няма и да има. Затова да се въведе специален закон за тях - за престъпление - с пълната строгост; при рецидив - принудително изселване в Индия и забрана да влиза в България завинаги. Да се радват, че не стават даже за сапун .

само напалм ще ги оправи гетата - оттам нататък на ромите ще им осигурим осем часов работен ден, посещение в училище след работа - задължително, отнемане на инвалидните пенсии на тези, които се правят на болни и разбира се ще купим по една спирала на всяка циганка за да не забременява всяка година - тогава няма да се плодят като въшки и ще се замислят дали ще крадат, убиват или изнасилват - и не на последно място - ще си плащат данъците - с две думи - трябва им здрава ръка, стига глезотии - тряба да се научат да се трудят - край с привилегиите и циганските им номера

Трябваше тези да ги качат на китайската ракета където неуспешно излетя.

Байно, нивата се оре и на есен и на пролет. Един булдозер нищо не прави. Трябва да се оре и плеви нивата. Ама то нали и те използват плевелите.

Трябва да се разбие престъпната им структура. Те си правят държава в държавата, имат си своя структура от началници, старейшини и царе, а нашите се правят на гръмнати. Е след като поискат от царя гласовете ги получават. Гетото не е нищо друго освен територията на старейшината пазена от подчинените му. И трябва да се преследва и разбива структурата им до дупка. При соца всчки царе и подобни бяха в затвора и беше мирно. А сега е бардак.

дрънкане, всеки европеец знае в какво превръщат околността във Франция, Скандинавия, Австрия, Германия и т.н. Само че там полицията бие и стреля, помощите са малки и се спират при проблеми, почти няма медицински услуги за тях

Абе глупаци, гетата ги има защото всяко гето си има цар и всички в гетото му са длъжни и ги използва като роби. Ако ви липса акъл намерете някой от старото МВР да ви го обясни. Като бутнете бараките само ще увеличите дълга към циганския цар. Е може би го знаете, ама не смеете да тръгнете срещу никой цар, защото става каквото той каже и той ви осигурява гласовете в махалата. Циганите си правят държава в държавата а те тръгнали да се занимават с фейсбук.

Това тук с маските циганите акушери ли са?! Няма ли закон у БГ-то, че не можеш да си криеш самоличноста, хеле пък у независимио бг. съд!?

компактно или разселени сред другите хора, а че заради политически нечистоплътни цели никой от отговорните фактори не прави усилие да бъдат образовани и приобщени (стига с тая интеграция!). Научиха ги да живеят на гърба на обществото, задължения - никакви, имат само права - помощи, ток и вода ползват и не плащат, разминава им се за тежки престъпления, бранят ги разни хелзенски комитети. Ама не са виновни те - не е луд, кой изяда баницата...

Циганите си имат БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ с шеф Красимир Кънев. Какво пречи на българските патриоти да създадат ... ЦИГАНСКИ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ с шеф Красимир Каракачанов?! Така ще се получи етнически правов баланс, на малцинството българско в РОМ'АНИЯ.

КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА ???? .... МВР СТАНАХА МНОГО ГуЛЕМИ - ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ГуЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - ТИРОВЕ С ДРОГА , УБИТЕ БОСОВЕ , ОТКРАДНАТИ АУДИТА И ДЖИПОВЕ НА ПОЛИТИЦИ , РУСКИ ШПИОНИ , СРЪБСКИ МАФИОТИ И ПРОЧИЕ И ПРОЧИЕ "ГуЛЕМИ ТВОРБИ" ... А В СЪЩОТО ВРЕМЕ МВР АБДИКИРА , ИЗБЯГА , СКРИ СЕ , НЯМА ГО ОТ СЦЕНАТА НА БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ - И ДА ДОЙДАТ ВДИГАТ РАМЕНЕТЕ И ВИКАТ " НИЙ СМЕ ПО "ГуЛЕМИТЕ ТВОРБИ" ...

Началото на българското изтребване е поставено през месец март 1205 година от цар Калоян, край Одрин. Той избива рицарите на Болдоин Фландерски, така Калоян предизвиква заканата на рицарите:"НИКОГА НА БАЛКАНИТЕ ДА НЯМА СИЛНА ДЪРЖАВА". Осем века по-късно, в 1988 година в Москва се е състоял таен конгрес на "Световния еврейски конгрес", който е приел резолюцията: "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД". Последната точка в тази програма гласи: "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив." Аз не се считам за хилядолетен враг, но ОБИЧАМ ДУШМАНИТЕ СИ. С Нехочкиновият си лимфом се преборих, сега се опитвам да се справя и с THE MATRIX. Така че, едни ционисти ли не ще мога да обикна, в качеството им на ИЗТРЕБИТЕЛИ НА БЪЛГАРИ?! /бетер от техния "любимец", Шекелгрубер/

СЛЕД 1989 ГОДИНА БЯХА ИЗБИТИ ОТ ЕЛЦИН И ГОРБАЧОВ 50 МИЛИОНА ГРАЖДАНИ НА СССР ... В БЪЛГАРИЯ 3 МИЛИОНА ... .. НЕ ЗНАМ СТАТИСТИКИТЕ ЗА ПРИБАЛТИКА И ПОЛША ... НО УКРАЙНА Е ВЕЧЕ НА НЕГАТИВЕН ПРИРАСТ ОТ 3 ГОДИНИ :))

" Проблем ли са ромските гета?" Не! Проблем са циганите в тях.

....ГЕТОТО Е СЪЗДАДЕНО ОТ КАПИТАЛИЗМА :)) ПЪРВИТЕ ГЕТА СА СМЕСЕНИ ЕВРЕЙСКО - ЦИГАНСКИ - В ТЯХ СА ЖИВЕЕЛИ БОЛКУЛЧАРИТЕ , КЛОШАРИТЕ , СЪБИРАЧИТЕ НА ЛАЙНА И УРИНА И Т.Н В СРЕДНОВЕКОВНИТЕ ГРАДОВЕ ... В АМЕРИКА НЕГРИТЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ КЪДЕТО СИ ПОИСКАТ - ГРАД , КВАРТАЛ , КЪЩА .... ОБАЧЕ ТЕ СИ СЕ НАТИСКАТ В ОПРЕДЕЛЕНИ КВАРТАЛИ КЪДЕТО СА БЕДНИТЕ :)))

"Много хора са се опитвали да бутат с булдозерния метод ромските гета. Булдозерният метод досега не е сработил. Не може по този начин да се ликвидират гетата." - работи!!! Как мислите през 80те год. изринаха гетото от "Татарли". Булдозери и спиране на помощите!!!

Българина е беден но за сметка на това много прост народ! ЕС постоянно натяква да интегрираме ромите, а на никой не му пука. Това което простия българин не разбира е че от 2016г насам над 50% от ражданията в БГ са на малцинства. Но на БГ-ееца не му увира кухото канче, че след 17 години те ще бъдат 18 годишни и тогава изборно президента ще е ром, премиера ще е ром. А те са диваци и ще "управляват" ЧЕРГАРСКИ. Тогава всички останали "бели" ще се евакуират напълно от тази територия наречена БГ, впоследствие ще останат само умиращи бели пенсионери. 90% ще бъдат "ДИВИ" цигани без никаква идея за език, морал и представа за бъдеще. Единственият шанс за България е да "ИНТЕГРИРА" ромите, защото това е по-малкото зло от хаоса, който ще настипъпи скоро. Цяла 1 нация изчезва, така както и много други са изчезвали. Това се вижда отстрани много по-добре и това ни намеква ЕС. Но! Простият Българин така и не разбира естествената екстраполация на настояще в бъдеще. А живее в несъстоялият се мокър сън на несбъднатият комунизъм или демокрация.

Няма държава която да е интегрирала циганите. Нито днес, нито през което и да е столетие. Просто такова нещо не съществува, въпреки вечните напъни на разни политици. Няма как и да интегрираш нещо, което те смята за по-долно ниво човек, след като си не-циганин. Въобще не смятат да си променят начина на живот заради мокрите сънища на когото и да било. Интеграцията на циганите е абсолютна утопия, просто е система за печелене на пари, а в модерно време и на гласове. Процентът от циганите, който е променил начина си на живот е много малък. Насила просто няма как да интегрираш когото и да било....

да, проблем са, но този проблем не е от вчера. счупеното пак ще бъде сметено удобно за управляващите под килима на забравата, както ни подсказва изказването на другарката цецка по повода. но същият проблем ще продължава да клокочи, като един вулкан, който един ден ще избухне. проблемът напълно съзнателно не се решава, защото той носи не само политически дивиденти, но от него зависи и прехраната на един куп нпо деятели, "правозащитни" организации и др. паразитиращи от подобни конфликти люде с не особено чист косъм. гледам гетата и се сещам за думите на стив хокингс: "Най-добрата надежда за оцеляване на човешката раса може да бъде в независими колонии в Космоса." има нещо много верно в тези думи. помислете върху това.

Няма много разум в тая статия, не адресира проблема. Проблема не са гетата за циганите, а беднотията им в умовете и сърцата. Същото е и при негрите по света. Това са хора с ниска интелигентност и злоба в сърцата вместо любов.

Докато сред циганите господства правилото: "За крадец не ставаш, сине, ти си будала..." всчки програми и пари за интергрирането им са обречени на провал.

Проблем са циганските гета, защото хората живеещи в тях по всяка вероятност не могат да бъдат интегрирани, с изключение на единици. Как се интегрират навършили пълнолетие индивиди, които решават спор с деца със зверска агресия? Тръгнали с талпи, метални тръби и каменни плочи срещу 15-16 годишни!!! Как се интегрира това? Всевъзможни начини са опитвани години наред, но положителни резултати няма. Понастоящем политиката на държавата е изцяло погрешна към този етнос. Не е тайна, че на циганките-майки се отпускат по-големи помощи отколкото на българиките. Не е тайна, че не се прави нищо, за да се спрат женитбите между 12-13 годишни циганчета. Та те са деца? Как може да се очаква от тях да бъдат отговорни родители? Трябва да се ограничи раждаемостта при тях и да бъдат задължени и стимулирани да учат; да придобиват професионални умения; да спортуват - спортта изгражда личности. Полицейско присъствие в гетата е необходимо, но то няма да реши проблемите. За някои цигани е късно за каквито и да било решения. Но може да се опита да се работи с децата. Проблем е и корупцията сред политиците. Те нямат интерес от интегрирани цигани, защото тогава ще загубят послушния, лесен за манипулиране електорат. Проблем са законите, които не наказват достатъчно сурово тежките цигански престъпления и рецидивите. Проблем е и БХК! Те вредят активно, защото за това им се плаща. Но най-гоямия проблем са управниците като Цецка Цачева, която отново не е в час: "Цецка Цачева: Случаят "Асеновград" не е в дневния ред. Размириците в Асеновград не са дневният ред на обществото ни в момента. Причините и последиците не са актуални. Законите трябва да се изпълняват от всички граждани. Поздравявам полицаите за добре свършената работа. Това коментира пред БНТ правосъдният министър Цецка Цачева." Грешите жестоко г-жо Цачева. Случаят "Асеновград" е на дневен ред в обществото и ТРЯБВА да е в дневния ред на правителството. Или може би ще чакате да се стигне до рязане на главите на българи? Слава Богу, че не станахте президент, г-жо Цачева. Слава Богу!

Хората с ниска интелигентност образуват гетата. Умните хора строят и градят хубави селища.

Ограничете циганската раждаемост. Хора, които не се умни и здрави и на годна възраст да не раждат деца.

През 1978г Генералът обкръжил Столипиново с танкова бригада от Карлово след убийство на мъж и бременната му съпруга от "мургави" ромалес живущи в Столипиново. След армията тогавашната милиция влиза в ролята на бухалка и "мургавите" са респектирани за години напред. Убийците са предадени на правосъдието и 2г после "мургав" не смее да стъпи в Пловдив. Генералът се казва Стою Иванов Неделчев (Чочоолу) с прякор Пантера е роден през 1908 г. в с. Калояновец, Старозагорско.

По някаква случайност убитият мъж му е бил племенник. Иначе нямаше да има никаква танкова бригада. Въпреки че този случай не беше единствен преди 1989 г.

Е, генералът, ама не кой да е генерал, а генерал Чочоолу!!! Къде са такива генерали сега? И танкова бригада . . .

Танкове вече няма - нарязаха ги за скрап

Щтом е ГЕТО, вече е проблем!!!

Не гетата, а самите роми са проблем! (Не ги наричам с истинското им название, че може мнението ми да не види бял свят, макар че това може да се случи просто заради позицията ми...) Проблем голям и ставащ все по-голям, за който обаче решение не се вижда, защото на някои хора този паразитен етнос просто им трябва във все по-големи количества по земята българска...

В природата паразита и приемника живеят в симбиоза. Ако паразита стане прекалено лаком, унищожава приемника си и.... сам загива. Така че драги сънародници, изхода с ромския въпрос е следния: Разясняване на мургавите брадчеди, че са достигнали критична точка, и ако искат да виреят, да оставят българите на мира. Другият вариант (най-вероятният) опоскват българите, пробват същия сценарий с турците и.... дупе да им е яко (и буквално). Тогава ще реват за нас, ама анадолските манфи не се трогват......

Питайте тия,които живеем с тях. Навремето кварталния/ с предмишници на Попай-моряка, барна мангали да крадат. Ядоха бой, сложи им по един диск от дискова брана на врата и 3 часа тръмбоваха в село.Сега единия от тях е най-хрисимия човек на света.

Предлагам да се даде управлението на гетата на БСП, с Главен управител Кирил Добрев... Хем му отива на престъпното партийно мислене, хем му се полага по наследство. Справедливое някак си!

Другарю Добрев, пазете спомена за баща си, който предотврати ескалация на гражданските размирици през 1997 г., когато върна мандата, даден на БСП да състави правителство. Той бе достоен човек и достоен българин. Пазете доброто му име и не се подвеждайте по съветите на деградиралите мракобесници от сегашната БСП.

Няма ли уранови рудници.Циганите трябва да бъдат избивани като мишки.