Кула от човешки черепи откриха археолози в Мексико

Под центъра на мексиканската столица е открита кула от човешки черепи, която хвърля нова светлина върху живота на ацтеките.

Обратно в новината

Коментари - Кула от човешки черепи откриха археолози в Мексико | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е зле да построим сега стена от глави но полетици от така наречената псевдо демокрация голям кевввв.

"са имали навика да поостават докато не избият де що видят червенокож, бизон, вълк или каквата и да е друга движеща се твар. " еее, посмали малко...

Ей тва са били индианците дето рашистите квичат, че били избити от гадните соросиди! Тотално изперкали типове-канибали, където са избивали десетки хиляди жени и деца наведнъж за жертвоприношения! Ония в САЩ не са били по-добри! И те са избили хиляди бели европейски колонисти, жените и децата им само защото са минавали през земите им на път за Калифорния!

Първо, ако тия в северна Америка поне малко приличаха на ацтеките, нямаше да има т. нар. "Ден на благодарността". Второ, тия преминаващите "само" на път за Калифорния са имали навика да поостават докато не избият де що видят червенокож, бизон, вълк или каквата и да е друга движеща се твар. Чак тогава са продължавали за Калифорния. А като им е станало тясно там са решили, че на червенокожите им е много прерията и трябва да ги затворят в резервати.

други места там религията е превърната в инструмент, който да държи в подчинение масата спрямо управляващата прослойка. Къде с мистика, къде държейки го в неграмотност и простотия, къде всявайки ужас, важното е "матряла" да не смее да възроптае срещу наместника на божеството на земята.

Доста отдавна религията е изгубила първоначалния си смисъл, но това не означава, че такъв смисъл не съществува-а той е: завръщане на човечеството в състоянието на съвършенство от преди Падението. Бог има и той не е някакво си там кръвожадно божество- измислица на невежите.

Подобни вярвания е имало и при нас И сега много хора вярват че трябва да се принадя курбан т.е жертва А в миналото са зазидвали хора в строежите че да станаъ по здрави

Тая кула не е нито от черепи нито е кръгла! Откъде ги вадите тия снимки?

После англосаксонците били избили индианците! Я вижте, къде е едно от местата с най-много убийства? Ами където индианците са най-много.

И после и след това-Да! Наглосаксонците са избили северноамериканските индианци! Бройкато е около 100 млн.

Абе отде ги вадите тия бройки, бе русопедали? В Цяла Северна Америка са живяли има няма 6 милиона души, ти изтрепа 100 милиона. Ти по-добре ни информирай, колко народ изтрепаха руснаците, докато завладяваха 27 милиона квадратни километра?

Ей тука, в съседско, в Ниш, Сърбия, има "Челе кула", което е същото! Кула, зидана от човешки черепи от скапаните турци - последователи на "религията на мира" в Османската империя. Батак да не споменавам.. Ацтеки-мацтеки... да, имало е жестокости, но по-големи изродщини от мюсюлманите никой не е правил, и най-важното - ПРОДЪЛЖАВАТ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ БЕЗ ГРАМ ПРОМЯНА!!!!!

Ръгай люти чушки в боба,та дано се замъгли погледа и акъла.

Бригада Аль-Кудс или Иерусалимската бригада е тази която участва на страната на сирийското правителство в боевете в Алепо /ХАЛЕП/ Нейното ръководство е това което повдига въпроса за снабдяването на ИДИЛ с оръжие произведено в България. След тази информация вече няма как правителството на Борисов да се измъква с обяснения, че НЕ ЗНАЕЛ кой доставя оръжието на ИДИЛ. Азерите ни легитимираха като директен доставчик на това оръжие. Какви ще са последствията от това ми е трудно да преценя, но едно е сигурно - НЯМА ДА НИ СЕ РАЗМИНЕ!

Само ти ли не разбра че ИД не е нищо друго освен финансов проект от който всички печелят освен убитите

Е, после пак да говорим, колко са били лоши европейските завоеватели-те че са били лоши и кръвожадни, били са, но и много от местните индинаци не са им отстъпвали по жестокост, даже напротив. Та така- "що биете н.грите" и "що сте избили индианците" отпадат от идеологическите аргументи. Понеже жертвоприношението на хора/и човекоядството- сърца на жертви и т.н./ са много по отвратителни от всички неща, които белите са сътворили на оня континент...оказва се, че Кортес е бил в ролята на бичът Божий.

Хайде бе, злокобно било! А испанците като са затрили цяла цивилизация не е злокобно. Църквата-костница в Кутна Хора (Чехия) по-малко злокобна ли е? Не човешките останки, а човешкото поведение може да бъде злокобно.

Уитцилопочтли, църкви-костници... И двете неща са злокобни- култ към смъртта.

Чешката костница не е от избити хора специално, за да направят черква. И в Сърбия си имат и ние си имаме.