Пускат нападателя на незрящи туристи, бил много болен

Тодор Маринов Николов, нападнал слепи хора в Несебър, се оказа болен и днес най-вероятно ще бъде освободен от ареста.

Обратно в новината

Коментари - Пускат нападателя на незрящи туристи, бил много болен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакво пускане на този боклук, директно в затвора да излежава присъдата си!

Защо ли ми се струва, че някои доктори от столичната болница Света Екатерина трябва да бъдат разследвани?

правосъдна система, след като е толкова болен да го затворят в болница докато умре или оздравее, без никакво излизане. Ако оздравее - в пандиза!!!

Хора, не забелязахте ли че всики чки биячи на невинни хора у нас попаднали в пресат ги освобождават? защото са болни... Те са психиатрията докато не ги направят наистина болни... И отново се връщаме към въпроса що за държа сме... и до кога трябва сами да правим справедливост.

на тоя маймун, мястото му е не в университета а в централния софийски, и да не го пускат от там, докато не зачене

Толкова много и страшни заболявания!Кой му е дал право да шофира?

Болен Гошко за кокошка! И някой да каже ,че съдът в България не е подкупен!

Защо съдът бе? Съдът работи по представените документи. Че са съмнителни е работа на прокуратурата, която спи.

престъпникът ще се укрие, на негово място в панделата е редно да се постави съдията, защото той е укривател пред закона.

Хейййй, съдиите-спрете се-да ви се връща

Стою Иванов Неделчев (Чочоолу) с прякор Пантерата е деец на БРП (к). Участник в Съпротивителното движение по време на Втората световна война. Командир на Пета Старозагорска въстаническа оперативна зона. Български офицер, генерал-майор. Справяше се с престъпниците.

Тодор е студент в Икономическия университет във Варна.

papion

Ами университетът да си прегледа студентите, нещо много болни! То май имаше някакви изисквания за здравословен статус, тоя ама хич не попада в тях.

"Колко му трябва на човек за да бъде щастлив? Едно-две питиета, някоя приятелка, малко танци и довечера ако ни върже на казиното", пише младият несебърлия под един от фотосите в профила си в социалната мрежа.

крайно време е да се отправи апел към ЕС да ни назначат РУМЪНСКИ ПРОКУРОРИ,ама да почнат от цацата...!!

му добре си е платил.

Тоя лумпен ще го бия в главата, докато ослепее ! След това ще го пусна през нощта на автомагистрала Хемус ! И дано да не оцелее ! Мръсна гад !

Няма да се учудя, ако го изкарат и бременен!

Смърт за копелдака-побойник !

И умствено заболяване има младежа, ама айде.

И кво ся? Единственото му наказание, че сам си блъснал автомобила ли ще е?

Хубава работа....ама МАЛКО българска.Излиза ,че този ЮНАК е едва ли не на смъртно легло?ЕДВА ЛИ.

Евтаназията може да помогне на този много болен индивид

Пожелавам на младежа да тръгнат с доктора, съдията и адвоката (ако има място в колата и прокурора ) и да се цунат с първото яко дъбово дърво със 140км/ч ! Да отпразнуват освобождаването и четирмата!

Народен цяр за болежките на тоя пендел да се оваля на голо в катран и да се поръси с перушина.

Дано мутрагена следващия път блъсне с колата детето на съдийката, която го пусна!

Психически. Кой нормален човек би направил такава дивотия?!

Поредният "болен" и следователно безнаказан престъпник

Еми да го гръмнат да не се мъчи!!!!!!

Като е толкова много болен даляга на легло и да чака онази с косата,не да шофира в пешеходна зона и да блъска хора.

Как е взел книжка тоя "много болен" човек, с глаукома и ендокринно заболяване, високо кръвно и какво ли не друго - какви реакции има той тогава, и кой му е дал да кара мощна кола - мерцедес, с който да застрашава живота на хората в града, освен че налита на бой, и то по незрящи?! Пак имаме случай с много богати родители, адски нагли и опитни в избягването на правосъдието, които си разиграват коня и отрочето им е научено от малко да раздава юмруци н всички, които му се сторят по-слаби от него самия, а те на тази му възраст са повечето ... Според мен, точно към такива съдът трябва да бъде особено строг и принципен, защото те представляват истинска огромна заплаха за обществото, тъй като са от изпуснатото отдавна поколение, отгледано в чалга ритми, с анаболи и енергийни боклуци, без ценности и без социална отговорност по условие - още от наглото си семейство! А вместо по-сериозно и отговорно отношение, те се съобразяват с едни измислени диагнози - на всеки може да се напише "вегетативна дистония" ако му се потят ръцете в жегата и му се схваща вратът от зяпане в устройства ... Болести имал - дрън-дрън, тези болести не изискват нито постелен режим, нито специални грижи! Продажен, антибългарски съд и особено гадна адвокатура!

Боже, думи нямам. Призовавам всички престъпници от цял свят - ако искат да бъдат оправдани за престъпления, да заповядат в България да ги съдят.

Интересно, когато е биел незрящите чужденци, не е ли бил болен, с толкова много болести, та той трябва да не може да си вдигне ръката и да може да ходи, пък той скачал, като коч, странна работа, всичките изведнъж се разболяват преди да ги съдят, а навън пращят от здраве, когато трябва да бият, изнасилват, убиват и пр. Жалка съдебна система .... Трябва да се изринат насила всички в тази съдебна система до един .... Тази гнусна пасмина ....

Горкия човек. С толкова болести, а сега и психически са го сринали. Трябва да осъдят незрящите за причинения му стрес.

здрав ли беше? Той не е виновен. Шибаният съд е виновен - това е истината.

Не съдът, а парите са виновни.

БЛАГОДАРЯ НА РЕДАКТОРИТЕ, ЧЕ ПОНЕ ТЕ СА ГО ПРОЧЕЛИ НО ТАКА Е ИСТИНАТА БОЛИ. МНОГО БОЛИ.

Тъпо парче, да стой в затвора е болен а да се бие с хора инвалиди е здрав. Човек, който е болен не върши глупости. Така като го гледам нищо му няма. ИДИОТ

Бах ти и майтапа. Как пък не му пролича да е болен като ги млатеше. Всеки що годе интелигентен човек знае, че кагато човек е болен, той е по-кротък от мравка, и през ум няма да му мине да бие хората.

Нормалните български граждани трябва най-накрая да излезнат на улиците и да протестират. Защо всички престъпници в България си правят, каквото искат???

mishа

То много заболявания...много нещо....Някой доста добре е платил за медицински протоколчета май. Сега и ако е бил надрусан няма да има проблем, защото имал глаукома. Сега ще се изчака, докато се позабрави случая и пак ще си ходи и бие спокойно.

много лесно е да се провери епикризата. Кота е лежал в болница и то със заболявания, които не са кардиологични? За хипертония, освен ако не е злокачествена не хоспитализират. Да проверят, като се е записал студент, какво медицинско е представил. А тази "глаукома"??? Как ли шофира? Или ще излезе, че има и ТЕЛК? СМЕШНИЦИ!!!!

Човек като иска да свърши нещо намира начин, а като не иска намира причина. Та в случая се търсят причини гордия данъкоплатец да остане с чисто съдебно досие.

Ами в случая правилно и навременно действат органите. 72 часа задържане за един шамар е достатъчно. Следват глоба, порицание, условна присъда, няма да му се размине. Млад е, ще се осъзнае. Добре, че не стана по-лошо ...

Ами сега е време да погълне всички лекарства за които се е писал болен

Пълен задник. Ще си го намери. Само като го гледаш тоя смешник как тича след колата и ти е ясен какъв кретен е. Не е лошо да се прегледа наистина. Личи му, че не е добре.

Този лайнар има влиятелнои п0риятели. След като при такова драстично престъпление го пускат на свобода значи има дебели връзкки. Болничен лист може да си искара всеки. За всичко. Даже и за това ч е е умрял. Стига да плати достатъчно. Там корупцията е на такива нива че може да с есравни само с фалшивата инвалидизация. Но и съдът не е читав. Не може един толкова боилен човек да бие наред. И в такъв случай все един ден ще си намери майстора. Защото, там където няма закон има саморазправа. Само да припомня оня случай във враца, когато имаше скандал че шофьор не е дал предимство на пешеходци на пешеходна пътека. и тогава шофьора се беше опитал да с еправи на мъж. пак беше излязъл от коилата и беше налетял на бой. Но.... тозуи път не на когото трябва. Случило се за негов лош късмет да налети на двама братя мутраци. И го бяха попиляли от бой,. Нищо че е каратист. Или може би точно затова. Все пак в живота всичко е малко по-различно от филмите с Джеки Чан (пък и там в края на филма дават кое как става в действителност- голям майтап). Ония двамата го пребиха и момчето почина няколо часа след това. Но той си беше виновен. Трябва ли и този да попадне в такава ситуация и да му свирят траурния марш? По-добре в панделата. Там само ще го опънат...

Дано този нагъл кретен да го сполети Божието възмездие и да развие сто процентна глаукома, та много скоро да се отзове на мястото на пострадалите жертви и да разбере тяхната болка и страдание! Като няма правосъдие дано има БОЖИЕ ПРАВОСЪДИЕ!

Трябва да си голям найвник! Справедливост, възмездие ... Майко мила. Чакайте!

Става пределно ясно, ЧЕ "правосъдието" е функция на една от най-презряните за мен професии - тази на адвоката!! Те съветват престъпниците (законите за санкционирането им са замислени НЕ като средство за справедливо възмездие, а напротив като ЩИТ срещу справедливостта) да лъжат, да се преструват, да се снабдяват с документи с невярно съдържание и по този начин да създават реални казуси за корупция, измами и фалшификации от всякакво естество по всякакви етажи на властта (спомнете си казуса дискотека Соло и Гоце президенту). Не мога да приема и нормалният човешки морал отхвърля възможността убилият майка си, жена си, детето си или подобни невинни жертви да бъде ЗАЩИТАВАН??!! Това обаче го правят всички (без изключение) "слуги" на Темида. Важното тук е размерът на хонорара!!! Всички престъпници (без изключение) след като станат обект на преследване от органите се разболяват и стават едва ли не медицински феномени с обстоятелството, че са носители на толкова (като бройка) и такива (изключително трудно лечими) страдания, ЧЕ единствения начин за съхраняване на "безценният" им живот е лечението при домашни условия. Такива на сапун!! Ако беше загинал в ПТП НИКОЙ нямаше да съжалява за това, освен престъпната му семка - баща, майка, роднини!!!!

Работата на адвоката е да защитава клиента си,както на хлебаря да прави хляб,на земеделеца да произвежда зеленчуци,на монтьора да ти поправи колата и прочие няма презрени професии всеки си изкарва хляба както може,ако прокурора си е на мястото и съдията безпристрастен и най-добрия адвокат при тези явни доказателства не може да измъкне това мекере от кереча.

Тук лъжата на журналиста е в думата "пускат". Започва с лъжа заглавието! Хептен няма задръжки човекът.

Нямам думи!!!! Къде е "ДЪРЖАВАТА", къде е "ПРОКУРАТУРАТА"? Не е болен, Богат е! За богатите и мутрите всичко е позволено! Мила родна картинка! Оправдайте го, че утре да сгази и убие някое дете! И много ми е интересно, как кара кола с Глаукома?

Как,ами просто силата го води....това е Несебър там няма правосъдие,том са все богове и безсмъртни...целото градче е пълно с некролози на млади герои като този,размазали се с бързите си коли и мотори....то божието правосъдие си знае работата...

За съда най-важното е обвиняемия да е мангизлия,останалото е лесна работа.Ако пък и тати е с положение,още по добре.