Бебе гигант изненада US семейство (видео)

Семейство от Южна Каролина трябваше по спешност да купува по-големи бебешки дрешки, защото третото им дете - момченце, се роди с тегло от 6500 грама.

Обратно в новината

Коментари - Бебе гигант изненада US семейство (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам как е в България и др. страни, но в САЩ средното телесно тегло на една жена над 18 години е 79 кг.

Каквото и да е, да е живо и здраво детенцето!

Това бебе е с тегло на две бебета нормални, здрави, доносени.

От майка с тегло на две майки - двойно бебе.

Свинята си родила прасенце-какво толкова? Ще го отпразнуват в Mc Donald's=

теб май свиня те е родила!!!

Ди това води ГМОто и тъпченето с готови храни

ГМО, другото е без коментар. На този с прасето, ще кажа да не съжалява, че това е от ГМО-то на техните крави, което се предава чрез храната. Ако гледаш прасе за себе си и семейството, храни го с българска еко-храна.

консуматор в мутация по поръчка... ууууникално!

Не е 1971, а 1987. Във видеото ясно се чува "nineteen eighty seven".

при бебетата!?Не е, кой знае колко голяма рядкост, но след време теглото на повечето бебета-гиганти се нормализира и се развиват съвсем нормално нататък с килограми, като бебетата родени със съвсем нормалното тегло около 3, 500!?

Майката на видеото също не изглежда особено слабичка. Високото тегло при раждането е рисков фактор за диабет в бъдещото развитие на индивида.

бааа с кво ги ранят тия уа...искам за моите прасета малко от тяхната храна....

на децата си прасета ли казваш

предполагам лирическия герой употреби в изказа си метафора....ама

абе като ви чета тук все сте едни перфектни като изляза на улицата - масово малоумен неугледен боклук!!! германците били грозни дебели и тъпи американците били същата работа вие сте всичките перфектни! се едно да гледам плужеците от атака да се подиграват на някой друг :)))

и боклук тогава!! Защото като истински боклучав помияр ровещ на бунището, все за другите говориш, и се руснаците са ти виновни!

А къде видя руснаци в поста му? Или вече няма съмнение,че АТАКА = руснаци? Май дотолкова си родоотстъпник, че си на стендбай и в очакване някой да каже Русия, и даже да не я е казал, скачаш като ужилен да защитаваш втората си родина. Ти си отрепка пич.

"Бащата Артър Кайсър иска синът му да стане състезател по американски футбол, а първото, което ще направи е да застреля шопара". Злите езици говорят, че имал известни подозрения още преди девет месеца, че жена му много започнала да го къпе.

На мама третокласника!

Моят юнак се роди 5.340

Да ти е жив и здрав!! Само да не се намери некой форумен дебил тука да те обвини, че си "американски дебелак" или "руски пияница" по този повод....:))))))) Че само поводи търсят...:))))))

от тва повече пут...а не става

Като станеш на 18, ще разбереш, че такива бебета се раждат с цезарево сечение.

Уникално тъпо парче!!!

Майка - диабетичка ражда едро бебе

Гестационен диабет. Даже не е нужно майката да е диабетичка. Добре е да го знаят бременните и да се изследват.

Ефекта на ГМО!

foni ли си moni ли си все тая ама явно си доста тъпо парче, щом не прочете, че след 1971-ва това е най-голямото бебе. И 1971-ва ли е имало ГМО бе тиква простовата ?

Ами при майка 200 кила ибаща 250, каквито са американците, какво да се роди. Естествено че бебе гигант. То тези вече така си объркаха гените от ГМО и трансмазнини, че не се знае човек ли са , слон ли са.

Абе стига бе!! До там стигнахме, че едните да мразите американските бебета, а другите да мразят руските!! Щом стигнахте до бебетата, помисли за това което пишеш за "естествен отбор" и "гени"......

"Подбор", де!!:)))))))

Горките деца! Те не са виновни! Но е факт, че такива деца се разждат заради гестационен диабет. А в САЩ около 50% от населението е с диабет. Неотдавна ми попадна статия, според която диабетът ще отпадне от списъкът със заболявания, защото ще бъде приет за норма и гугъл очилата ще са с опция за следене на кръвната захар и аларма за инсулин. Зловещо е!

От слон се ражда слонче. Какво толкова се чудите?

Като гледам майката на снимката от видеото, е очевидно защо е така. Просто е със същите габарити. Тя като процент може да е повече над нормата от детето.

Да им е живо и здраво, но според мен е преносено...

Не е новост и преди години се раждаха такива килограми, но нямаше интернет, ха-ха....сина ми се роди 5 кила, а съм слаба, заедно с мен се роди и 5.450 момиче, а тази тук на снимката майката е като танк, та какво бебе да се роди... да се живи и здрави!

Като е по - голямо, ще яде повече! Да е живо и здраво!!

Направо бебе на три месеца. Да им е живо и здраво, да има весело и безгрижно детство и някой ден родителите му да се гордеят с него!