Борисов връща Боршош като директор и отнема НДК от Павлова

Премиерът Борисов ще предложи Мирослав Боршош да бъде възстановен като изпълнителен директор на НДК, както и той вече да не се управлява от Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Борисов връща Боршош като директор и отнема НДК от Павлова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боршоч ги държи за топките.

НДК не му е бащиния но той за разлика от президента е ПРЕМИЕР. Само в САЩ и Русия президентите са пълновластни , но в Европа и у нас това са ПРЕМИЕРИТЕ. След като са го избрали той ще управлява, нали Корнела затова пикае газ.Сигурно ти е много мъчно, но той управлява страната по правомощия и закон -. толкоз!

сравнява нас със Северна Корея, абе комуняго, къде остави Русия, Путин бре, или мислиш ч Боко го е минал в развитието си.

паричките от безсмислените ремонти отиват в джобчетата на подходящите фирми ???

то комунетата не само се хапят, но си отхапват мръвки - сагата за ЦУМ, главният прокурор и Гергов - хо-хо. Не може единственото за мен постижение на бай Тошо НДК, освен заводът за полупроводници и цели проводници, да се прави на бит-пазар, съществувал години наред.

А такаааа, ГЕРБ взеха да се хапят за кокала.

НДК да не му е бащиния. Тоя вече е изпаднал в пълно умопомрачение от манията си за божественост и ненаказаност.Ужас.

Доказателтво ,че боко е слуга на колунистите и ,,царя,,

дошли от села и паланки. Така беше - надойдоха в София, изпратиха на лагер, изселиха софиянци с хубавите къщи и апартаменти и се настаниха в тях. Вярно минаха седемдесет години от тогава, но генът си е ген. Сега им е много мъчно, че не се развяват гащи, джапанки и чорапи из двореца. Лиле, като събереш неопровержими доказателства за корупция и грабеж тогава уволнявай. Май Боко ти е набрал - та внимавай къде стъпаш.

бай-ганю депутат звучи като бат бойко-демократ

Абе направо да назнчи татко му шорош!

Бацето е една тлъста шушумига, няма да го оприличавам с женски полов орган, за да не засегна дамите!

Capo di tutti capi от село Банкя отново, за кой ли път, се изгаври с институциите в бантустана Булгаристан, това министри, президенти, Парламент, да го духат, ТОЙ има последната дума, императорът самодържез на Русия ряпа да яде!! Протестъра седесар-гербар Боршош явно е плакал и е обещал на Селянина с колелото от Банкя да удвои кинтите по вертикалата... Върха на сладоледа обаче е партизанската внучка, дебеланата перфектно е овладяла приомите на БКП, даже и благодари на другият комунист, Борисов!!

ТИПИЧНА КОМУНИСТИЧЕСКО-ГЕРБЕРАСТКА ИСТОРИЯ !

Не мога да разбера, защо има Министерски съвет и министри? Така или иначе дебелият премиер еднолично решава какво да се прави навсякъде, сменя хора на постове, а министрите му не смеят дума да обелят, сакън, да не отпаднат от далаверите. Северна Корея пасти да яде!

Северна Корея пасти да яде! Ако я сравним със Северна България, направо торти да яде!!! Сега ако слушкаме и (го) потърпим 4 години, ще ни направи магистралка.

След като може човекйт да си уреди изборите за трети път, защо пък да не може да се разпорежда с цялата държава. Той решава кой къде, кога ще диша и защо. Нали така? Истинският въпрос е какво сме ние, та толкова лесно ни манипулират вече. В тази статия разрешил трудовият договор на някого. В другата разрешил, не той лично платил 5 милиона лева на полицаите за униформи. В третата наредил днес Слънцето малко по-късно да залезе, че има много кърска работа. Ами браво! Това е то, намерихме си майстора. А вие четете и цъкайте с език.

Черните облаци над главата на Лилето май се сгъстяват-преместиха я от магистралите а сега се заяде не с когото трябва.Б.Б правилно не иска да бърника машинката щом работи за да не се прецака крайния срок.Онова миризливото дето го ровят за магистралите ако се развони наистина и Лилито ще изгори за да останат останалите участници в сянка.

Комедия за простите , простовати българи,участници,бащицата на нацията Борисов от яко комунистическо семейство бивш член на БКП,дебелата Лили,внучкатана най младият партизанин от отряда Чавдар,повече не е нужно да се обяснява и един вечно млад участник в българската демокрация.Мерси ,гледайте си я.

Бре, червената внучка май нещо го закърши пред Баце. Не се омайва вече Той от комсомолския плам и започна да вижда нейната голота. Духовната, от физическата всеки би изпитал ужас. Скъпите чантички и окръглени костюмчета в крайна сметка не компенсират празноглавието.

кой е този везир който е зад гърба на Боршош и дебелото лили няма да дочака коледата с лимонче в устата и ще бъде изритана на магистралата за която допренесе най много?

До Нова година БХ - 3 сам ще се ритне. Боже какво нещастие сполетя ЕС, служебно Правителство да е Председател от 01.01.2018 г.

Ай Лили,ай Лили, айлооо, Свинеткана у доло!!!!

Лиле, не се изхвърляй, че Цацаров скоро ще те привика и ще се простиш не само с НДК, ами ще отидеш някъде на почивка с Лазаров!

Поредна глупост на Бойко Борисов!тиквенска работа!

ШИЗОФРЕНИЯ

Бай и Лил са като брат и сестра! А Кур не уважава!

закъсняяяя...! Борош-Морош е ходил при Корнелчето и тя знае вече всичките ви далавери. Бомбата цъка-цъка под задниците ви....

Тиквата е неизлечимо болен шизофреник!!!

Тук ББ се изложи. Клекна на един Боршош и унизи тая която върши работата.

държавата - това съм аз

Дали Свинетка няма да се "обиди" и да подаде оставка - начин да излезе от положение "с гордост". Щото май-май аферата "Лазаров"...

Не се чудете ами си отворете очите е ушите и ги следете какво правят! Всички тях: ББ, Мирослав Шорош,Цец. Цач. Сталинка, Ник. Млад., Къдравата Сю, Рум. Жел. , Гаражната, Соломон Дянк.,Мадам Габриел и още много други знайни, но повече незнайни, ги свързва здраво и практично нещо общо. Познайте кво!

бкп

ЗА ВСЯКА СВИНЯ, РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА КОЛЕДА!!!

Лилето ли е новата Фидоска, па и на килца са подобни...

Тези 17 плюса, са ЕДНА ГОЛЯМА НУЛА! Но вие сте защитен от модератора, затова правите изключение с авторството си на форумно ченгенце.

знае повече за далаверите на Вожда се пита в случая, Дебелата Берта или Боршош?

Майтапи.

Жалко за Свинетка, такъв гуеем гербер експерт !

Какво става с жените на Боко , съвсем изперкаха , Прасетка , Захариева и Жотева ! Гони ги не става и чеп за зеле ! Мислят се за Мелания !

Ура а ааа аа. Вчера едно, днес друго, утре трето. До 1-ви януари този директор може да обиколи всичките министерства под вещото ръководство на БХ - хахахахахах

Голема мъка ме налегна кат прочетох таз новина. Как ще караме Коледа без Лилито!? Как!? Тъкмо беше наддала убаво и ся - отиде зян таз сладурана! Баце помисли и за нас бе! Не ни отнемай надеждата за весела Коледа!

е има и друга коледа

Бай Х. да каже кой му се е обадил и му е наредил да върне Боршош.

Човек с такова интересно име няма как да не бъде възстановен на работа.

Няма да каже, но ние се сещаме. В НДК сега има паричен поток (да не се изложим пред чужденците, не за друго).

Ми сега таа на кво остана да е началник?

На ципа на панталона.

Ако за няколко седмици Лилето е загубила доверие, какво става с магистралите и санирането ...

Значи лилето кога хвърчи от ГЕРБ ?

Ясно! Работата е толкова оцапана, че няма да могат да се справят с ремонта на НДК-то, пък трябва след това да има виновен. Що да е виновна Лилито, като може това след време да го отнесе Боршош. Във всяка крачка трябва да се търси подтекста- пък тук е ясно- да приберем Лилка да не отнесе тя помията, а някой друг да насадим .......... самото отстраняване само, а не уволняване на Лили подсказва този ход с коня..........най-добре се смее последният, нали, пък щял да плаче Боршош след това- прасетата го яли...........?

"Супермен" Боко, дето хваща снежинките във въздуха, дето ще лови всяка капка контрабанда, любимецът на Меркел, "златното момче" на Юнкер, първа дружка на "Тайпи", днес клекна на Боршош и го предпочете го пред Свинетка. Невероятно! Всъщност е все едно кой ще краде, ама Боршош е с предимство - знае много.

Сега Лилет да вземе да завърши Консерваторията и да почне да ''пее''.

Боко знае, че "Лилет" няма да пее. По сантиментални причини.

Я по сантиментални , я по хронологични-Мишо Бирата , Ваньо Танов ....

Бойко кляка на висш номенклатурен комсомолски клан.

К;ва па е тая фамилия БОРШОШ - да не са род нещо с дедо ШОРОШ ????

За пръв път да го харесам Боко, следващата му стъпка е да се отърве веднага от Лила Чантата.Веднага!

И кой, мислиш, ще назначи за найно место. Там са все такива НЕДЪГАВИ

Я па го аресвам най-много кога си хвърля оставките.