Жотева: Съжалявам за грубия тон, но ще се стигне до съд

Съжалявам за тона си и че бях толкова груба и критична, знам, че така не се говори, но ще си търся правата в съда, заяви Бетина Жотева за скандала с журналистка

Обратно в новината

Коментари - Жотева: Съжалявам за грубия тон, но ще се стигне до съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съжалява, просто се вдигна шум.

Била "критична", тя направо си заплаши! Много арогантно същество. Толкова и стигат познанията, че говори глупости. Лошото е.че 100 процента от управниците ни са такива.

Като говорителка на, уж, Националната телевизия, се запъваше през две думи и изнервяше и малкото зрители, но директорите я държаха. С наглото си и нахално поведение, без капка свян, подпирана от незнайни и знайни субекти тя премина през всякакви незаслужени позиции. И сега, със същата наглост и нахалство се опитва да ни поучава за нравствените ценности и добродетели, които тя не притежава.

"Боклукът" си е боклук...

Тя е с държавна кариера от 1990 година. 27 Години на всякакви постове в Европа и България - нищо не може да промени пернишкият комунист. Колко трупове като къдринкиния са минали под краката и, и още колко ще минат. Много важно дали ще си подаде оставката - след един месец ще е посланник в Швеция. Там ще им пасне на характера. Ще може директно да ги рита в главите, а не да харчи пари по съдилищата. Същото ще "сполети" и друга комунистическа снаха - крадлата комунистка - Поптодорова. Малко да позабравим и ето ти я на някое тихо и спокойно местенце със заплата около 30000 евро месечно. Ама ние като не помним, Гугъл помни всичко. Напишете крадлата комунистка и първо излиза Поптодорова.

КОМплексарка, защото определено не е изявен ум г-жата Жотева. Но, явно селото не я е напуснало

Навремето си за малко беше говорителка по казионната Национална телевизия и правеше такива неестествени паузи, че за две минути можеше да изнерви и най-толерантния слушател, дори не можеше да чете като хората. И - о, чудо! Синът ми беше в първи клас, а още две години преди това четеше по-гладко от нея. Но само след няколко седмици неволно подслушване на новините страшно си развали естествения изказ и ние го разбрахме почти веднага, защото го карахме да ни чете приказки за лека нощ. Веднъж не се стърпях и изтърсих: "Сине, четеш като Бетина Чомпоева!" Детето си премълча, но явно страшно съм го засегнал, защото още на другата вечер и дикцията, и произношението, и интонацията му си бяха на завидно ниво. Е, виждате ли, че и Бетина е свършила нещо добро в живота си!

СЕГА ЗАПОЧВАТ ДА СМЕКЧАВАТ.......ДА ТЪРСЯТ НАЧИН ДА Я ОСТАВЯТ ДА СИ КЮТА НА СЛАДКАТА СЛУЖБИЦА ТАЯ НАХАЛНАТА ЖОТЕВА ! ....КОМУНИСТЧЕСКА СНАХА,ЦЯЛ ЖИВОТ НА СКАТАНИ СЛУЖБИЦИ,СЕГА НАХАЛНА ДО БЕЗКРАЙ,И ПАК ТЪРСЯТ НАЧИН ДА Я ОСТАВЯТ ! ....А ЗА НЯКАКВО ДОСТОЙНСТВО,ДА СИ ПОДАДЕ САМА ОСТАВКАТА И ДА СЕ ИЗВИНИ.......ЗАБРАВЕТЕ !

член СЕМ, провокиращ публични скандали няма място в СЕМ, заради извънредно лошия пример и негативни личностни качества. В случая СБЖ и неговото решение имат най-голяма тежест. Госпожата трябва да спре да бъде журналистка и незабавно да се махне от СЕМ както за нейно добро, така и за доброто на България.

Тъпак скандала го провокира къдрелата. И време е да спрат това радио хранилка на некъдърните казионни журналисти на бсп. До кога държавата ще плаща за безполезни радиа.

Хубава си е още Жотева. Тя беше Чампоева. Имаше някакъв комунистически индивид Здравко Чампоев. Та ние сме си в постсоциализма или в комунизма- управлявани от "УСЪВРЕМЕНЕНИ" комуняги.

Хубава, беше.Сега като гледам се е ояла.

Нахалството на тези жени няма гряницои!!!! Щом се държиш неправилно значи не си на този пост!Решението е оставка !!!!!

за да има съд --- трябват закони? Ако бай Пеню напечата на краварска хартия, с краварски устройства и мастило - пари без прокритие --- то той е престъпник! При същите условия напечатаните по престъпни световни основания краварилендски тоалетни хартии (без покритие) са задължителни за потребление от всички еврейски банки у НАС

Коя е тая известна Къдринка къдравата бе диражии. Бети е име и е известна , тая муфлонка иска да се прави на известна на гърба на Бетина, но не и се получи и лъжата и беше много плитка. Никаква заплаха не и отправи Бет, а трябваше да отнесе шамар муфлонката.

И какво име е "Бети"? С нищо особено няма да се запомни, освен с наглия тон в този скандал.

да си кажа, но винаги съм я мислила за голяма интригантка. Едно време ни гледаше като бик пред атака.

Сегашните съдии отсъждат според платения им подкуп, щото никой не ги ИЗБИРА, а плащат подкупи за да станат съдии. Преди 100- 200 години, такива спорове са се решавали с ДУЕЛ. Двамата конкуренти са се стреляли с оръжие, от разстояние 10- 20 метра.

Е !? Жени на дуел? По добре бой на кален ринг, скубане, плюване и т.н. типично по женски. :))

Жотева наистина трябва да си мери приказките. Но и Къдринка ги накъдри едни в Щоуто на Слави, такива които оставят съмнение на коя от двете е вината в скандала. Жотева щом е решила нека се обърне към съда и там кой крив кой прав, кой къдрав ! :))

УЖАС...

Тая не е в ред. Може да заплаши и съдиите, ако не отсъдят в нейна полза.

Тази крава монтафонка още ли е в СЕМ? Радев, много си нерешителен, покажи и вратата!

Къш !!!

Другарката Чампоева (прекръстила се на Жотева) е продукт на онова време. Обучавана е по методите на другарите и затова сега първо заплашва (както са я учили другарите по инстинкт), а после осъзнава, че няма кой да и помогне и започва да се извинява... Та тя нали е на така високият рост (според нейните разбирания), затова е много важно какво е почувствала! Разбирате ли правилно? Другите не са важни! Нито техните чувства. Само тя е важната! А ние да се молим, да не почувства нещо против нас, че...

другарката си е Жотева по баща- синият другар Петър Жотев-министър на икономиката при Иван Костовото правителство...Чампоева по мъж( бивш,от бившата ДС)...всяка крушка(и червива ябълка) си има опашка..

Ани, недей писа неща в които не си сигурна душо. Бащата на Бетина Жотева е спортист, не съм много сигурен но мисля че е волейболист. Къде я засили при Петър Жотев само ти си знаеш. Недей така, истината ни е скъпа на всички. При написана неистина в коментар, нали се сещаш какво си мислят четящите?

Не вярвам, че съжалява. Напротив--просто отива на съд за да изпълни същата тази 'непремерена' закана срещу журналистката.

Жотева много си орундзавела, не ставаш вече за нищо....

Госпожа Жотева е реагирала в случая непремерено, на една долнопробна, елемтарна и пошла журналистика. В случая интригата е успяла и новина има, само че не за радио предването.

Жотева винаги се е взимала за някакъв фактор и се е държала като кучка, в този случай също.

След този Мутренски Език следва съвсем елементарен човешки Въпрос - Защо тази Жена е още в СЕМ ?

Парадоксът идва от това, че Жотева като член на регулаторен орган, гарантиращ плурализма и свободата на словото, всъщност отнема тази свобода чрез заплахи. Този факт е красноречив за морала, ума и "професионализма" на Жотева. Демонстрираната наглост, отмъстителност и откровена простотия не могат да бъдат измити с никакви извинения и са абсолютна заявка за и без друго закъснялото уволнение на Жотева.

На първо време виждам оставката на самозабравилата се другарка Жотева. А ако някой смята, че заплахите са нещо готино да си я харесва. Такава никъде в нормалния свят не може да остане на работа след такива закани. Немислимо е да се погазва етичния кодекс на журналиста, а тя заплашва своя колежка сякаш не е човек. Онази, може да е комунистка, но не може да бъде газена, както комунистите газеха едно време. Те на това се кефят, а Жотева по нищо не се различава от комунистите от едно време.

За депутатин искат по 30 биндерици, за тия уроспии сигур чеса по-малко. Да ги плащаме и да ги почваме.

мда

Не става със съжаление! За грубия тон се иска извинение и се подава оставка...

Значи и на Захариева толкова и е акълът.

Захариева и Йотова са показателни, колко тотално е окупирана България от НЕБЪЛГАРИ; включително Мутрата-Слънце, който е печенег или куман.

Простакеса на бюджетна хранилка. Егати държавата ? Радев не спи пилоте !!!!!!!!!!

Каква мечка, направи Огнян за смях пред цяла България. Хубавото е че се отърва. И Косъма да благодари на съдбата, че първоначално се беше запътила към него.

Хашлашкият език на Жотева като журналист може и да е допустим при определени обстоятелства (четем вестници и гледаме телевизия), но за член на СЕМ е недопустим! Единственото достойно решение е да си подаде оставката!

Добре, де, хора, докога данъците ни ще отиват за плащаме на заплати на такива същества? Може ли да издържаме мутроподобна??? ОСТАВКА

Браво Бети! Такива "журналисти", които пробутват фалшиви новини и активни мероприятия, не заслужават друг език.

за член на сем, е много лошо и и но държание. обикновено в норналните държави при подомно поведение и гафове се подават оставки и се скриват та никой да не чува за тях. но за жалост у нас не е така...

коле, тя е от перник, а мъжът и, чампоев, от дс! това е нормалното поведение за тези индивиди!

Sm3hurk0

На Жотева, емоциите са и окастрени...

БЪЛГАРСКИЯ ЮДА ,ПРОДАЛА СЕ ЗА СРЕБЪРНИЦИ ОТ ЧУЖДИ ПОСОЛСТВА

Жотева, активно меропрятие беше спирането на ТВ7, в което ти активно се включи!

бетина е днешниш партиен секретар

ОСТАВКАТА си подай, а стига говори глупости, самозабравила се високомерна некадърница. Аман от КАЛИНКИТЕ назначени от ГЕРБ, които не стават за нищо друго освен да крадат и да заплашват другите.

съпруга на огнян чампоев, служител на външно и кадър на дс. 1996г говорител на предизборният щаб на бсп и кандидат президентската двойка маразов бокова!

Чиста проба наглост, вместо едно извинете, изпуснах си нервите. Но точно такива си ги хрантутим по общини и държава.

Няма ли кой да уволни дисциплинарно(изхвърли навън) това соросоидно същество?

Гледах я в сутрешно предаване преди няколко дни, отново беше агресивна в безуспешните си опити да оправдае просташкото си поведение по време на пресконференцията. Жена без възпитание и интелект, не притежава нито езикови култура и дарба, нито ерудиция. Какъв журналист може да е тя и как ще изпълнява контролни функции, тя е позор за гилдията :(

Наглост без граници! Това е Бетина Жотева. Виждаш, че си сгафил и вместо да направиш нормалната човешка стъпка и кажеш само "Извинявай, не бях права" и всичко да приключи и да се забрави; госпожата казва друго7"Ще се видим в съда!". Това вече е свидетелство не само за наглост, но и за глупост. При това положение, не разбирам защо госпожата да остане в СЕМ. Такива хора ли ни трябват там? Съвсем нормално е от президентството да определят свой кандидат за там. Борисов навсякъде в държавната и общинската администрация е назначил свои хора. Тъй наречените "калинки", които на избори са "ударния отряд на ГЕРБ". Няма такъв случай, някъде да е оставен някой, който не е от ГЕРБ. А сега, президентството няма право да смени кадъра на Плевнелиев, при положение, че се е компрометирал. Това по силата на каква логика?Още повече, че работа за телевизионни водещи, дал господ. Никой не е абониран за даден пост и не е пожизнено на него.

Целият СЕМ е за боклука.