Топ 10 на най-желаните гимназии в София

В София от 1-во класиране за прием в гимназиите след 7 кл. са класирани 8137 ученици, некласираните - са 513, а свободните места са 611. СМГ е с най-висок бал.

Обратно в новината

Коментари - Топ 10 на най-желаните гимназии в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, а къде можем да видим справката?

Поредната олигофренска реклама на София. В цяла България закриват училища, а в София се тъпчат като невидели ... Някога Българите имаха държава, от която вероятно ще остане само един град за съжаление ...

Приятелю, статията е за това кои са най-предпочитаните училища в София. Има такива класации за всеки един град в България. Не си избивай комплексите с повод и без повод.

Да де, но тук е публикувана САМ класацията за София, а за другите градове липсва ... Ето защо това го наричам скрита реклама ... За какви комплекси ми говориш, когато 1/3-та от населението на държавата е "засмукано" от София и заради мега идеята София са обезлюдени обширни територии на хубавата ни държава ??? За 140 години след Освобождението, от 18хил. селище Средец, днес София е нараснала над 100 ПЪТИ !!! Няма друга европейска държава с подобна изкривена демография. България е държава на 2 скорости - София и "провинция" - това са два свята разделени във всяко едно отношение. И докато такива като теб продължават да изкривяват фактите по проблема и да ги представят като "избиване на комплекси", то гарантирано от есента предстои да бъдат затворени още училища в "провинцията" поради липса на деца.

"Приятелю", я ми кажи колко от родителите избрали за децата си гимназия в София, биха я заменили с гимназия в някой от градовете на "провинцията" ??? Отговора е - НИКОЛКО, защото гимназиите в "провинцията" неофициално са "втора категория", както и живота на хората и всичко останало в "провинцията" е втора категория. Вероятно не си спомняш идеите на вече покойният Ваньо Танов за преместване на Агенция Митници, при което има организирани протести и един от доводите беше, че ако служителите бъдат заставени да се преместят да в "провинцията" то децата им ще учат в и ще бъдат възпитавани в посредствени училища ... Това ли наричаш "комплекси" "приятелю"???

Мен не ме приеха навремето в никоя от тях, макар че аз реално не съм и кандидатствал.

Пиша ви загрижена, защото мои възпитаници изкараха между мн. добър и отличен, което означава, че са били всички "елитни" споменати училища, но никой и дума не обелва за това! Реших като пораснат да им напиша препоръки, за да следват в нормални западни унивмерситети и да видят какво е образование и да те уважават от малък! Тези тук да започнат рИформите си със...себе си! Имаме гениални деца,у но тъпи тесногръди буквоеди-чиновници и нищо не може да ги изкюритира от стола им, така са се вкопчили доживотно и им плащаме, вие и ние.

Нищо не ти се разбира??? Кого са били, като тук става дума кои са най-желаните училища, а не чии ученици колко са изкарали???

Подлудихме децата с болните си амбиции и претенции. Прави ли на някой впечатление, че и четирите деца на снимката са с очила. Да са живи, здрави и щастливи!!

Топ 10 на най-желаните гимназия в София Абе кажете нещо и за най-"желаните" 10 университета в 7 милионна България.

най-"желаните" 25 университета

"най-желаните гимназия' СМРАДЛИВИ ЖУРНАГЛИСТИ.