Словаци се оказаха нападнатите незрящи туристи в Несебър

Издирени са нападнатите вчера туристи от Тодор Николов в Несебър. Това потвърдиха за Дир. бг от полицията в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Словаци се оказаха нападнатите незрящи туристи в Несебър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма е Черноморската култура - проституция, алкохолизъм, наркомани, мутри, джебчии и мошенници от вкякакъв калибър. Кое му е хубаво на Черноморието, фекалните зарази във водите или всички плътски гнусотии, мързел и разтление....

Добре дошли в толета България!

Бързо производство и максимално наказание за този дебил. Пълна проверка от НАП за доходите, защото е съмнително как биташката сергия на майка му носи средства за такова лъскаво возило и такова самочувствие. Отстраняване от Икономическия университет във Варна. Бойкот на целия бизнес на Николови. Грамота за храброст на дървото, което спря безконтролно движещия се автомобил и спаси от злополука невинни граждани и туристи.

Другото обаче което виждам е че това май не е пешеходна зона а си е улица. Не мога да преценя дали пресичат или си вървят по улицата но ако е второто трябва да глобят и туристите.

1. не знаеш ли като шофьор че ако има препятствие на пътя ще трябва да спреш, най-малкото за да не потрошиш собственото си возило. 2. ако си човек трябва да спазваш и някой морални норми като отстъпваш или да даваш предимство на бременни, майки с деца, възрастни и инвалиди. Стария град на Несебър е територия със силно ограничени на достъпа за автомобили и именно поради тези разхождащи се препятствия на пътя скоростта е ограничена до 30 км./ч 3. ако някой е тупнал с ръка таратайката ти, без видими последствия от това, възмутен че правиш опит да му нанесеш телесни повреди с превъзхождащото го по тегло возило, то ти следва ли да слизаш и да продължаваш действията които могат да доведат и до убийство и повярвай ми, този път умишлено. Ако не схващаш гореизброеното то честито - ти си типичния българин и за това лечение няма.

В интерес на истината жената не му направи забележка а удари по колата, но това не го оправдава. На този му трябва як бой със здрава тояга.

"Откъде извира толкова безмозъчна паплач не знам? " Ами да ти отговоря, точката откъдето изпълзяват е Позитано 20!

Това беше отговор към 4351 ..

Има нещо нередно. Сигурно е бил циганин или обратен. Как е могъл българин да извърши такова нещо!

Ееей, не се свършиха тия идиоти бе! Откъде извира толкова безмозъчна паплач не знам? Няма ли да доживеем най после един публичен процес за такива малоумници. Най лекото наказание за тоя е отнемане на свидетелството за правоуправление на моторно превозно средство поне за 10 години!

papion

Да му се отнеме "оръжието на престъплението" -Мерцедеса. Това може и да го заболи, защото каквато и глоба да му сложат-бълха го ухапала.

За тази отрепка трябва специално законодателство.

ефективен затвор за тоз мизерник

ДА МЕ ПРОЩАВА ГОСПОД, НООО...ИСКАМ ТОЗИ ЧОВЕК ДА БЪДЕ СЛЯП! ДРУГО НАКАЗАНИЕ НЕ МУ ТРЯБВА.

А бе лъолъо, то и дървото ти пречеше,не се ли сети и на него да избухаш два юмрука ?.

Умри шибан булгаристан

Не обвинявайте полицаите. Заети хора са - трябва да разнесат дрогата на Митьо Очите...

Докато не излязат заедно Борисов, министъра на МВР Радев, министъра на правосъдието Цачева, Цацаров, председателите на съдилищата и не заявят в ултимативен тон, че обявяват война на хулиганството по улиците, заведенията, училищата и т.н. нищо няма да се промени. Достатъчно е да заявят, че всеки случай на дребни или едро хулиганство ще получава максималното наказание предвидено по закон, нищо повече не се иска от тях. Също така тези където скачат по главите на паднали хора, ръгат с ножове, бият с палки и боксове да им бъдат повдигани обвинения за опит за убийство, а не за хулиганство, разликата между присъдите е 10 години затвор.

БАСИ БОКЛУКА... :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

За по-голяма гнусотия от това да биеш слепи жени не се сещам.

Татенцето трябва да бъде изхвърлен позорно от постовете които заема заради действията на сина. Това е наложително дори ако не е пряко виновен. Партията която го е издигнала е заинтересована да се отърве от такива хора. Този би ли имал шанс да бъде избран при мажоритарен вот? Това за назидание на останалите дето ламтят за постове и власт. Щом са по някакъв начин управялващи е редно да са пример.

Янчо Таков, син на Пеко Таков, един от членовете на политбюро на БКП лежа в затвор, а бащата тихомълком го шкартираха

А сега Янчо Таков младши, приятелчето на Тодор Славков, заедно с бившия министър Мирослав Найденов държат незаконна концесия на язовир Враца и продават незаконно тонове раци.

Нашата интелигенция отново показва класа! Да са живи и здрави дебеловратите мъжлета с малки пишлета и все такива големи коли да си купуват и да си избиват комплексите като я си колят приятелките, я пребиват невинни хора.

Сега наказание на цялото полицейско управление! Трябваше клипа да стане популярен, за да си мръднат задниците. И искат увеличение на заплатите? Абе, господа полицаи, като не вършите работа, какви заплати искате. Глоби и уволнениия за вас

За такива като това нещастно перекенде ще перифразирам Стивън Кинг: "Тъкмо с това трябва да се справим. С нещастното простолюдие. Какво искат те? Искат храна, шоуто на Слави, чалга и топло легло, в което след залез-слънце да ч.кат грозотиите си. За да могат да направят деца, приличащи на самите тях".

караш на фотосинтеза, размножаваш се с пъпкуване, а за удоволствие решаваш диференциални уравнения

Ние, извънземните, не можем да приемем подобна огромна ежедневна простащина. Очевидно такива като теб могат и Стивън Кинг добре ви е обрисувал.

България се доказва като топ циганска държава.

Luna0102

България се е напълнила с големи мъже, показващи мускули само на баби и слепи.

Указ за борба с дребното хулиганство предвижда две наказателни административни мерки. Едната е глоба от 100 до 500лв, а другата е задържане в поделенията на МВР за до 15 денонощия. Не се водиш осъждан, административно наказание е. Кога последно чухте за някой хулиган да му е наложена мярката задържане за 15 денонощия? Тези, които се бият всеки месец като накрая на годината се окаже, че е лежал половината време от годината в килиите ще се замисли преди да удари пак някой. Имаме шибани полицаи, шибани дознатели, шибани прокурори, шибани съдии и шибани резултати.

И от коя партия е избран онзи съветник дето е създал това изродче?

То е ясно от коя е, щом не са го написали!!!

Голям "бияч" е! Явно само на слепи може да скача. Що не ми скочи, да го видим какъв е "бабаит". Само стари и болни хора може да бие. сега наказание му трябва да е санитар в ПИРОГОВ.

За подобна реакция или липса на такава в нормална държава шефа на районното ще бъде уволнен, бащата общински съветник ще подаде оставка, а синчето бабаит ще лежи поне една година или 500 часа общественополезен труд ако не е осъждан. Отделно ще бъде засипан от граждански дела от страна на всеки турист и пострадалата жена. Да видим сега ние на колко процента сме нормална държава, аз залагам на по-малко от 10%. Според мен ще получи акт 100-300лв за дребно хулиганство.

изхвърляш се като чек на пясък, за едно шамарче оставки

Личи си, че не си бил в нормална държава, камо ли да имаш поглед над друга съдебна система освен българската. В нормалните държави закона прави разлика между шамар и удар със свит юмрук, като второто е в пъти по-наказуемо. Но като си толкова готин, нямам против и шамарче да ти положа, със сигурност аке не спукано тъпанче, ще имаш пищене в ухото поне месец.

Ами татенцето да изхвърчи като тапа от общинските и/или държавни постове които заема. Партията която го е издигнала е заинтересована да се отърве от него. При едни мажоритарни избори този има ли някакъв шанс??? Това е наложително, дори и без пряка вина, за назидание на останалите мераклии за постове и бабаитлък. Така бащите да си знаят, че може да загубят постове поради лошо поведение на децата си или децата да знаят, че от тях зависи поста на татко.

ТОЗИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН И ПО ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, НЕ САМО ЗА ХУЛИГАНСТВО. ВИЖТЕ КАК СИ ОСТАВИ КОЛАТА - ТРЪГНА САМА И МОЖЕШЕ ДА НАГАЗИ ОЩЕ ДЕСЕТКИ ХОРА. В ДРУГА ДЪРЖАВА МОЖЕХА ДА ГО ОБВИНЯТ И В ТЕРОРИЗЪМ С ТОЗИ МЕРАК ДА ГАЗИ ПЕШЕХОДЦИ.

Можем да бием незрящи туристи щом не са отседнали в нашия хотел. На тоя да му пуснат мутрите, на който мъти бизнеса да му строшат кокалите без да му казват защо.

jingiby

Поредният дрогиран психопат с Мерцедес - бъдещета на нацията, бие слепи хора...

Поправка : С мерцедес дето му е набор или по-голям. - Това е много важно , показва че става въпрос за поредния гашник дето се изживява като баровец

като нищо не са видели?

Чети бе, гаджал! Двама от потърпевшите са били зрящи.

като са зрящи защо се размотават по средата на платното

Онези, дето налагат котки и те такива потресаващи боклуци ще станат...Чак колата си заряза , психопатът малоумен, само и само да си излее злобата...Егати и чудото

Тодор Маринов Николов-21 години родителя му е общински съветник, явно полицията затова не е бързала, ослушвали са се в надежда да се размине на татенцето. Боцкането с ампулки тестостерон води до малки стафидки и мозъка става кат на прасенце.

От коя политическа сила е този съветник? Полицията защо го прикрива???!

Вече няма значение от коя партия, тъй като манталитета на всички е един и същ.

Ами татенцето да изхвърчи като тапа от общинските и/или държавни постове които заема. Това е наложително, дори и без пряка вина, за назидание на останалите. мераклии за постове и бабаитлък.

Много ми е жал за България и за възпитанието на тия който идват след нас, но за съжаление на това възпитава чалгата

Намерихте туристите , сега намерете Бащата и Майката на този изрод и ги покажете на фото , скоро отивам на море в Несебър , да не ходя в тяхната кръчма !

da ne go sadiat, a da mu izvadiat pone ednoto oko da razbere kak se jiveve kogato si sliap. Nai dobre I dvete... izrod, za kade se e zabarzal ta chte prebiva horata zatova che sa na platnoto. Kade piche che ulichnoto platno e sMO ZA KOLI...PO TROTOARITE SACHTO IMA PARKIRALI KOLI. KAKVO DA PRAVIAT PECHEHODTZITE??? DA POCHNAT DA LETIAT ??

Тоя изрод не е успял да стане човек. Затворете го в маймунарника. Родителите му също.

Браво! Голям мъж! Скача на бой на слепи хора... Що не си закара колата до Свети Влас, да иде на сепарето на мутрите и да им плесне по един шамар, щом е толкоз ерпаб?!

Ми той е от мутрите, виж че тате е общ. съветник.

Ми да де... Очевидно го играе мутра. Що не намери друга мутра и да си спретнат един кютек?! Кво се занимава с беззащитни хора?

..и забележете как наоколо гледат и нищо не правят..

трябва да си изключително подготвен за да реагираш навреме, в този случай. реално имаш по-малко от 0.3 секунди за контрареакция. хората имаха голям късмет, че маймуната забрави да спре колата. нямаше да се разминат така лесно.

Има един човек, който се осмели да му отвори вратата и да му потърси сметка - вижда се в по-дългата част от клипчето, но както се казва - една птичка пролет не прави.... като изключим господина, от чиято камера е предоставения запис и другия, който видях от клипа, че се опитва да направи нищо, останалите ги е обхванала или амнезия или и те са за бели бастунчета....

Грешиш! Този беше с него, той натисна спирачката, после излезе, заобиколи, каза нещо на авера и пак влезе в мерцедеса. Гледай по-внимателно.

Този е 100% дрогиран или ненормален. Вижте колата. Тоя слиза от нея и тя тръгва сама. Спътникът му явно дръпва ръчната спирачка. После спътникът му слиза - вероятно, за да го свали и да си разменят местата, но размисля и затръшва вратата и пак се качва на дясната седалка. Тоя три пъти не може да улучи правилната скорост - щеше да прегази и спътника си като тръгна назад, когато той слезе и мина зад колата. После пак вместо първа даде назад, когато спътникът му отново се качи. Абсолютно неадекватен. Сега обаче няма как да се направи проба за наркотици - дали са му възможност да я пропусне като не са го прибрали веднага.

Словенци се оказаха нападнатите незрящи туристи в Несебър Когато имаш "незряща съдебна състема и полицейска такава, тогава нещата се случват така ежедневно.

Абе този е голям неграмотник. Сега трябва и от КАТ да го накажат. Ясно се вижда как колата му тръгва сама, защото не е дръпнал ръчната. Това си е задължение на шофиора да застопори сигурно колата. Ами ако беше блъснала някого? Иначе е ясно, че вътре имаше още някой. Що се отнася до поведението му ... говори за малоумие. Ако поне малко размишляваше щеше да знае, че именно тези туристи са хората дето носят парите в неговия град и щеше да се отнесе към тях с търпение и уважение. Ама то какво размишление като няма "материал" в главата.

тия с тояжките носят големите пари, сигурно са по НОИ, не че го оправдавам, но напоследък много индивиди парадират с неравностойното си положение

Хората са подали сигнал в полицията веднага след случката, но полицаите се задействали след като клипа излезе по медиите. За какво увеличение ще ми стачкуват, като не си вършат работата. М?

Тъпи, прости, празни.... от къде идват тези боклуци....? Кой, как и с какво ги създава...? Прасетата имат повече мозък от тези същества....

Позитасно 20 е точката от която изпълзяват!

Абсолютно точен си !

"Аз съм прост, и Вие сте прости..."... Я помислете пак (ако има с какво), на "Позитано" или в Банкя/Симитли са създадени тези?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Кредитинте милионари, разграбилите държавни пари комунисти и тяхните обръчи от фирми и познати пръкват такива недоразумения. Лустрация, кастрация, публичност на кредитните милионери и да върнат парите на цяла България!

Трябва да отбележим, че батките с Мерцедеси и БМВ-та (а някои с Голф 4), са много отворени само пред пенсионери, 50кг. жени или слепи хора. Ако друга батка с по-висок левел минаваше пред него, тоя щеше да си чака като мишок в колата на тате!

Несебърски бек. :) Или казано по друг начин възгордяло се простолюдие.

Защо пък не "В Несебър нападнатите незрящи туристи словенци се оказаха" или подобно... Да ви имам словоредите.

По исторически причини и постоянни размествания на пластовете, българите са народ на случайно забогателите, като този социален феномен съществува в продължение на столетия и е оставил трайни следи върху нацията ни. Нация без елит, без традиции, без постепенно културно и финансово натрупване. Нация на парвенюта, дребни мошенници и забогатяли от престъпления или късмет нищожества. Маймуна в Мерцедес. Битът изпреварил със столетия съзнанието. От там и подобни парадокси.

нямат морал и се борят за неговото напълно унищожение. Комунистите са избили цвета на нацията, и са дали властта на глуповати, заядливи и нахални селяндури, чиито чавета продължават традицията....

комунделите недни да вземат да си прочетат манифестото. как са си взели изпита по комунистически науки не ми е ясно :)))

Хайде сега да си дойдем на думата: обяснете какво е случи за 75 години след като комунистите дойдоха на власт, а после някъде по средата на този период нали уж сдадоха властта на демократите?

Не искам да влизам в политически спорове, но процесите, за които говоря са много по-дълбоки и с по-дълга история.

За съжаление си много прав! Ще трябва да минат много години и няколко поколения за да се "изгладят" нещата. Демек всеки да си дойде на мястото. Децата на случайно забогателите бандити обикновено тръгват по лош път и пропиляват имането на баща си, стават пияници и/или наркомани. Лесно дошло и лесно заминало. През това време други се учат, трудят се и събират. Събраното с труд и акъл не се губи лесно и не се предава така лесно в ръцете на неграмотни наследници.

Как може някакви словенци да се изпречват на пътя на великия келеш от Несебър? Съд по бързата процедура и всички словенци в затвора, както и обезщетение на келеша за ударения мерцедес! Как е възможно да дръзнат да му правят забележка, за това че е карал в пешеходната зона!?Не ми го побира акъла! С нашия съд и това е възможно!